Κατάληψη στα γραφεία της Aspis Bank και Real Estate

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010
Παραθέτουμε φωτογραφίες ντοκουμέντα από την κατάληψη στα γραφεία της ασπίς στο Μαρούσι. Καταλάβαμε την τράπεζα του απατεώνα αλλά και τα γραφεία της aspis real estate στον 8ο όροφο όπου και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον ανιψιό του λαμόγιου Δανιήλ Ψωμιάδη. Έπεσαν αυγά, ντομάτες ήρθαν κανάλια και αστυνομία. Στόχος επετεύχθη.

Κύριε Δανιήλ δεν μπορούσατε να βρείτε τον θείο σας στο κινητό και να τον προσκαλέσετε στην παρέα μας. Τι κρίμα. Τώρα που θα πάτε μαζί του φυλακή θα τα λέτε από κοντά.

Σας έχει δώσει την real estate τώρα ο καλός σας για να παίζετε μονόπολη με τα λεφτά μας. Κύριε εισαγγελέα επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στη κοροϊδία.

"THE PARTY IS OVER"

Στη διπλανή φωτό μπορείτε να αναγνωρίσετε το ανιψάκι του λαμόγιου και σε περίπτωση που τον δείτε στον δρόμο μην ξεχάσετε να το "φτύσετε" το κελεπούρι για να μην το ματιάζουν.

Δεν τελειώνουμε όμως εδώ. Μόλις αρχίσαμε και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Επόμενες ενέργειες η συμμετοχή του Σωματείου στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και έπειτα επίσκεψη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωαννίδη που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ακολουθήστε μας!!!!!!!!!!


Σχόλιο ΕΨ: Στην κινητοποίηση συμμετείχαν τουλάχιστον 300 άτομα. Έγινε κατάληψη της τράπεζας και των γραφείων. Η κατάληψη έληξε στις 8 το βράδυ και έπεται συνέχεια η οποία ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ !!!

Η χθεσινή δίωξη εις βάρος του απατεώνα αφορά μόνο την πλαστογραφία και όχι την εξαπάτηση των ασφαλισμένων!

Τέλος, κάτι πρέπει να γίνει και με την περίπτωση του επόπτη Παντελίδη ο οποίος ουσιαστικά είναι βαλτός για τα μάτια του κόσμου, και δεν πρότιθεται να φέρει στο φως στοιχεία σχετικά με τις υπόγειες μετακινήσεις χρημάτων και τις υπεξαιρέσεις!