Χάος και ανομία στον Άγιο Παντελεήμονα

Κυριακή, 2 Μαΐου 2010


Από την Επιτροπή Κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα

ΒΡΑΔΥ 11.30 ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΙΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΡΑΒΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΦΓΑΝΩΝ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΘΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ . ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΟΥΣ).

ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣβΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ, (4 ΣΠΑΣΑΝΕ) ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΙΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ (???)

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ , ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΣΤΡΙΨΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ< ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΗΤΑΝ "ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ "!!!

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ HTAN : ΛΑΘΟΣ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑΣ

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΥΣΟΚΟΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ -ΒΡΑΔΥΝΟ