Μήνυση κατά του Παύλου Ψωμιάδη από τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Σήμερα το νεοσύστατο σωματείο των ασφαλισμένων στην ΑΣΠΙΣ κατέθεσε μύνηση κατά του Παύλου Ψωμιάδη στον Άρειο Πάγο. Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την μέχρι τώρα διερεύνηση των οικονομικών τις εταιρίας, προκύπτει ότι ο Π. Ψωμιάδης είχε αποσπάσει προσωπικα τουλάχιστον 33 εκ. ευρώ. Οι ασφαλισμένοι της εταιρίας θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι ο πρόεδρος της εταιρίας κυκλοφορεί ακόμη ελέυθερος και δεν έχει συλληφθεί από τις Αρχές!

Τα νούμερα:

Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος ισολογισμός της εταιρίας αγγιζε τα 630 εκ. ευρώ. Περι τα 140 εκ. ευρώ μετακινήθηκαν από τον Π. Ψωμιάδη στην Commercial Value η οποία έκλεισε, επίσημα πλέον, προ ημερών. Επιπλέον υπολογίζεται ότι μονο για τα πακέτα Aspis Asset οι ασφαλιστές της εταιρίας έλαβαν προμήθειες που αγγίζουν τα 63 εκ. ευρώ ενώ οι αποζημειώσεις για τους εργαζομένους της εταιρίας ανέρχονται στα 13 εκ. ευρώ. Αν και οι ασφαλιστές με τους ασφαλισμένου διεκδικούν από κοινού, πολλοί ασφαλισμένοι είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με την τεράστια προμήθεια που έλεβαν οι ασφαλιστές πουλώντας προγράμματα που ήταν προφανές ότι δεν θα ήταν βιώσιμα.

ΕΨ

Read more...

Ομιλία του Μάκη Βορίδη για το Νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για τον κώδικα Ιθαγένειας

Read more...

Ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι άθλοι...

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια εντονη διαδικτυακή επίθεση εναντίον του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.. Είναι σαφές ότι επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός σε σχέση με την σημερινή διακυβέρνηση της χώρας. Είναι λοιπον επόμενο να προκαλει αντιδράσεις η απόφαση του ΛΑ.Ο.Σ. να ασκήσει εποικοδομιτική και όχι πολεμική κριτική επί του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

Όμως η επιλογή αυτή στηρίζεται στην λογική της δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου ώστε να αντιμετωπισθεί πρώτα η εξωτερική απειλή και έπειτα να καθαρίσουμε τα του οίκου μας. Όποτε ακολουθήθηκε η τακτική της εθνικής συναίνεσης η Ελλάδα θριάμβευσε (Βαλκανικοί, έπος της Αλβανίας). Όποτε υπήρξε εθνικός διχασμός το Ελληνικο έθνος άγγιξε το χείλος της καταστροφής (Ιμπραημ 1825, Μικρά Ασία 1922, Εμφύλιος 1944-49)

Όποιος έχει παρακολουθήσει τα γεγονότα γνωρίζει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει μετατοπιστει επι των οικονομικών του θέσεων. Η αλλαγή στάσης που φαινομενικά παρατηρείται οφείλεται στο γεγονός ότι το πρώτο κύμα της κριτικής που άσκησε το κόμμα στο ΠΑΣΟΚ, οδήγησε στην υιοθέτηση ορισμένων εκ των προτεινόμενων μέτρων. Ως απάντηση το κόμμα του Καρατζαφέρη επιβραβεύει την κυβέρνηση με συνεναινεση στα σημεία όπου βλέπει να υιοθετούνται τα μέτρα αυτά, και ασκεί κριτική στα ζητήματα όπου θεωρεί τις επιλογές της κυβερνήσεως λανθασμένες, όπως το πάγωμα του νόμου για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων.

Σιγουρα όμως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με ορισμένες από τις διατυπώσεις του, που δίδουν έυκολα ανοίγματα και περιθώριο διαστρεβλώσεως.

Επιπλέον οι κριτές του ΛΑ.Ο.Σ. θα πρέπει να αναλογιστούν ποιος είναι ο πραγματικος υπαίτιος για την κατάσταση εις την οποία έχει περιέλθει η χώρα! Ποιος στηρίζει τις αριστερές αντιλήψεις στην Ελλάδα και φέρνει στην εξουσία τους διεφθαρμένους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Οι Αμερικάνοι; οι Γερμανοί; ... μήπως η ... "Νέα Τάξη";;;... μήπως ο .... Καρατζαφέρης ;;;;;

Ή μήπως, 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ;;;

Όλοι μιλούν για τα γεγονότα των Ιμίων, αλλά ξεχνούν ότι έκτοτε 3 εκατομμύρια συν-Έλληνες, συνέχισαν να επιβραβεύουν το ΠΑΣΟΚ και τις επιλογές του με την ψήφο τους.
Οι Τούρκοι σε τι μας φταίνε; 10 αιώνες τώρα την ίδια δουλειά κάνουν. Κι εμείς με ελάχιστες αναλαμπές στην Ιστορία μας, συνεχίζουμε να προδίδουμε το ένδοξο όνομα των προγόνων μας.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι υπόλοιπες πατριωτικές δυνάμεις σήμερα δεν μάχονται το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και την Αριστερά! Μάχονται τις πολιτικές επιλογές και τις αντιλήψεις που επί σειρά δεκαετιών ακολουθεί συλλήβδιν ο Ελληνικός λαός! Μόνο μια πραγματιστική πολιτική μπορεί να κερδίσει τις συνειδήσεις αυτών των ανθρώπων και πιθανώς να σώσει την Ελλάδα.

Μπροστά στην αφύπνιση των Ελλήνων, οι άθλοι του Ηρακλή φαντάζουν ασήμαντοι!

ΕΨ

Read more...

Ψαρεύοντας στα «θολά νερά» των οικονομικών μεταναστών

Από τον Πολίτη.gr

Σκηνικό νοθείας, με τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 532.898 «εισαγόμενους» ψηφοφόρους στήνει το ΠΑΣΟΚ, όπως γράφει ο Γ. Φράγκος , λίγους μήνες πριν από τη διενέργεια των τοπικών εκλογών και τις επικείμενες αλλαγές στον χωροταξικό χάρτη της χώρας.

Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση (ξεπερνώντας ακόμη κι αυτή του 2000 με τους αερομεταφερόμενους Τσετσένους και Αμπχάζιους) αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι ανέρχονται στο 6% (!) του εκλογικού σώματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης φοβούμενος τις αντιδράσεις που θα προκληθούν, προτίμησε να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ακριβώς τη στιγμή που αυτή έκλεινε τις εργασίες της, λόγω του Σαββατοκύριακου.

Η κίνηση αυτή, που δεν τιμά την κοινοβουλευτική δημοκρατία μας, καθώς παραβίασε τον βασικό κανόνα της έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για μείζονα θέματα, έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες εκατομμυρίων Ελλήνων ότι το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει τον νέο «κομματικό στρατό» του, ψαρεύοντας στα «θολά νερά» των οικονομικών μεταναστών.

Στην άποψη αυτή συνηγορεί και το γεγονός ότι η προθεσμία εγγραφής νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους που κανονικά έληγε στις 31 Μαρτίου, παρατάθηκε για τις 30 Ιουνίου. Είναι κάτι που δεν έχει (ξανα)συμβεί στα εκλογικά χρονικά, πλην όμως αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 532.898 πρώην παράνομους μετανάστες, που σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση είχαν θεμελιώσει «δικαίωμα ψήφου» μέχρι τις 13-1-2010, οι 378.340 προέρχονται από την όμορη Αλβανία σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο.

Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες, όπως το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, η Σομαλία, η Νιγηρία κ.ά.
Στον παραπάνω αριθμό θα προστεθούν εντός του έτους άλλοι 110.017 αλλοδαποί που θα ενταχθούν στον θεσμό του μακρώς διαμένοντος.

Δεν είναι μόνο τα νούμερα των αλλοεθνών που τρομάζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και η εγκληματικότητα που τους συνοδεύει, αλλά και οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Πράγματι, το 80% όσων «ελληνοποιηθούν» είναι μουσουλμάνοι, οι οποίοι εκτός από φονταμενταλιστές συνηθίζουν να μεταφέρουν τις εσωτερικές έριδές τους (βλέπε σιίτες εναντίον σουιτών) και στα κράτη που μεταναστεύουν.

Το χειρότερο είναι ότι με το δόγμα Ραγκούση «όποιος γεννιέται στην Ελλάδα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά της» θα υπάρξει κύμα εκατομμυρίων οικονομικών μεταναστών που αναζητούν τη Γη της Επαγγελίας στην Ευρώπη.

Η «κερκόπορτα» πάντως άνοιξε…

Read more...

Η κατα φαντασία Αστυνομία, και οι κατα φαντασία Αντιεξουσιαστές στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010
Λίγο μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ ένας ανώνυμος αλλά, εκ του αποτελέσματος, καλά ενημερωμένος αναγνώστης του ιστολογίου είχε αφήσει σχόλιο στο οποίο έγραφε ότι τώρα που αποχώρησαν οι "μπάτσοι" τελείωσε το κίνημα στον Άγιο Παντελεήμονα. Καθώς κυλά ο καιρός, ολοένα και περισσότερα γεγονότα έρχονται να ξεκαθαρίσουν το προφητικό νόημα του μηνύματος.

Από την αντιρατσιστική συναυλία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι τις αντισυνταγματικές προσαγωγές της περασμένης εβδομάδας, μια σειρά γεγονότων προδίδει την ανοχή ως προστασία της δράσεως των "αντιεξουσιαστών" κατά φαντασία που εξελίσσονται σε παρακρατικά τάγματα κρούσεως της κυβερνήσεως.

Η συχνότητα με την οποία Η ΕΛ.ΑΣ. επιδεικνύει ανοχή και κάλυψη προς τους '"αντιεξουσιαστές", προδίδει, ανοικτά πλέον, την μεταξύ τους σχέση. Όπως απεδήχθει με την πρόσφατη περίπτωση απελευθερώσεως δεκάδων νεαρών στην Θεσσαλονίκη κατόπιν εντολών του υφυπουργού Σ. Βούγια (πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ), οι ηθικοί αυτουργοί για αυτή την στρατηγική δεν επιδιώκουν να καλύψουν την δράση τους.

Αλλά και στο παρελθόν η ΕΛ.ΑΣ. καλούταν να κάνει πίσω αλλά ακόμη και να προστατέψει τους ταγμένους "αντιεξουσιαστές" "εχθρούς" της. Επί υπουργίας του Προκόπη Παυλόπουλου σε άρθρο της (11.6.09) ίδια η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ η οποία "τυχαία" παρευρέθει στην πλατεία του Α.Π. μας πληροφορούσε ότι:

"Εντός ολίγου άρχισαν να συρρέουν στην πλατεία 40-50 αντιεξουσιαστές, οι αποκαλούμενοι «αλληλέγγυοι των μεταναστών». Με ταχείες κινήσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό άρχισαν να σπάνε την αλυσίδα που κρατούσε κλειστές τις καγκελένιες πόρτες εισόδου της παιδικής χαράς της πλατείας, ...Αφού ολοκλήρωσε το έργο της αφαιρώντας εξολοκλήρου τις καγκελένιες πόρτες της παιδικής χαράς, η ομάδα των αντιεξουσιαστών αποχώρησε με τη συνοδεία των ΜΑΤ "

Ακολούθησε πορεία αντιεξουσιαστών μετ επεισοδίων υπό την προστασία των ΜΑΤ και τον Ιούλιο 09´(βίντεο)Παρόμοια σκηνικά είχαν λάβει χώρα και στις προηγούμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, όπου μετά από εντολές των ανωτέρων τους τα ΜΑΤ είχαν επανειλημμένα ψεκάσει τους κατοίκους με χημικά για να καλύψουν την φυγή των αντιεξουσιαστών.

Επειτα από ένα χρόνο είναι προφανές ότι οι κατευθυνόμενοι αντιεξουσιαστές δεν στάθηκαν ικανοί να κάμψουν την αντίσταση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Έτσι έπιασαν δουλειά οι ίδιοι οι αστυνομικοί, με αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις πολιτών και πολιτικών.

Όμως το κέντρο της Αθήνας δεν είναι το μοναδικό μέρος όπου παρατηρείται το φαινόμενο αυτό. Διαβάζοντας την παρακάτω είδηση αποφάσισα να την σχολιάσω μόνο με την εικόνα στην κορυφή της αναρτήσεως. Τα προσωπεία έχουν πέσει... Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι στην Λάρισσα, και ο βανδαλισμός της προτομής του στρατηγού Γρίβα-Διγενή σηματοδοτούν ότι η πολιτική που ακολουθούν οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στοχεύει στην δημιουργία μιας "κατά φαντασία" αστυνόμευσης.

Την Τετάρτη είχαμε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, και την πλ. Αμερικής. Εχθές έλαβαν επεισόδια στον Βύρωνα με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο Βορειοηπειρώτη ομογενή ("Αλβανό" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα αντιεξουσιαστικά τσιράκια του). Πόσες προληπτικές προσαγωγές σημειώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. στις τάξεις των ταραξιών άραγε;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ! Με την βοήθεια τους ήρθε ο Χρυσοχοίδης και η παρέα του στην εξουσία! Με την βοήθεια τους θα παραμείνει....

ΕΨ

------

Από τον Ελεύθερο Κόσμο

Εξορμήσεις δολοφόνων στην Λάρισσα
Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2010 00:17

Tην Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Λάρισσα, ομάδα 35-40 ατόμων του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, οπλισμένα με ρόπαλα, πέτρες, σφυριά και μαχαίρια, επιχείρησε να ματαιώσει εκδήλωση του τοπικού «Πατριωτικού Συνδέσμου» και να καταστρέψει την προτομή του απελευθερωτή της Κύπρου, Γρίβα-Διγενή.

Με ορμητήριο την παράνομη κατάληψη της Ιατρικής Σχολής και με την προτροπή και κάλυψη διαφόρων «αντιρατσιστών» περιφερόταν επί ώρες στο κέντρο της πόλεως, σπάζοντας, τρομοκρατώντας και ουρλιάζοντας υπό τα απαθή βλέμματα των οργάνων της εξουσίας.


Σε μία επίδειξη «φρονηματισμού» επετέθη αρχικά στον Θωμά Α., 47 ετών, οικοδόμο, που προσπάθησε μόνος του να σταματήσει την καταστροφή της προτομής. Σε αναλογία σαράντα εναντίον ενός, τον κτύπησαν με φονική μανία με ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους και αν το θύμα δεν κατάφερνε να σταθεί όρθιο καθόλη τη διάρκεια της επιθέσεως και μέχρι την αποχώρηση της συμμορίας, θα είχε σίγουρα τραγικό τέλος.

Ακολούθως, διέσχυσαν ανενόχλητοι τον αστυνομικό κλοιό και λίγο παρακάτω αναγνώρισαν διερχόμενο τυχαία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., τον Ηλία Γ. (επίσης 47 ετών οικοδόμο), στον οποίο επετέθησαν με παρόμοιο τρόπο και με την ίδια αριθμητική αναλογία.

Ο μεν πρώτος νοσηλεύεται σε νευροχειρουργική κλινική με δύο εγκεφαλικά αιματώματα, κινούμενος προς το παρόν με αναπηρικό καροτσάκι. Ο δε δεύτερος υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες από κτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.

Μετά την «επιχείρησή» τους ανεχώρησαν ανενόχλητοι προς την ιατρική σχολή, όπου τους υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι «αντιρατσιστές», η δε αστυνομία σχημάτισε κλοιό προστασίας, πιέζοντάς τους να εισέλθουν στο εσωτερικό της καταλήψεως, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άτομα που αντελήφθησαν τις επιθέσεις τους και θα τους καταδίωκαν.

Όλα αυτά έγιναν μέρα-μεσημέρι, η δε αστυνομία αρκέστηκε σε πέντε προσαγωγές που κατέληξαν σε δύο προσωρινές (!!!) κρατήσεις, παρ' ό,τι, μεταξύ άλλων αυτοφώρων αδικημάτων, έσπασαν βιτρίνες και το αυτοκίνητο του πρώτου θύματος, παρ' ότι επεχειρήθη γκρέμισμα της προτομής ενός εθνικού ήρωα και κυρίως, παρ' ότι οι εν λόγω συλληφθέντες συμμετείχαν σε δολοφονικό λιντσάρισμα δύο ανυπεράσπιστων προσώπων.

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη: Οι «ανώνυμοι» αναρχικοί κάνουν την βρωμοδουλειά (σαν φυσικοί αυτουργοί) και κατόπιν κλειδώνονται στα «άσυλα». Ακολούθως, επώνυμοι χαβιαροαριστεροί, που δεν λερώνουν τα χέρια τους, οργανώνουν συγκεντρώσεις συμπαραστάσεως, πληρώνουν και φέρνουν επωνύμους δικηγόρους, παριστάνουν τις αθώες περιστερές και χύνουν το δηλητήριό τους σαν φίδια, δεξιά κι αριστερά.
Έτσι, την επομένη ημέρα, στην Λάρισσα, οι δολοφονικές συμμορίες βρήκαν ένα μικρό πλήθος «επωνύμων» και οργανώσεων σφραγίδων που έκαναν το άσπρο μαύρο.
Αυτή η «αριστερά του χαβιαριού» είναι ο ηθικός αυτουργός, οι δε «αντιεξουσιαστές», οι χρήσιμοι ηλίθιοι και η εξιλέωση των τύψεων αυτών που βολεύτηκαν στο σύστημα, το γλύφουν και ενίοτε χρηματοδοτούνται από αυτό.

Όπως διαπιστώσαμε, μιλώντας με συναγωνιστές από την Λάρισσα, ο στόχος τους δεν επετεύχθη ούτε κανείς φοβήθηκε. Αντιθέτως, όπως μας διαβεβαιώνουν όλοι, ο «περίπατος» θα είναι την επόμενη φορά πιο δύσκολος...

Ας συγκρίνει κανείς τις 45 συλλήψεις της Πανόρμου και την φυλάκιση του Δ. Παπαγεωργίου, με την δολοφονική επίθεση της Λαρίσσης και ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τους «αντιεξουσιαστές» και για την «εξουσία».

Πέτρος Μυλωνάς

Read more...

«Έσπασαν» στο ξύλο 20χρονο επειδή τον πέρασαν για μέλος της ¨Χρυσής Αυγής»

Από το Αιώνια Ελληνική πίστη

Απίστευτη επίθεση χθες στην Πλατεία Όλγας της Πάτρας

Μια ομάδα 10 νεαρών από τον αντεξουσιαστικό χώρο επιτέθηκαν σε έναν 20χρονο και τον «έσπασαν» στο ξύλο, επειδή τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ γύρω στις 9, όταν ο νεαρός συναντήθηκε με τους αντεξουσιαστές που φορούσαν κουκούλες, στη διασταύρωση των οδών Αράτου και Μαιζώνος. Τότε άρχισαν να φωνάζουν, να τον βρίζουν και να τον χτυπούν με καδρόνια και τις γροθιές τους. Στο σημείο έφτασε μια διμοιρία των ΜΑΤ και οι αντεξουσιαστές απομακρύνθηκαν τρέχοντας προς το παράρτημα του Πανεπιστημίου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΠΓΝΠ και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο.

Read more...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Read more...

Αποδοκίμασαν το Ιερώνυμο στον Άγιο Παντελεήμονα

Από το taxalia

Σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα για τους χαιρετισμούς.

Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα.
Αρκετοί από τους πιστούς που αποχώρησαν τον αποδοκίμασαν.

Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε και ο πατήρ Μάξιμος γιατι όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι της περιοχής κλειδώσε Έλληνες κατοίκους εκτός της Εκκλησίας ώστε να γίνει δυνατή η προσαγωγή τους από την αστυνομία και να εμποδιστεί η συμμετοχή τους σε εκδήλωση που γινόταν από τους κατοίκους της γειτονικής πλατείας Αμερικής.

Read more...

Τα CDS και η Ελλάδα ως ‘σάκος του μποξ’

Από τον Πολίτη

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα παιδικό παιχνίδι πολύ δημοφιλές για πάρτι γενεθλίων στο οποίο οι παίκτες καλούνται να σπάσουν με ξύλα ένα γαϊδούρι φτιαγμένο από χαρτόνι, ώστε να πέσουν όλα τα γλυκά που έχουν τοποθετηθεί σε αυτό. Ονομάζεται «pinata» ( Ο όρος «pinata», με την ευρύτερη έννοια, σημαίνει «σάκος του μποξ»).

Αλλά και η ….Wall Street λατρεύει να παίζει «pinata» – να απομονώνει δηλαδή μια εταιρία ή μια χώρα, να την κάνει «pinata», και να χτυπά τον στόχο μέχρι να σπάσει. Όπως και στο παιδικό παιχνίδι, η «pinata» γίνεται κομματάκια.
Αντίθετα όμως από το παιδικό παιχνίδι, στην εκδοχή της Wall Street η «pinata» είναι γεμισμένη με χρήματα αντί για γλυκά. Αυτό το παιχνίδι βλέπουμε να παίζεται σήμερα, με την Ελλάδα να έχει γίνει η «pinata».

style="text-align: justify;">Οι επενδυτές που προσπαθούν να καταλάβουν γιατί τα χαρτοφυλάκιά τους καταρρέουν για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια έχουν αρχίσει να γίνονται ειδήμονες στη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας. Αν δούμε το παράδειγμα της «pinata», ορισμένα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Τα βάσανα της Ελλάδας αποτυπώνονται συχνά στην αγορά των credit default swaps (CDS)- ένα είδος εξασφάλισης απέναντι σε μια πιθανή χρεοκοπία της χώρας. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε εξασφάλιση, το μεγαλύτερο ρίσκο συνεπάγεται υψηλότερο κόστος για την αγορά της προστασίας.

Τι συμβαίνει όμως όταν η τιμή της εξασφάλισης δεν συνδέεται πλέον με τους εν δυνάμει κινδύνους;

Αν κοιτάξουμε πίσω από τις τιμές των CDS, δεν βλέπουμε την αντικειμενική εικόνα των δημοσιονομικών της Ελλάδας, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό: Οι πωλητές είναι συνήθως συνταξιοδοτικά ταμεία που θέλουν να κερδίσουν ένα premium «εξασφάλισης» και αγοραστές είναι συχνά hedge funds που θέλουν να βγάλουν γρήγορο κέρδος. Στη μέση έχουμε την ….Goldman Sachs ( σ.σ με την οποία παραδόξως ….συνεργάζεται η ελληνική κυβέρνηση) ή κάποια άλλη μεγάλη τράπεζα ( Deutsche Bank και JP Morgan) που εγγράφει…. ένα «παχυλό» spread.

Τώρα αρχίζει το παιχνίδι: Οι τράπεζες παίρνουν τα ξύλα τους και αρχίζουν να χτυπούν τα χαμηλών συναλλαγών ελληνικά ομόλογα, πιέζοντας το spread των τιμών μεταξύ των ελληνικών και των γερμανικών CDSs.

Το δεύτερο βήμα είναι η απαίτηση από τα συνταξιοδοτικά ταμεία να αυξήσουν το περιθώριο ή την εξασφάλιση, καθώς η τιμή έχει διαμορφωθεί υπέρ του αγοραστή.

Τα χρήματα αυτά μεταφέρονται στα hedge funds, που απολαμβάνουν τα κέρδη και την αμοιβή απόδοσης 20% που τα συνοδεύει. Αυτό είναι πολύ βολικό όταν γίνεται τον Δεκέμβριο, την περίοδο δηλαδή όπου κλείνουν οι ετήσιοι ισολογισμοί, όπως συνέβη σε αυτήν την περίπτωση.

Πρόκειται ακριβώς για την ίδια περίπτωση διεύρυνσης των spreads και μείωσης των περιθωρίων κέρδους με αυτή που είδαμε το 1998 με τη Long-Term Capital Management και το 2008 με την AIG, μόνο που τώρα γίνεται στην Ευρώπη.

Σταδιακά, η ροή του χρήματος θα αντιστραφεί, όταν ανακοινωθεί το πακέτο διάσωσης ( σ.σ ή σαφής δήλωση στήριξης), στο μεταξύ όμως τα συνταξιοδοτικά ταμεία κερδίζουν premiums, οι τράπεζες spreads, τα hedge funds αμοιβές και όλοι είναι νικητές ,εκτός από τους άτυχους και δυστυχείς κατοίκους της… «pinata».

FTcom

Read more...

14 χρόνια τον πληρώνουμε χωρίς να το δικαιούται

250210-liakosΑπό τον Ελεύθερο Κόσμο

Ο Αντώνης Λιάκος, καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι γνωστός ιερεύς του νεοταξικού τάγματος στην Ελλάδα.

Τον συναντήσαμε το 2005 να υπογράφει ένα κείμενο μαζί με τον Δημητρά, τον αρχι-gay υπαρχηγό του, Βαλλιανάτο, τον Βοσκόπουλο του Ουρανίου Τόξου, τον Νίκο Δήμου, τον Ριχάρδο Σωμερίτη, τον αλβανό χαϊδεμένο του Λαμπρακιστάν Γκασμέντ Καπλάνι, τον Τρεμόπουλο, τον Τάκη Μίχα και άλλους αντίστοιχους «πολίτες του κόσμου». Στο κείμενο αυτό οι συνολικά 163 υπογράφοντες ζητούσαν από την Ελληνική Κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη και να λογοδοτήσουν οι Έλληνες εθελοντές που πολέμησαν στη Σρεμπρένιτσα.

Δύο χρόνια μετά, το 2007 τον είδαμε να συμπαρίσταται στην ομόσταυλή του, Ρεπούση. Είναι «κολλητός», τόσο με την Ρεπούση όσο και με τις κυρίες Δραγώνα και Φραγκιουδάκη, που φροντίζουν για την απεθνικοποίηση της ελληνικής παιδείας. Είχαμε γράψει μάλιστα τότε ότι ο κύριος καθηγητής αμφισβητεί ανοικτά την επιταγή του Συντάγματος που θέτει ως σκοπό της παιδείας την ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης: «αντί να ενισχύουν την εθνική ταυτότητα, πρέπει να δίνουν στους μαθητές τους τα εφόδια για να επιλέγουν οι ίδιοι την ταυτότητά τους», είχε πει το καλοκαίρι του 2007.

Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Εκείνο που λίγος κόσμος γνωρίζει είναι ότι ο κ. Λιάκος δεν δικαιούται κανονικά να είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στις 4 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Πολατίδης υπέβαλε στους Υπουργούς Παιδείας, Α. Διαμαντοπούλου, και Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη ερώτηση σχετικά με την έκνομη παραμονή καθηγητού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σύμφωνα με απόφαση του ΣΤΕ (3138/1996) έχει εδώ και 14 χρόνια ακυρωθεί η επιλογή του Λιάκου ως αναπληρωτού καθηγητού της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μη συμμόρφωση της πρυτανείας του ιδρύματος διαπιστώθηκε μάλιστα ομοφώνως και σε συνεδρίαση του ΣΤΕ 22/11/1999.

Ο Ηλίας Πολατίδης εκφράζει μάλιστα την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο δικηγόρος του Λιάκου, Ν. Αλιβιζάτος είχε προβλέψει τότε ότι η απόφαση δεν θα εφαρμοσθεί ποτέ!
Δικαιολογημένα, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. ερωτά τους υπουργούς εάν έχουν υπ' όψιν τους τα ανωτέρω και τι μέτρα σκοπεύουν να λάβουν, ώστε να εφαρμοσθεί η απόφαση των δικαστηρίων. Με ενδιαφέρον αναμένεται, επίσης απάντηση ως προς το πόσα χρήματα εισέπραξε ο εν λόγω καθηγητής σε μισθούς από το Πανεπιστήμιο τα τελευταία 14 έτη.

Read more...

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την καταστροφή της Ελληνικής οικονμίας

Ειλικρινά πρόκειται για μια συγκλονιστική ομιλία. Ειδικά το μέρος που αναφέρεται στην συμβολή της Ε.Ε. και της Γερμανίας στην αποδόμηση της Ελληνικής οικονομίας.η συνέχεια:
Μέρος 2ο

Μέρος 3ο

Μέρος 4ο

Μέρος 5ο

Read more...

Κλείνει η Commercial Value

Από Πειραιώτη και Ενημέρωση

Στον "αέρα" εκατοντάδες ασφαλισμένοι της Commercial Value, καθώς η αρμόδια εποπτική αρχή αποφάσισε να αναστείλει της λειτουργία της εταιρίας.
Παρέπεμψε, ωστόσο, το θέμα για τελική απόφαση στον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, καθώς τα μέλη της εποπτικής αρχής τελούν υπό παραίτηση.

Σε περίπτωση που ο υπουργός υπογράψει την απόφαση για αναστολή λειτουργίας, θα πρέπει η εταιρεία να σφραγιστεί και να οριστεί εκκαθαριστής που θα πρέπει να μεταβιβάσει το χαρτοφυλάκιο αυτοκινήτων στο επικουρικό ταμείο και να θέσει υπό εκκαθάριση το χαρτοφυλάκιο ζωής.

Στον κλάδο αυτοκινήτων είναι ασφαλισμένοι 400.000 οδηγοί, ενώ άλλοι 50.000 βρίσκονται ασφαλισμένοι στον κλάδο ζωής.

Η Commercial Value κατέχει το 35% του μετοχικού κεφαλαίου της Aspis Bank.


Υ.Γ Πειραιώτη : Και εγώ πού είμαι ασφαλισμένος πάνω από 30 χρόνια στον κλάδο ασθενείας στην εταιρεία , και που υπάρχει μία πρόσφατη σημαντική χρηματική εκκρεμότητα νοσηλείας μου, τι θα γίνει ?? Θα είμαι εγώ και οι τυχόν άλλοι "συμπάσχοντες" ξεκρέμαστοι στον αέρα?? Εσείς κύριοι φωστήρες ελεγκτές γιατί δεν αφήσατε να πωληθεί όταν σας εζητήθη, σε κάποια Κυπριακή εταιρεία η την Γαλλική ΑΧΑ??

Read more...

Συναγερμός.Κατέθεσαν το Λαθρονομοσχέδιο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ -ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ !!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

WWW.METHARROS.GR


ΕΨ:
Τα ψέμματα τελείωσαν! Όσοι έχουν την δύναμη ας βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους. Και 50 άτομα να βγουν! Ας βγουν. Και αν χρειαστεί ας γεμίσουμε τα κρατητήρια τους!

Κάποτε οι Έλληνες μάχονταν για να υπερασπιστούν την εθνική ανεξαρτησία τους. Σήμερα που αυτή υφαρπάζεται κάτω από τα πόδια τους τι κάνουν άραγε;

Read more...

Το ιστορικό του εποικισμού της Παλαιστίνης από τους Εβραίους

Read more...

Οι προκλητική συμπεριφορά των μεγαλοαπατεώνων Γερμανών έναντι της Ελλάδος συνεχίζεται

Οι προσβολές κατά της Ελλάδος δεν περιορίζονται μονο στο Γερμανικο οικονομικο τύπο και τους αξιωματούχους της Γερμανικής κυβέρνησης. Επιρρεασμένη από την οικονομική επίθεση εις βάρος της χώρας μας, ο Γερμανικός λαός έχει αρχίζει να εκφράζεται πιο ελεύθερα σε σχέση με τις πραγματικές του αντιλήψεις για την χώρα μας και τους Έλληνες.

Για παράδειγμα, σήμερα σε σατυρική τηλεοπτικη εκπομπη ανάμεσα σε διάφορα γελοία και υποτιμιτικά για τον ελληνικό πολιτισμό, πρότειναν να πουληθεί η Ελλάδα στην Τουρκία και έπειτα να απολαύσουν τους Τούρκους να μας ... παίρνουν από πίσω!

Φυσικά τέτοια αστεία πέραν του γελοίου είναι προσβλητικά όταν προέρχονται από μια χώρα που κατέλαβε κατείχε και κατέκλεψε την χώρα μας για 4 χρόνια, έσφαξε και λιμοκτόνησε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Φανερώνουν επίσης το πραγματικό πρόσωπο των "εταίρων" που εδώ και χρόνια καλύπτουν επιμελώς. Η υπεροψία των Γερμανών συναγωνίζεται αυτή των αφελών Αμερικάνων που μιλούν για ολοκληρη την υφήλιο λες και τους ανήκει. Κάτι που είναι εμφανές από το παραπάνω απόσπασμα. Φυσικά ένα τέτοιο παρόμοιο "αστειάκι" για τους Εβραίους θα είχε σοβαρές επιπτώσεις για τον εκφωνητή και τον παραγωγό οποιασδήποτε εκπομπής. Η λέξη "Εβραίος" έχει την ικανότητα να κάνει ακόμη και τον πιο μεθυσμένο φωνακλά Γερμανό να βουβαίνεται.

Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε περίγελλο των Γερμανών, και σχεδόν σε κάθε συζήτηση μιλούν μειονεκτικά για τους Έλληνες. Φυσικά, αγνοούν το γεγονός ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας συνεργαζόντουσαν με τους Γερμανικούς κολοσσούς πληρώνοντας ουσιαστικά τον μισθό των Γερμανών με Ελληνικά δανεικά. Όχι κύριοι,χώρες σαν την Ελλάδα δεν είναι ο αδύναμος κρίκος που τρώει τα λεφτα της Ευρώπης. Είναι απλά το πλυντήριο που με μικρή αμοιβή σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς, επιτρέπει την συγκέντρωση του ευρωπαικού πλούτου στα χέρια λιγων Ευρωπαικών πολυεθνικών.

Αφού λοιπόν ενδιαφέρονται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ οι καθαροί Γερμανοί για την διαφθορά στην Ελλάδα... ΑΣ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ Μ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ που διασφαλίζει της διακοπές του στην χώρα τους! Ας επιστρέψει η Siemens τα λεφτά του Ελληνικού λαού που καταχράστηκε για το άχρηστο C4i, όντας η εταιρία με τις μεγαλύτερες δωροδοκίες και ωφέλη από την διαφθορά . Ας επανδιαπραγματευτούμε την σύμβαση του "Ελ. Βενιζέλος" που πραγματώθηκε σε μια εποχή όπου η Ελλάδα ήταν δήθεν το "θαύμα ανάπτυξης" της ευρωζώνης! Ας μας δώσουν τις αποζημειώσεις που μας χρωστούν εδώ και τόσες δεκαετίες και με βάση μόνο τα δεδικασμένα ξεπερνούν εύκολα τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ! Να δώσουν και αυτοί το καλό παράδειγμα βρε παιδιά! Όχι μονο δάνεια με 5 και 10 φορές το επιτόκιο άλλων χωρών!


ΕΨ

Read more...

Οι εντολές προς τους αστυνομικούς κατά την επέμβαση στην ανθελληνική εκδήλωση στην παλαιά βουλή

Read more...

Εμπρός "σύντροφοι " του ΠΑΜΕ!

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Read more...

Από τη Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ

Από το Ελλάδα Ώρα Μηδέν

Αυτή είναι μία απλή παράθεση κάποιων γεγονότων, που έλαβαν χώρα εχθές, μέσα στην πρωτεύουσα μίας Δημοκρατικής(;) χώρας , όπου υποτίθεται ότι υπάρχει σεβασμός στον Έλληνα νομοταγή πολίτη και προστασία στη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα. Προσωπικά, θεωρώ, ότι βγήκα κερδισμένη και πολύ πλούσια από τη χθεσινή ημέρα. Είναι αφάνταστα ικανοποιητικό, να ανακαλύπτει κάποιος πράγματα, τα οποία πρέσβευε αλλά δεν είχε ίδια εμπειρία….. Ας πάρουμε λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

Κέντρο Αθήνας 2,00 μ.μ
Ημέρα γενικής απεργίας και ελάχιστα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν. Μας αποβιβάζουν στις στήλες του Ολυμπίου Διός και με τα πόδια ξεκινάω για να φτάσω κοντά στην Ομόνοια, που είναι χώρος συνάντησης για το επαγγελματικό μου ραντεβού. Περνώντας από το Σύνταγμα και την ώρα που φτάνουν οι πρώτες ομάδες που διαδηλώνουν, ακούω θορύβους από σπασίματα και κοιτώντας στη συμβολή της Σταδίου με την πλατεία, βλέπω για άλλη μία φορά κουκουλοφόρους να πετάνε πέτρες στην αστυνομία!!! Με ταχύτητα αστραπής οι ομαδούλες των παρακρατικών και αναρχικών ανεβαίνουν στο πάνω μέρος και βρίσκονται απέναντι από τον άγνωστο στρατιώτη, έξω από το ξενοδοχείο Grand Bretagne.

Μένω άναυδη, βλέποντας τους να κρατάνε αξίνες, δίχαλα σφυριά και να ξηλώνουνε, στην κυριολεξία, μάρμαρα, κομμάτια ασφάλτου και πεζοδρόμια. Γεμίζανε τα σακίδια που βρίσκονταν στις πλάτες τους και ακολούθως με τα πολεμοφόδια ανά χείρας, τα εκτοξεύανε βροχή προς τους αστυνομικούς που προσπαθούσανε μάταια να προστατευθούν. Άλλες ομαδούλες με full face και κράνη, πετάνε μολότοφ. Μόλις οι αστυνομικοί σπεύδουνε να τους απωθήσουνε, αυτόματα η περιφρούρηση των μπλοκ του ΠΑΜΕ, ΤΩΝ οικολόγων και του ΣΥΝ, ανοίγανε τα κοντάρια και τους ενσωματώνανε στον πυρήνα των διαδηλωτών. Αυτόματα 3-4 διαδηλωτές απόσπονταν από τα μπλοκ, πήγαιναν σε απόσταση αναπνοής από τους αστυνομικούς, τόσο που σχεδόν τα πρόσωπα τους αγγίζανε το ένα το άλλο και ούρλιαζαν βρισιές για τις μανάδες, τις αδερφές και τις γυναίκες τους. Τους αποκαλούσαν αδερφές και τους έλεγαν ότι γ………… Όσοι κρατούσαν ντουντούκες, εν χωρώ, δίνανε το σύνθημα «Έξω οι μπάτσοι από την πορεία»

Σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, ότι τραπεζάκι και καρέκλα βρισκότανε στην εξωτερική μεριά των καταστημάτων, μαζί με τις ζαρντινιέρες, έχουν σπάσει και έχουν αποκολληθεί τα σιδερένια μέρη τους, τα οποία πετιούνται με μίσος και μανία προς την Αστυνομία και φυσικά προς το κεφάλι κάθε περαστικού που βρίσκεται μπροστά τους. Τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και η ατμόσφαιρα είναι πνιγηρή! Κάδοι αναποδογυρίζονται και οι πρώτες φωτιές μπαίνουν. Τα συνεργία των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων μαγνητοσκοπούν με πάθος τις σκηνές βίας και απόλυτης αναρχίας.

Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι, το δέρμα μου τσούζει και ο λαιμός μου έχει ξεραθεί, σχεδόν δε μπορώ να αναπνεύσω. Περνάω πίσω από μία διμοιρία των ματ και εκείνη ακριβώς τη στιγμή σκάνε πάνω μου και γύρω μου, κομμάτια από μάρμαρο. Σηκώνω τα χέρια μου για να καλύψω το κεφάλι μου και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, νοιώθω ένα χέρι να με τραβάει και μία ασπίδα προστατεύει το δικό μου κεφάλι και αφήνει ακάλυπτο το σώμα ενός «μπάτσου - γουρουνιού», που δέχεται τα μάρμαρα αδιαμαρτύρητα για να με προστατεύσει! Ψελλίζω ένα ευχαριστώ και χώνομαι σε ένα παρακείμενο στενό, μένω για λίγα λεπτά εκεί μέχρι να περάσουν τα παρακρατικά και αναρχικά αληταριά.

Στο ύψος της Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, βλέπω το πρώτο λεηλατημένο κατάστημα…… Ο κόσμος κοιτάει σαστισμένος και οι ευνοούμενοι του Χρυσοχοίδη αδειάζουν το μαγαζί. Κοιτάζω με απόγνωση την αστυνομία και ένας μου φωνάζει με δύναμη «Αυτή είναι η δημοκρατία μας, δε μας αφήνουν να προστατεύσουμε τους πολίτες» Μένω με το στόμα ανοιχτό από το θάρρος του αστυνομικού, ο οποίος πηγαινοέρχεται, ελέγχει τους άνδρες τους και είναι φανερή η οργή αλλά και η αδυναμία του, μπροστά στις άνωθεν εντολές!

Άγιος Παντελεήμονας 5,00 μ.μ
Μετά από μία ημέρα, ασφυκτικά γεμάτη από δακρυγόνα και καπνογόνα, «μπουκωμένη» και με τα μάτια και το λαιμό μου, ακόμα να τσούζουν, πίνουμε καφεδάκι με φίλους, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, σε παρακείμενη καφετέρια. Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας. Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους. Είναι μία εκδήλωση νόμιμη και μάλιστα με την άδεια της αστυνομίας.

Την ώρα που χαλαρώνουμε, οι γνωστοί-άγνωστοι αγαπημένοι και προστατευόμενοι του Χρυσοχοίδη, περνάνε ανενόχλητοι και μας φωτογραφίζουν. Εμείς γελάμε, άλλωστε δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε. Είμαστε Έλληνες, φορολογούμενοι πολίτες και λανθασμένα πιστεύουμε, πως το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να μας προστατεύει.

Η παρέα μας αυξάνεται και για να μη δημιουργούμε πρόβλημα, στους επαγγελματίες με το χώρο που πιάνουμε, μεταφερόμαστε στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου και συνεχίζουμε τα ανέκδοτα, τα γέλια και τα πειράγματα. Είναι 6,00 μ.μ και είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές, που στην παρέα, έχουμε αντιπροσώπους από όλα τα ΝΟΜΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΦΟΡΕΙΣ. Μία παλέτα απόψεων και ιδεολογιών, συντάσσετε κάτω από μία κοινή αγάπη ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, τη Χ.Α, τη Δημοκρατική Αναγέννηση, το ΛΑΟΣ, τους Ανένταχτους, το ΣΤΟΧΟ, την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας μέχρι τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πλήθος κατοίκων έχει βγει στα μπαλκόνια και μοιράζεται το γέλιο, τον ήλιο και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα. Τα παιδάκια παίζουν, μία χαριτωμένη ξανθούλα κάνει πατίνια, υπό την επίβλεψη του μπαμπά της. Οι πρώτοι πιστοί προσέρχονται για τη λειτουργία και μας χαιρετάνε, καθώς ανεβαίνουνε τα σκαλιά. Οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι που δυσκολεύονται να ανέβουν τα λίγα σκαλιά, που τους χωρίζει από τον ιερό χώρο του Ναού. Όλοι μας κοιτάνε, μας ρωτάνε για τη συγκέντρωση και μας λένε πως σε λίγο θα είναι μαζί μας στην πλατεία Αμερικής.

Είμαι καθισμένη, στα πρώτα σκαλιά μαζί με δύο-τρία άτομα από την παρέα και συζητάμε για την οικονομική κατάσταση και την προκλητική εικόνα στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS, όταν τέσσερις ένστολοι αστυνομικοί μας πλησιάζουν. Μας κάνουν νόημα να κατέβουμε για να τους μιλήσουμε. Μας ρωτάνε «που θα πάμε μετά από την εκκλησία». Τους απαντάμε στη συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής και επιστρέφουμε στις θέσεις και στην παρέα μας. Στα επόμενα πέντε λεπτά καταφτάνουν και μας περικυκλώνουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.Σε δευτερόλεπτα μας έχουν αποκλείσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαι ακόμα καθισμένη και κοιτάω με απορία τους αστυνομικούς…… Ο επικεφαλής στην κυριολεξία «γαυγίζει» και ουρλιάζει στους εξίσου απορημένους αστυνομικούς, «να μην αφήσουν κανένα να ξεφύγει». Αναρωτιέμαι αν είμαι εγκληματίας ή αν εν αγνοία μου, έχω διαπράξει κανένα σοβαρό αδίκημα. Ο κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο, αφήνει τα μπαλκόνια και έρχεται εκεί μαζί μας. Προσπαθούν να διαπεράσουν την αλυσίδα των ΜΑΤ και να έρθουν δίπλα μας. Ο επικεφαλής για άλλη μία φορά ουρλιάζει «Μην αφήνετε κανένα να μπει, μην αφήνετε κανένα να βγει» Το πλήθος αδημονεί και φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση «ντροπή», «αίσχος», «αφήστε τα παιδιά». Στριμώχνεται όλο και περισσότερο στα πεζοδρόμια, κλείνει τους γύρω δρόμους και πιέζει ασφυκτικά τα ΜΑΤ.

Μπροστά μου ακριβώς και σε απόσταση αναπνοής, βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβάζουν το κεφάλι, να κουνιούνται ανήσυχα και να κοιτάζουν κάτω. Αισθάνονται αμήχανα ….. Τους κάνω νόημα, με τα μάτια πως δεν πειράζει….. και χαμογελώ! Μας είναι γνωστές οι πρακτικές της χούντας του ΠΑΣΟΚ. Σαν ΟΝΝΕΔίτισα, τις έζησα στο πετσί μου από το 81 μέχρι το 90. Μας προπηλακίζανε, μας δέρνανε, μας πηγαίνανε αυτόφωρα και μας πυροβολούσανε όπως στην Καλαμάτα. Ξέρουμε πως δε φταίνε οι απλοί αστυνομικοί και πως λογοδοτούνε. Το πλήθος έχει αγριέψει και φωνάζει. Πιέζει και σπρώχνει. Ένας από τα ΜΑΤ κρατάει ΜΟΤΟΡΟΛΑ και ρωτάει «ωραία τους αποκλείσαμε, τώρα τι να τους κάνουμε;» ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ «Να τους προσαγάγετε»

Κοιτιόμαστε με απορία, οι αστυνομικοί είναι ακόμα πιο αμήχανοι και ανήσυχοι. Έχουν αρχίσει και ρωτάνε δυνατά «με ποια κατηγορία», «για ποιο λόγο», «δεν υπάρχει νομιμότητα», «δεν είναι σύννομο», «είναι παράνομο» Ο κόσμος αγριεύει και αρχίζει να σπρώχνει με δύναμη. Ο επικεφαλής ουρλιάζει στη ΜΟΤΟΡΟΛΑ, να του στείλουνε κλούβα και μας καταμετράει σα τα ζώα προς σφαγή. Είμαι ακόμα καθισμένη στα σκαλιά και ξεκινάω τα πρώτα τηλεφωνήματα. Σε δικηγόρους, σε κομματικά στελέχη και σε δημοσιογράφους. Ενημερώνω για την κατάσταση. Τα περισσότερα παιδιά μαζεύονται στο κεφαλόσκαλο και προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στην εκκλησία. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Κι όμως ο παπάς έχει κλειδώσει την πόρτα του Ιερού Ναού και έχει αφήσει Έλληνες απέξω, αντιμέτωπους με την αστυνομία, χωρίς κανένα λόγο και αιτία. Σε λίγο βγαίνει ο ίδιος και ζητά από τον επικεφαλή να αποκλείσει τις εισόδους του ΝΑΟΥ, για να μην τον ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ!!!!!!!

Άλλη μία διμοιρία ΜΑΤ, παίρνει θέση και τώρα βρισκόμαστε κυριολεκτικά σε κλοιό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καταφτάνουν περιπολικά, μοτοσικλετιστές και βαν της αστυνομίας. Οι κάτοικοι είναι έξαλλοι, ουρλιάζουν, χειρονομούν και φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας. Μια κοπέλα φωνάζει στον επικεφαλή να αφήσει μία κυρία η οποία έχει μητέρα, άρρωστη με Αλτσχάιμερ και είναι μόνη της, αλλά εκείνος την κοιτάζει με απαξίωση και της λέει να φύγει για να μη τη συλλάβει…… Τα παιδιά μαζεύονται πάλι στο κεφαλόσκαλο και τραγουδάνε μαζί με τους κατοίκους τον Εθνικό Ύμνο….. Βλέπω δυο νέες κοπέλες απέναντι μου, με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια τους και τα ματ εξακολουθούν και κοιτάζουν χαμηλά και κουνάνε αμήχανα τα πόδια τους…. Οι πόρτες των βαν και των περιπολικών ανοίγουν και για άλλη μία φορά ο επικεφαλής ουρλιάζει «πάρτε τους». Οι αστυνομικοί δε κουνιούνται από τις θέσεις τους………. και ο επικεφαλής ξαναουρλιάζει «ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ;» Τα ΜΑΤ συνεχίζουν να κοιτάνε αμήχανα …. Ο επικεφαλής διατάζει τη διμοιρία που βρίσκεται στον εξωτερικό κλοιό να παρέμβει, μια και αυτοί που μας κοιτάνε στα μάτια δε μπορούν να μας συλλάβουν και εκείνοι έρχονται δύο-δύο για να πάρουν ένα από εμάς.

Κατάσχουν τις Ελληνικές Σημαίες που είχαμε στοιβαγμένες και δεμένες για τη συγκέντρωση. Αλλά δε θέλουμε να τους κουράσουμε, τις κουβαλάμε εμείς, άλλωστε θεωρούμε τα δικά μας χέρια, πιο κατάλληλα!!!! Μας στοιβάζουν στα βαν και στα περιπολικά, «χωρίς σπρωξίματα» κατ΄ εντολήν... Με συνοδεία μοτοσικλετιστών, σειρήνων και φάρων αναμένων, κατεβαίνουμε σε κομβόι την Αχαρνών στο αντίθετο ρεύμα και με ρυθμούς που θυμίζουν τις καταδιώξεις στην Αμερική φτάνουμε τελικά στη ΓΑΔΑ.

Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να μας πάρουν τα στοιχεία, να μας κάνουν σωματική έρευνα και έρευνα στα πράγματα μας για να μας αφήσουν τελικά ελεύθερους, αφού δεν υπήρχε καμία απολύτως κατηγορία γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

Πρέπει να πω ότι όλοι οι αστυνομικοί ήταν ευγενικοί και αμήχανοι και με τα μάτια κατεβασμένα….. Τους ευχαριστούμε και ξέρουμε ότι κάνανε τη δουλειά τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον αστυνομικό που αντέδρασε και είπε ότι είναι παράνομη αυτή η ενέργεια. Τους αστυνομικούς που δεν κινηθήκανε για να μας συλλάβουν. Τον αστυνομικό που κοίταξε αλλού για να «φύγει» ένας ανήλικος. Την αστυνομικό που με το ζόρι, γύρισε τη ματιά της στα πράγματα μου, όταν άδειασα την τσάντα μου για να την ελέγξει. Τους αστυνομικούς που προτιμούσαν να κοιτάνε τα χαρτιά με προσήλωση όταν μας έπαιρναν τα στοιχεία αντί για τα μάτια μας. Τον αστυνομικό που μας είπε ότι προτιμούσε να είναι στη θέση μας, παρά απέναντι μας. Τον αστυνομικό που μας είπε να προσέχουμε τώρα, γιατί «αυτοί» μπορεί να μας την έχουνε στημένη!

Ευχαριστούμε παιδιά, να είσαστε πάντα καλά και ασφαλείς. Λυπάμαι που τσάμπα χάσατε την ώρα σας, όταν τη στιγμή που μας μεταφέρατε ακούγαμε μέσα στα περιπολικά. από τον ασύρματο, για συμπλοκές μεταναστών και ξυλοκόπημα Ελλήνων από Αναρχικούς.

Σημείωση προς τον προϊστάμενο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών

Δεν πειράζει Αρχιμανδρίτη Προκόπιε Πετρίδη, ευτυχώς έχω μάθει ότι παππάδες υπάρχουν πολλοί αλλά το έθνος χρειάζεται ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ και από αυτούς υπάρχουν λίγοι…. Ήμουν τυχερή, είχα ένα τέτοιο θεολόγο και έτσι έμαθα να μη δίνω σημασία στους οσφυοκάμπτες, αλλά να υπερασπίζομαι τη θρησκεία μου, που αντιστάθηκε στους Αγαρηνούς και υπερασπίστηκε τους Έλληνες.

Σημείωση προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ

Ξέρουμε ποιος έδωσε την εντολή για την παραβίαση των Συνταγματικών μας Δικαιωμάτων και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι απλά. Κύριε Χρυσοχοίδη και κύριε Οικονόμου, απαιτούμε την παραίτηση σας!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ – Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ

Read more...

Καθημερινή = Ελευθεροτυπία


Τα έχω γραψει πολλές φορές. Γι αυτό δεν πρόκειται να αναλύσω το επίπεδο ενός ακόμη δημοσιεύματος της Καθημερινής που αφορά το ζήτημα των λαθρομεταναστών. Το τελευταίο αρθρο με το οποίο η εφημεριδα προωθεί ανοικτά την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα γεγονότα που προηγήθηκαν της διαμαρτυρίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση μπορείτε να το διαβάσετε εδώ (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100016_24/02/2010_391941) Αν δεν βαριέστε φυσικά.

Αν βαριέστε (το πιθανότερο), τότε να είστε σίγουροι πως η φυλλάδα του Αλαφούζου έχει φτάσει στο επίπεδο να συναγωνίζεται την Ελευθεροτυπία. Απουσιάζουν βέβαια οι αποκλειστικές προκυρήξεις των πρακτόρ... συγνωμή παρασύρθηκα... των αναρχικών με τα καλάσνικοφ, αλλά τα Τεγοπουλάκια έχουν και μερικές δεκαετίες προβάδισμα! Εξάλλου αν το Athens Indymedia δεν φιλοξενούνταν στο ΕΜΠ, σίγουρα θα έβρισκε φιλόξενους τους servers της ENET. Αλλά τα Τεγοπουλάκια θα πρέπει να προσέχουν διότι τα Αλαφουζοπουλάκια έχουν μπει και αυτά στο κρεβάτ.. (άντε πάλι!) ... στο παιχνίδι για τα καλά!

Η Καθημερινή έχει συκγεντρώσει ένα πλούσιο ανθελληνικό βιογραφικο: από την Ελληνοφρένεια, στην εκλεπτισμένη προπαγάνδα των φακέλων του Παπαχελά και του Τέλλογλου, στα παραληρήματα του Π. Μανδραβέλλη και τα συνοδοιπορικά των προαναφεθέντων στο protagon του Σταύρου Θοδωράκη, στην στήριξη των μεταλλαγμένων Συριζαίων που ακούν στο όνομα Οικολόγοι Πράσινοι και τον έρωτα με τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ λαθρομετανάστες. Ίσως τελικά εκεί στο Φάληρο να έχουν ξεπεράσει την Ελευθεροτυπία σε ανθελληνικά "ένσημα".

ΕΨ

Read more...

Βίντεο από την συγκέντρωση των Ελλήνων στην πλ. ΑμερικήςΝΑ σημειωθεί ότι το σθένος των συγκεντρωμένων ήταν αυτό που οδήγησε στην απελευθέρωση των συλληφθέντων! Οι κάτοικοι δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν θα αποχωρούσαν αν πρώτα δεν απελευθερώνονταν οι 29 προσαχθέντες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Read more...

O Nigel Farage ξεβρακώνει τα ευρωαπολιθώματα και βάζει "φωτιά" στο ΕυρωκοινοβούλιοΠαρακολουθήστε και την απάντηση στην αντίδραση του προέδρου από το κόμμα των Γερμανών σοσιαλοδημοκρατών, Martin Shulz!

Αλήθεια, ποιος είναι ο ανύπαρκτος πρόεδρος της Eυρώπης; Εγώ γιατί τον πληρώνω; Καλά δεν κυλούσε η ζωή μου πριν έρθει αυτός και η γελοία συνθήκη της Λισσαβώνας;

Read more...

Όταν αγαπάς την πατρίδα σου.... (βίντεο από τις προσαγωγές στον Άγιο Παντελεήμονα)

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Στην σημερινή Ελλάδα των προδοτών και των λαμογιών...

Οι προθέσεις του υπουργού ήταν εξαρχής ξεκάθαρες. Παρόμοια περιστατικά με την αστυνομία να στρέφεται εναντίον των κατοίκων του Αγ. Παντελεημονα την στιγμή που τα ρεμάλια από την Βίλλα Αμαλία αλώνιζαν με μολότοφ και καδρόνια στο χέρι είχαν συμβεί και επί θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου. Το θέμα είναι αν θα αφήσουμε το σάπιο κράτος των κλεφτοκοτάδων να παραβιάζει τα Συνταγματικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.

Οι γαλονάδες αστυνομικοί του κέντρου θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για τις παράνομες και αντισυνταγματικές προσαγωγές που διέταξαν! Ο αστυνομικός οφείλει να εκτελεί τον νόμο, όχι τα καπρίτσια του εκάστοτε κλεφτοκοτά πολιτικού. Ας βρεθούν τρεις καλοί δικηγόροι να πάρουν και τα σώβρακα των ξεπουλημένων κομματόσκυλων που μασκαρεύονται σε αστυνομικούς αλλά στην ουσία είναι οι χειρότεροι των χειρότερων δημοσίων υπαλλήλων. Αυτοί που μέχρι σήμερα προστατεύονται από τους πολιτικούς τους πατρόνες, όταν ο ευσυνείδητος αστυνομικός τρώει όλη την "λάσπη", και διώκεται όταν κάνει την δουλειά του.

Εύγε στα παλληκάρια που παρά τις προσαγωγές αντιστέκονται!

Όσο για τον ρόλο που δέχονται να παίξουν οι αστυνομικοί σε αυτό το παιχνίδι του παραλόγου, θα έρθει πολύ σύντομα ο καιρός που θα αναρωτιόνται γιατί τους φτύνει ο κόσμος στον δρόμο. Σε αυτή την ζωή όλοι φέρουμε ευθύνες για τις πράξεις μας.

ΕΨΠληροφορίες από το forum της Αντεπίθεσης

Σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα ,υπήρχαν συγκεντρωμένοι 30 Πατριώτες και Εθνικιστές ,με σκοπό να πάνε στην εκδήλωση που Θα γίνονταν στην πλατεία Αμερικής.
Στις 2.30 το μεσημέρι,4 αστυνομικοί υψηλόβαθμοι τους πλησιάζουν και τους ρωτάνε για ποιό λόγο είναι συγκεντρωμένοι.
Τα παιδιά τους απαντάνε ότι θα πάνε στην νόμιμη συγκέντρωση που είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες στην πλ.Αμερικής.
Μόλις ακούνε αυτό τα τσιράκια του Χρυσοχοΐδη αποχωρούν.
Ευθύς αμέσως 2 διμοιρίες των ΜΑΤ έρχονται πάνοπλοι με άγριες διαθέσεις για να τους συλλάβουν χωρίς να υπάρχει λόγος ή αιτία.
Οι Συναγωνιστές (σημειώστε υπήρχαν και ανήλικοι),βλέποντας αυτό,προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα στην εκκλησία.


Λυπάμαι που θα το πω,και είναι ένα από τα αίσχη που γίνανε σήμερα,ο ιερέας κλειδώνει την πόρτα από μέσα,δεν αφήνει Ελληνες να εισέθουν στον ναό,με αποτέλεσμα την βίαιη σύλληψη τους από τις δυνάμεις καταστολής.
Οδηγούνται στην ΓΑΔΑ κατευθείαν,όπου και μέχρι πριν λίγο που γραφόταν το άρθρο αυτό,ανακρίνονταν και ταλαιπωρούνταν από τα τσιράκια του Χρυσοχοϊδη.


Σημειώστε επίσης:
Τα παρακράτος και τα πιόνια του οι αναρχικοί καθ'όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης και πορείας του ΠΑΜΕ,έσπαζαν,ρήμαζαν,πετούσαν μάρμαρα στους αστυνομικούς,τους εξευτίλιζαν και τους έβριζαν.
Ίσως να αναρωτιέστε πόσους ταραξίες και κακοποιά στοιχεία συλλάβανε.
Ούτε έναν!
Οι αριστεριστές προσέφεραν πλήρη κάλυψη στους αναρχικούς ,μιας και άφηναν και εισχωρούσανε οι αναρχικοί στον κύριο κορμό της πορείας τους.
Άπό την άλλη ,εισαγγελέας και Αξιωματικοί της Αστυνομίας ,κάνανε τα στραβά μάτια...
Αναρχικοί,αριστεριστές,Αστυνομία. Το τρίο Αμόρε.Και η συνεργασια τους καλά κρατεί.


Η ώρα είναι 9.30 το βράδυ.
Μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας ,οι 29 Πατριώτες και Εθνικιστές ελευθερώνονται τμηματικά από την χούντα του Χρυσοχοΐδη.
Ο εκδότης του Στόχου Σ.Χατζηπαρασκευάς από ότι φαίνεται είναι ο μόνος που θα παραμείνει έγκληστος στην ΓΑΔΑ σήμερα το βράδυ ,ενώ αύριο θα περάσει από τον εισαγγελέα....
Αν νομίζει ότι θα κάμψει το φρόνημα του και μαζί με αυτόν τους χιλίαδες Εθνικιστές είναι γελασμένος.
Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη.


Υ.Γ.Όλα αυτά έγιναν έτσι από την ενημέρωση που μου έκανε πριν λίγο η Χ.Σιδέρη,η οποία ήταν μία από τους 29 συλληφθέντες...

Read more...

Ενημέρωση από την πλατεία Αμερικής

Από το Greek Alert και τον Στόχο

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με το τρομοκρατημένο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ και του Χουντοχοϊδη να δίνουν ρέστα! Αυτή τη στιγμή Αστυνομικές Δυνάμεις κρατάνε εγκλωβισμένους σε μια γωνία ΕΛΛΗΝΕΣ κατοίκους της Πλατείας Αμερικής, προφανώς επειδή θεωρούν πως αποτελούν μεγάλο κίνδυνο οι γιαγιάδες και οι παπούδες που έχουν κάθε δικαίωμα -όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- να συναθροίζονται! Την ίδια ώρα οι αναρχοάπλυτοι έχουν ξαμοληθεί στα γύρω στενά με ΡΟΠΑΛΑ και άλλα... σύνεργα, καλυπτόμενοι πλήρως απο τον Χουντοχοϊδη τον οποίο εντελώς συμπτωματικά χθες συνάντησε η Βήχου και η παρέα της! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

Εκτός απο τον εκδότη του "Στόχου" στους προσαχθέντες είναι ακόμη Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνα Σιδέρη, καθώς και το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ

Ακόμη και με προσαγωγές ακόμη και με τον εναγκαλισμο αστυνομίας και επαγγελματιών αντιρατσιστών..ακόμη και με το κλίμα τρόμοκρατίας που προσπαθήσαν να επιβάλλουν....αυτή την στιγμή στην πάνω μεριά της πλατείας Αμερικής είναι παραπάνω από 80 κάτοικοι της περιοχής εγκλωβισμένοι από την αστυνομία φωνάζοντας συνθήματα.
Ενώ οι αναρχικοί και αντιρατσιστές βρίσκονται 150 τουλαχιστον μέτρα μακρια στην ασφάλεια που τους παρέχεται στο πάρκο που τους έχει "δωρηθεί" ως κατάληψη!!!

Στις σελίδες παραπληροφόρησης των αναρχικών προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως δεν έγινε συγκέντρωση Ελλήνων και πως τα άπλυτα πετύχανε τον στόχο τους.

Δυστυχώς για αυτούς θα πέσει πολύ γέλιο γιατί το υλικό που θα βγει σε επόμενες αναρτήσεις θα αποδείξει πως εκτός από άπλυτοι και μισθοφόροι...είναι ψεύτες και βλάκες!!!

Read more...

Δεκάδες προσαγωγές Ελλήνων στην Αχαρνών

Πριν 10 λεπτά η αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές Ελλήνων στην Αχαρνών

Την ίδια στιγμή σε πλήρη σύμπλευση με τους αντιρατσιστές (δήθεν κατοίκους Πλ.Αμερικής) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την συγκέντρωση των Έλληνων στην πλ. Αμερικής και συνόδευσε μεσα στην ζεστή της αγκαλιά μια πορεία μερικών δεκάδων αναρχικών ως την πλατεία Κύπρου και Πατησίων.

Από τον Στόχο (1, 2)

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει δεν έχουμε δημοκρατία, δεν ισχύει το ελεύθερο δικαίωμα του συναθροίζεσθαι!

Πριν από λίγο, χωρίς λόγο, συνέλαβαν(προσαγωγή…) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα δεκάδες άτομα, προκειμένου να μη πάνε αυτά στην πλατεία Αμερικής, όπου επρόκειτο να γίνει η συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής, την οποία ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ.

Αντίθετα, δεν προσήγαγαν ούτε έναν από τους «αντιεξουσιαστές», που είχαν αναγγείλει παράνομη αντισυγκέντρωση και οι οποίοι προσπάθησαν να καταλάβουν την πλατεία Αμερικής.

Από την Χρυσή Αυγή

Read more...

ΠΑΣΟΚ και υποκρισία!


Προ ημερών ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος απέστειλε επιστολές διαμαρτυρίας στον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα και το περιοδικό Stern με αφορμή τα πρόσφατα αρνητικά και εξευτελιστικά δημοσιεύματα του Γερμανικού τύπου για την Ελλάδα.

Θα ήταν αξιέπαινη η ενέργεια του Φ. Πετσάλνικου αν δεν αγνοούσε το άλλο σκέλος της πηγής του "κακού", που βρίσκεται εντός ιδίου του κόμματος του. Ήδη από τα τέλη του καλοκαιριού, το ΠΑΣΟΚ και η, υπό τον έλεγχό του, μηχανή πληροφόρησης υποσκάπτουν την αξιοπιστία της χώρας και την εξευτέλιζουν στα μάτια των εταίρων μας. Η συκοφαντική εκστρατεία πυροδοτήθηκε μέσω των αλλεπάλληλων αναβαθμίσεων του ελλείμματος, και έπειτα με αστραπιαίες ανακοίνωσεις περί ψευδών δημοσιονομικών στοιχείων που ακολούθησε την εκλογή μιας κυβερνήσεως που σε άλλους τομείς κινείται με ρυθμούς χελώνας. Όλα αυτά την στιγμή που η κυβένρηση ετοιμαζόταν να δανειστεί 4 δις ευρώ από την διεθνή αγορά. Τώρα επανέρχονται με την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Οικονομία.

Οι ενέργειες αυτές κατά “περίεργο“ τρόπο ωφελούν τις Γερμανικές τράπεζες οι οποίες κερδίζουν με ποικίλους τρόπους από τα πάθη της Ελλάδος, μέσω του υψηλού δανεισμού, των CDS, αλλά και της εξασφαλίσεως κρατικής βοήθειας προς την Ελλάδα η οποία θα καλύψει την αποπληρωμή των δανεικών που μας έχουν χορηγήσει. Αλλά ας μην ξεχνούμε ότι οι σχέσεις του κόμματος με τα Γερμανικά συμφέροντα είναι μακρές και βαθιές.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον υποκριτικό να διαμαρτύρεται ο πρόεδρος της Βουλής όταν το ίδιο το κόμμα του σιγοντάρει τους Γερμανούς, και προσβάλει την Ελλάδα με δηλώσεις αλλά και μέσω της οικονομικής πολιτικής που έχει ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Διότι η μεγαλύτερη προσβολή των τελευταίων ημερών δεν ήταν οι δηλώσεις των Γερμανών δημοσιογράφων και αξιωματούχων. Ήταν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στο BBC με τις οποίες επιρρίπτει τις ευθύνες της ελληνικής δημοσιονομικής κρίσης κυρίως στην σπατάλη της προηγούμενης κυβερνήσεως, και κάνει λόγο για διαφθορά αγνοώντας ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα ήταν εκείνο που ανήγαγε την διαφθορά σε εθνικό σπορ!

Το αστείο είναι ότι τώρα το ΠΑΣΟΚ θα ενισχύσει το επικοινωνιακό του κύρος εμφανιζόμενο ως προασπιστής των ελληνικών δικαίων!

Εντέλει τι είναι άραγε χειρότερο; Ένας ξένος που προσβάλει την τιμή σου, ή ένας συγγενής που υποτιμά την μνήμη και την νοημοσύνη σου. Δυστυχώς όμως λίγοι είναι αυτοί που διακρίνουν την υποκρισία διότι το μεγάλο φαγοπότι του ΠΑΣΟΚ είχε πολλούς καλεσμένους.

ΕΨ

Read more...

Ο εποικισμός και η μιντιακή "τρομοκρατία" κατά της ελεύθερης έκφρασης

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

Εδώ και 10 περίπου χρόνια οι "προοδευτικές" δυνάμεις στο ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ, και την Αριστερά σφυρηλατούν την κοινή γνώμη με προπαγάνδα ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Με την έννοια ρατσισμό βέβαια δεν αναφέρονται στην προκατάληψη έναντι άλλων λαών αλλά αποκλειστικά στην ΑΠΟΔΟΧΗ εκατομμυρίων παράνομων τριτοκοσμικών ξένων στην Ελλάδα!

Οι Αριστεροί που στα χαρτιά εκπροσωπούν την ακραία έκφραση του Αντιρατσιστικού κινήμματος εφαρμόζουν στην πράξη τις πιο ακραίες ρατσιστικές πρακτικές εις βάρους του υπόλοιπου Ελληνικού λαού με κριτήριο τις πολιτικές πεποιθήσεις. Επιπλέον τα ιδιότυπα χαρακτηριστικά αυτής της αντιρατσιστικής καμπάνιας συνδέονται άμεσα με τους στόχους της άρχουσας τάξης που επιδιώκει την μεγιστοποίηση των κερδών από την εκμετάλευση του φθηνού εργατικού δυναμικού. Γι αυτό τον λόγο τα μεταναστευτικά κύμματα προς την χώρα μας είναι αλλεπάλληλα. Διότι ο μισθός των λαθρομεταναστών αυξάνεται κατά την μακροπρόθεσμη διάρκεια παραμονής, και πρέπει να αντικασταθούν με νέα φθηνά "εμβάσματα".

Η πανάκριβη και εξοντωτική εκστρατεία που στοχεύει κυρίως μέσω της προβολής στα ΜΜΕ, στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης έχει ως αποτέλεσμα την τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού. Οι πρακτικές συνέπειες στα πολιτικά δρώμμενα της χώρας γίνονται γρήγορα αντιληπτές: Για παράδειγμα σημαντικός αριθμός Ελλήνων πολιτών αρνούνται να υπογράψουν το αίτημα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος υπό τον φόβο ότι τα στοιχεία αυτά θα μεταβιβαστούν στην κυβέρνηση με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούν ως ρατσιστές, κάτι που ίσως θα είχε απρόσμενες συνέπειες στην επαγγελματική τους καρριέρα. Εδώ πρόκειται φυσικά για φόβο που αφορά την διεξαγωγή μιας δημοκρατικής διαδικασίας και λαικής έκφρασης!

Κάποτε τα ΜΜΕ ήταν ενημερωτικά, προωθούσαν πολιτικές απόψεις, αλλά ουδέποτε ή τουλάχιστον σπάνια επιδίωκαν την αποσιωποίηση των απόψεων των πολιτικών αντιπάλων. Αυτόν τον ρόλο εξασκούσε άμεσα η κρατική εξουσία. Σήμερα όμως που η εξουσία θεωρείται φιλελέυθερη, τον ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει τα ΜΜΕ έχοντας εξελιχθεί σε ένα όργανο "τρομοκρατίας" ενάντια στην λαική... ΕΚΦΡΑΣΗ! Χαρακτηρισιτκό είναι το γεγονός ότι τα δελτία και οι ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές έχουν καταστεί ως μέσον έκφρασης των απόψεων του... παρουσιαστή, ο οποίος εξασφαλίζει επίσης ότι ουδείς από τους παρεβρισκόμενους καλεσμένους δεν ξεφεύγει από την γραμμή που επιβάλλει το τηλεοπτικό κανάλι.Παράλληλα, στον έντυπο τύπο, οι αρθογράφοι που εκφράζουν μια διαφορετική άποψη έχουν εκλείψει, με αποτέλεσμα όλα σχεδόν τα Μέσα να παρουσιάζουν μια ομοιόμορφη παρουσίαση απόψεων και γεγονότων. Χαρακτηριστική ήταν η ομόφωνη γραμμή ενάντια στην ΕΛ.ΑΣ. που διατήρησαν επί μήνες τα κανάλια, καθώς και η συχρονισμένη μετέπειτα εναντίωση στις ομάδες αντιεξουσιαστών που πριν λίγους μήνες αποκαλούσαν "εξερθέντες μαθητές", και "γενιά των 700 ευρώ"! Με ελάχιστες εξαιρέσεις την ίδια γραμμή υιοθέτησαν τα ΜΜΕ ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ οδηγώντας την πτώση της. Εκεί όμως που παρατηρείται ομοφωνία δίχως προηγούμενο είναι στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Είναι πρωτοφανές ότι στην ουσία όλα τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου έχουν υιοθετήσει την ίδια γραμμή υπερασπίσεως της λαθρομετανάστευσης!

Η εκστρατεία προπαγάνδας για την επιβολή της αποδοχής ενός πολυπολιτισμικού μοντέλου στην Ελληνική κοινωνία είναι καλά οργανωμένη και πλουσιοπάροχα ενισχυμένη με κρατικά και κοινοτικά κονδύλια. Αν αναρωτιέστε πως έφθασε η Ελληνική κοινωνία να φοβάται να υπερασπίσει τα αυτονόητα δικαιώματά της ίσως το παρακάτω βίντεο σας λύσει κάποιες από τις απορίες.

ΕΨ

Read more...

Χρήστος Παπαουτζής, όσκαρ καλύτερης υποκριτικής ερμηνείας εντός του κοινοβουλίου!

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη ελπίζω να την παρακολουθήσατε. Αν όχι, τότε αξίζει τον κόπο διότι πραγματικά θα βρεθείτε στον Άρη με την απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Παπουτσή! Για να μην προσβάλω με τρόπο κακοηθή τον Χρ. Παπουτσή αποκαλώντας τον προπαγανδιστή θα θεωρούσα ότι πρόκειται απλώς περί ηλιθίου...Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Παπουτσής ξέρει πολύ καλά τι κάνει! Βάζει λόγια στους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. διαστρεβλώνοντας την καλοπροαίρετη πρόταση του κόμματος να καλύψει με δικά του έξοδα την απώλεια του επιδόματος που λαμβάνουν οι τραυματισθέντες αστυνομικοί. Όλο αυτό το ρεσιτάλ υποκρισίας δίδεται ώστε το βράδυ να παιχτεί το συγκεκριμένο απόσπασμα στα ελεγχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΚΑλα κανάλια, με αποτέλεσμα την δημιουργία εντυπώσεων! Άρα πάνω από όλα ο Παπουτσής είναι ένας ηθοποιός.

Στην συνέχεια... ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ κατά τα πρότυπα του πατήρ της σοσιαληστρικής παράταξης!

Ας μην ξεχνούμε βέβαια ότι πέρυσι το όσκαρ είχε λάβει μετά δακρύων ο Γιώργος Παπανδρέου, στο λιμάνι του Πειραιά!

Αλλά τι να κάνουμε... κάποιοι ισάξιοι Έλληνες ψηφίζουν...

ΕΨ

Read more...

Θ. Πλεύρης και Α. Γεωργιάδης για την εγκληματικότητα για την λαθρομετανάστευση!

Έπεσε στα βαθιά ο υπουργός "Δημοσίας Τάξης"

Read more...

Το όραμα της ΝΔ για την συνδιαχείρηση της Ελλάδος με τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες

Αξίζει όλοι οι κοιμώμενοι Έλληνες να δώσουν ιδίάιτερη προσοχή στα λόγια του υψηλόβαθμου βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη ο οποίος μαρτυρά το όραμα της Νέας Δημκρατίας για την Ελλάδα του μέλλοντος:

Μια "πολυπολιτισμική" Ελλάδα την οποία θα συνδιαχειρίζονται οι Έλληνες με τους λαθροεισβολείς αλλοδαπούς. Αυτή η ερμηνεία δεν είναι διόλου υπερβολική! Είναι η ουσία της φράσης ότι @επιδιώκουμε μια Ελληνική ταυτότητα σφυρηλατημένη η οποία θα μπορεί να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ μέσα σε πολλούς πολιτισμούς".

Σίγουρα αυτό το γεωπολιτικό μοντέλο δεν έχει ουδεμία σχέση με τον ΕΘΝΟΤΙΣΜΟ που επικαλείται ο Σ. Χατζηγάκης αλλά με τον ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ! Διότι ο εθνοτισμός ή εθνισμός αφορά την δημιουργία εθνών-κρατών, δηλαδή την χάραξη συνόρων διακυβέρνησης με βάση την εθνική γεωγραφική ομοιογένεια!ΕΨ

Read more...

Η αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα σημάνει το τέλος της Ελληνικής επικυριαρχίας

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

To
Σήμερα οι νομημοποιηθέντες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ανέρχονται στους 560.000! Στην πλειονότητα τους πρόκειται για Αλβανούς υπήκοους.

Η απόδοση της Ελληνικής ιθάγενειας στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες σημαίνει ότι στο προσεχές μέλλον 500,000 αλλοδαποί θα έχουν εκλογικά δικαιώματα. Την στιγμή αυτή σύμφωνα με τα επίσημα σχολικά στοιχεία τα παιδιά τους υπερβαίνουν τα 100.000.

Με την είσοδο της Αλβανίας στην Ευρωπαική Ένωση το πολύ σε 5 χρόνια ΟΛΟΙ οι Αλβανοί θα βρίσκονται ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα! Αυτό σήμαίνει ότι όλοι οι Αλβανοί θα μπορούν πολύ εύκολα να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια και επακολούθως πολιτικά δικαιώματα που αφορούν και τις βουλευτικές εκλογές όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Έτσι, σε δέκα χρόνια το πολύ, η Ελλάδα δύναται να έχει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Αλβανούς αλλοδαπούς ψηφορόρους! Το ερώτημα είναι αν θα έχουν τα κίνητρα να επιδιώξουν να αποκτήσουν την ιθαγένεια από την στιγμή που θα μπορούν να παραμένουν στην χώρα νόμιμα. Η δυνατότηα πάντως θα υπάρχει, και σαφώς το Ελληνικό κράτος θα την δίδει ούτως ή άλλως στα παιδιά τους!

Στην περίπτωση που μεγάλος αριθμός Αλβανών αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός πολιτικός πυρήνας Αλβανών στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Πέρα από την συνδιαχείρηση της χώρας στο μοντέλο των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, η αναγνώριση μεγάλης Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα εγκυμονεί παρόμοιους κινδύνους με αυτούς που οδήγησαν στον βομβαρδισμό της Σερβίας και την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου.

Γιατί λοιπόν το ΠΑΣΟΚ επιμένει σε αυτό το καταστροφικό για την χώρα νομοσχέδιο, όταν η νομιμότητα των Ευρωπαίων αλλοδαπών θα λυθεί αυτομάτως μέσω της εισόδου στην Ε.Ε. δίχως να εμπλακεί η απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων;

Πρώτον, διότι αρχικά το ΠΑΣΟΚ θα επωφεληθεί από την ψήφο των αλλοδαπών.

Δεύτερον διότι με την απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων η άρχουσα τάξη επιδιώκει να δημιουργήσει κίνητρα που θα κρατήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα εν όψει της εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε..

ΕΨ

Read more...

Από την συγκέντρωση των Ασφαλισμένων και Διαμεσολαβητών της ΑΣΠΙΣ

Την περασμένηΤετάρτη 10 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα η πρώτη συγκέντρωση Διαμεσολαβούντων της Ασπίς σε συνεργασία με τους ασφαλισμένους της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ο αριθμός των πελατών που παρεβρέθει ξεπέρασε τους χίλιους.

Εκεί παρεβρέθησαν και κάποιοι βουλευτές συμπεριλαμβανομένου και του Μάκη Βορίδη ο οποίος ήταν από τους μόνους πολιτικούς που δεν γιουχαΐστηκαν. Πολλοί αναγκάστηκαν να διακόψουν την ομιλία τους και να φύγουν εκνευρισμένοι από την έντονη αντίδραση του ακροατηρίου. Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο εκρηκτική που ίσως να κινδύνευε και η σωματική τους ακεραιότητα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν παρεβρέθηκε ούτε ένας παράγοντας από το υπουργείο Οικονομικών!

Απών ήταν και ο ΔΣ της εταιρίας Παύλος Ψωμιάδης εις βάρος του οποίου έχουν κατατεθεί αγωγές από ιδιώτες θύματα της εταιρίας με στόχο να παγώσουν την πώληση ακινήτων και άλλων περουσιακών στοιχείων της εταιρίας αλλά και του ιδίου του π. Ψωμιάδη και να επισπεύσουν τις διαδικασίες της εκποιήσεως. Στους πελάτες-θύματα συγκαταλλέγονται και δικηγόροι όπως ο Πέτρος Σελέκος που έχουν αναλάβει να διεκδικήσουν συλλογικά τα δίκαια των πελατών.

Αν και το κράτος έχει δεσμεύσει τα ακίνητα της ΑΣΠΙΔΑ, έγινε λόγος για πρόσφατη μεταβίβασει δύο ακινήτων μεγάλης αξίας, στην Μύκονο και την Κηφισιά από την σύζυγο του Π. Ψωμιάδη στα παιδιά τους. Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα 12 εκατομμυρία μετοχές της Advantage Holding, αξίας 4,8 εκατ. ευρώ, "μεταβιβάστηκαν σε συνταξιούχο που διαμένει στο Φάληρο και η οποία εμφανίζει ανύπαρκτο εισόδημα."

Αγανακτισμένοι από την εγκατάλειψη της υπόθεσης από το κράτος, που δεν εχει μεριμνήσει ως όφειλε ούτε για ασφαλισμένους που έχουν ανάγκη άμεσης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι πελάτες της εταιρίας αποφάσισαν την δημιουργία του "Σωματείου Ασφαλισμένων στην ΑΣΠΙΔΑ" που απο κοινούμε τους ασφαλιστές θα διεκδικίσει τα δίκαια τους.

Στόχος είναι η άμεση αποζημείωση των συμβολαίων, ή η εξαγορά τους μέσω της επαναλειτουργίας της εταιρίας υπό επιτήρηση, που φαίνεται ο μόνος πρακτικός τρόπος να λυθούν άμεσα τα προβλήματα, μιας και στην Ελλάδα δεν προβλέπεται διαδικασία διαδοχής η οποία να επιβλέπει την τακτοποίηση των χρεών των εταιριών που κλείνουν. Η άδεια λειτουργίας της εταιρία έχει ανακληθεί οριστικά από τις 20 Σπετεμβρίου 2009.

Γι αυτό τον λόγο όπως δήλωσε ένας εκ των ασφαλιστών κατετέθει μέσω Προέδρου του Συλλόγου των Ασφαλιστών, Ελένης Γρυπάρη, αίτημά στον αρμόδιο επίτροπο της Ε.Ε. T. Kukal. Ο επίτροπος δεσμέυθτηκε ότι θα επιδιώξη την εφαρμογή των κοινοτικών οδηγιών, παρότι υπό το παρόν καθεστώς η εποπτεία είναι αρμοδιότητα του κάθε κράτους μέλους.

Οι παθούντες καλούνται να υποβάλλουν αιτήματα διαμαρτυρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Markt-info@ec.europa.cu

Παράλληλα θα οργανωθεί και διαδήλωση έξω από την Βουλή. Είναι προφανές ότι η αρχική υπομονή και εμπιστοσύνη που είχαν επιδείξει πολλοί από τους πελάτες θύματα προς το πρόσωπο του Π. Ψωμιάδη, έχει αντικατασταθεί με οργή! Οι παθόντες ξεπερνούν το 1 εκατομύριο και δεν διεκδικούν πια μονο τα συμβόλαι τους αλλά και την παρδειγματική καταδίκη των υπευθύνων με πρώτο αό όλους τον Π. Ψωμιάδη. Τόσοι πολλοί είναι οι άμεσα πληγέντες που αν καταφέρουν να οργανωθούν ίσως θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδα που θα κινδυνεύσει ... το καταχρηστικό και διεφθαρμένο "πολίτευμα".

ΕΨ

Read more...

Συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής την Τετάρτη 24/2/2010 στις 7 μ.μ.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010


Αγαπητέ συμπολίτη,

Είμαστε ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων που κατοικούμε γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη και γενικότερα στις περιοχές του 6ου διαμερίσματος που όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες μας να αλωθεί, να χάσει την ελληνική ταυτότητά του από λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας που συρρέουν ανεξέλεγκτα κατά χιλιάδες την τελευταία δεκαετία. Η κεντρική λεωφόρος της περιοχής μας, η οδός Πατησίων με θέα τον Παρθενώνα μας, οι πλατείες μας , οι δρόμοι μας έχουν μετατραπεί από παράνομους εμπόρους σε ένα υπαίθριο παζάρι, κάκιστης αισθητικής. Εκατοντάδες προκλητικοί Ασιάτες, Αφρικανοί, Πακιστανοί απλώνουν τα σεντόνια τους έξω από τα καταστήματά μας που κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Στη θέση τους ανοίγουν λαθρομετανάστες καταστήματα, οι περισσότεροι χωρίς άδειες που τις περισσότερες φορές πίσω από τη νόμιμη ταμπέλα κρύβονται προσφιλείς τους παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, πορνεία), διανυκτερεύοντας όλη τη νύχτα.

Ολόκληρο το 6ο διαμέρισμα είναι πλέον ένα γκέτο από αμέτρητους και μη καταγεγραμμένους λαθρομετανάστες που κατουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν , στις πλατείες μας, στις πόρτες μας και ενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες. Τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Κάθε δρόμος μας, κάθε πλατεία μας, είναι δικό τους σημείο αναφοράς.

Εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι αυτό το οικτρό θέαμα της πλήρους απαξίωσης της κάθε γειτονιάς μας μη έχοντας συμπαράσταση από κανένα φορέα της πολιτείας. Τα ακίνητα μας πωλούνται για ένα κομμάτι ψωμί, βιώνουμε απεγνωσμένοι την καθημερινότητά μας, απογοητευμένοι για το μέλλον.

Έχει άραγε τέτοια δικαιώματα μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία, να φέρνει δηλαδή την πλήρη καταστροφή σε συνοικίες του 6ου διαμερίσματος και την απόγνωση στους κατοίκους της;

Η επιστέγαση όλων των προηγούμενων υπαρχόντων προβλημάτων (συγκοινωνιακό, νέφος, τσιμεντοποίηση, έλλειψη πρασίνου), ήταν η πλήρης γκετοποίηση της περιοχής μας. Δυστυχώς δεκάδες πολιτιστικοί φορείς ψυχορραγούν στις γειτονιές μας, θέατρα, πνευματικά κέντρα κλπ. λόγω μη προσέλευσης κόσμου στις τριτοκοσμικές γειτονιές μας που τα μαχαίρια βγαίνουν τόσο εύκολα !

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε πέρα από τις επιθέσεις που δεχόμαστε ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες.

ΦΤΑΝΟΥΝ οι υποσχέσεις και οι φθηνές δικαιολογίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απογκετοποίηση της περιοχής μας , με την καταγραφή των αλλοδαπών και τον καταμερισμό τους ισομερώς σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου & ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των Ελλήνων που δυστυχώς για το κέρδος νοικιάζουν τα διαμερίσματα και τις υπόγειες αποθήκες τους αλλάζοντας χρήση, σε 20 και 30 άτομα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης της Δημοτικής αγοράς Κυψέλης & την αξιοποίηση της από το Δήμο

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απόσυρση του αντισυνταγματικού λαθρομεταναστευτικού ν/σ & τη διενέργεια δημοψηφίσματος – Πολιτικά δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ για μια αξιοπρεπή ζωή στην πόλη μας!!!!!!

Read more...

Τα "κατηγορώ" για την μάχη στον Βύρωνα

Ακούστε την δήλωση της αυτόπτoυ μάρτυρος στο τραγικό χθεσινό συμβάν με την ανταλλαγή πυρών στον Βύρωνα που επέφερε τον θάνατο ενός πολίτη και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.Ως απάντηση στο ερώτημα του γιατί δεν επιχείρησαν σε μια άκρως επικίνδυνη αποστολή τα ΕΚΑΜ ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι "οι ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ δεν μπορούν να κάνουν επέμβαση σε ανοιχτό χώρο υπό φόβο ύπαρξης θυμάτων."

Πάντως, "φημολογείται" ότι από το 2004 σημαντικό μέρος των 200 ανδρών της δύναμης έχουν μετατεθεί σε θέσεις γραφείων. Την τελευταία φορά που έδρασαν τα ΕΚΑΜ ήταν στα Ζωνιανά.

Επιπλεόν, μόνο στην Ελλάδα θα είχε το θράσος ένας δημοσιογράφος να δημοσιεύσει δηλώσεις του ενός εκ των δύο Αλβανών υπαίτιου για τον θάνατο ένος ανθρώπου ότι θα συντηρήσει το παιδί του με χρήματα που προέρχονται από τις ληστείες που ο ίδιος διέπραξε! Κάποιοι δήθεν δημοσιογράφοι δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν μεταξύ της είδησης και της προσβολής, διότι μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοια δήλωση.

ΕΨ

Read more...

Πολεμική ζώνη ο Βύρωνας με έναν νεκρό λόγω πενθήμερης άδειας από τις φυλακές

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Μα είναι κράτος αυτό που δίνει πενθήμερες άδειες σε δίποδα Αλβανά ΖΩΑ;!!! Αντί να τους κρεμάμε με τυπικές διαδικασίες, δίνουμε άδειες σε βαρυποινήτες με 25 χρόνια έκαστος για ληστείες και εμπορεία ναρκωτικών! Ποιος λογικός άνθρωπος θα περιμένε να γυρίσουν για να εκτίσουν ποινή 25 χρόνων;Όπως είναι φυσικό από την ήπια μεταχείρηση τους οι Αλβανοί αντιλήφθηκαν ότι η Ελλάδα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, και αυτή την φορά έγιναν ακόμη πιο αδίστακτοι σπέρνοντας πανικό και σφαίρες στο πέρασμά τους, γαζώνοντας αστυνομικούς και περιπολικά. 4 Καλάσνικοφ, μια κοντόκανη καραμπίνα, 35 χειροβομβίδες, μια βαριοπούλα και ποσότητα ΤΝΤ είχαν στην διάθεση τους οι Αλβανοί! Ούτε τρομοκράτες δεν είναι τόσο βαριά οπλισμένοι! Εξού και την επιχείρηση έπρεπε να είχαν αναλάβει τουλάχιστον τα Ε.Κ.Α.Μ. ...


Αν σήμερα βρισκόταν στην αντιπολίτευση ο κ. Χρυσοχοίδης θα μιλούσε για ανικανότητα των υπεύθυνων φορέων και θα απαιτούσε παραιτήσεις υπουργών. Εντί αυτού βέβαια ο Μιχαλάκης είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει το κύρηγμά του για κακοποιούς που δεν είναι λαθρομετανάστες και άλλα τέτοια όμορφα! Αλλά βέβαια, ο νεκρός είναι Βορειοηπειρώτης ομογενής , δεν είναι Χιλιανός, ούτε Πακιστανός. Oσο για τους Αλβανούς στους οποίους θέλει να δώσει ιθαγένεια ο Μιχαλάκης και η αμαζόνα του, ας κάνουν μια έρευνα από αυτές που τόσο λατρεύουν και ας ενημερωθούν για το ποια είναι τα πρότυπα στην Αλβανική κοινωνία;

Αναφορικά με τις γελοίες δηλώσεις του κ. Δένδια, η αστυνόμευση άσχετη με την αντιμετώπιση της σημερινής καταστάσεως στην Ελλάδα. Διότι δεν έχουμε ενα κάνουμε με κακοποιούς! Εδώ μιλάμε για ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ και ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ! Πολεμικά όπλα που φέρουν στρατιώτες! Άρα οι συγκεκριμένοι Αλαβανοί όντως δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά ξένοι εισβολείς! Τι περιμένουμε για να το εμπεδώδουμε, να τους δούμε να περιφέρονται με τανκ;

Εξάλλου τι να σου κάνει η αστυνόμευση όταν το ίδιο το κράτος τους βγάζει αδειούχους από την φυλακή; Αλλά για το θέμα αυτό σιγή ιχθύος από τους πολιτικούς!

Αφού έχουμε φτάσει σε τέτοια τριτοκοσμική κατάντια μια λύση απομένει! Επιστροφή της θανατικής για όποιον συλληφθεί να βάλει με καλάσνικοφ. Και άμεση απέλαση όλων των υπόλοιπων λαθρομεταναστών.

ΕΨ

Read more...

Τα "πειραματόζωα"... επαναστατούν Κοινωνική έκρηξη προ των πυλών

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Από το Defence Net

  • "Δήλωση μωρής παρθένας" χαρακτηρίστηκε από ιστορικό στελεχος του ΠΑΣΟΚ η δήλωση του Γ.Παπανδρέου
  • Συνεχίζει να είναι στη θέση του πρωθυπουργού ο Γιώργος Παπανδρέου που ανακοίνωσε απώλεια εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων! Παγκόσμια πρωτοτυπία που θα επιφέρει σκληρά μέτρα στον ελληνικό λαό
Το έδαφος κάτω από τα πόδια της δείχνει να χάνει η κυβέρνηση, καθώς υπέστη ολoκληρωτικό αιφνιδιασμό την Πέμπτη, όταν Ε.Ε. αρνήθηκε να λάβει ουσιαστικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ελληνική οικονομία παρά τα επώδυνα μέτρα που έλαβε (και τα οποία πυροδοτούν από την Τρίτη ορυμαγδό απεργιακών κινητοποιήσεων και κοινωνικής αναταραχής σε ολόκληρη της Ελλάδα).
Με μία χώρα σε κατάσταση... βρασμού και μία Ε.Ε. που "σφυρίζει αδιάφορα" παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έλαβε τα πιό σκληρά οικονομικά μέτρα μετά τον Β'Π.Π. και έβαλε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από την "πίσω πόρτα" στην οικονομική διαχείριση της Ελλάδας.
Τώρα η κυβέρνηση καλείται να λάβει ακόμα πιό σκληρά μέτρα (κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, μαζικές απολύσεις κλπ) τις οποίες ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να τις αντέξει ως πολιτικός σχηματισμός. Και για όσους δεν το θυμούνται η κυβέρνηση στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, παρά την εντυπωσιακή διαφορά σε επίπεδο ποσοστών με την οποία επικράτησε, έλαβε ακριβώς τον ίδιο αριθμό ψήφων με το 2004 που έχασε πανηγυρικά τις εκλογές.
Η σχηματοποίηση και μορφοποίηση της κοινωνικής δυσαρέσκειας είναι καθαρά θέμα χρόνου να μετουσιωθεί σε πολιτική, έχει αποδείξει η εκλογική ιστορία...
Ήδη μέσα στο κυβερνών κόμμα οι φωνές που ακούγονται, υπογείως για την ώρα, κατά της τακτικής Παπανδρέου, είναι πολλές και ισχυρές. Χθες η δήλωση περί "πειραματόζωων" ("Δήλωση μωρής παρθένας" χαρακτηρίστηκε από ιστορικό στελεχος του ΠΑΣΟΚ η δήλωση του Γ.Παπανδρέου), προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Έτερο στέλεχος και νυν βουλευτής τόνισε ότι «Έτσι ή αλλιώς με τα μέτρα αυτά δεν πάμε πουθενά ως κόμμα στις επόμενες εκλογές. Νέα μέτρα δεν πρόκειται να δεχθεί κανένας. Καλύτερα να παραιτηθεί τώρα και να σχηματιστεί διακομματική κυβέρνηση για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του»!
Ιδού η δήλωση Παπανδρέου που άναψε φωτιές: «Mπροστά σε ένα πρωτόγνωρο για την Ευρωζώνη φαινόμενο, γίναμε εν πολλοίς και πειραματόζωα σε μια μάχη μεταξύ της Ευρώπης και των διεθνών αγορών. Και αυτό έχει και την ιστορική του σημασία, διότι βεβαίως δεν είχε υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος επέστρεψε οργισμένος από τις Βρυξέλλες, όπου σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχε και μια «σκληρή» συνομιλία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Βρυξέλλες "του τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια": Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «γίναμε εν πολλοίς και πειραματόζωα σε μια μάχη μεταξύ της Ευρώπης και των διεθνών αγορών». «Τα λέω αυτά, γιατί σε κάθε μάχη που δίνω, τα βρίσκω μπροστά μου. Μου αναφέρουν τις πολιτικές του παρελθόντος, ως απόδειξη ότι δεν μπορούν να εμπιστευθούν τους Έλληνες. Και, βεβαίως, αυτό μας πληγώνει όλους», τόνισε.
Δεύτερον, στις ευθύνες της προηγούμενης -υπό τον κ. Μπαρόζο πάλι- Ευρωπαϊκής Επιτροπής που, όπως άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί, «κάλυπτε» τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας που παραποιούσαν τα στοιχεία: «Υπήρξε και μια αρκετά μεγάλη προσπάθεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από την Ελλάδα», είπε. «Την ευθύνη της Ένωσης, της Επιτροπής, ακόμη και του Eurostat να είναι σε εγρήγορση, αλλά και να επισημάνουν στην προηγούμενη κυβέρνηση τον ολισθηρό δρόμο που έπαιρνε. Κάτι που έβλεπε, κάτι που ήξερε, παρά τη σκόπιμη παραποίηση των δεδομένων - μια πραγματικά σκόπιμη παραποίηση από τη Νέα Δημοκρατία».
Πέραν αυτού, ο πρωθυπουργός άσκησε γενικότερα κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη σημερινή συμπεριφορά της έναντι της Ελλάδας, λέγοντας ότι έδωσε την πολιτική της στήριξη, αλλά «στη μάχη, στις εντυπώσεις και στην ψυχολογία της αγοράς, υπήρξε το λιγότερο άτολμη».
Εκτός από άτολμη, όμως, δεν κατάφερε, όπως είπε, να έχει ενιαία φωνή: «Υπήρξε και απέραντη "μετρολογία" αρμοδίων και αναρμοδίων, πολλαπλοί γιατροί με διαφορετική συνταγογράφηση πάνω από τον ασθενή που λέγεται Ελλάδα. Το αποτέλεσμα ήταν να υπονομεύεται τελικά η ενιαία στήριξη της Ε.Ε., αλλά και να σπρώχνεται η Ελλάδα όλο και περισσότερο στο περιθώριο».
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ακόμη ότι «όσα πέρασε και εξακολουθεί να περνάει η χώρα μας είναι ένα μεγάλο μάθημα ζωής» και τόνισε ότι για να μπορέσουμε να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές με τρόπο ορθό και συστηματικό, χρειάζεται να ξεφύγουμε από την άμεση κρίση:
«Είναι εξίσου σημαντικό να δοθεί στην Ελλάδα μια ανάσα ζωής, ώστε να μπορεί να έχει το χρόνο και τη δύναμη να ανορθώσει την οικονομία της και τους θεσμούς της... Να της δοθεί η απαραίτητη πίστωση εμπιστοσύνης», τόνισε.
Το θέμα είνα κατά πόσον ο Γ.Παπανδρέου θα καταφέρει να πείσει. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Read more...