Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στο πλευρό των δολοφόνων!

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Το παρακάτω βίντεο έχει αναρτηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο της φερόμενης "δολοφονικής επιθέσεως" που δέχθηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από την Ευελπίδων! Εκεί βρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες υπόπτους για συμμετοχή στην δολοφονικής οργάνωση Σεχτα Επαναστατών!!! Aπίστευτο και όμως αληθινό! Κατά τα άλλα ο ΣΥΝ και ο Αλέκος Αλαβάνος τάσσονται ενάντια στην βία. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί μια μερίδα πολιτών να τάσσεται ανοικτά με το μέρος των δολοφόνων.

Πέρα από τις στριγγλιές των κοριτσόπουλων του "Τσύριζα" το βίντεο δείχνει μόνο τους Συριζαίους να επιτίθονται εναντίον των ΜΑΤ. Υποθέτω πως τα πιτσιρίκια επιχειρούσαν να εισέλθουν στο κτήριο και να απελευθερώσουν τους συντρόφους τους...Μπορείτε να διακρίνετε και τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΝ, Νάσο Ηλιόπουλο στην πρώτη γραμμή, αλλά κανείς δεν του έχει επιτεθεί. Έπειτα ως δια μαγείας ο γραμματέας παρουσιάζεται λιπόθυμος δίχως βέβαια να φέρει κανένα εμφανές τραύμα στο πρόσωπο ή το κεφάλι που να δικαιολογεί την εικονιζόμενη κατάσταση του.

Στο βίντεο αναφέρεται ότι ο λιπόθυμος άνδρας "έχει Glasco coma score 13"!!! Καλείστε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα όπου μπορείτε να δώσετε εσείς οι ίδιοι το σκορ του ασθενή με βάση την εικονιζόμενη κατάσταση του και την κλίμακα! Έπειτα, αν έχετε την καλοσύνη, εξηγήστε και σε εμάς τους αδαείς πως ένας ασθενής με GCS 13 δεν αντιδρά σε τέτοιο βαθμό!Τι να πει κανεις; Από υποκριτική μάλλον σκίζουν εκεί στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ!

ΕΨ