Μεγάλη επιτυχία των εργατοπατέρων του ΚΚΕ! Διώχνουν τα κρουαζεροπλοια από τον Πειραιά

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010


"Την απόφαση για επικείμενη διακοπή των διαδρομών του κρουαζιερόπλοιου Zenith, με σημαία Μάλτας, στην Ελλάδα ανακοίνωσε, χθες, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ο ΣΕΤΕ κάνει λόγο για απώλεια εσόδων 10 εκατ. ευρώ για την ελληνική οικονομία και δημιουργία 400 νέων ανέργων σε τουριστικά επαγγέλματα.

Προχθές, μέλη του ΠΑΜΕ απέκλεισαν τις εισόδους του λιμανιού του Πειραιά -αντιδρώντας στην επερχόμενη άρση του καμποτάζ στη κρουαζιέρα- γεγονός που απέτρεψε την επιβίβαση των Ισπανών τουριστών στο Zenith. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν σε τρία ξενοδοχεία της Αθήνας πριν επιβιβασθούν, χθες, το πρωί στο κρουαζιερόπλοιο για να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους." Πηγή

Αφορμή για ακόμη ένα σαμποτάζ του ΚΚΕ κατά της ελληνικής οικονομίας αποτελούσε η απαίτηση προσλύψεως 107 επιπλέον Ελλήνων εργαζόμενων στους 1100 Έλληνες που απασχολεί η εταιρία (περισσότερα)! Οι εργατοπατέρες γνώριζαν πολύ καλά ποια έκβαση θα είχαν οι κινητοποιήσεις αφού η εταιρία είχε δώσει σαφή προειδοποίηση και η φυγή της είχε αποτραπεί την εσχάτη ώρα δύο φορές στο κοντινό παρελθόν.

Το ΚΚΕ συνεχίζει την παράδοση της υποκρισίας και της προδοσίας! Αλήθεια, πόσο ηλίθιος ή άσχετος πρέπει να είναι κάποιος για να ψηφίζει ένα τέτοιο κόμμα που επενδύει στην ολική κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας με στόχο να επωφεληθεί από τις κοινωνικές αναταραχές που θα επακολουθήσουν; Πόσο μάλλον όταν συμμετέχει στις δράσεις του ΠΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν άραγε δέκα σοβαροί άνθρωποι να επέμβουν και να μας απαλλάξουν από μια χούφτα εργατοπατέρων του ΚΚΕ; Τις προάλλες στον Πειραιά βρέθηκαν μόνο οι ξένοι τουρίστες που είαν αποκλειστεί εκτός του λιμανιού για να διαμαρτυρηθούν! Ας βγουν αυτοί που πλήττονται από τα δεκάδες σαμποτάζ του ΠΑΜΕ να ανοίξουν μερικά κεφάλια, διότι αλλιώς προκοπή
δεν θα δούμε !

Κλάφτηκε και ο Γιωργάκης και κάτι τρέχει στα γύφτικα! Αν πραγματικά ήθελε να λύσει το πρόβλημα, ο πρωθυπουργός θα έστελνε τα ΜΑΤ να καθαρίσουν, όπως το έκανε αναίτια στην Λάρισσα προ δύο εβδομάδων.

Αλλά αντί αυτού, το θέατρο συνεχίζεται...

Εν μέσω κροκο-δείλιων δακρύων ο πρωθυπουργός απεύθυνε τον λόγο στο ΚΚΕ:


«Σκεφτείτε την εικόνα της χώρας μας διεθνώς, αυτή την εποχή που θέλουμε τουρισμό, αυτή την εποχή που ζητάμε σε αυτό τον δυναμικό κλάδο να έρθουν ξένοι, για να στηρίξουν την οικονομία μας. Μιλάμε για ανάπτυξη. Τι εικόνα δώσαμε; Νομίζουν αυτοί, οι σε εισαγωγικά «επαναστάτες», ότι με τις πράξεις τους θα φύγουμε από την κηδεμονία, θα φύγουμε από την επιτήρηση; Μα θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στο να είναι πιο σκληρή η επιτήρηση, αν δεν έχουμε ανάπτυξη. Να το κατανοήσουν επιτέλους, πρέπει να βοηθήσουν την ανάπτυξη της χώρας».

ΕΨ