Άνθρακες οι εξαγγελείες του ΛΑ.Ο.Σ. για κινητοποιήσεις. Πρώτα η οικονομία!

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010


Με μεγάλη μου λύπη συνειδητοποιώ ότι ο ΛΑΟΣ και ειδικά ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπάτησαν τους πατριώτες που τους εμπιστεύθηκαν!

Τα μεγάλα λόγια περί δήθεν Εθνικού ζητήματος που βρίσκεται υπεράνω της οικονομίας χάθηκαν στην άβυσσο.

Τα άδεια επιχειρήματα που διακύρηταν ότι η Ελλάδα ξεπέρασε πολλές πτωχεύσεις αλλά δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει το εθνοκτόνο νομοσχέδιο... εξαϋλώθηκαν!

Οι υποσχέσεις για ακομμάτιστες κινητοποιήσεις, απεδείχθησαν ψεύδη! Αφού πέρασε ο καιρός και ο κόσμος άρχισε να δυσανασχετεί με την απραξία του ΛΑ.Ο.Σ. στον δρόμο, ο Άδωνις υπεσχέθει (βίντεο) ότι η κατάλληλη στιγμή θα έφτανε την ημέρα που θα ερχόταν προς ψήφιση το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ! Μην περιμένετε όμως ούτε αυτό:

Ο χρόνος μηδέν έφτασε, και όπως παραδέχεται ο μαχητικός βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., το κόμμα θέτει την οικονομία υπεράνω από το Εθνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης! "Μάχη υπέρ πάντων"... αλλά όχι υπέρ της Οικονομίας!!! Συναίνεσε με τους πράσινους εθνοπροδότες, τους ληστές και τους κλεφτοκοτάδες!

Κρίμα! Ας σταματήσουμε να περιμένουμε από άλλους να δώσουν την μάχη για εμάς! Οι πολιτικοί είναι χρήσιμοι μόνο για να αγορεύουν! Αν θέλουμε να αντιδράσουμε δυναμικά ως αρμόζει ας το πράξουμε μόνοι μας! Στους δρόμους, με ομαδικές και αυτο-οργανωμένες δράσεις, με αποχή από την υποβολή φόρων. Τα χρήματά μας δίνουν δύναμη στους πολιτικάντιδες. Η μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων είναι η πιο ουσιαστική και έμπρακτη αντίδραση στους ανθέλληνες ληστές του ΠΑΣΟΚ, που εξαπάτησαν τον Ελληνικό λάο!

ΕΨ
http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=108&start=10

Δεν είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνω πλήρως τί εννοείς; Το ΠΑΣΟΚ έχει 160 έδρες. Δεν τις πήρε παρανόμως, ο ελληνικός λαός του τις έδωσε. Η Βουλή έχει το δικαίωμα να αποφασίζη. Όταν λοιπόν λές ή τώρα ή ποτέ τί εννοείς; να πάρουμε τα όπλα; να τους δείρουμε; τί;

Μήν δραματοποιούμε τα πράγματα. Από την ψήφισή του και μετά υπάρχει χρόνος για αρκετές αντιδράσεις ακόμη, διότι όλοι αυτοί δεν θα μπορούν να πάρουν αυτόματα την Ιθαγένεια, αλλά μέσω γραφειοκρατικών διαδικασιών που με νομικούς και άλλους τρόπους θα τις καθυστερούμε κι άλλο, μέχρι να αλλάξη το πολιτικό περιβάλλον εις βάρος του ΠΑΣΟΚ και θα μπορέσουμε να μεταβάλουμε τον νόμο. Λυπούμαι που θα σας το πω, εγώ άλλον δρόμο από την Δημοκρατία δεν βρίσκω. Είμαι απόλυτος και ξεκάθαρος σε αυτό. Οι απόψεις μας είναι ιερές και σεβαστές, όπως όμως είναι και το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο ελληνικός λαός μίλησε, έδωσε την απόλυτη Κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ και τώρα γεύεται τους καρπούς της πράξεώς του.

Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα. Αν και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε πορεία και να κατασκηνώσουμε απ'έξω από την Βουλή, υπάρχουν και σκέψεις αντίθετες και σοβαρά επιχειρήματα που εδράζονται στην επικείμενη οικονομική καταστροφή της χώρας. Το κόμμα θα αποφασίση τί ακριβώς θα πράξη.

3 comments:

Hellas-Orthodoxy 5 Μαρτίου 2010 - 2:22 π.μ.  

Θα μπορουσα να γραψω πολλα.Ενα μονο:Στα λεγα και σε σενα και σε αλλους και με βριζατε!

Και μη μ'αρχισεις με τον Σαμαρα,γιατι αυτος ουδεποτε υποσχεθηκε λαγους με πετραχηλια...

vendeta 5 Μαρτίου 2010 - 8:21 π.μ.  

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ..ΔΕΣ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Πρώτον με το παρόν νομοσχέδιο και μετά τις αλλαγές που επέφερε το ΠΑΣΟΚ λόγω των αντιδράσεων όλων μας, δεν αφορά σε 1.000.000. Μέχρι να γίνη νέα νομιμοποιήσι, την οποία ειρρήσθω εν παρρόδω απαγορεύει πλέον η Ε.Ε. αφορά σε 526.000. Από αυτούς οι 260.000 είναι οι κάτοχοι Δελτίου Ταυτότητος Ομογενούς, δηλαδή οι Βορειοηπειρώτες. Άρα μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο πολιτικό πλεονέκτημα στο ΠΑΣΟΚ μεν, αν όμως ο ελληνικός λαός αντιδράσει στο βαθμό που πρέπει τότε πέφτει το ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη διαφορά των δύο νόμων είναι ότι ο αρχικός έδινε ιθαγένεια και στα παιδιά των παρανόμων, άρα διαρκώς θα έπαιρναν και άλλοι, ενώ τώρα μόνον οι "νόμιμοι" επί πενταετία. Και μάλιστα οι "νόμιμοι" με οριστικό τίτλο που είναι λιγότεροι από 300.000. Το μεγάλο πρόβλημα με τον τελικό νόμο που ψηφίζεται είναι ότι εισάγει για πρώτη φορά στον Ελληνικό Κώδικα Ιθαγενείας την έννοια του δικαίου του εδάφους, δίνοντας την δυνατότητα σε επόμενη Κυβέρνησι να τα διαλύση όλα. Όμως ο ελληνικός λαός στο ενδιάμεσο θα ξαναερωτηθή. Αν το αποφασίση είναι "Άξιος της Μοίρας του"....
Δεύτερον, αν με κάποιον τρόπο εννοής ως άλλον δρόμο την ένοπλη εξέγερσι κατά μιας νόμιμης Κυβερνήσεως, σου απαντώ ευθέως ότι εγώ δεν θέλω να έχω καμμία σχέσι με κάτι τέτοιο, με το οποίο και εντελώς διαφωνώ και το θεωρώ προδοσία.

Γιώργος 5 Μαρτίου 2010 - 2:48 μ.μ.  

Λυπάμαι πρώτα τον εαυτό μου γιατί τόσα χρόνια τον πίστευα και τον στήριζα και μετά τον ίδιο τον Γεωργιάδη που κατάντησε φθηνή καρικατούρα και τσιράκι του Καρατζαφέρη. Ο άνθρωπος είναι άθλιος, είναι ψεύτης, είναι χαμαιλέοντας χειρότερος από τον αρχηγό του. Κρίμα και πάλι κρίμα γι αυτόν και για όλους μας. Έχει χάσει κάθε αξιοπρέπεια, κάθε τσίπα, κάθε φιλότιμο. Τον είδα προ ολίγου στην βουλή και ήταν για λύπηση σαν να ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Έχει χάσει το μέτρο, οι σκέψεις του είναι μπερδεμένες χωρίς ειρμό και λογική, φάσκει και αντιφάσκει, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με γελοία επιχειρήματα και μας θεωρεί κι από πάνω χαϊβάνια(όπως μας αποκάλεσε χθες στην εκπομπή του και ίσως έχει δίκιο σ' αυτό) Μπορεί να είμαι σκληρός αλλά όταν νιώθεις προδομένος, στην κυριολεξία πουλημένος είναι και λίγα αυτά που γράφω. Δυστυχώς δεν φαίνεται, το κατρακύλημα του να έχει τελειωμό. Καλλίτερα να σταματήσω εδώ για να μη γίνω χυδαίος και μέσα από την ψυχή μου εύχομαι να με βγάλει ψεύτη και να τον χειροκροτήσω ξανά όπως μέχρι χθες, αλλά φευ....