Από πότε ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί σωματείο μπράβων και όχι όργανο τήρησης των νόμων

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Οι νόμοι στην Ελλάδα έχουν πάει περίπατο. Εκεί σκουντούφλησαν στο περβάζι, και εκπαραθυρώθηκαν!

Την θέση τους έχουν πάρει οι εντολές του εκάστοτε υπουργού ο οποίος χρησιμοποιεί τους άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας ως προσωπικούς μπράβους όπως του γουστάρει.

Ο λόγος για την σύλληψη μελών της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στην οποία σημμετέχει και ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας. Σήμερα 50 περίπου άτομα συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πεζοδρόμια μπροστά από το υπουργείο εξωτερικών. Απέναντι οι φαρμακοποιοί διεξήγαγαν την δική τους συγκέντρωση. Ουδείς τους ενόχλησε!

Μια ομάδα των ΥΜΕΤ ζήτησε από τους συγκεντρωμένους της Επιτροπής να μετακινηθούν. Χαλούσαν φαίνεται τα πλάνα για τα διεθνή πρακτορεία... "χρονιάρα μέρα!"

Όταν εκείνοι τους ζήτησαν εξηγήσεις, και δίχως να υπάρχει παραβίαση των νόμων, οι άνδρες της αστυνομίας ζήτησαν συγνώμη και εξηγώντας ότι έχει έρθει εντολή εξ άνωθεν συνέλαβαν τον δημοσιογράφο και άλλα 6 άτομα!

Από πότε η αστυνομία παραβαίνει τους νόμους;

Αλήθεια, που ήταν η αστυνομία όταν οι κουκουλοφόροι, έντονα αντιληπτοί, έβαζαν φωτιά στην τράπεζα της Marfin εχθές; Μήπως παρακολουθούσαν αμέριμνοι ως συνήθως;

ΕΨ