Τα προεκολογικά τεχνάσματα του λαθροδημαρχούλη Κακλαμάνη

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

"Ενα τεράστιο παράνομο εμπορικό κέντρο με χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» ανακάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης η Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, την Ελληνική Αστυνομία και παρουσία εισαγγελέα, στη συμβολή των οδών Κολωνού και Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας." (Εθνος)


Τόσα χρόνια τα κυκλώματα αυτά δρούσαν ανεγξέλεγκτα μπροστά στα μάτια των διωκτικών αρχών. Τώρα οι Αρχές προσπαθούν να μας πείσουν ότι χρειάστηκαν χρόνια ολόκληρα σε συνδιασμό της συνδρομής του από ένα σωρό υπηρεσίες, για να βρεθεί μια λαθροαποθήκη!!! Αλήθεια, πόσοι εμπλεκώμενοι συνελήφθησαν για την υπόθεση;;;

Όμως τέτοια προεκλογικά επικοινωνιακά τεχνάσματα του Νικήτα Κακλαμάνη και του αντιδημάρχου του δεν πείθουν κανέναν! Να είστε βέβαιαοι ότι με το που θα κερδίσει τις εκλογές ο λαθροδημαρχούλης, οι λαθρέμποροι θα ξανακαταλάβουν τα πεζοδρόμια με την συνοχή της πολιτείας.

ΕΨ

3 comments:

Ανώνυμος 12 Οκτωβρίου 2010 - 2:30 μ.μ.  

Παρόμοιες αποθήκες έχουν βρεθεί και τα παράνομα προιόντα έχουν κατασχεθεί δεκάδες φορές.
Απλά τώρα βγήκε περισσότερο προς τα έξω...

Ελληνόψυχος 12 Οκτωβρίου 2010 - 4:29 μ.μ.  

Φίλε μου, αυτό ακούω κι εγώ από τον δήμαρχο της περιοχής μας. Ότι έχουν γεμίσει οι αποθήκες του δήμου με κατασχεμένα. Και όμως εγώ τους ίδιους παράνομους μικροπωλητές τους βλέπω κάθε ημέρα στο ΙΔΙΟ σημείο της αγοράς επι ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ, υπό την πλήρη ανοχή της δημοτικής αστυνομίας!!! Το πότε τους συλλαμβάνουν μόνο αυτοί το ξέρουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους λιμενικούς στα νησιά.

Αν όμως έχεις κάποια στοιχεία για άλλες περιπτώσεις καλό θα ήταν να δημοσιευτούν.

psy 17 Οκτωβρίου 2010 - 5:59 μ.μ.  

Kala den ikseran pou briskonte toso kairo oi apothikes tous?
Toso mialo xriazete gia na skeftoun na balous merikous astinomikous na parakolouthoun tous lathrometanastes apo pou pane kai lambanoun ta proionta?