Η κατά τους εταίρους μας "ευρωπαική" Τουρκία δείχνει τον "δρόμο"...

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Την ίδια στιγμή που οι έλληνες πολιτικοί ξεπουλούν την ελληνική ιθαγένεια, τυγχάνει να σπονσοράρουν στην Ευρώπη μια Τουρκία με εντελώς αντίθετη αντίληψη επί του θέματος:

«Στη χώρα μας ζουν σήμερα 170.000 Αρμένιοι. Μόνο οι 70.000 από αυτούς είναι τούρκοι πολίτες, αλλά ανεχόμαστε τους υπόλοιπους 100.000. Εάν χρειαστεί, ίσως να πρέπει να πω σ΄αυτούς τους 100.000 να γυρίσουν στην πατρίδα τους, γιατί δεν είναι πολίτες της χώρας μου. Δεν είμαι υποχρεωμένος να τους κρατήσω», δήλωσε ο Ερνογάν σε συνέντευξή του χθες στην τουρκόφωνη υπηρεσία του BBC, στο Λονδίνο.
(πηγή)

Αν η Τουρκία επιβραβεύεται από την Ευρωπαική Ένωση με βάση αυτές τις αντιλήψεις, γιατί η Ελλάδα υποχρεούται να γίνει η "χωματερή" της ηπείρου; Γιατί η Ελλάδα εγκλωβίζεται σε μια ενδοτική πολιτικη την στιγμή που η Τουρκία αρνείται με τον γνωστό bravado τρόπο της να αναγνωρίσει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε ο εθνάρχης της, και απειλεί ανοιχτά Αμερικανούς και Ευρωπαίους! Ειδικά όταν δεσμεύεται να αντιδράσει ακολουθώντας την ίδια στρατηγική για την οποία κατηγορείται, φανερώνοντας ότι λίγα έχουν αλλάξει στον Τούρκικο "ψυχισμό" τα τελευταία 100 χρόνια!

Που είναι άραγε τώρα οι φιλότουρκοι ευρωβουλευτές και επίτροποι να επιπλήξουν την Τουρκία; Μόνο στην Ελλάδα ρίχνουν "σφαλιάρες" διότι την Ελλάδα την κυβερνούν ανδρείκελα!

Οποιος διαννοηθεί να κρυφτεί πίσω από την δικαiολογία ότι σήμερα η Ελλάδα είναι αδύναμη ελέω της οικονομικής κρίσης, ας θυμηθεί που βρισκόταν η Τουρκική οικονομία πριν 15 χρόνια! Παρά ταύτα, η Τουρκία κατόρθωσε να αποσπάσει την οικονομική βοήθεια και την Ευρωπαική πρόσκληση δίχως να διασυρθεί διεθνώς!

ΕΨ

2 comments:

aldebaran 19 Μαρτίου 2010 - 12:08 π.μ.  

Από το 1950 και μετά Ελληνόψυχε μας κυβερνάνε δωσίλογοι και μειοδότες.
Ειλικρινά σου λέω έχω απογοητευτεί.Τον τελευταίο καιρό ξεχείλισε το ποτήρι.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε ρε γαμώτο ;Να πάμε και εμείς στην άλλη άκρη και να κάνουμε αγώνα σε στυλ Φούντα και Πυρήνων της Φωτιάς και δεν συμμαζεύεται .Θέλουν να μας καταντήσουν τρομοκράτες εναντίον της χώρας μας ;
Εκτός και αν πάρουμε τα μάτια μας και πάμε στην ξενιτιά , που για εκεί μας βλέπω έτσι όπως το πάνε .

Ελληνόψυχος 19 Μαρτίου 2010 - 12:58 μ.μ.  

Τι να σου πω ρε φίλε; Ελπίζω να υπάρχει και κάποια τρίτη εκδοχή διότι την δεύτερη την έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Κάποτε υπήρχε και ένα Γουδί...

Τελικά κι εγώ έχω πάψει να πιστεύω στον κοινοβουλευτισμό και τα ήπια μέτρα...