Μαύρη Τετάρτη της προδοσίας! Πέφτουν και οι μάσκες του Καρατζαφέρη!

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

ΕΨ: Από την σημερινή συνεδρίαση των "προδοτών" του κυνοβουλίου! Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
(Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης): Κύριε Πρόεδρε λυπούμαι που διακόπτω τη διαδικασία. Δεν συνηθίζω, όπως ξέρετε, να παρεμβαίνω ασκόπως. Μόλις όμως προσήλθα στη Βουλή από τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, υπό τας κραυγής «προδότες, πουλημένοι» και ενώ ερρίπτοντο επί του αυτοκινήτου μου διάφορα αντικείμενα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της παρουσίας στην είσοδο ακριβώς της Βουλής μιας ομάδας περίπου διακοσίων ατόμων, οι οποίοι φέρουν τις ελληνικές σημαίες και προφανώς αντιτίθενται στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου. Προφανώς αντιτίθεται στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, γιατί δεν βλέπω ποιοι άλλοι είναι «προδότες». Δεν νομίζω ότι αυτοί που είναι υπέρ του νομοσχεδίου θεωρούν αυτούς που αντιτίθενται στην ψήφιση του νομοσχεδίου προδότες.

Εν πάση περιπτώσει, δεν θα χρησιμοποιούσαν αυτή τη λέξη.

Θέλω να σας παρακαλέσω να διαβιβάσετε το γεγονός αυτό εις τον Πρόεδρο της Βουλής και να μας ενημερώσετε και εμάς και τα μέλη της Κυβερνήσεως, εάν θα λειτουργήσει η Βουλή και κάτω από ποιες συνθήκες.

Εγώ από την πλευρά μου, θα έρθω αμέσως σε επαφή με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον οποίο θα παρακαλέσω να πάρει τα ενδεδειγμένα μέτρα. Είναι απαράδεκτο και είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει δημιουργηθεί από τη συζήτηση αυτού του νομοσχεδίου, ορισμένοι των οποίων τις απόψεις σεβόμαστε, να δημιουργούν μία κατάσταση στράτευσης στους δρόμους της πόλης και μπροστά στο Κοινοβούλιο, ανθρώπων που επιτίθενται εναντίον των Βουλευτών με κραυγές «αίσχος και προδότες».
Αυτά τα πράγματα είχαν να γίνουν πολλά χρόνια στους δρόμους της Αθήνας και θέλω να παρακαλέσω και τους συναδέλφους που ανήκουν εις την παράταξη αυτών που αμφισβητούν και καταψηφίζουν αυτό το νομοσχέδιο –πράγμα που είναι απόλυτο δικαίωμά τους- να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για τη δημιουργία τέτοιου κλίματος φανατισμού.
Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): Άκουσα με εξαιρετική προσοχή την αγωνία του αξιοτίμου Αντιπροέδρου της Βουλής. Τη συμμερίζομαι και εγώ, κύριε Αντιπρόεδρε. Βέβαια αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι πώς όταν γίνονται πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις από αυτήν των εκατόν πενήντα ανθρώπων -πολλούς είπατε διακόσιους- η αστυνομία μπορεί και τους απωθεί στο κάτω μέρος της πλατείας, ενώ τώρα τους έχει στην είσοδο της Βουλής. Παρακαλώ, προσέξτε γιατί το λέω.

Είναι ακριβώς για να υπάρξει αυτή η αντίδραση.


Και βεβαίως, καταδικάζουμε τον οποιονδήποτε λέει «αλήτες, προδότες» τους πολιτικούς. Δεν χωράει καμία αμφιβολία, αλλά ψάξτε καλά στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών να βρείτε κάποιους από αυτούς. Και να μην συγχέουμε όλοι μας τον καταπονημένο πολίτη του Αγίου Παντελεήμονος, με αυτούς, οι οποίοι είναι απ’ έξω και βωμολοχούν εναντίον των πολιτικών και των Βουλευτών.


Όμως -επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά- ότι μου κάνει εντύπωση. Όταν μαζεύονται οι αναρχικοί, όταν μαζεύονται οι αντιεξουσιαστές, πώς μπορεί η αστυνομία και τους αποκλείει στο κάτω μέρος της πλατείας και αυτά τα φυντάνια, τα άφησαν να φτάσουν στην είσοδο του προαυλίου. Αυτό το καταθέτω για να ξέρουμε όλοι, τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη μας εις βάρος της Δημοκρατίας.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)

πηγή: Πρακτικά της Βουλής

6 comments:

http://eglimatikotita.blogspot.com/ 11 Μαρτίου 2010 - 5:40 π.μ.  

ΠΈΤΑΞΕ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ

Ελληνόψυχος 11 Μαρτίου 2010 - 12:58 μ.μ.  

Για εμένα πάντως είναι κατι παραπάνω από πατάτα. Θα έρθει ένα πιο εφ ολης της ύλης τσάκισμα. Έχω χάσει το σεβασμό μου προς τον Καρατζαφέρη και το κόμμα του.

Hellas-Orthodoxy 11 Μαρτίου 2010 - 3:53 μ.μ.  

Παρολα αυτα εξακολουθεις να βαζεις βιντεο του τηλεδιασκεδαστη...μπες να δεις τι εχει γραψει για τα χτεσινα και τα ξαναλεμε.

Με εκτιμηση,ενας απο τους πρακτορες μυστικων υπηρεσιων.

Ανώνυμος 11 Μαρτίου 2010 - 4:42 μ.μ.  

"H.O." ... και εσύ έχεις βήμα εδώ, αν και δε σου πρέπει! Τα ξέρουμε τα δικά σου "κατορθώματα". Διάβαζε, και ...τσιμουδιά! Να λείπουν οι υποδείξεις σου σε μπλογκ άλλων.

A.V.D.

Ελληνόψυχος 12 Μαρτίου 2010 - 12:13 μ.μ.  

HO, είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις το κείμενο θα είχες καταλάβει γιατί ανέβασα το συγκεκριμένο βίντο. Με ενδιέφεραν οι τοποθετήσεις των υπουργών του ΠΑΣΟΚ.

Ανέκαθεν δημοσιεύω με βάση το περιεχόμενο, διότι δεν θέλω να προβάλλω πρόσωπα αλλά θέσεις. Αν πει κάτι σωστό ο Άδωνις θα το ανεβάσω, παρότι με έχει απογοητεύσει.

Το ίδιο είχα κάνει με την ομιλία του αγαπημένου σου Σαμαρά κατά της παγκοσμιοποίησης.

e-ego 12 Μαρτίου 2010 - 8:00 μ.μ.  

Δεν θα σχολιάσω τις κακεντρέχειες τύπου Η-Ο, ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα αντιλαμβάνονται κάποιοι, έστω κι αν αυτοί δείχνουν ότι είναι οι περισσότεροι. Έχω αρχίσει να χάνω την εμπιστοσύνη μου στη "γνώμη των περισσοτέρων". Εξάλλου, οι περισσότεροι ψήφισαν Πασόκ-ΝΔ ΑΕ.

"Και παρακαλώ προσέξτε γιατί το λέω. Είναι ακριβώς για να υπάρξει αυτή η αντίδραση."

Σε αυτήν την φράση κρύβονται αρκετά αν όχι πολλά.
Υπονοεί ότι υπήρχε δόλος στο να αφήσουν τους διαδηλωτές να φτάσουν τόσο κοντά έτσι ώστε να δημιουργηθεί "επεισόδιο" και να γίνουμε κακοί; Δεν ξέρω, ρωτώ.
Εγώ δεν ήμουν εκεί.
Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήμασταν μόλις και μετά βίας 60 άτομα.
Καταφτάναμε δυο-δυο και κοιταζόμασταν, "τί λέει; εδώ είμαστε; να βγάλω τη σημαία ή μας την έχουν στημένη; "
Εάν είχε κάνει κάλεσμα το ΛΑΟΣ θα είμασταν πάνω από 1000; Αμφιβάλω.
Εδώ τον πολεμάτε στα καλά του, τώρα τί θα μπορούσα να περιμένω ;
Και στο φινάλε, όλοι οι ΝΔκράτες, όλοι οι ανένταχτοι πατριώτες,
οι Χρυσαυγίτες και δεν ξέρω γω ποιοι άλλοι,
γιατί ζητάτε ευθύνες από τον Καρατζαφέρη;
Τον ψηφίσατε; Τον στηρίξατε;
Να ζητήσετε ευθύνες από τους δικούς σας οδηγούς.
Και θα το πω άλλη μια φορά.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΣΑ ΛΕΕΙ.
ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Δεν βρήκα άλλον να λέει όσα πιστεύω.
Και μάλιστα,
λέει όσα πιστεύετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Θα τα λέμε, εδώ είμαστε.