Έκλεισε με εισαγγελική εντολή ο παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου Αθηναίων, που λειτουργούσε για την εξυπηρέτηση των λαθρομεταναστών.

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Από την Χρυσή Αυγή

Πώς θα ενημερώνονται τώρα για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος για χάρη τους;

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, που ήταν παράρτημα του Αθήνα 9,84, λειτουργούσε χωρίς άδεια – σαν τον ραδιοφωνικό σταθμό κάποιου γνωστού “δελαπατρίδη”. Σε αντίθεση με άλλους παράνομους, ο συγκεκριμένος παράνομος-πειρατικός σταθμός είχε τις ευλογίες του Ιμάμη Δημάρχου Αθηνών, τον οποίο στηρίζει όλος ο “πατριωτικός χώρος” από Ν.Δ. μέχρι ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε για “κρυφές σκοπιμότητες πίσω από το κλείσιμο του κοινωφελούς ραδιοφωνικού σταθμού, του μοναδικού διαύλου επικοινωνίας με τους μετανάστες”, καθώς από ότι φαίνεται για να επιβληθεί ο νόμος στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχουν σκοπιμότητες… Κροκοδείλια δάκρυα έχυσε ο Δήμαρχος και απεύθυνε έκκληση και στον πρώην Συνήγορο του Λαθρομετανάστη, νυν υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, κ. Καμίνη, όπως και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν για το κλείσιμο του ραδιοφώνου που, κατά τα λόγια του, ήταν:

"το μοναδικό δημοτικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα της χώρας, που απευθύνεται κατ’ αποκλειστικότητα στις μεταναστευτικές κοινότητες και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας και αποτελεί γι’ αυτό αναγνωρισμένο πρότυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο."

Εμείς, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα του Δημάρχου της ευρύτερης φιλελεύθερης -πλην “πατριωτικής”- κεντροδεξιάς παράταξης, δηλώνουμε σχετικά:

Δύο, ή μάλλον πολλοί, γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα! Τα λεφτά των Δημοτών οφείλουν να επενδύονται υπέρ των πολιτών και ο εκλεγμένος Δήμαρχος Αθηνών πρέπει να σκέπτεται τα προβλήματα των δημοτών και όχι των κάθε φύσεως εισβολέων. Ως γνωστόν, ο κ.Κακλαμάνης και ο κ.Καμίνης κατά προτεραιότητα νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες.

***

Σχόλιο ΕΨ: Από τον 9,84:
"Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι υποχρεώνεται να διακόψει τις εκπομπές του ο AIR 104.4 FM που μεταδίδει αποκλειστικά στην Ελλάδα κινεζικό πρόγραμμα από το China Radio International, όταν η κυβέρνηση και η Αθήνα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Κινέζο πρωθυπουργό."

Αλι αλί και τρισαλι!!! ΩΙΜΕ!!!