Μαχαίρωσαν Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμονα

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Από τον Ελεύθερο Κόσμο

Mετά από μία κατά κάποιον "συντονισμένη δημοσιογραφική" επίθεση διαφόρων ΜΜΕ, κατά των κατοίκων και μια φιλολογία περί "ακροδεξιών" συμμοριών ή "επιθέσεων κατά λαθρομεταναστών", έχουμε αυτή την στιγμή πάρα πολύ ένταση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Όλα ξεκίνησαν στις 9 μ.μ, στην οδό Πιπίνου όταν τρεις Έλληνες δέχθηκαν επίθεση και μαχαιρώθηκαν από ομάδα αλλοδαπών, συγκεκριμένα Αφγανών όπως όλα δείχνουν. Θορυβημένοι από αυτό οι Έλληνες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος μαζεύτηκαν στην πλατεία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκλεισαν την οδό Λιοσίων αλλά και την οδό Αχαρνών.

Εκεί όμως δέχθηκαν επίθεση από δυνάμεις της αστυνομίας, με προκλητικό τρόπο, η οποία μάλιστα επιχείρησε να προβεί και σε συλλήψεις. Αυτό εξαγρίωσε όπως είναι φυσικό τους κατοίκους οι οποίοι παραμένουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα αυτή την στιγμή.

Τελευταία ενημέρωση: Υπάρχουν αυτή την στιγμή έξι συλληφθέντες Αφγανοί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν σουγιάδες και μαχαιριά.


ΕΨ: Να σημειωθεί ότι εχθές το βράδυ πολυάριθμη ομάδα Αφγανών επιτέθηκε και πάλι σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής με σκοπό να τον ληστέψει.