Ψάξε, ψάξε... δεν θα τον βρεις! Άφαντος ο Α. Παντελεήμονας από τα ΜΜΕ!

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Η χθεσινή συγκέντρωση στο Άγιο Παντελεήμονα συγκέντρωσε περί τα 750 άτομα. 500 ήταν οι Έλληνες κάτοικοι, και 250 ήταν οι... άνδρες των ΜΑΤ! Από το μεσημέρι τα ΜΑΤ δήλωσαν και αυτά την συμπαράσταση τους στο αγώνα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα καταλαμβάνοντας την πλατεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση! Σήμερα αναμένεται και το ανάλογο μήνυμα από τον... αρμόδιο υπουργό!

Μάλιστα ΜΑΤ και πολίτες έψαλαν μαζί και τον ... εθνικό ύμνο!Αυτά βέβαια θα ήταν αλήθεια αν η Ελλάδα ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του. Στην σημερινή Ελλάδα όμως τα ΜΑΤ χαιδεύουν τους παράνομους, και δηλωμένους εχθρούς του κράτους και της αστυνομίας, και απαγορεύουν στου νομιμόφρονες πολίτες να συναθροίζονται σε δημόσιους χώρους! Δημοκρατία σου λένε, political correctness! Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο σκαλοπάτι αυτογελοιοποίησης που θα διαβεί ο Μ. Χρυσοχοίδης στην προσπάθεια του να μας διασκεδάσει!

Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλα αυτά δεν καταφράφηκαν, και δεν προβλήθηκαν από κανένα από τα διακεκριμένα ΜΜΕ! Μια παρατήρηση που θα πρέπει να δωνεί πολλά καμπανάκια ως προς το εύρος του ελέγχου που ασκεί το κόμμα του ΠΑΣΟΚ στα ΜΜΕ. Από την άλλη επί δύο ημέρες τα παπαγαλάκια μας έχουν ζαλίσει με τον ψεκασμό του Μανώλη Γλέζου ο οποίος στα βαθειά γεράματα κατεβαίνει επιλέγει να εμπλέκεται ακόμη σε επεισόδια, και τον δήθεν ξυλοδαρμό του "εργατοπατέρα" Παναγόπουλου ο οποίος αφού δέχθηκε μια σπρωξιά, κυνήγησε ο ίδιος τον φερόμενο δράστη και μάλλον έριξε περισσότερες από ότι εδέχθει.

Ο έρωτας του ΠΑΣΟΚ με τα ΜΜΕ είναι τόσο βαθύς που ουσιαστικά ουδείς μας μπορεί να διακρίνει ποιός εξ αυτών κυβερνά... Πάντως το σίγουρο είναι ότι μαζί κυβερνούν απολύτως συντονισμένα! Σαν ένα καλοκουρδισμένο πιάνο...

ΕΨ

1 comments:

ksipnistere 7 Μαρτίου 2010 - 10:33 π.μ.  

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.