Μετά τον Καρατζαφέρη και το ΠΑΣΟΚ στρέφεται εναντίον της ανωνυμίας στα μπλογκς

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Εντέλει, όπως όλα δείχνουν, η τοποθέτηση του Γ. Καρατζαφέρη εναντίον της ανωνυμίας στα μπλογκς αποτελεί τον πρόλογο της λήψης μέτρων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με στόχο τον περιορισμό της ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Η πρόφαση που χρησιμοποίσε ο Πεταλωτής ήταν η ίδια με αυτή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., επαναλαμβάνοντας τα περι δήθεν λασπολογίας. Βλέπετε ό,τι δεν αρέσει στα μεγαλολαμόγια του ΠΑΣΟΚ θεωρείται λάσπη. Τουλάχιστον η θεωρητικά πιο συντηριτική κυβέρνηση της ΝΔ ουδέποτε στράφηκε κατά της ελευθερίας στο διαδίκτυο, παρότι γράφτηκαν τα μύρια αρνητικά εναντίον της.

Δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής:

"Και φυσικά, όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία που τους προσφέρουν τα νέα μέσα επικοινωνίας, θα πάρουν την απάντησή τους.
ΜΙΧΑΗΛ: Κύριε Εκπρόσωπε, μας είπατε προηγουμένως ότι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, θα πάρουν σύντομα την απάντηση. Πώς;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Πρώτα απ` όλα, διαψεύδονται εκ των πραγμάτων. Γιατί το να λέει κάποιος και να ισχυρίζεται ανωνύμως όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται κάποτε έχει και μια κατάληξη. Αυτή η κατάληξη, όταν διαψεύδεται εκ των πραγμάτων, είναι μια απάντηση προς όλους."
(πηγή)

Μολών λαβέ "χοντρέ λιγνέ". Μια τρύπα στο νερό μια χαρά θα την κάνετε! Αναμένουμε με ανυπομονεσία την "απάντηση"!

Μόνο που σε λίγο καιρό οι πολιτικοί θα είναι αυτοί που επιζητούν διακαώς την ανωνυμία για να γλιτώσουν την κρεμάλα...

ΕΨ

1 comments:

aldebaran 21 Μαΐου 2010 - 9:50 π.μ.  

Τελικά τα χειρότερα θηρία είναι αυτά που φορανε προβιά προβάτου.
Όπως το είπες , ακόμα και η συντηρηρική δεξιά δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο.
Να φοβάσαι τους δήθεν σοσιαλιστές φιλελέυθερους και τους αριστερούς με την δεξιά τσέπη.
Τους τσούζει άσχημα το ότι τα Blogg τους μαστιγώνουν και τους χαλάει το image που τους έχουν δημιουργήσει τα πληρωμένα ΜΜΕ των εργολαβων - εκδοτών.