Δόξα στους ήρωες του 1940-41!

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Η φτωχή Ελλάς του Ιωάννη Μεταξά δεν φοβήθηκε τις στρατιές του Άξονα!
Η καλομαθημένη Ελλάς του Γιωργάκη υποτάχθηκε στους διεθνείς τραπεζίτες!

Ο δικτάτορας επέβαλε τα πιο φιλολαικά μέτρα στην ιστορία του έθνους!
Ο προοδευτικός σοσιαλιστής δημοκράτης θα καταργήσει αυτά και άλλα τόσα που εισήγαγε ο πατέρας του!

Ας παραδειγματιστούμε από τους ένδοξους προγόνους μας...Φυσικά δικαίως αναδεικνύεται ο ηρωισμός και οι θυσίες του ελληνικού λαού κατά το έπος του 1940-41, ο οποίος μετέτρεψε σε πράξη το "Alors c´est la guerre" του Μεταξά. Όμως η παραποίηση της Ιστορίας που επιχειρούν να επιβάλλουν οι δήθεν προοδευτικοί, αρνούμενοι να χρεώσουν το "Όχι" στον Μεταξά, εύκολα καταρρίπτεται από τις παρακάτω απλές παρατηρήσεις:

Ο Μεταξάς προετοίμαζε την Ελλάδα για πόλεμο πολύ πριν το 1940. Χάρη στο σχέδιο της επιστράτευσης που επινόησε και προετοίμασε κατόρθωσε ο ελληνικός στρατός να σταματήσει τους Ιταλούς πριν περάσουν την Πίνδο και καταλάβουν πεδινά εδάφη που θα τους επέτρεπαν να εκμεταλευτούν την υπεροχή σε βαρύ οπλισμό. Επιπλέον, χάρη στα οχυρά της γραμμής Μεταξά μπόρεσαν τα ελληνικά στρατεύματα να φρενάρουν τους Γερμανούς και να μάχονται συγχρόνως σε δύο μέτωπα. Τέλος, ως πραγματιστής, ο Μεταξάς είχε από πολύ πριν συνάψει στρατηγική συμμαχία με τους Άγγλους λόγω της ναυτικής τους δύναμης και διότι έκρινε ότι θα επικρατήσουν των δυνάμεων του Άξονα. Τέλος, ως ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ είχε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ήταν μικρότερη η πιθανότητα του να υποκύψει στις λαικές πιέσεις!

ΕΨ

Read more...

Η κωμωδία της χρονιάς! Διαφημιστικό σποτ του ΠΑΣΟΚ!

Read more...

Στα 150 εκ. ευρώ τον χρόνο τα φέσια των αλλοδαπών στο Ε.Σ.Υ.

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Read more...

Το μυστήριο με τον πίνακα του Παπανδρέου

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Το μυστήριο με τον πίνακα του Παπανδρέου

Μεγάλος θόρυβος ξέσπασε στην ελληνική μπλογκόσφαιρα, κυρίως, με την «εξαφάνιση» ενός γνωστού πίνακα ζωγραφικής από το γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όντως, εδώ και αρκετό καιρό τον συγκεκριμένο τοίχο του πρωθυπουργικού γραφείου κοσμούσε ένας πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη που ολοκληρώθηκε το 1858 και που θεωρείται το πρώτο ζωγραφικό έργο της μετα- επαναστατικής Ελλάδας. Πρόκειται για τον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα», μία αλληγορία όπου η Ελευθερία και η Παναγία ταυτίζονται με τους οπλαρχηγούς του Αγώνα να προσκυνούν.

Ο πίνακας αυτός ήταν επιλογή του κ. Κώστα Καραμανλή. Ως γνωστόν τα δημόσια κτήρια και ως εκ τούτου και το Μέγαρο Μαξίμου δανείζονται συνήθως ζωγραφικούς πίνακες από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου λοιπόν επέλεξε έναν άλλο έργο ζωγραφικής για να τον τοποθετήσει στο γραφείο του. Πρόκειται για τον πίνακα με τίτλο «Δελφοί», έναν πίνακα έντονης κυανής απόχρωσης με ένα σκίσιμο. Ο πρώην πρωθυπουργός της Δανίας και νυν Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Ράσμουνσεν, εντυπωσιάστηκε κατά την προ ημερών επίσκεψή του στο Μαξίμου από το deep blue του πίνακα και ρώτησε τον πρωθυπουργό σχετικά με το μήνυμα του καλλιτέχνη. Ο κ. Παπανδρέου εξήγησε με λεπτομέρειες αλλά και θέρμη τις εντυπώσεις του από την καλλιτεχνική αυτή δημιουργία, όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Δεν ήταν λοιπόν ούτε τηλεοπτικό φόντο, ούτε κάποια άλλη decoration της στιγμής για την τηλεοπτική συνέντευξη. Ούτε προφανώς ανιχνεύεται κάποια θεωρία συνομωσίας πίσω από την «εξαφάνιση» της «Ευγνωμονούσης Ελλάδος» η οποία, προφανώς, ξαναγύρισε στον χώρο της Εθνικής Πινακοθήκης.Σχόλιο ΕΨ: Κενός ο νους, κενός και ο πίνακας!

Read more...

Συμβούλιο ένταξης (λάθρο)μεταναστών σε κάθε Δήμο φέρνει ο Καλλικράτης

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Άρθρο 78
Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

1. Σε κάθε Δήμο συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών ως συμβουλευτικό όργανο του Δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία.

Τα Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών αποτελούνται από πέντε (5) έως έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο. Ως μέλη ορίζονται δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων μεταναστών, εφόσον η έδρα αυτών ή παραρτήματος βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του οικείου Δήμου, ή εκπρόσωποι που επιλέγονται από την κοινότητα των μεταναστών που κατοικούν μόνιμα στον οικείο Δήμο, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπει σχετικός κανονισμός, που εκδίδει με απόφασή του το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων οι οποίοι αναπτύσσουν εντός της διοικητικής περιφέρειας του οικείου Δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών.

Με την ίδια απόφαση ορίζεται Πρόεδρος στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών ένας εκ των δημοτικών συμβούλων μελών του. Στα παραπάνω συμβούλια ορίζονται υποχρεωτικά ως μέλη αλλοδαποί δημοτικοί σύμβουλοι, που έχουν τυχόν εκλεγεί. Η συμμετοχή στα ανωτέρω συμβούλια είναι τιμητική και άμισθη.

2. Έργο των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών είναι η καταγραφή και η διερεύνηση προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, που κατοικούν μόνιμα στην περιφέρεια του οικείου Δήμου, ως προς την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, την επαφή τους με δημόσιες αρχές ή τη δημοτική αρχή, η υποβολή εισηγήσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάπτυξη τοπικών δράσεων προώθησης της ομαλής κοινωνικής ένταξης των μεταναστών και, εν γένει, την επίλυση των προβλημάτων που αυτοί αντιμετωπίζουν, ιδίως μέσω της οργάνωσης συμβουλευτικών υπηρεσιών από τις δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και τη διοργάνωση σε συνεργασία με τον οικείο Δήμο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής του τοπικού πληθυσμού.»

Το συγκεκριμένο μέτρο, μαζί με τη δυνατότητα που, για πρώτη φορά, δίνεται στους ομογενείς και νόμιμους μετανάστες να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές αλλά και να είναι υποψήφιοι, αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για την ισότιμη ένταξη τους στην πολιτική ζωή της χώρας.

http://www.agstefanos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1426&Itemid=71

Read more...

Με το "κιλό" μετράει τα ψηφαλάκια η Αριστερά

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Όσο πιο πολλά γιαούρτια,.. τόσο πιο πολλούς ψήφους περιμένουν να πάρουν οι αριστεροί υποψήφιοι!

Μόνο έτσι εξηγείται ο διαγωνισμός γιαουρτώματος που λαμβάνει χώρα την εποχή αυτή στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι αριστεροί υποψήφιοι έχουν επιδοθεί σε έναν άτυπο διαγωνισμό γιαουρτώματος θαρρείς και όποιον ελεήσει ο Άγιος με τα περισσότερα γιαούρτια, αυτός θα κατορθώσει να κερδίσει τις καρδιές των αριστερών ψηφοφόρων.

Αυτή την εβοδμάδα πέρασαν να παραλάβουν το επιδόρπιο τους από τον Άγιο Παντελεήμονα οι Σοφιανός και Αλαβάνος. Άυριο αναμένεται στην περιοχή και η Ελένη Πορταλιού της "Ανοικτής πόλης". Φαντάζομαι ότι το επιτελείο της αναμένει με ανυπομονεσία τις γιαουρτοδημοσκοπίσεις;

ΕΨ

Read more...

Aλαβάνος γιαουρτλού (βίντεο)!

Read more...

Αλέκο, πως το παίρνες το γιαούρτι;


Μπόλικο γιαούρτι έφαγε σήμερα ο Αλέκος Αλαβάνος με την συνοδεία του στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο ίδιος καταδίκασε την "επίθεση" εις βάρος του ως ρατσιστική, και δήλωσε ότι δεν υπάρχει άβατο για τον ίδιο και την παρέα του.


Ας θυμηθούμε όμως τον ίδιο κύριο μερικά χρόνια πριν, όταν αρνούταν με πείσμα να καταδικάσει την βία και τα εκτεταμένα επεισόδια που προκαλούσαν τα "δικά" του παιδιά. Μήπως ξεχάσατε ότι τότε καταδίκαζε την ΕΛ.ΑΣ. διότι με την παρουσία της δεν άφηνε το ελεύθερο στα μπουμπούκια του να τα εισοπεδώσουν όλα εις το όνομα της Αριστερής επαναστατικής γυμναστικής. Ούτε βέβαια το άβατο που είχαν δημιουργήσει στα πανεπιστήμια και τα Εξάρχεια τον σκότιζε.

Το να διαμαρτύρεται ο Αλαβάνος του "με βία μετράει την γη" για την βία, αποτελεί βιασμό της νοημοσύνης μας!

Δεν αξίζει να ξοδέψει κανείς περισσότερες γραμμές για το γλοιώδες αυτό υποκείμενο. Όμως θα πρέπει γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι ότι το παιχνίδι της βίας είναι "μπάλα και γυρίζει"!

ΕΨ

Read more...

Στην "ευρωπαική" δημοκρατική Τουρκία του 21ου αιώνα...

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010


Οι πολιτικοί που βλέπετε στην φωτογραφία οδηγούνται στο δικαστήριο! 151 τον αριθμό!!! Δεν πρόκειται όμως για Έλληνες πολιτικούς υπο την κατηγορία της καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου! Δεν έφτασε ακόμη αυτή η στιγμή στην "ευρωπαική" Ελλάδα!

Η σκηνή αυτή όμως αποτελεί καθημερινότητα στην "ευρωπαική" Τουρκία! Οι πολιτικοί είναι Κούρδοι και ανήκουν στο μοναδικό κουρδικό κόμμα που κατέχει έδρες στο τουρκικό κοινοβούλιο. Το κατηγορητήριο των 7.500 σελίδων τους βαρύνει με εγκλήματα όπως την συμμετοχή σε παράνομη ένοπλη οργάνωση (PKK), διάδοση προπαγάνδας, την υπονόμευση της εδαφικής ακεραιότητας της Τουρκίας και την παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά τις διαδηλώσεις. Ο εισαγγελέας ζητεί ποινές κάθειρξης από πέντε χρόνια ως ισόβια. Στους κατηγορούμενους παριλαμβάνονται και 12 δήμαρχοι!

Αυτή είναι η ευρωπαική "δημοκρατία" της Τουρκίας την οποία οι Έλληνες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα παπαγαλάκια τους, και οι ευρωπαίοι τεχνοκράτες του Σόρος θέλουν να βάλουν στην Ε.Ε., ανταμείβοντας την με δισεκατομμύρια ευρώ των ευρωπαίων πολιτών!
Που βρίσκεται αραγε τώρα ο κ. Τσόμσκυ και οι υπόλοιποι δήθεν επαναστάτες να προβούν σε γελοίες δηλώσεις περι ρατσισμού των Ευρωπαίων;

ΕΨ

Read more...

Θα μας... μαμήσουν κιόλας;

Από το tromaktiko

Χτες έγινε ένα περιστατικό που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Κάθε πρωί, πηγαίνοντας στη δουλειά, η κοπέλα μου ενοχλείται στο φανάρι από λαθρο(μετανάστη). Κάθε πρωί... χτες όμως ο τύπος την περίμενε κάτω από το σπίτι της (μάλλον την είχε παρακολουθήσει). Περπάτησε μαζί της μέχρι το αυτοκίνητο και της ζήταγε επίμονα το τηλέφωνό της. Η κοπέλα μου τον αγνόησε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και κλείδωσε. Άρχισε τότε αυτός να τραβάει το χερούλι της πόρτας και να χτυπάει το παράθυρο λυσσαλέα, φωνάζοντας. «ΝΤΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... ΝΤΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..». Έβαλε πρώτη η Κοπέλα μου και έφυγε. Την κυνήγησε μέχρι το φανάρι και επειδή ήταν κόκκινο την έφτασε. Μπήκε μπροστά από το αμάξι και άρχισε και πάλι να το κοπανάει με μίσος. Φοβήθηκε και πήρε την αστυνομία για να περιγράψει το περιστατικό. Μετά από καμία ώρα την πήραν τηλέφωνο ότι πήγαν στο φανάρι και συνέλαβαν 2 πακιστανούς, και να πάει να κάνει μήνυση.

Εγώ της είπα να μην πάει γιατί δεν πρόκειται να βγάλει άκρη. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. "Η Ελλάδα έχει πλέον χαθεί... μη γίνεσαι ηρωίδα" (Έτσι της είπα). Η Κοπέλα μου όμως ήθελε να πάει .. Και πήγε. Έκανε μήνυση στον έναν και γύρισε στη δουλειά. Μετά από λίγο την πήραν από το αστυνομικό τμήμα και της είπαν: «Δε στοιχειοθετείται αρκετά η υπόθεση και θα ακυρωθεί η μήνυση. Δεν έχει και χαρτιά, άρα θα τον κρατήσουμε σήμερα αλλά αύριο θα αφεθεί ελεύθερος!!!!»

Αυτός ο πακιστανός ξέρει που μένει η κοπέλα μου.. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω;;;;

Ένας πακιστανός-φάντασμα κυκλοφορεί ελεύθερος στην Αθήνα, κάνει ότι γουστάρει και δεν μπορεί να τον αγγίξει ΚΑΝΕΙΣ!

Πείτε μου τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα;;;;;

Θα «κλέψω» μία παράγραφο από φίλο Συνέλληνα με το ίδιο προβληματισμό.

Ζούμε δίπλα τους και τους έχουμε σιχαθεί και αν πούμε καμία κουβέντα θα μας πείτε ρατσιστές, ακροδεξιούς, φασίστες, χρυσαυγίτες, νεοναζί και θα μας περιθωριοποιήσετε ως γραφικούς.

Απαντήστε μου, λοιπόν εσείς, υπέρμαχοι των δικαιωμάτων, όλων των άλλων, πλην των Ελλήνων.

Απαντήστε μου εσείς, προοδευτικοί της πλάκας, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και γενικά όλοι εσείς που διαμορφώνετε την κοινή γνώμη.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.... ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ;;;; Η ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; (που δεν θέλω ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!)
Πείτε μου τι πρέπει να κανω;;

Read more...

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 12.10.2010

Διαβάζοντας σήμερα τα δημοσιεύματα, τόσο στο TVXS με τίτλο «έμμισθοι Χρυσαυγίτες για να καθαρίσουν οι πλατείες από μετανάστες» (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι κύριε), όσο και το δημοσίευμα στο ZOUGLA gr με τίτλο «Πορεία για τα προβλήματα του Αγ. Παντελεήμονα»(βάζοντας φωτογραφία από την συγκέντρωσή μας στις 24.11.08), θέλουμε να ενημερώσουμε τους «έγκριτους» δημοσιογράφους , της αναίσχυντης παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάνδας αυτά που επιλεκτικά αποκρύπτουν, αν και τα ξέρουν , 2 χρόνια τώρα.

Τον Νοέμβριο που μας έρχεται κλείνουμε 2 χρόνια, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ αγωνιστικών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων , με μοναδικό γνώμονα και κομματική γραμμή την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ μα και την ανάγκη μας πλέον, να υπερασπιστούμε όχι την περιουσία μας αλλά την ζωή μας, πράγματα για τα οποία ήταν και είναι υποχρεωμένη να φροντίσει η ανύπαρκτη πολιτεία, ενός ανύπαρκτου Κράτους και ενός κατάπτυστου Δήμου.

Δύο χρόνια τώρα, με πίστη, υπομονή επιμονή, συνέπεια, καθαρό βλέμμα και ξεκάθαρα λόγια , οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και όχι οι δήθεν δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο από το 6ο διαμέρισμα (γιατί είναι ελάχιστοι) αλλά και εισαγόμενοι από αλλά άσχετα διαμερίσματα (για να φαίνονται μπούγιο) διακτινιζόμενοι περίγελοι, ξεφωνημένοι σε όλα τα blogs , που εμφανίζονται ως κάτοικοι της περιοχής μας, αλλά και της πλ. Αμερικής, Δημοτικής αγοράς Κυψέλης ,Πεδίου του Άρεως, Πάρκου Κύπρου και Πατησίων, Βοτανικού, πλ. Βικτορίας, Αττικής, Βάθη, και πάει λέγοντας, σταθήκαμε, στεκόμαστε και θα παραμείνουμε ΟΡΘΙΟΙ, κρατώντας ψηλά τη σημαία του αγώνα μας για επιβίωση περιφρουρώντας τον με οποιοδήποτε κόστος.

Ενημερώνουμε επίσης ότι δεν μετέχουμε σε κανενός είδους πολιτικό παιχνίδι, από οποία παράταξη και αν προέρχεται και εδικά από αυτές που έχουν ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ από τις δημοσκοπήσεις και την δυναμική νέων, άλλων κομμάτων. Η απόφασή μας να μην παραστούμε στην εκπομπή του « κου» Τριανταφυλλόπουλου όπως και οποιουδήποτε άλλου κυβερνητικού δημοσιογράφου, ήταν καθολική και αποφασίσθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, παρά τις απέλπιδες προσπάθειές του, 2 ημέρες πριν, να τηλεφωνεί σε όλους όσους ήξερε στην γειτονιά, μέχρι και στον οδηγό(!!!!!!!) της υδροφόρας του Δήμου που πλένει την πλατεία μας.

Όσον αφορά την ανάμειξή μας με το νόμιμο κόμμα της Χρυσής Αυγής, σας εξυπηρετεί και είναι εμφανές και στον πιο ανυποψίαστο βλάκα, στον πανικό σας να σταματήσετε το ΝΤΟΜΙΝΟ της διεκδίκησης, της αυτοοργάνωσης και αυτοπροστασίας που έχει ξεκινήσει από τους κατοίκους που ξυπνάνε, από πλατεία σε πλατεία και από γειτονιά σε γειτονιά.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

Το «σύστημα» με υποστηρικτές του Δ.Ν.Τ. τα ερπετά (δημοσιογράφους) και τους μπράβους (αναρχικούς ), σε κοινή αντιδημοκρατική, αντιρατσιστική δράση, κάνουν μνημόσυνο αντί να καταγγέλλουν το μνημόνιο, αντικαθιστώντας την φωνή του λαού με τις παράνομες κραυγές των λαθρομεταναστών, των αντιρατσιστών, των αριστερών, των αναρχικών και των αντιεξουσιαστών, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα, πλ. Αφρικής (συγνώμη Αμερικής), πλ. Καμπούλ (συγγνώμη Αττικής), πλ. Τιράνων (συγγνώμη Κυψέλης),πλ. Αγ.Νικολάου, πλ. Βικτορίας και σύντομα της πλ. Καραμανλάκη, και του Αγίου Παύλου, δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ με τον θλιβερό , κακόμοιρο, κακορίζικο θίασο του ΣΥΡΙΖΑ που «έκανε» πορεία στην Βουλή και επέδωσε «ψηφισμα» και που διαφημίζετε «κε» Κούλογλου , «κε» Tριανταφυλλόπουλε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, γιατί ναι, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει .

Υ Π Ε Ρ Π Ι Σ Τ Ε Ω Σ ΚΑΙ Π Α Τ Ρ Ι Δ Ο Σ
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Read more...

Τα λόγια και τα έργα της Τουρκίας

Τα Λόγια

Αυτή την εβδομάδα, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΪ.

Παπαχελάς:


– Μιλήσατε πρόσφατα για την ανάγκη μείωσης των εξοπλιστικών δαπανών. Αν και μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας, πολλοί Ελληνες ανησυχούν πολύ όταν βλέπουν τουρκικά αεροσκάφη να πετούν πάνω από μικρά ελληνικά νησιά ή όταν ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο έρχεται πολύ κοντά στην Αθήνα. Γιατί δεν συγκρατείτε τις ένοπλες δυνάμεις σας από τέτοιες προκλητικές «εκφράσεις», κάτι που θα βοηθούσε πολύ το κλίμα που οικοδομείται μεταξύ των δύο χωρών;


Ερντογκάν:


– Οι υπερπτήσεις των πολεμικών αεροσκαφών πάνω από τα ελληνικά νησιά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο συχνές όπως παλαιότερα. Εχουν γίνει οι συγκεκριμένες προειδοποιήσεις και ειδικά την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα που είχαμε στην Τουρκία, νομίζω ότι υπήρξε μια διακοπή των πτήσεων των μαχητικών αεροσκαφών. Εμείς θέλουμε στην πραγματικότητα να μη γίνονται καθόλου πτήσεις πάνω από τα νησιά. Το ΓΕΣ και οι Ενοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας έχουν μια ευαισθησία σε αυτό το θέμα κι εγώ στενοχωριέμαι πολύ για το εξής: Η Ελλάδα κάνει πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών της σε μία πολύ μεγάλη έκταση. Δηλαδή, φτάνουν μέχρι τη δική μας υφαλοκρηπίδα. Εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλες αποστάσεις να διανύουμε. Και εδώ νομίζω ότι χρειάζεται μία αλληλοκατανόηση.

Είμαστε μέλη μιας κοινής συμμαχίας, του ΝΑΤΟ, και νομίζω ότι το κόστος είναι μεγάλο. Θα έλεγα ότι είναι ελαφρύτερο από τη δική μας πλευρά, αλλά και πάλι μας επιβαρύνει – όταν απογειώνεται ένα μαχητικό αεροσκάφος από τη μία πλευρά, οφείλει να απογειωθεί και ένα αεροπλάνο από την άλλη πλευρά.

Πιστεύω ότι τα αεροσκάφη πρέπει πια να έχουν σαν κέντρο το ΝΑΤΟ και να ελέγχονται από εκεί. Μπορούν να γίνονται τέτοιες πτήσεις των πολεμικών αεροσκαφών αλλά να ελέγχονται από το ΝΑΤΟ. Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία της κοινής μας γνώμης. Θα πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθεί η κοινή γνώμη. Να μη βλέπει τα πράγματα από στρατιωτικής πλευράς. Και νομίζω ότι ο φίλος μου ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη.


Παπαχελάς:

– Η κυβέρνησή σας επανεξετάζει το δόγμα της εθνικής ασφάλειας. Υπήρχαν μερικές πληροφορίες σχετικά με το casus belli και το ενδεχόμενο άρσης του. Είναι κάτι το οποίο θα μπορούσατε να προωθήσετε στο Κοινοβούλιό σας. Θα περιμένατε κάτι σε αντάλλαγμα από την Ελλάδα;

Ερντογκάν:

– Το ανακοινωθέν που ετοιμάζεται θα δούμε πώς θα διατυπωθεί. Δηλαδή, οι χώρες δεν πρέπει να κάνουν πράξη αυτά που συνιστούν casus belli. Πιστεύω ότι καμία χώρα δεν το θέλει αυτό. Αυτή τη στιγμή διανύουμε μια διαφορετική περίοδο. Είναι μια περίοδος, κατά την οποία γίνονται βήματα προς την κατεύθυνση της ειρήνης. Αμοιβαία, βέβαια. Και όταν το κάνουμε αυτό, θα πρέπει και η Ελλάδα και εμείς να κάνουμε αυτό που είναι ευθύνη μας.

Και νομίζω ότι αν όλες οι προσπάθειες είναι προσπάθειες που ερμηνεύονται στην κατεύθυνση της ειρήνης, δεν θα υπάρχει θέμα αιτίας πολέμου. Και γι’ αυτό θα πρέπει εμείς να εξαλείψουμε διάφορες συντηρητικές απόψεις, απόψεις που έχουν μείνει προσκολλημένες στο παρελθόν και νομίζω ότι μαζί και με τον κ. Παπανδρέου –και αυτό κάνει ο ίδιος από την πλευρά του– προσπαθούμε να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων.


Παπαχελάς:

Εχουμε την αίσθηση ότι η Τουρκία, που είναι μια καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη χώρα, μπορεί να κλείσει τα σύνορά της, αν το θέλει. Και το ερώτημα που θέτουν πολλοί Ελληνες είναι γιατί δεν σταματάτε αυτή την εισροή...Ερντογκάν:
– Η ροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα δεν είναι κάτι ηθελημένο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν από την Τουρκία, η Τουρκία είναι έδαφος απ’ όπου διέρχονται και, όπως γνωρίζετε, υπάρχουν λαθρέμποροι που διεξάγουν αυτό το εμπόριο. Το θέμα μας απασχολεί κι εμάς. Ανθρωποι της τουρκικής ασφάλειας έχουν ασχοληθεί επί μακρόν και συνεχίζουν να ασχολούνται με την αντιμετώπιση του προβλήματος. Και ξέρετε ότι υπάρχει το λιμάνι του Ντικιλί όπου προσπαθούμε να διαχειριστούμε το θέμα της επανεισδοχής...

Παπαχελάς:

Πιστεύετε ότι οι δύο χώρες θα μπορέσουν να πετύχουν μια συμφωνία για το Αιγαίο έως το τέλος του χρόνου; Εκτιμάτε ότι υπάρχει η δυνατότητα να εργαστούν ώστε να εκμεταλλευθούν, για παράδειγμα, κοιτάσματα υδρογονανθράκων, φυσικού αερίου κ.ά.;

Ερντογκάν:

– Σ’ αυτό το θέμα δεν βλέπω κανένα λόγο να μην μπορέσουμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία. Και εξάλλου υπάρχουν συνομιλίες για την επίλυση αυτών των θεμάτων. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να συνεργαστούμε σ’ αυτόν τον τομέα. Βέβαια, θα πρέπει να καθοδηγούμαστε από το κοινό συμφέρον. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αυτά τα βήματα. Διαφορετικά, θα είμαστε χαμένοι και η Ελλάδα και η Τουρκία. Αν υπάρξει η συνεργασία και η σύμπραξη, θα μπορέσουν να επωφεληθούν τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία. Εξάλλου, εμείς αυτή τη στιγμή εξάγουμε φυσικό αέριο στην Ελλάδα για να καλύψει τις δικές της ανάγκες. Και πιστεύω ότι αυτός ο αγωγός είναι ένας αγωγός φιλίας. Στη συνέχεια, θα προεκταθεί προς την Ιταλία, την Αλβανία και νομίζω ότι δεν έχουμε καμία προκατάληψη επ’ αυτού του θέματος.

Καθημερινή

Τα έργα

Ας ερμηνεύσουμε τα κεντρικά σημεία των απαντήσεων του Ερντογκάν με βάση τα δεδομένα:

"Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία της κοινής μας γνώμης. Θα πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθεί η κοινή γνώμη":

Δηλαδή, αλλαγή της εκπαιδευτικής ύλης για την διαμόρφωση ενός λιγότερο εθνικού και περισσότερο φιλοτουρκικού μορφώματος στην Ελληνική κοινωνία!


"Είναι μια περίοδος, κατά την οποία γίνονται βήματα προς την κατεύθυνση της ειρήνης."


Στα βήματα ειρήνης συμπεριλαμβάνονται:

1. H αγορά 80-100 μαχητικών αεροπλάνων F-35, κόστους 10-14 δις ευρώ. Τα F-35 θα παρέχουν στην Τουρκία την δυνατότητα να επιφέρει το λεγόμενο "πρώτο πλήγμα" σε γείτονα χώρα με προηγημένη αεράμυνα. Μόνο μια χώρα πληρεί αυτές τις "προυποθέσεις". Η αγορά των F-35 προσδίδει την στρατηγική στρατηγική επιθετικού χαρακτήρα που χαράζει η Τουρκία.

2. H ναυπήγηση 5 αντιτορπιλικών, 4 φρεγατών, 8 κορβετών, 1 πυραυλακάτου, 1 ναρκαλιευτικού, 16 περιπολικών, 4 κορβετών για την ακτοφυλακή, 9 αποβατικών, 4 βοηθητικών και ενός ελικοπτεροφόρου, προσδίδουν ότι η Τουρκία σχεδιάζει να επεκτείνει την θαλάσσια στρατιωτική παρουσία της και οικονομική σφαίρα επιρροής.

(Περισσότερα για τα εξοπλιστικά της Τουρκίας εδω)

Οι ισχυρισμοί περι μείωσης των εξοπλισμών σε μια χώρα που ο Στρατός ελέγχει ένα ολόκληρο κονσόρτιουμ βιομηχανιών είναι απλώς αστείοι!

3. Η απαντήσεις του Ερντογκάν στο θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι επιοικώς γελοίες. Η Τουρκία δεν τηρεί ούτε καν μια παθητική στάση στο ζήτημα. Αντιθέτως, παρεμποδίζει ενεργά την ανακοπή των μεταναστευτικών ροών, με τις ένοπλες δυνάμεις της να παρενοχλούν το έργο των σκάφων και των ελικόπτερων του λιμενικού της Ελλάδος και της Frontex, με το λιμενικό της να παρέχει συνοδεία σε λαθρέμπορους, και τους υπουργούς της κυβερνήσεως Ερντογκάν να αρνούνται ανοικτά την τήρηση του πρωτόκολλου επανεισδοχής!

4. Η ερώτηση-δώρο του Παπαχελά στον Ερντογκαν που αντιμετωπίζε ως δεδομένη την συνεκμετάλευση στο Αιγαίο δικαιώνει τις διεκδικήσης των Τούρκων, αμφισβητώντας ευθέως την παγαία ελληνική θέση που υποστηρίζει ότι τα νησιά έχουν την δική τους αποκλειστική οικονομική ζώνη. Στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει τον ρόλο του ιδίου και του εργοδότη του! Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ προετοιμάζουν τον ελληνικό λαό για την μεγαλύτερη προδοσία εις βάρος της πατρίδος μας από το 1974.

Τέλος, είναι υποκριτικό από την πλευρά των ευρωπαίων αξιωματούχων ναεπιδιώκουν την ένταξη στην Ε.Ε. μιας χώρας της οποίας ο πρωθυπουργός αποδέχεται ανοικτά ότι δεν έχει τον έλεγχο της στρατιωτικής ηγεσίας και πολιτικής.

Πρέπει όμως να επεσημανθεί ότι η κόντρα των Κεμαλικών με τον Ερντογκάν δεν είναι όσο έντονη όσο αφήνεται να εννοηθεί διότι παρα το μουσουλμανικό προφίλ ο Ερντογκάν έχει κάνει πολλές παραχωρήσεις σε θέματα εκσυγχρονισμού. Ίσως εντέλει η τροπή της υπόθεσης Εργκένεγκον να ήταν ένα δώρο των στρατιωτικών προς τον Ερντογκάν ώστε να επιτευχθεί η κάθαρση των ακραίων στοιχείων από το στράτευμα. Παρά ταύτα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η δυνατότητα να επικαλείται αδυναμία απέναντι στο Επιτελείο επιτρέπει στο Ερντογκάν να αποποιείται των ευθυνών του για την επιθετική πολιτική της Τουρκίας.

Οι Έλληνες πολίτες δεν θα πρέπει να πέφτουν θύματα των υποκριτικών προθέσεων της Τουρκίας, των εγχώριων συνεργατών της (κυβέρνηση) και αυτών που τις προβάλουν (ΜΜΕ)! Τα λόγια είναι φτώχεια, μόνο τα έργα έχουν αξία, και τα έργα της Τουρκίας προσδίδουν τις εντελώς αντίθετες προθέσεις της!

ΕΨ

Read more...

Λαθροπροβοκάτσιες και προπαγάνδα στην πλατεία Αττικής

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010


Με τις νομαρχιακές εκλογές προ των πυλών οι μηχανισμοί προπαγάνδας του συστήματος έχουν τεθεί και πάλι σε λειτουργία στον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλ. Αττικής - τις περιοχές όπου η στήριξη σε συνδιασμούς που αντιτίθονται στην λαθροεισβολή έχει ανέβει κατακόρυφα.

Το παιχνίδι απλό και επαναλλαμβανόμενο: Αρχικά οπλισμένες ομάδες αλλοδαπών ή αναρχικών πραγματοποιούν επιθέσεις με στόχο να προκαλέσουν την αντίδραση των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής. Αφού προκληθεί επεισόδιο και αποσυρθούν οι προβοκάτορες, καταφτάνει η ΕΛ.ΑΣ. για να καλύψη την διαφυγή τους και να δώσει τροφή στους δημοσιογράφους ώστε να "καταγράψουν" την δήθεν "ρατσιστική" επίθεση. Για κάθε συμβάν, κατασκευάζονται άλλα δέκα δίνοντας την εντύπωση ενός διαχρονικού φαινομένου ρατσισμού! Οι παραποιημένες και πετσοκομμένες ειδήσεις αναρτώνται αρχικά στο ΤVXS του Κούλογλου (υπάρχει άραγε δημοσιογράφος πιο διαπλεκώμενος με την κρατική μηχανή από δαύτον;) και έπειτα αναδημοσιεύονται στα ΜΜΕ (τηλεοπτικά και εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία και η Καθημερινή).

Τέσσερα τέτοια περιστατικά "κάρμπον" έχουν λάβει χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλ. Αττικής μέσα στον τελευταίο μήνα. Είναι πασιφανές ότι οι υποκινητές έχουν την δυνατότητα να συντονίζουν το εγχείρημα σε πολλά επίπεδα ελέγχοντας τους λαθρομετανάστες, την Αστυνομία, την Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ με στόχο να σπιλώσουν τον αγώνα των κατοίκων και να ανακόψουν την άνοδο συγκεκριμένου εκλογικού συνδιασμού.

(Λεπτομέρειες για τα τελευταία γεγονότα και δείγματα της παραπληροφόρησης εδώ και εδώ)

Το ζήτημα απαιτεί προσοχή διότι πέρα από τις μεμονωμένες συλλήψεις η επόμενη κίνηση της κυβέρνησης θα είναι να θέσει συλλογικά εκτός νόμου όσους πολιτικούς φορείς αντιστέκονται στην λαθροεισβολή.

ΕΨ

Read more...

Στο πλευρό των Τούρκων ο Νόαμ Τσόμσκυ

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην τουρκική εφημερίδα Zaman ο Νοαμ Τσόμσκυ σχολίασε ως άκρως ρατσιστική την δήλωση της Άνγκελας Μέρκελ - ότι οι μουσουλμάνοι στη χώρα πρέπει να αποδεχθούν ότι ο πολιτισμός της Γερμανίας στηρίζεται σε χριστιανικές και εβραϊκες αξίες!

Σχετικά με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε. ο Τσόμσκι πρόσθεσε ότι υπάρχουν χειρότεροι καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και επεσήμανε την Βρετανία που συμμετείχε στην εισβολή στο Ιράκ.

«Έχει η Τουρκία κάνει κάτι τέτοιο; Αντιθέτως, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εισβολή. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνές δικαίου ... Πάντα ένιωθα την Ευρώπη ήταν πιο ρατσιστική ».

Ο καθηγητής του ΜΙΤ επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή για να συμμετάσχουν σε διεθνή διάσκεψη για την ελευθερία της έκφρασης, και είπε ότι είχε δει σημαντικές βελτιώσεις στην προσέγγιση της Τουρκίας με τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως στην μεταχείρηση των Κούρδων.

Κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει στο poster-boy του αναρχικού χώρου, ότι η Τουρκία ουδέποτε απεδέχθει, ή απολογήθηκε για τις γεννοκτονίες των Χριστιανικών πληθυσμών της Μ. Ασίας. Ο Τσόσμκυ μοιάζει επίσης να αγνοεί την κατοχή της Κύπρου, τις ετήσιες μονομερείς χερσαίες εισβολές και στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Β. Ιράκ, τις παραβιάσεις του Ελληνικού χώρου, την αμφισβήτηση της Ελληνική εδαφικής κυριαρχίας και το casus beli.

Ξεχνά επίσης ότι η Τουρκική "δικαιοσύνη" έστειλε στα δικαστήρια τον Fatin Tas, εκδότη του βιβλίου του Τσόμσκυ, "Manufacturing Consent", με την κατηγορία της παραβίασης του αρθρου 216 του Τ. ποινικού κώδικα που απαγορεύει την προώθηση μίσους στις μάζες. Η συγκεκριμένη έκδοση συμπεριλάμβανε αναφορές στην μονομερή παρουσίαση του Κουρδικού ζητήματος στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Ο Τas αθωόθηκε και όπως φαίνεται ο Τσόμσκυ δεν θέλει να έχει άλλες περιπέτειες με τους Τούρκους.

Οι δηλώσεις του Τσόμσκυ μπορούν να ερμηνευθούν ως στήριξη προς τον Ταγιπ Ερντογκάν έναντι στο στρατιωτικό κέντρο εξουσίας. Ειδικά δε όταν Ο Τούρκος πρόεδρος έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στο Παλαιστινιακό ζήτημα, στηρίζοντας έμπρακτα τους ακτιβιστές και το κίνημα που εκφράζει ο Τσόμσκυ.

ΕΨ

Οι δηλώσεις της Μέρκελ...Read more...

Ενδεχόμενη αύξηση της θητείας στις ΕΔ


Την στιγμή που στις περισσότερες μονάδες των Ενόπλεων Δυνάμεων η λυψανδρία αγγίζει το 40%, εξετάζεται η αύξηση της στρατιωτικής θητείας από τους 9 μήνες στους 12 ή πιο πιθανώς στους 14 μήνες! Αν όντως εφαρμοστεί, η αύξηση θα ισχύσει για τις σειρές του 2011.

ΕΨ

Read more...

Προσγειώστε τις τιμές, όχι τα τασάκια

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010


«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος. Και συμπλήρωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 «Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ, τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι θα κάνουν με τους 400 χιλιάδες εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά».

Πηγή

Τώρα μάλιστα, απειλούν και οι εστιάτορες. Το σκεπτικό του 50% + 25% που εφαρμόζει ο κ. Τσάκος είναι παντελώς αβάσιμο. Θαρρείς και στο ήδη υπάρχον φερόμενο 50% (στοιχεία κανείς;) δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε ένας καπνιστής. Αναρωτήθηκε κάποιος εξ αυτών των "επιχειρηματιών" αν εν τέλει το μέτρο αυξήσει την κίνηση στα εστιατόρια προσελκύοντας τους μη καπνιστές που αποφεύγουν την κάπνα στα κέντρα.

Οσο για τους δήθεν 400χιλιάδες εργαζόμενους στον χώρο, με πολύ συντηριτικούς υπολογισμούς, άνω από το ήμιση των εργαζομένων είναι λαθρομετανάστες. Οι εστιάτορες είναι οι πρωταθλητές της απασχόλησης αλλοδαπών.

Μήπως αντι για να επαναφέρετε τα τασάκια, καλύτερα θα ήταν να ρίξετε τις τιμές, κύριοι επιχειρηματίες της νύχτας και της αρπαχτής; Ο τζίρος έπεσε λόγω ακρίβειας. Ας αφήσουμε τις υποθέσεις και τα σκερπανοσκοτωμένα.

ΕΨ

Read more...

"ΟΔΗΓΟΙ" ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ HELLENIC REVENGE

Μία απάντηση σε αυτή την ανάρτηση:

Κακός... οδηγός για την ΕΛ.ΑΣ.

Αν αυτοί που δίνουν εξηγήσεις εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. εκτελούν τα αστυνομικά τους καθήκοντα με τον ίδιο τρόπο τότε την βάψαμε.

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να μας ενημερώσουν οι πατριώτες φίλοι μας στην ΕΛ.ΑΣ. για την αμηχανία και τον πανικό της ηγεσίας της και της υπηρεσίας προστασίας του πολιτεύματος (ποιο πολίτευμα κινδυνεύει από τους Έλληνες πατριώτες; προφανώς κάποιο ανθελληνικό). Βρίθει ανακριβειών η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. προς την "Ελεύθερη Ώρα" για τον "κομισάριο" που καθοδηγεί τον "καπετάνιο" της φωτογραφίας.

Γνωρίζουμε ότι ο μπούλης δεν είναι οδηγός...έως ότου το πάρετε απόφαση εκεί στην ΕΛ.ΑΣ, ότι σας έχουμε πάρει προ πολλού είδηση, και ότι καταφανώς παραβιάζετε το Σύνταγμα ως ηγεσία, στρεφόμενη εναντίον αυτής τής ίδιας της ουσίας του κράτους, που είναι εθνική, θα σας θέσουμε μερικά απλά, ρητορικά ερωτήματα:

1. Από πότε οι αστυνομικοί διευθυντές Συνταγματάρχες (άντε αυτή την φορά να μην πούμε ούτε ονόματα, ούτε ποιος τον μετέθεσε τον κύριο σε αυτή την θέση) έχουνε οδηγό και προσωπικό υπηρεσιακό αυτοκίνητο, όταν ακόμα και οι Ταξίαρχοι με δυσκολία έχουν κάτι τέτοιο;;;;;

2. Πού είναι το αμάξι του "οδηγού" όταν αυτός βρίσκεται δίπλα στον "καπετάνιο" του σε όλες τις πατριωτικές συγκεντρώσεις;

3. Με την πλάτη τίνος και ποιας υπηρεσίας ο "οδηγός" δίνει κατευθύνσεις στον 55χρονο αστυνομικό διευθυντή;

4. Και πολύ τυπάκι ο μπούλης "οδηγός"....πολιτικά, σκαρπινάκι, ύφος κολλητού της Άφρας, αλλά και άφθονη βλακεία χαρακτηριστική των αναρχοεξουσιαστών που βρέθηκαν ξαφνικά σε περίεργα πόστα...

5. Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. εκεί ψηλά στην Κόνιτσα, ο μακαρίτης ο Σεβαστιανός θα ήταν υπερήφανος για την κατάντια σου;

Read more...

ΠΕΡΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010


Από το EADEM MUTATA RESURGO

Ειλικρινά έχω εκνευριστεί απίστευτα με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο σχετικά με το νέο νόμο περί απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.

Αναπαράγονται συνέχεια διάφορες δηλώσεις περί χαριστικής βολής στην οικονομία και περί στραγγαλισμού των επιχειρήσεων (εστιάσεως, διασκέδασης) σε αυτήν την δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα, αν δεν είχαμε την οικονομική κρίση δεν θα μιλούσε κανένας ;

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ,ΟΛΟΙ το ήξεραν ότι θα τιθόταν σε εφαρμογή ο νόμος. Ακόμα και μετά τις γελοιότητες του νόμου Αβραμόπουλου περί τετραγωνικών κλπ , όλοι ήξεραν ότι ήταν απλά θέμα χρόνου και ότι προετοιμαζόταν το έδαφος και οι πολίτες.

Σήμερα πέφτουν όλοι από τα σύννεφα και εξεγείρονται.
Να χαρώ εγώ επαναστάτες του κώλου που δεν σηκώνουν ζυγό στον τράχηλο. Εδώ βρήκαν να το παίξουν ανυπάκουοι.

Δεν εξεγείρεται κανένας που πληρώνει 4 και 5 ευρώ τον καφέ που σε κάθε Ευρωπαική πρωτεύουσα δεν κάνει πάνω από 2.
Δεν εξεγείρονται που ....

Η συνέχεια εδώ

Read more...

Καταρρέει το σύστημα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης!


Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στον Ασπρόπυργο είναι χαρακτηριστικά του πώς αντιμετωπίζει σήμερα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η ελληνική αστυνομία. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών είχαν πληροφορίες πως σε μικρό κόλπο κοντά στον Ισθμό Κορινθίας σκάφος θα αποβίβαζε μετανάστες.

Κλιμάκιο τεσσάρων αστυνομικών πήγε στη περιοχή και εντόπισε ένα ύποπτο φορτηγό μέσα στο οποίο είχαν κρυφτεί οι 60 παράνομοι μετανάστες. Ακολούθησε καταδίωξη προς την Αργολίδα και τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το φορτηγό. Όταν όμως επιχείρησαν να οδηγήσουν το φορτηγό με τους λαθρομετανάστες στο αστυνομικό τμήμα, δέχθηκαν επίθεση από ένα αυτοκίνητο με ενόπλους, οι οποίοι αφού ακινητοποίησαν τους αστυνομικούς, τους πήραν τα όπλα, το φορτηγό με τους μετανάστες και εξαφανίστηκαν.

Μαζί τους φυσικά και οι λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένας εκ των δύο ενόπλων συνελήφθη και ήταν ένας Ιρακινός ενώ έχει προσαχθεί και ένας Ινδός.
Εύκολα μπορεί κανείς να βγάλει τα συμπεράσματά του από τέτοιου είδους επεισόδια, αν μάλιστα λάβει υπ’ όψιν του και κάποια ακόμη γεγονότα.

Η Ελληνική Αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει τα στίφη των λαθρομεταναστών που έχουν έλθει στην χώρα μας. Αδυνατεί να ελέγξει αυτούς που βρίσκονται ήδη μέσα στην χώρα και όχι να εμποδίσει επιπλέον άτομα να εισέλθουν.

Υπάρχει μάλιστα ειδική διαταγή, σύμφωνα με την οποία παράνομοι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην χώρα, αν δεν κάνουν κάποια επιπρόσθετη εγκληματική πράξη, να μην κρατούνται αλλά να αφήνονται ελεύθεροι.

Επιπρόσθετα σε αυτούς που έχουν υποπέσει σε πράξεις «χαμηλής εγκληματικότητας» απλά δίνεται ένα χαρτάκι που τους καλεί να εγκαταλείψουν την χώρα μέσα σε 30 μέρες. Οι δυνατότητες της ελληνικής αστυνομίας έχουν ήδη εξαντληθεί όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε.

Αλλά και στον τομέα της παρεμπόδισης νέων κυμάτων λαθρομεταναστών, τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Οι ελληνικές δυνάμεις αποτροπής, λιμενικό, αστυνομία στρατός, αλλά και η περιβόητη FRONTEX έχουν μετατραπεί σε δυνάμεις διάσωσης λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν μάθει τα διάφορα κόλπα και παραθυράκια.

Πάλι την Δευτέρα, οι ελληνικές δυνάμεις εντόπισαν στην Τουρκία λαθρομετανάστες, τους οποίους όμως περίμεναν να φτάσουν πρώτα στην χώρα μας, για να τους συλλάβουν και προφανώς σε λίγο καιρό, να τους προωθήσουν στην Αθήνα.

Σε άλλες περιπτώσεις, όταν οι λαθρομετανάστες αντιληφθούν δυνάμεις του λιμενικού ή της Frontex, βουλιάζουν τα πλοία τους και κάνουν διάφορα τέτοια κόλπα έτσι ώστε να αναγκαστούν να τους «περιμαζέψουν».

Έχουν φτάσει σε σημείο οι «δουλέμποροι» να είναι ανήλικοι, για να μην μπορεί να τους κρατήσει η χώρα, καθώς σύμφωνα με ένα παραθυράκι του νόμου, θα πρέπει να απελαθούν.

Επί της ουσίας, οι δομές του ελληνικού κράτους, είναι ανίκανες να διαχειριστούν όλο αυτό το εισερχόμενο κύμα λαθρομεταναστών και αυτούς που ήδη είναι εδώ. Το 82% όλων των λαθρομεταναστών που εισέρχονται σε όλη την Ευρώπη, μπαίνει από την Ελλάδα.
Είναι δεδομένο. Αν δεν υπάρξει από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας, διάθεση αποτροπής του μεταναστευτικού ρεύματος, οι δυνάμεις καταστολής δεν μπορούν από μόνες τους να κάνουν τίποτε. Εάν δεν δοθεί το μήνυμα ότι «δεν είναι ευπρόσδεκτοι» εδώ, όλοι αυτοί που συνεχίζουν να έρχονται θα συνεχίσουν να «υπερπηδούν» όποιες προσπάθειες μαζέματος γίνονται. Είναι τόσο απλό!

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Σχόλιο ΕΨ: Αγαπητέ Δημήτρη, πότε υπήρχε σύστημα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης για να καταρρεύσει σήμερα; Απλώς σήμερα τα κυκλώματα προώθησης λαθρομεταναστών δεν διστάζουν να κοιτάξουν την ευνουχισμένη ΕΛ.ΑΣ. κατάματα.

Αφού κατεβαίνεις ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μπορείς με βάση τα παραπάνω να μας εξηγήσεις πως θα καταφέρει να υλοποιήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τις υποσχέσεις του περί εξαφάνισης του παρεμπορίου στην Αθήνα, όταν το παρεμπόριο δεν θεωρείται καν "έγκλημα" κατά τις οδηγίες του Υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ. Θα συγκρουστεί ο Άδωνις ως εκτελεστικό όργανο με τα συμφέροντα, το νομοθετικό, νομικό και εκτελεστικό κατεστημενο, την στιγμή που στο κόμμα πνέουν άνεμοι συμβιβασμού σε όλα.

Αλήθεια, ο πρόεδρος θα σε στηρίξει μέχρι τέλους ή θα λυγίσει πίσω από τους δήθεν εκβιασμούς περί "ακροδεξιού" παρελθόντος που επικαλείται στην περίπτωση του Βορίδη και του Ζαφειρόπουλου;

Read more...

Τελικά λεφτά υπάρχουν, ...για την Εθνική τράπεζα

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010
Ίσως θα το ακούσατε. Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος στόχευε σε μια άξηση κεφαλαίου της τάξεως των 1,8 δις. Τελικά μετά από συνεννοήση με ξένες επενδυτικούς οίκους, τράπεζες και λοιπούς επενδυτές, η εθνική συγκέντρωσε 2,8 δις!

Επίσημα τα λεφτά αυτά η Εθνική σκοπεύει να τα διοχετεύσει στην τραπεζική αγορά, αρχικά σε πακέτα των 100 εκατομμυρίων.

Ερώτημα 1ο; Τόσο καιρό είχαν δήθεν στερέψει τα μετρητά από το εγχώριο και το ξένο τραπεζικό σύστημα. Πως ξαφνικά βρέθηκαν τόσα χρήματα για να επενδυθούν στην τράπεζα μιας χώρας υπό την απειλή χρεοκοπίας με ομολογιακό spread που πριν μερικούς μήνες ξεπερνούσε τις 1οοο μονάδες; Μήπως απλά ξέσφιξαν οι μάνικες τώρα που ο Έλληνας πολιτης άρχισε να ξεπληρώνει τα σπασμένα άλλων;

Ερώτημα 2ο:
Ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από την ιδιωτικοποίηση του 20% της πιο επικερδούς θυγατρικής της Εθνικής, της Financebank. Ποιοι μπαίνουν άραγε συνέταιροι στην κερδοφορά επένδυση του Εθνικής τραπέζης.

Ερώτημα 3ο:
Τι παιχνίδι θα παιχτεί τώρα μαζί με την Marfin και τον άλλο χρυσό κουμπαρά που ονομάζεται Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; Πόσες ιδιωτικοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό το πέπλο της αύξησης κεφαλαίου της Εθνικής για να κοπάσουν οι αντιδράσεις;

ΕΨ

Read more...

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Από το HellenicRevenge

Σήμερα παρουσία πολλών Ελλήνων στο Συμβούλιο της Επικρατείας ετέθη σε κρίση η προσφυγή της ομάδος των δικηγόρων ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο. Έγινε πλέον ξεκάθαρο και φανερό ότι οι ψευτοπροοδευτικοί συνταγματολόγοι δεν αντέχουνε καμία αντιπαράθεση με λογικά επιχειρήματα.

Ο συνταγματολόγος Αλεβιζάτος (ο Θεός να τον κάνει) έδειξε απλά ότι είναι ένας νομικός φασουλής αδυνατώντας να τεκμηριώσει τις ανθελληνικές θέσεις του. Οι Έλληνες δικαστές αλλά και οι δικηγόροι, μοναδικοί υπερασπιστές του ελληνισμού, με μία αγόρευση καταπέλτη απέδειξαν το ύποπτο, εθνικά, ποιόν του λαθρονομοσχεδίου του οποίου εισηγητής ήταν ο Αλεβιζάτος. Τα κομπιάσματα και οι γαλιφιές προς το δικαστήριο, του δήθεν συνταγματολόγου και εισηγητή του λαθρονομοσχεδίου Αλεβιζάτου, δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων και το μόνο πράγμα το οποίο κατάφεραν να κάνουν , είναι να μας γεμίζουν αμφιβολίες για τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο κάποιοι παίρνουν πτυχία, γίνονται καθηγητές πανεπιστημίου και στη συνέχεια ξεπληρώνουν τη θέση αυτή που πήραν με νομοσχέδια τέτοιου τύπου.

Στο δικαστήριο για πρώτη φορά απ το στόμα της ελληνικής επίσημης δικαιοσύνης ακούστηκαν εκφράσεις όπως "εισβολή" και "εποικισμός". Αποτέλεσε έκπληξη για εμάς που είμασταν παρόντες, η ακέραια στάση της δικαστικής εξουσίας που περιμένουμε να συνεχιστεί μέχρι την έκδοση της απόφασης. Είμαστε σίγουροι ότι το διεφθαρμένο κράτος της μίζας και της αρπαχτής, των ανεύθυνων πολιτικών και της κλεπτοκρατίας, αυτό το κράτος που επέτρεψε στην Πέμπτη φάλαγγα των κλόουν του πανεπιστημίου να νομοθετεί εις βάρος της πατρίδας, θα προσπαθήσει να εκβιάσει , πιέσει, δωροδοκήσει, διαφθείρει και εξαγοράσει τους Έλληνες δικαστές για να μην κάνουν το καθήκον τους.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Read more...

Το gay parade αποτελεί μέρος του σχεδίου για την ποινικοποίηση των "ακροδεξιών" οργανώσεων στην Σερβία
Τα χθεσινά επεισόδια με αφορμή το gay parade στο Βελιγράδι, αποτελούν μέρος σχεδίου της προσκείμενης στην Δύση κυβέρνησης της Σερβίας που προσβλέπει στην στοχοποίηση όσων πολιτικών φορέων και οργανώσεων αντιτίθονται στην φιλοδυτική πολιτική που προσπαθεί να επιβάλει.

Μια χούφτα ευρωπαίων γκεί, φυλασσόμενοι από 5600 αστυνομικούς, αποτέλεσε το κόκκινο πανί στην πρόκληση της προβοκάτσιας που απαιτούνταν για να δικαιολογηθεί ο νέος νόμος που ετοιμάζει η σερβική κυβέρνηση. Σύμφωνα με δηλώσεις του σέρβου υπουργού δικαιοσύνης Slobodan Homen, πολύ σύντομα θα απαγορευτούν και θα κυρηχθούν εκτός νόμου οι "ακροδεξιές" οργανώσεις στην Σερβία...

ΕΨ

Read more...

Τα προεκολογικά τεχνάσματα του λαθροδημαρχούλη Κακλαμάνη

"Ενα τεράστιο παράνομο εμπορικό κέντρο με χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» ανακάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης η Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, την Ελληνική Αστυνομία και παρουσία εισαγγελέα, στη συμβολή των οδών Κολωνού και Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας." (Εθνος)


Τόσα χρόνια τα κυκλώματα αυτά δρούσαν ανεγξέλεγκτα μπροστά στα μάτια των διωκτικών αρχών. Τώρα οι Αρχές προσπαθούν να μας πείσουν ότι χρειάστηκαν χρόνια ολόκληρα σε συνδιασμό της συνδρομής του από ένα σωρό υπηρεσίες, για να βρεθεί μια λαθροαποθήκη!!! Αλήθεια, πόσοι εμπλεκώμενοι συνελήφθησαν για την υπόθεση;;;

Όμως τέτοια προεκλογικά επικοινωνιακά τεχνάσματα του Νικήτα Κακλαμάνη και του αντιδημάρχου του δεν πείθουν κανέναν! Να είστε βέβαιαοι ότι με το που θα κερδίσει τις εκλογές ο λαθροδημαρχούλης, οι λαθρέμποροι θα ξανακαταλάβουν τα πεζοδρόμια με την συνοχή της πολιτείας.

ΕΨ

Read more...

Η "βλακεία" που μας δέρνει...

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Πρόσφατα έτυχε να διαβάσω το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Στ. Λυγερού με τίτλο "Σταλινικού τύπου προπαγάνδα από Χριστόφια". Στο άρθρο του, ο κ. Λυγερός ισχυρίζεται ότι το πραξικόπημα της χούντας δεν μπορεί να αποδωθεί στην Ελλάδα, διότι αυτή δεν αποτελούσε νόμιμη κυβέρνηση. Το άρθρο πλαισιώνουν δεκάδες σχόλια αναγνωστών. Μια απλή ματιά στο άρθρο και τα σχόλια αναγνωστών που ακολουθούν αρκεί για να συνειδητοποιήσει κανείς ένα από τα μεγαλύτερα ελλατώματα του λαού μας:

Εμείς οι Έλληνες έχουμε μια μανία να καταπιανόμαστε με τεχνικότητες και σοφιστίες στον βαθμό που χάνουμε την ουσία. Το ελληνικό αυτό χαρακτηριστικό το συναντούμε επαννηλημένα σε κρίσιμες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας από τους ελληνοπερσικούς πολέμους μέχρι την άλωση της Κωσταντινουπόλεως.

Οι Τούρκοι έχουν συνειδητοποιήσει από νωρίς το ελληνικό αυτό ελλάτωμα και το εκμεταλεύονται στο έπακρο. Το ελληνικό αυτό μειονέκτημα είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό για έναν λαό σαν τον Τουρκικό ο οποίος αδιαφορεί συστηματικά για τους τύπους και την διπλωματική οδό. Μοναδικές εξαιρέσεις του κανόνα συναντούμε σε περιπτώσεις που η διπλωματία αποκτά χρησιμότητα στα χέρια τον Τούρκων ως μέθοδο κωλυσιεργίας, όπως στην περίπτωση της εικονικής εκεχυρείας κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής του 1974. Ετσι παρατηρούμε ότι οι Τούρκοι κάθονται στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων μόνο αφού έχουν επιτύχει τους στρατηγικούς τους στόχους επί εδάφους. Η τακτική αυτή τους επιτρέπει να διαπραγματεύονται από θέση ισχύος όπως στην περίπτωση του 1922.

Όλα αυτά τα χρόνια που μαλώνουμε μεταξύ μας για το ήταν η Ελλάδα που κίνησε το πραξικόπημα, οι Τούρκοι θέτουν σε εφαρμογή τα μεθοδικά τους σχέδια εποικίζοντας την Κύπρο και αλλάζοντας τα εθνοτικά δεδομένα στο νησί. Εν αντιθέση, όλα αυτά τα χρόνια, η ελληνική πλευρά αναλώνεται σε ανούσια ψευδοφιλοσοφικά διλλήματα που αφορούν την εθνοτική ταυτότητα των Ελλήνων κατοίκων της Κύπρου (Κύπριοι ή Έλληνες), το ερώτημα του αν οι κινήσεις της Χούντας μπορούν να αποδωθούν στην Ελλάδα και άλλες παρόμοιες ασυναρτησίες.

Αυτού του είδους οι "πνευματικές ασκήσεις" ταλαιπωρούν επί αιώνες τα μυαλά του λαού μας και τον κρατούν μακριά από την λήψη στρατηγικών με πρακτική σημασία που θα υπερασπισθούν τα δίκαια και τα κεκτημένα του έθνους μας. Τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα, ερμοπυλών

Επιπλέον όσοι καλλιεργούν και διαιωνίζουν αυτές τις συλλογιστικές πρακτικές, καλλιεργούν τον διχασμό και την αδράνεια ενόψη ενός πραγματικού και αδίστακτου εχθρού με συντεταγμένη και μακροπρόθεσμη επιθετική εις βάρος μας πολιτική.

Τέλος, σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Προέδρου της Κύπρου, αυτές δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται σοβαρά. Μια απλή ματιά στις αλλοπρόσαλες δηλώσεις του στο θέμα της διζωνικής λύσης (φωτογραφία) αρκεί για να γίνει αντιληπτή η έλλειψη βαρύτητας που τις διέπει!

Εντέλει η Ιστορία μας έχει μάθει ότι ένας πρακτικός λαός υπερτερεί πάντοτε ενός φιλοτυπικού!

ΕΨ

Read more...

Ο Πέτρος Κωσταντίνου πίσω από την πορεία των Πακιστανών στην Λακωνία

Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Με την ντουντούκα στο χέρι, ο πρακτορίσκος αυτός ευθύνεται για την οργάνωση κάθε προβοκάτσιας και κοινωνικής αναταρραχής που σχετίζεται με ασιάτες και αφρικανούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
ΕΨ

Read more...

Oμάδα προσωπικοτήτων για την προώθηση του πολυπολιτισμού σχεδιάζει η Ε.Ε.

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Με αφορμή την επερχόμενη προεδρία της Τουρκίας (!) στην επιτροπή των υπουργών των χωρών μελών του Σ.Ε. , οι ευρωπαίοι γραφειοκράτες σχεδιάζουν καινούριες θέσεις για τους εαυτούς τους. Τα σχέδια αφορούν την σύσταση ομάδος πολιτικών προσωπικοτήτων που θα "βοηθά" το συμβούλιο της Ευρώπης και το ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε θέματα που αφορούν την "την συμβίωση των λαών και τον σεβασμό της διαφορετικότητας" στο πλαίσιο του προγράμματος Living together in 21st century Europe.

Της ομάδος θα προεδρεύει ο πρώην "πράσινος" υπουργός εξωτερικών και αντι καγγελάριος της Γερμανίας Joschka Fischer! Μια χαρά θα βολευτεί και ο Fischer λοίπον που στα νιάτα του υπήρξε ακροαριοστερός χούλιγκαν. Να μου το θυμηθήτε ότι είναι πολύ πιθανό να τον δείτε και επίτροπο της Ε.Ε.

Οι υπόλοιποι οχτώ θα απότελούνται από τους:
Timothy Garton Ash, Emma Bonino, Martin Hirsch, Danuta Hubner, Ayşe Kadıoğlu, Sonja Licht, Vladimir Lukin and Javier Solana Madariaga.

Να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη της ομάδος ανήκουν στην αριστερά, ή την άκρα αριστερά (Bonino), και κάποιοι είναι ακτιβιστές με τεράστια επιρροή όπως ο Ρώσος Lukin και η φιλοδυτική Σερβίδα Sonja Licht που ηγείται ΜΚΟς με στόχο την "εκπαίδευση" των μελλοντικών πολιτικών της χώρας κατά τα "δημοκρατικά" πρώτυπα...

Ο Timothy Garton Ash είναι ιστορικός, ειδικός στα θέματα προσαρμογής της κομμουνιστικής ανατολικής ευρωπης στην Ε.Ε.. Δηλαδή στην εφαρμογή του σημερινού "παγκοσμιοποιημένου" οικονομικού και εμπορικού μοντέλου.

Η Ayşe Kadıoğlu είναι τουρκάλα κοινωνιολόγος με ευρωπαικό προσανατολισμό, και η Hubner συντηριτική πολωνέζα γραφιοκράτης της Ε.Ε. που έμεινε στην ιστορία όταν το ως τοπικός επίτροπος έδωσε την Πολωνία αναπτυξιακό πακέτο ύψους 28 δις ευρώ!

Τον Javier Solana μάλλον θα τον θυμάστε....

Εμείς ως Έλληνες δεν χαίρουμε της απαραίτητης διαφορετικότητας από τους ευρωπαίους εταίρους μας ώστε να μας τιμήσουν με μια υποψηφιότητα! Πιθανώς όμως αν το ξανασκεφτούν οι ευρωπαίοι καρεκλοκένταυροι χαραμοφάιδες, να αποφασίσουν να υιοθετήσουν ως μοναδικό σύμβολο της πολυπολιτισμικότητας το... GAP!

ΕΨ

Read more...

Ο Μιχαλολιάκος με εξώδικο στον Χατζηνικολάου στο ALTER

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Read more...