Αφού δεν διώξαμε τον Γερμανό το 2006-08...

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010


Η τραγική εμφάνιση της εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Ν. Κορέα έχει έναν και μόνο υπεύθυνο.

Τον Οτο Ρεχάγκελ!

Αντιμέτωπος με μια ομάδα Γ´ κατηγορίας όπως η Ν. Κορέα, ο Γερμανός παρέταξε την χειρότερη ενδεκάδα που θα μπορούσε να φανταστεί άνθρωπος. Δίχως τον Παπασταθόπουλο, τον Κυριάκο, και τον Νίνη. Με τον Σαλπιγγίδη έξω, με τον Πατσατζόγλου αλλαγή, και παίκτες σε λάθος θέσεις. Με τον Χαριστέα, τον Καραγκούνη και τον Σαμαρά να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, και με μια χαοτική άμυνα που μπάζει από παντού! Ο μόνος τρόπος ανάπτυξης της εθνικής ήταν οι μακρινές μπαλιές. Το ίδιο σκηνικό που είδαμε στο Ευρωπαικό του 2008.

Όσο για την παντελή έλλειψη φυσικής κατάστασης που παρουσιάζει γι ακόμη μια φορά η ομάδα, μάλλον θα φταίνε οι "διακοπές" στην Ελβετία. Διότι μόνο προετοιμασία για Μουντιάλ δεν ήταν το πρόγραμμα της εθνικής.

Ο πεισματάρης Γερμανός έχει ξεμωραθεί, και δυστυχώς πέρα από την εθνική ντροπή, καταστρέφει και τις καρριέρες των νέων ταλαντούχων Ελλήνων ποδοσφαιριστών απαξιώνοντας τους στον πάγκο να παρακολουθούν τα ρεζιλίκια, με πλήγμα για το ηθικό τους και το χαμένο ταλέντο τους!

Όλοι γνώριζαν ότι ο Ρεγχάγκελ έπρεπε να φύγει μετά την πανωλεθρία του 2008. Η απογοητευτική συνέχεια της ομάδας το επιβεβαιώνει.

Τώρα συν-Έλληνες σκύψτε κι άλλο το κεφάλι...

ΕΨ

1 comments:

Γραφεας Πεζικου 23 Ιουνίου 2010 - 2:16 μ.μ.  

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ΟΤΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΟΙΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟ...ΚΡΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΉ ΑΜΕΤΡΟΈΠΕΙΑ ;