Λεφτά για τζαμί υπάρχουν!

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010


ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ του τζαμιού στον Βοτανικό αποφάσισε χθες η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας την άμεση έναρξη των οικοδομικών εργασιών. Το τζαμί θα κατασκευαστεί σε έκταση που είχε παραχωρήσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού στον Βοτανικό.

Οπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, το ισλαμικό τέμενος θα έχει χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων και «θα ενταχθεί οργανικά σε έναν ευρύτερο ανοιχτό χώρο πρασίνου».

«Το τζαμί που τελικά ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται, σε καμία περίπτωση, στις πραγματικές ανάγκες των μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα. Εδώ ζούμε 750.000 μουσουλμάνοι και το τέμενος δεν χωράει ούτε το 1% αυτών που καθημερινά προσεύχονται», λέει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος κ. Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος χαρακτηρίζει την απόφαση «ημίμετρο που μόνο αντιδράσεις από τους μουσουλμάνους μπορεί να προκαλέσει».

Η κατασκευή του τζαμιού θα χρηματοδοτηθεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Ερώτημα ωστόσο παραμένει αν υπάρχουν ακόμη τα 15 εκατ. ευρώ τα οποία είχαν εγκριθεί ήδη από το 2006 για την ανέγερσή του.

Πηγή: Tα Νεα

***

Σχόλιο ΕΨ: Εισέβαλαν λαθραία, Εποικίζουν την Ελλάδα, Τους φτιάχνει τζαμί ο "αβάπτιστος" από το υστέρημα του ελληνικού λαού την στιγμή που το δημόσιο ψάχνει απεγνωσμένα για χρήμα στην φάκα του ΔΝΤ...

...και τολμούν να ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ!
Φανταστείτε λοιπόν τι μας επιφυλλάσει το μέλλον !!!

Κατά τα άλλα, οι αλήτες του ΠΑΣΟΚ εξυπηρετούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, αλλά εδώ και μήνες αγνοούν του 500 χιλιάδες Έλληνες και τις οικογένειες τους που εξαπάτησε ο πρασινοφρουρός Παύλος Ψωμιάδης με την πυραμίδα της ΑΣΠΙΣ.

Τζάμπα τζαμί λοιπόν για τους μουσουλμάνους! Ελεύθερο παρεμπόριο, αμία φορολογία στα μαγαζιά των αλλοδαπών κτλ.

Για τον Έλληνα: νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ στους έμμεσους φόρους, περικοπές και κατάργηση του 13ου αι 14ου μισθού στο δημόσιο, πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα, καταργηση διαιτησίας και αυξηση ορίου απολύσεων.

Έχουμε λοιπόν μια άτυπη εφαρμογή αυτού που στις ΗΠΑ ονομαζόταν Affirmative action! Της επιλεκτικής ευνοικής μεταχειρήσεως των "μειονοτήτων" έναντι των υπολοίπων.

Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο!