Ποια Δικαιοσύνη; Τους 4 νεκρούς του 1991 ποιος τους δικαίωσε;

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Αν περιμένει κανείς να αποδοθεί δικαιοσύνη για των θάνατο των τεσσάρων συμπολιτών μας, καλύτερα να ετοιμάζει τα... κουμπούρια.

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό την δίνει η Ιστορία! Δυστυχώς φαίνεται ότι η μνήμη του Ελληνικού λαού συμπάσχει μαζί με το υπόλοιπο σύστημα! Συμπεριλαμβανομένων και των δημοσιογράφων. Το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας των εργαζομένων έχει επαναληφθεί στην συγχρονη μεταπολιτευτική Ιστορία! Η τραγική ειρωνία είναι ότι τα δεδομένα είναι σχεδόν ταυτόσημα!!!

Αντιγράφω από άρθρο στο ΒΗΜΑ που δημοσιεύτηκε προ δύο ετών:

Η δολοφονία του Τεμπονέρα έγινε σε περίοδο οξείας πολιτικής αντιπαράθεσης, λόγω της δίκης του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για το Σκάνδαλο Κοσκωτά, και ξεσήκωσε κύμα διαδηλώσεων, διαμαρτυριών και συγκρούσεω σε όλη την Ελλάδα. Η διαδήλωση που έγινε στην Αθήνα στις 9 Ιανουαρίου 1991 κατέληξε σε βίαιη αντιπαράθεση μικρών ομάδων με την αστυνομία. Από τα δακρυγόνα (από μολότοφ, κατά την εκδοχή της Αστυνομίας) άρχισε να καίγεται η πολυκατοικία που στο ισόγειό της στέγαζε το κατάστημα "Κ. Μαρούσης". Τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν στα γραφεία που στεγάζονταν στους ορόφους της, με αποτέλεσμα τον θάνατο τους.


Όπως βλέπετε, η φυλλάδα υιοθετεί ως επίσημη εκδοχή αυτή των αναρχικών! Λες και τα δακρυγόνα είναι πιο ευλεκτα από τις ... μολοτοφ!!!

Όλοι θυμούνται τον Τεμπονέρα! Ουδείς θυμάται τους 4 νεκρούς από την φωτιά. Ουδείς θυμάται ότι για αυτούς τους νεκρούς, κανείς δεν δικάστηκε, κανείς δεν πήγε στην φυλακή!!!

Τι νομίζετε άραγε ότι θα συμβεί αυτή την φορά;

Στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, εμείς οι "υπόλοιποι" είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού!

ΕΨ