Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορα για όλους τους Αλβανούς! ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Η Κυβέρνηση θα βοηθήσει να καταργηθεί η «βίζα»

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010• Χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει ούτε μία (!) έμπρακτη απόδειξη ότι οι γείτονές μας Αλβανοί σέβονται την υπογραφή τους, κάτω από τις κατά καιρούς διακρατικές ελληνοαλβανικές συμφωνίες που έγιναν, ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης που επισκέφτηκε τα Τίρανα, όχι απλά δεν έλαβε υπόψη του τα παραπάνω, αλλά αντίθετα σε δηλώσεις του εξύμνησε την Αλβανία, πλέκοντας το εγκώμιο του ομολόγου του υπουργού και της αλβανικής αστυνομίας.

Μάλιστα δήλωσε ότι θα βοηθήσει ώστε οι γείτονές μας να έρχονται πλέον στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζονται «βίζα», μίλησε για τον πρόσφατο νόμο απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες Αλβανούς, τους οποίους όπως είπε θεωρεί «γέφυρα» φιλίας και συνεργασίας των δυο λαών, δίνοντας και πολλά άλλα «εύσημα» στην αλβανική κυβέρνηση.
Αντίθετα ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν ανέφερε ούτε μια λέξη για την ελληνική μειονότητα, η οποία ακόμη στερείται βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσον αφορά τα σχολεία, τις περιουσίες, τις θρησκευτικές ελευθερίες κ.α.

H συνέχεια στο Ινφογνώμων και την Ναυτεμπορική

ΕΨ: Κάθε ημέρα που περνά, επιβεβαιώνεται η έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας αυτών που επιλλέγουμε για να μας κυβερνούν. Είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζει κάποιος πότε ο υπουργός παραλληρεί, πότε λαικίζει, και πότε... έ, δεν κάνει και τίποτα άλλο! Πάντως η άρση της βίζας θα έλθει ούτως ή άλλως μέσα από την διαδικασία ένταξης της Αλβανίας στην Ε.Ε. Κάτι που θαλύσει και το ζήτημα της πολιτιγράφησης ώστε να μην υπάρχει λόγος να πολιτογραφούνται Αλβανοί στην Ελλάδα! Πάντως οι πολιτογραφήσεις των Αλβανών άρχισαν ήδη!1 comments:

Ανώνυμος 20 Μαρτίου 2010 - 5:09 π.μ.  

Kapoy στο δυαδικτυο ειδα πως απο τους 10.000 μονιμους κατοικους της Μυκονου οι 3.500 ειναι Αλβανοι!!!
Οι οποιοι προοδευουν οικονομηκα και εχουν κανει και δικες τους επιχειρησεις.
Τη στιγμη που οι Ελληνες ζητουν να μπουν στο δημοσιο και ας ειναι και στειτζ, οι Αλβανοι στην Ελλαδα κανουν χρυσες δουλειες σαν ελεοχροματηστες, υδραυληκοι κ.α.
επαγκελματα.