Καταγγελίες από τον Π. Καμμένο για τα σκάνδαλα και το ΔΝΤ

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010Από την Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως

Πάνος Καμμένος : Δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή !! - Το γνωρίζουμε Καμμένε, το γνωρίζουμε... Και θα σάς ξεσκίσουμε ολονών τα βάρδουλα ...

Το βίντεο είναι από την πρωϊνή εκπομπή τής ΝΕΤ, την Τρίτη 4 Μαΐου 2010. Ο Ελληνόψυχος βουλευτής Β' Αθηνών τής Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, κάνει φοβερές αποκαλύψεις για τα ΜΜΕ:

1) Στο 1:20 τού βίντεο, μαθαίνουμε ότι ο Διοικητής τού ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης είναι μέλος τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γι' αυτό τον κράτησε στην θέση του ο Τζέφρυ, αν και ήταν διορισμένος από τον μπουχέσα Καραμανλή.


2) Στο 0:12 τού βίντεο, μαθαίνουμε ότι τα Πρακτικά τής Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!..

3) Στο 1:40 τού βίντεο, μαθαίνουμε ότι ο ξάδερφος τού μπουχέσα Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης, κάνει πανάκριβα ταξιδάκια από το Λάς Βέγκας στο Θιβέτ.

4) Τέλος, στο 1:48 τού βίντεο, ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ανοιχτά ότι οι Έλληνες δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή και δεν θ' αφήσουν τίποτε όρθιο!..

2 comments:

ephee 7 Μαΐου 2010 - 8:42 π.μ.  

Και ξέρεις τι σκεφτόμουν προχτές που ήταν ο κόσμος μαζεμένος έξω από το παλάτι και έσπρωχναν προς τα πίσω οι αστυνομικοί των 1000 ευρώ;..

"καλά ηλίθιοι είναι; ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;"

Και για να σου πω την αλήθεια, είμαι σίγουρη πως και οι ίδιοι, αυτό σκέφτονταν..

Ελληνόψυχος 8 Μαΐου 2010 - 12:45 π.μ.  

Μάλλον ελάχιστοι από δαύτους διατηρούν αυτή την ικανότητα...