Αγιος Παντελεήμονας: Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010


Εχθές το απόγευμα εκατοντάδες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα οργάνωσαν ακόμη μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την γκετοποίηση της περιοχής τους. Η συγκέντρωση έλαβε τέλος ομαλά και ο κόσμος διαλύθηκε.

Όμως, κατά τα μεσάνυχτα, όπως και παλαιότερα, καμιά 200αρια αναρχικοί από την βίλα Αμαλίας πήραν εντολές να χτυπήσουν την συγκέντρωση. Συνοδευόμενοι από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και παρότι έφεραν τον συνηθή οπλισμό, έφτασαν στην περιοχή και επιδόθηκαν ανενόχλητοι σε πετροπόλεμο και καταστροφές. Στην θέα των άπλυτων πολλοί θαμώνες της περιοχής συγκεντρώθηκαν και πάλι. Οι υπερασπιστές της πλατείας κατάφεραν να απωθήσουν τους παρακρατικούς και τους πήραν στο κυνήγι. Ο κόσμος κατευθύνθηκε προς το άνδρο των αναρχικών με πρόθεση να δώσει επιτέλους ένα καλό μάθημα στα άνανδρα παρακρατικά σκουπίδια του συστήματος.

Τότε μόνο επενέβησαν οι δελτάδες μαζί με διμοιρίες των ΜΑΤ που κατεύθασαν στην περιοχή κάνοντας χρήση χημικών και χτυπωντας μόνο του κατοίκους. Ο αγανακτισμένος κόσμος συγκρούστηκε με τις δυνάμεις της αστυνομίας και σημειώθηκαν αρκετές προσαγωγές.

Για πολλοστή φορά γίνεται πασιφανές ότι οι αναρχικοί ελέγχονται και πρστατεύονται από το κράτος. Στόχος τους ήταν να προκαλέσουν τους κατοίκους, δίνοντας αφορμή στην αστυνομία να επέμβει και να τους χτυπήσει.

Ντροπή στο κράτος, ντροπή σε όσους αστυνομικούς συνεργούν στην κρατική τρομοκρατία!

Τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα αποτύχουν, αλλά θα συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο το κίνημα των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είναι πια αποφασισμένοι για όλα!

ΕΨ

2 comments:

Ανώνυμος 1 Οκτωβρίου 2010 - 8:36 μ.μ.  

ΨΕΥΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΡΕ;

Ελληνόψυχος 1 Οκτωβρίου 2010 - 10:12 μ.μ.  

Λύσε μου μια απορία...
νήπιο, ή προνήπιο;