"Γνωστός άγνωστος" ο Επαναστατικός Αγώνας

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010



Οι συλληθφέντες:

- ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος του Αγαμέμνονα ετών 39

- ΡΟΥΠΑ Παναγιώτα του Βίκτωρα ετών 41

- ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος του Κωνσταντίνου ετών 32

- ΚΟΡΤΕΣΗΣ Χριστόφορος του Γεωργίου ετών 31

- ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Σαράντος του Ευσταθίου ετών 32

- ΓΟΥΡΝΑΣ Κωνσταντίνος του Δημητρίου ετών 30


Ενδεικτικά στην οικία των συλληφθέντων Νικόλαου ΜΑΖΙΩΤΗ και ΡΟΥΠΑ Παναγιώτας στα Καλύβια Αττικής βρέθηκε και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος υπολογιστή με προκηρύξεις για προηγούμενες ενέργειες του «Επαναστατικού Αγώνα» και σχέδιο προκήρυξης για μελλοντική τρομοκρατική ενέργεια, όπως επίσης και χειρόγραφα κείμενα, δύο εκ των οποίων φέρονται να αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων της ίδιας οργάνωσης. Επιπλέον βρέθηκαν χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρων για επικείμενες τρομοκρατικές ενέργειες. (Πηγή)

Πολλά ερωτηματικά γεννούνται από τα παραπάνω γεγονότα.

Ο Λάμπρος Φούντας επεφτε νεκρός στις 10 Μαρτίου! Οι συλληφθέντες φερόμενοι σύνεργοι του είχαν ένα μήνα στην διάθεση τους, (ή έστω μερικές ημέρες) για να ξεφορτωθούν τα παραπάνω ενοχοποιητικά στοιχεία! Ειδικά όταν αυτά βρίσκονταν στην οικία τους! Το γογονός ότι αυτά ανεβρέθησαν εκεί είναι εντελώς παράλλογο. Όπως ακόμη το γεγονός ότι δεν επιχείρησαν να διαφύγουν. Είναι πάντως ενδεικτικό του ότι οι συλληφθέντες δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα για τυχόν έρευνα εις βάρος τους. Είτε διότι πίστευαν πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε αρκετά στοιχεία για να τους συνδέσει με τον Φούντα, είτε διότι πίστευαν πως κάποιος τους παρέχει προστασία. Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση, δεν πρέπει να αποκλείουμε άλλα σενάρια που να σχετίζονται ακόμη και με τυχόν παγίδευση τους.

Παλαιότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υπόπτους που παρακολουθούντα από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία και των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί. Κανείς από τους παραπάνω συλληφθέντες δεν ταιριάζει μα αυτές τις περιγραφές καθώς όλοι συνελλήφθησαν στα σπίτια τους. Ίσως εντέλει αυτές οι πληροφορίες να ήταν λανθασμένες, ή ακόμη και παραπλανητικές...

Τέλος η χρονική συγκυρία είναι αξιοσημείωτη. Οι συλλήψεις των μελών της 17Ν συνέπεσαν με την περίοδο που η Ελλάδα βρισκόταν υπό πίεση να καθαρίσει το τοπίο της εγχώριας τρομοκρατίας εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων. Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται υπό αφόρητη οικονομική πίεση! Η τρομοκρατία και η έλλειψη ασφάλειας των τελευταίων χρόνων έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο των spread την περίοδο 2008-2009. Όπως και στην υπόθεση της 17Ν, έτσι και σήμερα, αρμόδιος υπουργός είναι ο Μ. Χρυσοχοίδης!

Πέραν τούτου, η συλλήψη των 6 υπόπτων για την συμμετοχή στο Επαναστατικό Αγώνα επιβεβαιώνει ακετά από τα όσα εχουν γραφτεί στο παρελθόν. Προπάντων:

Οι ύποπτοι είναι όλοι γνωστοί στις Αστυνομικές Αρχές αλλά και στον Αναρχικό και ακρο Αριστερό χώρο με δράσεις που έχουν λάβει ποικίλες μορφές: άλλοτε ως καταλληψίες, γκαζάκηδες, αλλά και υποστηρικτές των μελών της 17Ν! Όλοι μεταξύ 30 και 40 χρονών, που γαλουχήθηκαν στον Αναρχικό χώρο μέσα από τις καταλήψεις και τις συγκρούσεις αναρχικών τις προηγούμενης δεκαετίας.

Τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνουν ότι τα ίδια άτομα κρύβονται πίσω από τις τρεις διαφορετικές οργανώσεις: τον ΕΑ, την Σέχτα και τον ΟΠΛΑ. Είναι πολύ πιθανό οτι τα μέλη της οργάνωσης διατηρούν σχέσεις επιχειρησιακού χαρακτήρα με τους τα νεώτερα μέλη των "Πυρίνων της Φωτιάς" οι οποίοι με τα χρόνια έχουν αναβαθμίσει τις βομβιστικές τους επιθέσεις, και σε ορισμένες περιπτώσεις τα χτυπήματα των δύο οργανώσεων ήταν συγχρονισμένα.

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά το ιστορικό των υπόπτων διαγράφει την πορεία που οδηγεί τα εξτρεμιστικά στοιχεία του αναρχοαριστερού χώρου από τις καταλλήψεις, στις μολότοφ, έπειτα στα γκαζάκια, και καταλλήγει στην τρομοκρατία. Οι περιπτώσεις των τρομοκρατών επιρρίπτουν σοβαρές ευθύνες στην Πολιτεία που επιμένει να παρέχει πανεπιστημιακό άσυλο, νομική και αστυνομική προστασία στα εξτρεμιστικά στοιχεία της Αριστεράς! (Εχθές για ακόμη μια φορά απελευθερώθηκαν και οι 10 προσαχθέντες μετά από επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη.)

Όπως και στην περίπτωση της 17 Νοέμβρη, από αυτή την εικόνα λείπουν οι καθοδηγητές που στρατολόγησαν και προπάντων παρείχαν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις στους τρομοκράτες. Λογικά αυτοί είναι άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτούς όμως πιθανώς να μην τους μάθουμε ποτέ διότι δεν είναι το ίδιο αναλώσιμοι με τους "στρατευμένους".

(ανανέωση) Δεν θα λείψουν όμως οι αριστεροί υποστηρικτές που και στην περίπτωση της 17Ν παρήλασαν ώστε να υπερασπίσουν τους "αγνούς αγωνιστές" που όπως πάντα διώκονται "αδίκως". Ηδη σήμερα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω από την Ευελπίδων (περισσότερα εδώ). Θα ακολουθήσουν φυσικά πολλά παρόμοια επεισόδια.

Τέτοιες ημέρες κρίσεως που είναι... η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ τρίβουν τα χέρια τους...

ΕΨ

3 comments:

Ανώνυμος 12 Απριλίου 2010 - 9:47 μ.μ.  

Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου. Αλλά τόσο ηλίθιοι είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι και αυτοί παίζουν το παιχνίδι του συστήματος. Τους αφήνουν να "επαναστατούν" και όταν δεν τους χρειάζονται (ανάλογα τις εκάστοτε περιστάσεις) τους μαζεύουν. Για αυτό άλλωστε ο Μαζιώτης που "διωκόταν" τόσα χρόνια από το "καθεστώς" για την ιδεολογία του, και όταν είχε συλληφθεί για βόμβα σε υπουργείο είχε ομολογήσει και δήλωνε αμετανότητος, αθωώθηκε από το ίδιο το καθεστώς και μετά χάθηκαν τα ίχνη του!!!!
Όλοι αυτοί οι μαλάκες κομπλεξικοί τάχα επαναστάτες (Ξηροί, Κουφοντίνας, Μαζιώτης, Τσουτσουβής) έρχονται και φεύγουν . Όμως οι κάμερες, οι τρομονόμοι, οι αντικατασταλτικές ομάδες και η παρακολούθηση όλων των πολιτών που εισήχθησαν στην ελληνική κοινωνία εξαιτίας τους θα μείνουν για πάντα.

Ελληνόψυχος 13 Απριλίου 2010 - 12:49 π.μ.  

Ευχαριστώ φίλε μου.
Ακριβώς. Τις κάμερες και τους τρομονόμους ακολουθούν η εσωτερική κατανάλωση και η αποβλάκωση. Ο μέσος πολίτης πρέπει να νιώθει αδύναμος και απομονωμένος...

Αλέξανδρος Ζήβας 13 Απριλίου 2010 - 3:01 μ.μ.  

Στιχάκια καθρέφτες…., που γδύνουνε ψεύτες….,….!

* ….. Θύτες οι τετράποδοι….,
---- Καθεστώς ‘’Δημοκρατία’’….! ----
θύματα τα δίποδα….,
νόθο πίνουν το κρασί –τους….,
τα ‘’μεθύσια’’ τους γιατροί τους…..
κι ίσια τα ανάποδα….!.....

* ….. Άλλο πράμα η κερήθρα….. κι άλλο πράμα η μυζήθρα….,
άλλο το μελισσομέλι….. κι άλλο το σκουληκομέλι….!.....

* ….. Γιορτάζουν, λεν, ‘’Δημοκρατία’’....,
που αυτοί, τάχα, στηρίζουν....,.....
πιο κάτω είν’ χωματερή....,
τσούρμο αμέτρητα παιδιά
προσμένουν σκουπιδιάρηδες
να ρίξουν τ’ αποφάγια –τους....,
να βρουν....,να φάν’...., να στυλωθούν....,
να ζουν να συνεχίζουν....!.....

* ….. ‘’Λογική’’ κονσέρβα…..
και ελπίδα πρέζα….,
---- πού σε πάν’…., πού πας…!; ----
φυλακή ο δρόμος….,
σιγολιώνεις…., κι όμως…..
δεν το ξεκουνάς….!.....

* ….. Δίνει πάσα ο Μπαμπάκας…., να ‘χει ο γιος το αρχηγιλίκι…..
και ο Θειος του ανεψιού του…., να ‘χει κι ο λαός ‘’μανίκι’’….!.....

* …..Κι ο λαούλης…., οπαδούλης….,
πάντα, ‘’Μπούλης’’ κι υποδούλης….,
λέει, λέει….. και τους βρίζει….,
τώρα…., και τους γιουχαΐζει….,…..
μα…., σαν έρθουν εκλογές….,
πάντα, ‘’τέτοιους’’, να, ψηφίζει….,…..
κι ό,τι ζει, βρε, το αξίζει….!……

* ….. Μία μπρος….. και δέκα πίσω….,
μία άσπρο….. δέκα μαύρο….,…..
με του Κενού το Τίποτα
παράλληλο ταξίδι
σου έγινε συνήθεια….,…..
---- τι φωνασκείς βοήθεια…!; ----
‘’μέτρα το χρόνο αντίστροφα’’….:
‘’μείον ένα…., μείον δύο….. και λοιπά…..’’….,
κι άει στα μαυρότρυπα γκρεμνά….!.....

* ….. Άσπρο – μαύρο…., ντούμπλε φας…., Εξουσία δίχως στιλ….,
θέλω να σε ‘δω αν φας….. κι όλο δείχνεσαι προφίλ….!......

* …..Άκου, λίγο, ανθρωπάκο…., ζήσε μ’ ‘’ανορθογραφία’’….,
σου ‘στησαν παγίδα…., λάκκο…., μέσα στην ‘’ορθογραφία’’….!.....

* ….. Τα άνομα του χτες….. νόμιμα είν’ σήμερα….,
πάντρελοι Ελεγκτές….. μας κλείνουν σε σύνορα….!.....

* ….. Πέτρα σου λέγαν που κυλά
ποτέ της δε στεριώνει….,
μα δε σου είπανε, ποτέ,
πως χορταριάζει, ύπουλα,
η πέτρα που στεριώνει….!.....

* ….. Αν κρίνεις Αφέντες…., ‘’σταυρό’’ θε να σου φτιάξουν….,
κι αν κρίνεις λαούλια…., σε ‘’τάφο’’ θα σε θάψουν….!.....

* ….. Το ‘ξερα αυτό από παιδί….,
που γίνεται συνήθως….,
μα διάλεξα τον Ήλιο εγώ…..
και δεν πονάω….. που πονώ….,
μου αρκεί που άλλους δεν πονώ….,…..
κι είμαι, γι’ αυτό, περήφανος….,
που υπηρετάω το Θεό….!.....

* ….. Κι αθώοι πληρώνουν….,
κι αφού δυο ‘’Χριστοί’’,
να, σπάνια, πια, χώνουν
στη μέση έναν ‘’ληστή’’….!.....

….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..