Το ιδεολογικό προσωπείο της Ελληνικής Τρομοκρατίας

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Σύμφωνα με την εικόνα που έχει διαμορφώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την ελληνική τρομοκρατία, πίσω από τους συλληφθέντες της 17Ν βρίσκονται κάποιοι ασύλληπτοι εγκέφαλοι. Ένα χρόνο μετά την σύλληψη του εκτελεστικού σκέλους της 17Ν, εμαφανίστηκε ο "Επαναστατικός Αγώνας"! Η τεχνογνωσία που απαιτεί η δράση αυτών των ατομών καταστεί την ύπαρξη στρατολόγων/εκπαιδευτών σχεδόν βέβαιη. Η αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι οι ίδιοι εγκέφαλοι στρατολόγησαν καινούριους εκτελεστές για να αντικαταστήσουν τους συλληφθέντες τρομοκράτες. Αυτή την φορά βρήκαν πρόσφορο έδαφος στις τάξεις των Αναρχικών.

Oι αλλαγές στον επιχειρησιακό τομέα επέφεραν αναγκαστικά αλλαγή στο ιδεολογικό προφίλ της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, η 17Ν εξέφραζε Μαρξιστικές απόψεις. Αντίθετα, ο "Επαναστατικός Αγώνας" και το πιθανό παρακλάδι του η "Σέχτα Επαναστατών" προβάλλουν μια Αναρχική ιδεολογία. Βέβαια η συνεργασία της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ με τους Αναρχικούς είναι ευρέως γνωστή παρότι οι ακραίοι οπαδοί των δύο παρατάξεων εκφράζουν φαινομενικά διαφορετικές ιδεολογικές αντιλήψεις.

Οι διαφορές αυτές δεν έχουν σταθεί εμπόδιο στην οργάνωση και δράση των τρομοκρατικών ομάδων. Το φαινόμενο προσδίδει ότι η ιδεολογική ταυτότητα των δραστών δεν επιρρεάζει την δράση τους. Αντίθετα το ιδεολόγημα αλλάζει με βάση το ρεύμα των καιρών που εξυπηρετεί καλύτερα τον κοινό στόχο. Στόχο που πιθανώς εστιάζει στην αποσταθεροποίηση της Ελληνικής κοινωνιας και της οικονομίας.

Η αστραπιαία ιδεολογική μεταβολή των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο υπογραμμίζει ότι η ιδεολογία αποτελεί ένα διάτρητο προσωπείο που φοριέται κατά περίσταση για να καλύπτει την αποκρουστική αλήθεια.

Ας αναλογιστούν λοιπόν τα νέα παιδιά που εκθεάζουν αυτούς τους ανθρώπους, πόσο ειλικρινά είναι τα δήθεν ιδεολογικά κίνητρα που συνοδεύουν την απανθρωπή δράση τους.

Αφορμή για αυτό το κείμενο στάθηκέ ένα πρόσφατο βίντεο που εξυμνεί ως ήρωα τον αναρχικό, τρομοκράτη και δολοφόνο, Λάμπρο Φούντα!

ΕΨ

1 comments:

Ανώνυμος 16 Μαρτίου 2010 - 11:26 π.μ.  

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/03/blog-post_5617.html

http://tinyurl.com/ya69xj6

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/03/blog-post_6271.html

Η-Ο, Εσχάτη, ΧΑ το ίδιο μαγαζί...γκεμπελισμός από τους μετρ του γκεμπελισμού.