Ποινικοποίηση της απεργίας από την χούντα του ΠΑΣΟΚ!

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010


"Υπερψηφίστηκε χθες, κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης, με την οποία όσοι μεταφορείς αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από επίταξή τους, τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ δίνεται και η δυνατότητα στον υπουργό Μεταφορών, να αφαιρεί από όσους δεν συμμορφώνονται την άδεια άσκησης επαγγέλματος."

(λεπτομέρειες εδώ)

Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στον τόπο μας τον καιρό αυτό!

Έχουμε μια σοσιαλιστική δήθεν κυβέρνηση η οποία:

- Κόβει και ράβει νόμους στα μέτρα της!

- Ψηφίζει νομοθέτημα που τιμωρεί με φυλάκιση όσους δεν υπακούουν στην εντολή της επιτάξης, την στιγμή που μειώνει δραστικά τις ποινές των σκληρών εγκληματιών και βαρυποινήτων εμπόρων ναρκωτικών εις το όνομα της αποσυμφόρησης των φυλακών!

- "Υπακούει" μεν στις εντολές τις ευρώπης για την δήθεν απελευθέρωση των κλειστών επαγγελματών αλλά για να την επιτύχει, ποινικοποιεί το δικαίωμα στην απεργία. Δικαίωμα που προστατεύεται από το άρθρο 28 του Καταστατικού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ευρωπαικής Ένωσης!

- Παρότι σοσιαλιστική, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει και σκληραίνει ένα μέτρο που θεσπίστηκε την περίοδο της... δικτατορίας!

Οι μεγαλοαπατεώνες που κατέλαβαν την εξουσία είναι αδίστακτοι και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους! Όμως πρόκειται για άνανδρους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ψευτοθεσμούς και μερικές διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αυτή την φορά την πραγματική δύναμη την έχουν αυτοί που μπορούν να κλείσουν τους δρόμους ως ότου να ξυπνησει και να αγανακτίσει επιτέλους ο κόσμος. Μόνο τότε θα υποχωρήσουν οι λωποδύτες της βουλής.

ΕΨ