Μεχρι που θα φτάσει αυτή η κοροιδία;

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010
"Τα «πρακτικά» συνάντησης αναρχικών στο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου, λίγα 24ωρα μετά τον τραγικό θάνατο των τριών υπαλλήλων της Μarfin, στις 5 Μαΐου του 2010, αποτελούν τον οδηγό της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης! Μέσα στη «συνέλευση» ομάδα αντιεξουσιαστών κατονόμασε ως δράστες της φονικής επίθεσης αναρχικούς που συχνάζουν σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων. Η αναφορά αυτή που καταγράφηκε από πληροφοριο- δότες της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε ρήξη και αποχώρηση των κατονομαζομένων. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι αυτή η αποκάλυψη στη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού υπάρχει σχετικός έμμεσος επικριτικός σχολιασμός και στην τελευταία προκήρυξη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», η οποία αναφέρεται σε
«ρουφιάνους των αμφιθέατρων και των καφενείων». Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα από τις αναλύσεις καταγραφών των καμερών, από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και έχει ήδη προσδιοριστεί ο κύκλος των βασικών υπόπτων για τους οποίους όμως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Υψηλόβαθμα στελέχη επισημαίνουν ότι «έχουμε σειρά ενδείξεων ότι καθοδηγητικό ρόλο στην ομάδα που επιτέθηκε στη Μarfin είχαν άτομα που έχουν συσχετιστεί με τη δράση του “Επαναστατικού Αγώνα” και άλλων ενόπλων οργανώσεων». "

H συνέχεια στο "Bήμα"


Θεε μου, με τι σαχλαμάρες μας ταίζουν οι φυλλάδες! Καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι είπε ποιος από μια χούφτα αργόσχολων, επιδοτούμενων από το κράτος "αναρχικών", που πραγματοποιούν συνελεύσεις στα αμφιθέατρα των κρατικών πανεπιστημίων. Οποιοδήποτε σοβαρό κράτος θα τους είχε ξεπαστρέψει στο άψε σβήσε.

Εμείς όμως καθόμαστε και διαβάζουμε δήθεν άρθρα στις εφημερίδες για μια Αστυνομία που στέκεται ανίκανη να συλλέξει στοιχεία σε μια δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια χιλιάδων αυτόπτων μαρτύρων!!! Παρά το γεγονός ότι οι δράστες είναι πασίγνωστοι, οι αυτόπτες μάρτυρες, στην κυριολεξία χιλιάδες. Για ακόμη μια φορά το σύστημα που κυβερνά την χώρα επιδεικνύει στον Έλληνα πολιτή πόσο πραγματικά αδύναμος και ανυπεράσπιστος έχει αφεθεί σε αυτό το μεταπολιτευτικό πελατειακό μπουρδέλο που κάποιοι ονομάζουν "δημοκρατικό" κράτος "δικαίου".

Στην ουσία όμως οι πιο γελοίοι της υποθέσεως είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες που τόσα χρόνια καθόμαστε και ανεχόμεθα όχι μόνο αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις, αλλά και το γεγονός ότι κατόπιν εορτής μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Τα ίδια έπραξαν και πέρυσι με το ζήτημα του Ιντιμίντια όταν ο πρύτανης, η ΕΛ.ΑΣ. και συνεπώς το κράτος, γνωρίζουν τους διαχεριστές της ιστοσελίδας. Έτσι συνέβει και με τους νεκρούς του Κ. Μαρούσης το 1991.

Αν τους δράστες δεν τους λιντσάρουν οι ίδιοι οι πολίτες, η δικαιοσύνη δεν προκειται ποτέ να ανατείλει σε αυτό τον άμοιρο τόπο.

Τέλος, διερωτούμαι, αυτές οι ρημάδες οι έρευνες για τα μαμόθρεφτα που παριστάνουν τους πυρήνες της φωτιάς τι έχουν απογίνει; Μήπως αν δεν είχαν συλληφθεί κάποιοι ύποπτοι από την προηγούμενη κυβέρνηση λίγο πριν τις εκλογές, να μην συλλαμβάνονταν ποτέ;

ΕΨ