Απαγορεύθηκε η ελεύθερη είσοδος πολιτών στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου από τον "συνήγορο του πολίτη"

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο (Τετάρτη 29/12) στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Διευκρινίζεται πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημέρωσαν για ένα μικρό πρόβλημα στατικότητας στις αίθουσες της τελετής σε συνδυασμό με τον σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό των νέων αιρετών στελεχών που θα ορκιστούν αύριο. Για τον λόγο αυτό η είσοδος στο δημαρχείο για την τελετή θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις.

Ημερήσια online


Δηαλδή "με το δεξί" ξεκινά ο άνθρωπος την θητεία του! Ακουσε ότι στην ορκωμοσία σκόπευαν να παρεβρεθούν οι οπαδοί του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, έκλεισε άρον άρον την τελετή! Τι απέγινε ´κείνο το παραμυθι που μας λέγαν στο σχολείο για την "Δημοκρατία" που δεν την έσκιαζε φοβέρα καμιά;

Πάλι παρέα με τα ΜΑΤ θα γιορτάσουν ακόμη ένα "δημοκρατικό" θεσμό! Φαντάζομαι πως στον ίδιο ρυθμό θα χορεύουν σε κάθε δημοτική συνέλευση οι "δημοκράτες"!

ΕΨ