Νικήτας Κακλαμάνης - Υποκριτής στα "Δεκεμβριανά", υποκριτής και σήμερα!

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

«Η πόλη της Αθήνας εκφράζει την οδύνη της για τους τρεις νεκρούς και την οργή της για τη νέα καταστροφή της, από τους γνωστούς-αγνώστους, που σίγουρα δεν είναι οι εργαζόμενοι που μαζικά διαδήλωσαν για τις επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων στην καθημερινότητά τους» δήλωσε απόψε ο δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης, για τα θλιβερά γεγονότα, που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Αναρωτήθηκε δε «πόσους νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε, πόσες καταστροφές της πόλης πρέπει να ζήσουμε προκειμένου να βρεθεί μία δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση που να πει το μεγάλο όχι σε αυτή την κατάσταση, εξαφανίζοντας τώρα, απόψε το βράδυ, όλους αυτούς τους τρομοκράτες της πόλης μας». (πηγή)

"Αγαπητέ" Νικήτα,

Τα όμορφα λόγια δίχως αντίκρυσμα που απείγγειλες και τον Δεκέμβριο του 2008 δεν πουλούν πια, παρά μόνο ως προφάσεις προς τους υποστηρικτές σου στις προσεχείς Δημαρχιακές εκλογές.

Τον Δεκ. του 08 κάποιοι άλλοι Δήμαρχοι έβαλαν πλάτες για να μπορέσει η αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Συγκεκριμένα, δήμαρχος που ανήκει στην δική σου ενδοκομματική παράταξη απέτρεψε τους βανδαλισμούς και την λεηλασία στον δήμο του, παρά τις προδοτικές και παράνομες εντολές του Προκόπη Παυλόπουλου για παθητική στάση της αστυνομίας!

Αφού μπορούσε εκείνος, μπορούσες κι εσύ! Αλλά αρκέστηκες στα λόγια και όχι στις πράξεις. Γι αυτό έχει καταντήσει η Αθήνα ένα μπάχαλο. Διότι μεταξύ σας έχετε μάθει να τα ρίχνετε ο ένας στον άλλον ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση που σας ευνοεί! Εξάλλου, τώρα μιλάς για δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις που θα πουν όχι και θα εξαφανίσουν τους τρομοκρατες τις πόλης μας. Παρά ταύτα τις εντολές της τότε κυβερνήσεως της ΝΔ εκ στόματος του τότε υπουργού Παυλόπουλου ουδέποτε, ούτε τότε, ούτε αργότερα καταδίκασες!

Τέλος, ουδέποτε κατεδίκασες τους πολυπολιτισμικούς σου φίλους οι οποίοι παρέα με τους κουκουλοφόρους ρήμαξαν τα μαγαζιά στον κέντρο της Αθήνας τον Δεκ του 2008!

Μαζί με τον Ν. Κακλαμάνη βγήκαν και οι άλλoι ειδήμονες από το ΣΕΒ να κοινοποιήσουν

"Την αγανάκτησή του[ς] «για το θέαμα ενός Κράτους που ακόμη μοιάζει αδύναμο να αντιμετωπίσει τη βίαιη επιβολή του νόμου των κουκουλοφόρων» εκφράζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ)." (πηγή)

Όποιος έχει κατέβει σε πορείες γνωρίζει καλά πόσο στημένο είναι το παιχνίδι με τους κουκουλοφόρους. Γιατί άραγε το 2004 δεν έπεσε καρφίτσα με δαύτους; Μήπως ήταν άραγε πιο καλά οργανωμένο το κράτος ή μήπως βρέχει μπεκάτσες;

ΕΨ