Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο παράδοσης της εθνικής επικυριαρχείας στους λαθρομετανάστες!

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010


"Υπερψηφίστηκε, επί της αρχής του, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που αφορά την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, καθώς και το δικαίωμα του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» από μετανάστες, που ζουν νόμιμα στην Ελλάδα. Νέα Δημοκρατία και Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταψήφισαν το σχετικό σχέδιο νόμου, χαρακτηρίζοντάς το «ψευδεπίγραφο», ενώ το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί επί των άρθρων."

(Καθημερινή: H εφημερίδα του λαθρομετανάστη)

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ τους έργο;

Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει μεν αλλά ευλογεί το νομοσχέδιο δε!

Ο ΛΑ.Ο.Σ. φωνάζει και μαζεύει υπογραφές για να τις πετάξει έπειτα στον κάλαθο των αχρήστων! Αποτελεί βέβαια το μοναδικό κόμμα του κοινοβουλίου που μάχεται για τα εθνικά δίκαια, αλλά δυστυχώς γνωρίζουν καλά τα στελέχη του κόμματος ότι ο κοινοβουλευτισμός δεν θα μπορέσει να φέρει την λύση. Αν βέβαια είχαν οπλίσει το κόμμα με την ψήφο τους περισσότεροι Έλληνες, τα πράγματα σήμερα ίσως να ήταν διαφορετικά. Ουσιαστικά για την σημερινή και αυριανή κατάσταστη ευθύνονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι!

Αυτή η κατάσταση είναι απλούστατη. Εκατομμύρια ξένοι, πολλοί οπλισμένοι, εισέβαλαν στην Ελλάδα, έκλεψαν την δουλειά του Έλληνα, και τώρα κλέβουν και την ψήφο του. Η παράδοση της ψήφου συνιστά παράδοση ενός σημαντικούς μέρους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ! Ήδη οι ξένοι εισβολείς και οι ημεδαποί συνεργάτες τους συμπεριφέρονται με απολυταρχικό τρόπο. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα λάβουν εκλογικά δικαιώματα!!!

Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καθήκον να προστατεύουν την εθνική κυριαρχία από τους εισβολείς. Σήμερα όμως οι Ενοπλες Δυνάμεις κωφεύουν απέναντι σε ένα προδοτικό νομοσχέδιο που επιβάλεται ύπο τον μανδύα του ψευδοκοινοβουλευτισμού. Δυστυχώς το "Γουδί" απέχει πολλές δεκαετίες μακρυά από την σημερινή ελληνική πραγματικότητα!

Κάποτε 5 χιλιάδες Έλληνες και Λατίνοι υποερασπίστηκαν την Βασιλεύουσα έναντι πολυάριθμων Οθωμανών. Σήμερα 10 εκατομμύρια Έλληνες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Η μόναδική επιλογή και καθήκον που απομένουν στην διάθεση του πραγματικού Έλληνα είναι η αυτοοργάνωση και η αντίσταση με όποιον δυνατό τρόπο!

ΕΨ

2 comments:

Ανώνυμος 3 Μαρτίου 2010 - 4:00 π.μ.  

2 σημαντικές ειδήσεις που έχουν περάσει στα ψιλά...

A) Το ΠΑΣΟΚ δεν θεωρεί τους Πόντιους και τους Μικρασιάτες προσφυγες Έλληνες...και τους βάζει στην ίδια κατηγορια με τους μετανάστες σε επίσημη κρατική Έκθεση για το λαθρονομοσχεδιο.

B) Η ΝΔ βρίσκει το Εθνοκτόνο Νομοσχέδιο Συνταγματικά Νόμιμο.

http://www.youtube.com/watch?v=whS53QqDMB8

http://www.youtube.com/watch?v=GHMqE43hQxc

Ελληνόψυχος 3 Μαρτίου 2010 - 6:29 π.μ.  

Ευχαριστώ. Το είχα δει το βίντεο αλλά αρχικά εκνευρίστηκα τόσο που δεν είχα όρεξη να το ανεβάσω ακόμη!