Άδεια λόγια για το παρεμπόριο και στήριξη στον Προβόπουλο από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Για ακόμη μια φορά ο Γ. Καρατζαφέρης φανερώνει τις πραγματικές του προθέσεις, υπεραμυνόμενος του διευθυντή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Προβόπουλου την στιγμή που αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του προσάπτουν σοβαρές ευθύνες για την εκτίναξη του Ελληνικού spread.Όσο για τα περι παρεμπορίου, πρόκειται για τα ίδια κούφια κοινοβουλευτικά λόγια που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα στον δρόμο. Δυστυχώς, τα γεγονότα συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι όπως ο ΛΑ.Ο.Σ. εκμεταλεύτηκε το λαθρομεταναστευτικό και αργότερα το έθαψε, έτσι χρησιμοποιεί και το θέμα του παρεμπορίου. Όποιος κυκλοφορεί στην Αθήνα αλλά και στα προάστια τόσα χρόνια γνωρίζει ότι το πολιτικό κατεστημένο προστατεύει το παρεμπόριο.

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε προ ημερών (2 Ιουνίου 2010) στην παραλία του Παλαίου Φαλήρου, και είναι αντιπροσωπευτική ολόκληρης της παραλίας όπου παρεπιπτόντως δεν πατάει Έλληνας πια!


Τα ίδια συμβαίνουν στην κεντρική αγορά της περιοχής όπως και σε άλλα προάστια, σταθμούς του μετρό κτλ.. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας περνούν μπροστά από τους παρεμπόρους λαθρομετανάστες δίχως να τους ενοχλήσουν. Όταν ερωτούνται οι δήμαρχοι των περιοχών αυτών δηλώνουν ότι κάνουν ότι μπορούν και ότι τους κυνηγούν συνεχώς. Κοροιδία σκέτη!

Φυσικά οι κινήσεις του ΛΑ.Ο.Σ. εντάσονται στα πλαίσια της στήριξης που θα παρέχει το κόμμα στον Ν. Κακλαμάνη για την δημαρχεία των Αθηνών. Θα πραγματοποιηθούν και κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού για τα μάτια του κόσμου μέχρι τις εκλογές. Στην πραγματικότητα τίποτα το ουσιαστικό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

ΕΨ

6 comments:

Ανώνυμος 6 Ιουνίου 2010 - 3:55 π.μ.  

*υπεραμυνόμενος του διευθυντή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Προβόπουλου*


Προτείνοντας να περάσει από τη επιτροπή θεσμών και διαφάνειας; Το εξηγείς λίγο;

Ελληνόψυχος 6 Ιουνίου 2010 - 11:48 π.μ.  

Βεβαίως!
Δίπλα στην επιτροπή θεσμών και διαφάνιας, μια παιδική χαρά φαντάζει κόλαση! Είναι σαν να πετάς πετραδάκι εναντίον ενός άρματος μάχης.

Εδώ δικαιώθηκε ο Ζαγοριανός! Τον Προβόπουλο δεν θα προστατέψουν. Όλα αυτά τα έχουν εισάγει από τις ΗΠΑ. Πραγματοποιούν κάποιες επιτροπές που ερευνούν ελάχιστα την υπόθεση, και απλώς κάνουν κάποιες ερωτήσεις στα υπο κατηγορίας πρόσωπα. αυτοί απαντούν ότι δεν έχουν ιδέα και τελειώνει εκεί. Όλοι πάνε σπίτια τους και ο λαός χορτάτος.

Ανώνυμος 6 Ιουνίου 2010 - 2:32 μ.μ.  

δεν πειραζει... να σαι καλα

Ανώνυμος 6 Ιουνίου 2010 - 9:34 μ.μ.  

**Ελληνόψυχος είπε...
Βεβαίως!
Δίπλα στην επιτροπή θεσμών και διαφάνιας, μια παιδική χαρά φαντάζει κόλαση! Είναι σαν να πετάς πετραδάκι εναντίον ενός άρματος μάχης.

Εδώ δικαιώθηκε ο Ζαγοριανός! Τον Προβόπουλο δεν θα προστατέψουν. Όλα αυτά τα έχουν εισάγει από τις ΗΠΑ. Πραγματοποιούν κάποιες επιτροπές που ερευνούν ελάχιστα την υπόθεση, και απλώς κάνουν κάποιες ερωτήσεις στα υπο κατηγορίας πρόσωπα. αυτοί απαντούν ότι δεν έχουν ιδέα και τελειώνει εκεί. Όλοι πάνε σπίτια τους και ο λαός χορτάτος.**


Δεν θα διαφωνήσω ότι μέσο εξεταστικών καίγονται μονο καμένα χαρτιά(Για αυτό να ευχαριστήσουμε τους συγκάτοικους)...το βλέπουμε και στην Siemens, όμως υπάρχουν και αστάθμητοι "παράγοντες" μέσα στο πολιτικό παιχνίδι...δεν θα το προεκτείνω, είσαι έξυπνος άνθρωπος και αν παρακολουθείς τα "τεκταινόμενα" καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ελληνόψυχος 7 Ιουνίου 2010 - 1:39 μ.μ.  

Όντως ακούγονται διάφορα (και παρασκηνιακά) για αστάθμητους παράγοντες (πχ Π. Καμμένος κτλ.).

Η γραμμή του ΛΑΟΣ όμως δεν είναι η κάθαρση αλλά η πολιτική σταθερότητα. Κάτι για το οποίο θα το πληρώσει ακριβά στην κάλπη. Εγώ προσωπικά τους έχω σιχαθεί όλους και ειδικά κάποιους γελοίους λαοπλάνους μέσα στον ΛΑΟΣ.

Για να αφυπνιστεί ο λαος και να επανακτίσει την αξιοπιστία του το πολιτικό σύστημα, θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθούν κάποιοι πολιτικοί που να δράσουν με βάση τις αρχές και όχι το συμφέρον. Δυστυχώς όμως οι Πλαστήρες έχουν εκλείψει!

Την στιγμή αυτή ο μόνος ουσιαστικός αστάθμητος παράγοντας που διακρίνω βρίσκεται εκτος πολιτικής από το 74.

Ανώνυμος 9 Ιουνίου 2010 - 5:52 π.μ.  

Υπομονή αδερφέ Ελληνόψυχε...το κουβάρι ξετυλίγεται, η μπλούζα ξεχειλώνει και δεν τους κρύβει πλέον...πριν και μετά το Νοέμβριο θα υπάρξουν πολιτικές ανακατατάξεις.

ΥΓ. Για το όνομα που ανέφερες...υπάρχουν και άλλοι...και όλα δεν είναι όπως φαίνονται, οι τακτικισμοί απαραίτητοι, οι καιροί πονηροί και οι λύκοι πολλοί.