Οι Αλβανοί δολοφονούν και οι Έλληνες κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

Ακόμη ένας Έλληνας, ο Αριστοτελής Γκούμας, ομογενής συμπατριώτης μας από την Χιμάρα, κείτεται νεκρός, άγρια δολοφονημένος από Αλβανούς. Τον 37χρονο Γκούμα παρέσυραν με αυτοκίνητο Αλβανοί καθώς επέβαινε την μηχανή του, μετά από λογομαχία με αφορμή το ότι μιλούσε την ελληνική γλώσσα! Λεπτομέρειες για τα γεγονότα εδώ και εδώ.

Πόσες τέτοιες δολοφονίες θα χρειαστούν οι Έλληνες της παρακμής για να συνειδητοποιήσουν πόσο υπάνθρωποι είναι αυτοί που κουβαλήθηκαν στην Ελλάδα ώστε να στηριχθεί η αρπαχτή που κάποιοι ονόμασαν οικονομική ανάπτυξη;

Μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τι θα συμβεί στην Ελλάδα σε 30 χρόνια όταν οι Αλβανοί εισβολείς θα υπερτερούν δημογραφικά των Ελλήνων μέσα στην ίδια την Ελλάδα...

Οι Αλβανοί κατανοούν μόνο μια γλώσσα! Περίτρανο παράδειγμα τα γεγονότα του 97´στην Κέρκυρα. Επειδή ίσως οι περισσότεροι τα έχουν ξεχάσει λόγω της αποχαύνωσης που έχουν επιβάλει την τελευταία δεκαετία τα πιόνια στα ΜΜΕ, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα για να θυμηθείτε τον ακήρυχτο ελληνοαλβανικό πόλεμο του 97´.

Με καραμπίνες κατά Αλβανών εισβολέων


Οι ελληνοαλβανικές "ναυμαχίες" του 1997

Οι ξεπουλημένοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ/ΝΔ& Αριστεράς έχουν ήδη λάβει "θέσεις μάχης" υπέρ των εισβολέων. Αυτοί "δολοφόνησαν" τον Αριστοτέλη Γκούμα με την φιλοαλβανική πολιτική τους και την εγκατάλειψη της ελληνικής μειονότητας. Με τον ίδιο τρόπο οι προδότες εγκατέλειψαν τους Πόντιους, τους Έλληνες της Πόλης και τον Κυπριακό λαό.

Εμείς τι θα κάνουμε; Ως πότε θα συνεχίζουμε να τους αφήνουμε να ντροπιάζουν το βαρύ όνομα του λαού μας;

ΕΨ