Οι δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου στην πλ. Αττικής ενάντια στην ισλαμοποίηση των πλατειών!

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010Περίπου 1000 Έλληνες της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Αττικής ανταποκρίθηκαν στο αποψινό κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων, ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Αθήνας μας. πηγή


Σημείωση: είναι άξιο προσοχής πως ξαφνικά "φλερτάρουν" τα κανάλια της διαπλοκής με τον κ. Μιχαλολιάκο μετά την εκτίναξη των ποσοστών του. Ας ελπίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα "βάλει νερό στο κρασί της" στο θέμα της λαθρομετανάστευσης εν όψη του δελεαρ δημοσιότητας που προσφέρουν οι καναλάρχες.

Η επιτυχία της ΧΑ στις εκλογές οφείλεται στον αγώνα που έδωσαν τα μέλη της στους δρόμους τα τελευταία δύο χρόνια στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής. Τότε που κανένας άλλος πολιτικός φορέας δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην περιοχή.

Ειδικά δε το κόμμα του Καρατζαφέρη και τα στελέχη του δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων, μην τυχόν καιτ τους προσάψουν τον χαρακτηρισμό του ακραίου τα ΜΜΕ. Ο ΛΑΟΣ λοιπόν προτίμησε τα τηλεπαράθυρα την στιγμή που η Χρυσή Αυγή κινητοποιούταν στους δρόμους και τα μέλη της στέκονταν στο πλευρό των αμυνόμενων κατοίκων την στιγμή που δέχονταν τις συντονισμένες επιθέσεις των αναρχικοί και της αστυνομίας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών υποδεικνύουν ποια ήταν η σωστή τακτική. Ας ελπίσουμε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος θα επιλέξει να συνεχίσει τον "εκ των κάτω προς τα πάνω" αγώνα του, ο οποίος συνέδραμε καταλυτικά στην προσπάθεια των κατοίκων για την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Τούτη η επιλογή στις ημέρες μας αποτελεί την μόνη τίμια πολιτική οδό!

ΕΨ