Στην "ευρωπαική" δημοκρατική Τουρκία του 21ου αιώνα...

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010


Οι πολιτικοί που βλέπετε στην φωτογραφία οδηγούνται στο δικαστήριο! 151 τον αριθμό!!! Δεν πρόκειται όμως για Έλληνες πολιτικούς υπο την κατηγορία της καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου! Δεν έφτασε ακόμη αυτή η στιγμή στην "ευρωπαική" Ελλάδα!

Η σκηνή αυτή όμως αποτελεί καθημερινότητα στην "ευρωπαική" Τουρκία! Οι πολιτικοί είναι Κούρδοι και ανήκουν στο μοναδικό κουρδικό κόμμα που κατέχει έδρες στο τουρκικό κοινοβούλιο. Το κατηγορητήριο των 7.500 σελίδων τους βαρύνει με εγκλήματα όπως την συμμετοχή σε παράνομη ένοπλη οργάνωση (PKK), διάδοση προπαγάνδας, την υπονόμευση της εδαφικής ακεραιότητας της Τουρκίας και την παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά τις διαδηλώσεις. Ο εισαγγελέας ζητεί ποινές κάθειρξης από πέντε χρόνια ως ισόβια. Στους κατηγορούμενους παριλαμβάνονται και 12 δήμαρχοι!

Αυτή είναι η ευρωπαική "δημοκρατία" της Τουρκίας την οποία οι Έλληνες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα παπαγαλάκια τους, και οι ευρωπαίοι τεχνοκράτες του Σόρος θέλουν να βάλουν στην Ε.Ε., ανταμείβοντας την με δισεκατομμύρια ευρώ των ευρωπαίων πολιτών!
Που βρίσκεται αραγε τώρα ο κ. Τσόμσκυ και οι υπόλοιποι δήθεν επαναστάτες να προβούν σε γελοίες δηλώσεις περι ρατσισμού των Ευρωπαίων;

ΕΨ