Το 1987 ο Στρατός κοίταζε την Μικρά Ασία, το 2010 ταΐζει τους Σομαλούς

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010
Από τον Ελεύθερο Κόσμο

Το νέο δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων, έτσι όπως το φαντάζεται η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Τζέφρι, αποτυπώνεται πλήρως στην «εορταστική» αφίσα του ΓΕΕΘΑ εν όψει της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων, την 21η Νοέμβριου. Τα όσα τραγελαφικά απεικονίζει η αφίσσα αυτή, δηλαδή τους Έλληνες Αξιωματικούς (και μάλιστα των Καταδρομών) να περιθάλπουν αφρικανάκια, αφγανάκια και μουσουλμάνες με μπούρκα(!), καταδεικνύουν σαφέστατα το πως οραματίζονται τον Ελληνικό Στρατό οι ολετήρες του ΠΑΣΟΚ.

Έναν Στρατό όργανο της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης, νατοϊκούς μισθοφόρους, και επαγγελματικά πιόνια του ΟΗΕ. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό πως από την αφίσα (η όποια υποχρεωτικά αναρτάται σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες της χώρας) απουσιάζει η οποιαδήποτε αναφορά στην εορτή της Παναγίας, δηλαδή την 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, που είναι η προστάτιδα των Ένοπλων Δυνάμεων.

Όσο για την αποστολή των Ε.Δ. που θέλουν οι εθνομηδενιστές του ΠΑΣΟΚ; Αυτή αποτυπώνεται στα συνθήματα της αφίσας «Εγγύηση ασφάλειας, Κοινωνική προσφορά, διεθνείς παρουσία». Μάλλον μπέρδεψαν τον Ελληνικό Στρατό με κάποια ΜΚΟ, από αυτές που χρηματοδοτούν με χιλιάδες ευρώ μυστικά κονδύλια...


Η μπάντα του Πολεμικού(;) Ναυτικού θα παιανίζει το... Mama Mia!

Το γελοίο του πράγματος όμως δεν σταματά εδώ. Ανήμερα της Εορτής των 211110-afissa-ges Ενόπλων Δυνάμεων, θα διοργανωθεί στο Ζάππειο εκδήλωση από τις στρατιωτικές μπάντες. Αντί για εμβατήρια όμως οι στρατιωτικές μπάντες θα παίξουν «ηρωικά άσματα» όπως: Ζορμπάς, συρτάκι, τα παιδιά του Πειραιά, ποιος πληρώνει τον βαρκάρη, mama mia (!), holiday parade, ας κρατήσουν οι χοροί.

Εύλογα θα αναρωτηθεί ο κάθε εχέφρων άνθρωπος τι σχέση έχουν αυτά με τον Ελληνικό Στρατό, με έναν Στρατό δοξασμένο στα πεδία των μαχών, έναν Στρατό που κυμάτισε την Ελληνική Σημαία από την Βόρειο Ήπειρο, μέχρι τον Σαγγάριο, και από το Ρίμινι μέχρι τις κορυφογραμμές του Πενταδάκτυλου. Αυτός ήταν Στρατός με αξιωματικούς και Στρατιώτες. Σήμερα θέλουν να τον μεταλλάξουν σε συνονθύλευμα νατοϊκών μισθοφόρων και «λάτιν» διασκεδαστών. Στρατό χωρίς παρέλαση, χωρίς θρησκευτική συνείδηση, χωρίς πατριωτικά ιδεώδη, χωρίς στρατόπεδα, χωρίς εμβατήρια. Και οι αξιωματικοί τα ανέχονται...