ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ 100.000 ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Από το Hellenic Revenge


Σήμερα 100.000 κόσμου κατέβηκαν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας.

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε πως το κράτος και 50 τσογλάνια του παρακράτους έχουν μία άψογη συνεργασία. Μπροστά στα μάτια των ΜΑΤ που δεν κουνούσαν δαχτυλάκι για να τα συλλάβουν πετούσαν πέτρες και ξήλωναν μάρμαρα. Μπορούσαν να τα πιάσουν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Στόχος τους όμως δεν ήταν αυτός αλλά η διάλυση της πορείας και να μην φτάσει ο όγκος των συνδικάτων στο Σύνταγμα. Έτσι λοιπόν το κράτος με την συνηθισμένη βοήθεια του παρακράτους γέμισε την Πανεπιστημίου και την Σταδίου με καπνογόνα και όλα δούλεψαν για άλλη μία φορά ρολόι. Ο κόσμος κάθε ηλικίας άρχισε να διαλύεται κι έτσι δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο κύριο μέρος της συγκέντρωσης το Σύνταγμα. Οι παρακρατικοί δεν ήταν πάνω από 50 και βρίσκονταν διάσπαρτοι μέσα στα συνδικάτα καθώς και στο τέλος της πορείας του ΠΑΜΕ. Στην Κλαυθμώνος που έπεσαν και τα πολλά χημικά ο κόσμος έκανε πίσω και έφυγε.

Όλα αυτά από ζωντανή μετάδοση από τον τόπο της πορείας. Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις με το σημερινό φιάσκο κράτους-παρακράτους και συνδικάτων.

ΥΓ. Η επίσημη γκεμπελοπροπαγάνδα από τα ΜΜΕ θα σας δείξει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στιγμιότυπα του φιάσκου του για να μην τολμήσετε να ξαναπατήσετε στο κέντρο διαμαρτυρόμενοι.

ΥΓ2. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΤ-ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ όπως έχουν από νωρίς αρχίσει να μεταδίδουν, αλλά ΜΑΤ με τους ρουφιάνους τους που για μία ακόμα φορά έπαιξαν το παιχνίδι κλέφτες κι αστυνόμοι. Μετρήστε ανύπαρκτες συλλήψεις και πόσες από τις τυχόν προσαγωγές δεν θα έχουν καμία κατάληξη.

***

Σχόλιο ΕΨ: ... και το "θεατράκι" με τα συνδικάτα, την αστυνομία και τους μπαχαλάκηδες καλά κρατεί! Πάρτε και μια γεύση του μέλλοντος, αν και ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν μου είναι αντιπαθής. Αναρωτιέμαι λοιπόν, τον Χατζηδάκη βρήκαν να χτυπήσουν οι κρατικοδίαιτοι; Τον Πάγκαλο, τον Σημίτη και την υπόλοιπη βρώμικη παρέα γιατί την έχουν ξεχάσει;