Συγνώμη... κλείσαμε για σήμερα! Για ελέγχους... ελάτε αύριο!

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Απόσπασμα από περιγραφή της επιχείρησης σκούπας του Υπ. ΠΡΟΠΟ, γνωστό για την ευαισθησία που επιδεικνύει προς τους λαθρομετανάστες.

"Εγινε προσπάθεια να ελεγχθούν συνολικά έξι πολυκατοικίες στις οδούς Σοφοκλέους, Σαρρή, Σατωβριάνδου και Κουμουνδούρου. Τελικά εκκενώθηκαν οι τέσσερις, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, οι ένοικοι των κτιρίων στις οδούς Κουμουνδούρου και Σατωβριάνδου είχαν ενημερωθεί για την πρωτοβουλία των Αρχών και είχαν προλάβει να ασφαλίσουν τις πόρτες εμποδίζοντας την είσοδο στους αστυνομικούς και στα συνεργεία καθαρισμού."

Η χθεσινή επιχείρηση έγινε με πρωτοβουλία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ φέρεται να υπήρξε και σχετική εισαγγελική εντολή.

(πηγή)


Τόσο μεγάλη είναι φαίνεται η ευαισθησία του υπουργού και του τσοντομοντέλου που πληρώνει με δικά μας λεφτουδάκια για να παριστάνει την σύμβουλο, που η δικαιοδοσία της ΕΛ.ΑΣ. σταματά εκεί που αρχίζει μια ... "κλειδωμένη" πόρτα!

Το έμαθαν λοιπόν και αυτό το κόλπο οι λαθραίοι! Πρώτα ήταν το σκίσμο της εξωλέμβιου. Τώρα ένα απλό λουκετάκι...

Όσο για τους υπόλοιπους, μάλλον θα τους περάσουν από την νέα υπηρεσία για νομιμοποίηση! Αρχισε φαίνεται να "μαζεύει" τους νέους ψηφοφόρους της η κυβέρνηση!

"Σε διώροφο κτίριο επί της οδού Σοφοκλέους 55 βρέθηκαν να διαμένουν περισσότεροι από 70 Σουδανοί, ενώ στο νούμερο 38 του ίδιου δρόμου βρέθηκαν 5 μόλις αλλοδαποί, καθώς οι υπόλοιποι είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν τον χώρο."

Για να είμαστε καλόπιστοι δεν θα υποθέσουμε ότι οι "ένοικοι" των δύο πολυκατοικιών ενημερώθηκαν για την επιχείρηση μέσα από το ιδιο το ... υπουργείο!

"Καθαρισμός και απολύμανση έγινε και στο κτίριο της οδού Σαρρή, δίχως όμως οι Αρχές να προχωρήσουν σε σφράγισή του."

Ε, τι αλλο να προσθέσουμε...

ΕΨ