Ο Θ. Κατσανέβας για την λαθροεισβολή και τον αφανισμό της Ελλάδος

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Read more...

Αλβανοί και Βουλιαγμένη

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010


Βρίσκομαι σε εστιατόριο στο Λονδίνο. Πιάνω συζήτηση με την σερβιτόρα που μου αποκαλύπτει ότι είναι Αλβανίδα, πως τα δύο αδέλφια της βρίσκονται στην Ελλάδα και τα ξαδέλφια της στην Κρήτη. Μόνο οι γονείς έχουν παραμείνει στην Αλβανία.

Την ρωτώ που μένουν τα αδέλφια της, και εκείνη αποκρίνεται... στην Βουλιαγμένη, μπροστά στην θάλασσα!

Και τι επαγγέλονται;

Υδραυλικός ο ένας, ξυλουργός ο άλλος!

Αν αναρωτιέστε τώρα πως γίνεται Αλβανοί λαθρομετανάστες να διαμένουν σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας όταν εσείς μετα βίας τα βγάζετε πέρα, ας μην ξεχνάτε ότι όταν εσείς πληρώνατε φόρους για τα 1000 ψωροευρώ του μισθού που προσφέρει η πολυπόθητη θέση γραφείου, ο Αλβανός έβγαζε τα μαύρα ως ελεύθερος παράνομος επαγγελματίας.

ΕΨ

Read more...

To Ισλαμ υπεράνω της ελληνικής νομοθεσίας!Σήμερα στην Ελλάδα, 350 παράνομούντες λαθρομετανάστες μπορούν να καταλύουν το γράμμα του νόμου με πρόσχημα την προσβολή της θρησκείας τους, εκμεταλευόμενοι το γεγονός ότι Έλληνες επιχειρηματίες τρέμουν μην τυχόν και πληγούν τα συμφέροντα τους στις μουσουλμανικές χώρες!

Φανταστείτε το "αύριο"!

ΕΨ

Read more...

Κινητοποίηση των κατοίκων της πλ. Βικτωρίας

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010


Από τον Ελεύθερο Κόσμο

Ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού (και συγκεκριμένα της κ. Μιχαλονάκου από το ΚΟΝΤΡΑ) ήταν αρκετό για να βάλει "φωτιά" στην πλατεία Βικτωρίας. Με αφορμή την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου, αρκετοί κάτοικοι μαζεύτηκαν στην περιοχή, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα, την υποβάθμιση της περιοχής τους αλλά και το εμπόριο ναρκωτικών που λαμβάνει χώρα στην πλατεία, η οποία είναι μόνιμα πλημμυρισμένοι από αλλοδαπούς.

Στον χώρο όμως βρισκόντουσαν και κάποιες εκατοντάδες Αφγανών. Αυτοί - σύμφωνα με καταγγελίες παρόντων- καθοδηγόντουσαν από κάποιους συγκεκριμένους ομοφυλούς τους και ακολουθούσαν παντού, περικυκλώνοντας σχεδόν τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής. Σε ... βοήθειά τους έφτασε και ομάδα "αναρχικών" οι οποίοι θέλησαν να παίξουν τον ρόλο των υπερασπιστών των αλλοδαπών, κάτι που δεν τους βγήκε όμως, γιατί τον συντονισμό τους, όπως προείπαμε, είχαν αναλάβει κάποιοι που φαίνεται ότι ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό.

Στην πλατεία επικράτησε ένταση, και προστριβές μεταξύ των τριών πλευρών, αλλά ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στους κατοίκους της πλατέιας Βικτωρίας, βρέθηκαν και κάποιοι κάτοικοι άλλων περιοχών της Αθήνας, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν και να συζητήσουν μαζί τους. Όχι, δεν επρόκειτο για κάτι που είχε προαναγγελθεί. Αλλά όσοι Έλληνες έτυχε να περνούν από εκεί, σταμάτησαν να πούν μια φιλική κουβέντα.

Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις και δηλώνουν πώς δεν μπορούν να ζούν άλλο υπό το σημερινό καθεστώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Πέμπτη, στις τρεις το μεσημέρι, έχουν συνάντηση για την οργάνωση των κινητοποιήσεών τους και οι κάτοικοι της Πλατείας Βάθης. Όπως λέγαμε το μοντέλο της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα αρχίζει να εξάγεται και σε άλλες πλατείες της Αθήνας. Ήδη εκτός από τις προαναφερόμενες, σε πλατεία Αττικής αλλά και άλλες περιοχές, οι κάτοικοι δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Read more...

Πρόεδρε "μαλακα"!

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Μια απάντηση στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ), Χαράλαμπο Αποστολίδη (Δικηγόρο Παρ΄ Αρείω Πάγω).

Γράφει ο Προεδρος στην επιστολή του προς τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη:

"Δήμαρχε, σε εκλέξαμε αλλά θα σε κρίνουμε και θα σε ελέγχουμε κάθε μέρα όπως ζήτησες. Κι ελπίζουμε ότι θα διαβουλευτείς μαζί μας για όσα θέματα μας αγγίζουν, χωρίς τουλάχιστον από εμάς επαρχιώτικες εθνικιστικές κραυγές και υστερίες".

Κ. Αποστολίδη, αφού είσαι τέτοιο βαμμένο κομματόσκυλο (υποψήφιος περιφεριακός σύμβουλος με τον Μ. Μπόλαρη) και τόσο υποκριτής ώστε να στηρίζεις και να ψηφίζεις έναν άνθρωπο με τόσο βαθιά ανθελληνικές θέσεις και προσβλητικές προτάσεις, όσο ο Γ. Μπουτάρης, τότε καλύτερα να βγάλεις τον ΣΚΑΣΜΟ, παρά να απαιτείς και τα ΡΕΣΤΑ!

Τα μετά εορτής κούφια λόγια αποτελούν επικοινωνικά παιχνίδια με στόχο να κατευνάσουν τον θυμό των χιλιάδων Ποντιων ψηφοφόρων που αγανακτούν με τις δηλώσεις του δήμαρχου σου!

Πότε θα βάλουμε τέλος στην αρρωστημένη τακτική του να ψηφίζουμε κομματικά και όχι βάση των πραγματιστικών θέσεων και προτάσεων των υποψηφίων;

ΕΨ

Read more...

Τα παράδοξα των αμερικανικών θέσεων επί των θαλάσσιων διεκδικήσεων της Β. Κορέας και της Τουρκίας

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010


Το νέο θερμό επεισόδιο μεταξύ των ενόπλεων δυνάμεων της Βορείου και Νοτίου Κορέας σίγουρα ήταν προβλέψιμο.

Τα ναυτικά γυμνάσια της Νότιας Κορέας που περιλάμβαναν πραγματικά πυρά έλαβαν χώρα στα ναυτικά σύνορα με τον Βορρά που βρίσκονται 2 μίλια νότια από της βοριοκορεάτικες ακτές.

Η Β. Κορέα δεν έχει αποδεχθεί τα θαλάσσια σύνορα στην Κίτρινη θάλασσα και ήδη από το 1999 έχει δηλώσει ότι θα τα αμφισβητήσει και έμπρακτα. Η υπόθεση έχει και σοβαρό οικονομικό δεδομένου ότι τα μονομερή σύνορα περιορίζουν την αλειία των βορειοκορεατών.

Όπως φαίνεται, μετά από την βύθιση της νοτιοκορεάτικης κορβέτας τον Μάρτιο του 2010, το ναυτικό του Νότου έπιδιώκει να κάνει επίδειξη ισχύως εντός της θαλάσσιας αποστρατικοποιημένης ζώνης. Φυσικά τα γυμνάσια τόσο κοντά στα αμφισβητούμενα θαλάσσια σύνορα στα οποία συμμετείχαν και Αμερικάνοι ήταν άκρως προκλητικά. Επιπλέον, συγκεκριμένη τακτική φέρνει άρωμα από την στρατηγική των Αμερικανών στην Μαύρη Θάλασσα όταν το καλοκαίρι του 2008 χρησιμοποίησαν τον Γεωργιανό στρατό για να εξετάσουν την ετοιμότητα της Ρωσικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Η αποφασιστική Ρωσική στρατιωτική επέμβαση έστειλε ένα βαρύγδουπο μήνυμα στους Αμερικανούς και τους φιλοδυτικούς συμμάχους τους. Η Β. Κορέα μοιάζει να ακολουθεί την ίδια τακτική, ιδιαίτερα όταν γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ έχουν χάσει την δυνατότητα να εμπλέκονται ταυτόχρονα σε 2.5 υπερπόντιους πολέμους. Επιπλέον, μια εμπλοκή της Ιαπωνίας για λογαριασμό των Αμερικανών θα προκαλούσε την σφοδρή αντίδραση των Κινέζων.

Η στάση των ΗΠΑ στην διένεξη της Κορεάτικης χερσονήσου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ελληνοτουρκικά. Η Τουρκία βρίσκεται σε παρόμοια θέση με την Β. Κορέα της οποίας οι επιδιώξεις βασίζονται στην αμφισβητηση της υφαλοκριπίδας και της κυριότητας κατοικημένων νοτιοκορεάτικων νησιών. Στην προκειμένη περίπτωση οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους χρησιμοποιούν την κυριότητα της νήσου Γεοπγεονγκ για να διαμορφώσουν ναυτικά σύνορα εις βάρος της Β. Κορέας. Στην περίπτωση της ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης στηρίζουν παθητικά και ποικιλοτρόπως τις τουρκικές διεκδικήσεις για διχοτόμηση του Αιγαίου αψηφόντας τον πανομοιότυπο χαρακτήρα των ελληνικών νήσων.

Αν εφαρμόζονταν λοιπόν τα τουρκικά αιτήματα στην Κίτρινη θάλασσα, τα θαλάσσια σύνορα θα έπρεπε να διαμορφωθούν κατά τις απαιτήσεις της Βόρειας Κορέας*. Όμως το διεθνές δίκαιο ισχύει όπου συμφέρει τις υπερδυνάμεις. Αυτό γίνεται προφανές από το γεγονός ότι παρότι το Διεθνές δίκαιο της θάλασσας ΄φερει την υπογραφή του πρ. Κλίντον, η αμερικανική γερουσία δεν το έχει επικυρώσει διότι υπάρχουν περιπτώσεις που περιορίζει την στρατηγική πρόσβαση του αμερικανικού ναυτικού! Στην περίπτωση όμως της Κορέας οι ΗΠΑ το εφαρμόζουν κατά γράμμα! Αντίθετα, στην περίπτωση του Αιγαίου, οι Αμερικανοί έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για τον χαρακτηρισμό ολόκληρου του Αιγαίου ως ουδέτερη ζώνη διέλευσης. Σύμφα με τον αμερικανό αξιωματούχου Τσαρλς Μέσινγκ, αυτό το ειδικό καθεστώς θα ελέγχεται από μια πολυεθνική δύναμη (περισσότερα). Για τον λόγο αυτό, σε αντίθεση με την περίπτωση της Β. Κορέας, τα αμερικανικά συμφέροντα στηρίζουν τις τουρκικές προσπάθειες αμφισβήτησης του διεθνούς δικαίου στο Αιγαίο.

ΕΨ

* μην υπολογίζοντας τον κανόνα για τις "κλειστές θάλασσες" το οποίο δεν τολμά να εγείρει η Τουρκία στο Αιγαίο.

Read more...

Το 1987 ο Στρατός κοίταζε την Μικρά Ασία, το 2010 ταΐζει τους Σομαλούς

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010
Από τον Ελεύθερο Κόσμο

Το νέο δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων, έτσι όπως το φαντάζεται η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Τζέφρι, αποτυπώνεται πλήρως στην «εορταστική» αφίσα του ΓΕΕΘΑ εν όψει της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων, την 21η Νοέμβριου. Τα όσα τραγελαφικά απεικονίζει η αφίσσα αυτή, δηλαδή τους Έλληνες Αξιωματικούς (και μάλιστα των Καταδρομών) να περιθάλπουν αφρικανάκια, αφγανάκια και μουσουλμάνες με μπούρκα(!), καταδεικνύουν σαφέστατα το πως οραματίζονται τον Ελληνικό Στρατό οι ολετήρες του ΠΑΣΟΚ.

Έναν Στρατό όργανο της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης, νατοϊκούς μισθοφόρους, και επαγγελματικά πιόνια του ΟΗΕ. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό πως από την αφίσα (η όποια υποχρεωτικά αναρτάται σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες της χώρας) απουσιάζει η οποιαδήποτε αναφορά στην εορτή της Παναγίας, δηλαδή την 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, που είναι η προστάτιδα των Ένοπλων Δυνάμεων.

Όσο για την αποστολή των Ε.Δ. που θέλουν οι εθνομηδενιστές του ΠΑΣΟΚ; Αυτή αποτυπώνεται στα συνθήματα της αφίσας «Εγγύηση ασφάλειας, Κοινωνική προσφορά, διεθνείς παρουσία». Μάλλον μπέρδεψαν τον Ελληνικό Στρατό με κάποια ΜΚΟ, από αυτές που χρηματοδοτούν με χιλιάδες ευρώ μυστικά κονδύλια...


Η μπάντα του Πολεμικού(;) Ναυτικού θα παιανίζει το... Mama Mia!

Το γελοίο του πράγματος όμως δεν σταματά εδώ. Ανήμερα της Εορτής των 211110-afissa-ges Ενόπλων Δυνάμεων, θα διοργανωθεί στο Ζάππειο εκδήλωση από τις στρατιωτικές μπάντες. Αντί για εμβατήρια όμως οι στρατιωτικές μπάντες θα παίξουν «ηρωικά άσματα» όπως: Ζορμπάς, συρτάκι, τα παιδιά του Πειραιά, ποιος πληρώνει τον βαρκάρη, mama mia (!), holiday parade, ας κρατήσουν οι χοροί.

Εύλογα θα αναρωτηθεί ο κάθε εχέφρων άνθρωπος τι σχέση έχουν αυτά με τον Ελληνικό Στρατό, με έναν Στρατό δοξασμένο στα πεδία των μαχών, έναν Στρατό που κυμάτισε την Ελληνική Σημαία από την Βόρειο Ήπειρο, μέχρι τον Σαγγάριο, και από το Ρίμινι μέχρι τις κορυφογραμμές του Πενταδάκτυλου. Αυτός ήταν Στρατός με αξιωματικούς και Στρατιώτες. Σήμερα θέλουν να τον μεταλλάξουν σε συνονθύλευμα νατοϊκών μισθοφόρων και «λάτιν» διασκεδαστών. Στρατό χωρίς παρέλαση, χωρίς θρησκευτική συνείδηση, χωρίς πατριωτικά ιδεώδη, χωρίς στρατόπεδα, χωρίς εμβατήρια. Και οι αξιωματικοί τα ανέχονται...

Read more...

"Η Ελλάδα το μαύρο πρόβατο του Δυτικού κόσμου". Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!


Προ ημερών στην Λισσαβώνα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barak Obama δήλωσε:

«Η γενική εκτίμηση είναι ότι η καμπύλη της ανάπτυξης των ΗΠΑ κινείτο με ταχύτερο ρυθμό πριν ανακύψει το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Η ελληνική οικονομία ουσιαστικά «τορπίλισε» την προσπάθεια ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας αφού έριξε το χρηματιστήριο και μπλόκαρε σημαντικές επενδύσεις λόγω αβεβαιότητας».


Μα τι λες βρε Προεδρε; Βρήκατε τόσο χώρο πια κι εσείς και οι Γερμαναράδες, στην μικρή καμπούρα της Ελλαδίτσας για να φορτώσετε όλες τις ευθύνες για την κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος;

Είναι κατανοητό βέβαια ότι η Ελλάδα αποτελεί το δείγμα από μια σειρά χωρών μελών της Ε.Ε. που φλερτάρουν με την χρεοκοπία όπως την Πορτογαλία, Ισπανία, Αγγλία, Ιρλανδία κτλ..

Όμως είναι αστείο να ισχυριζόμαστε ότι οι οικονομικές αναποδιές μιας χώρας με 300 δις ευρώ ΑΕΠ, και 300 δις δημόσιο έλλειμα, επιρρεάζουν ουσιαστικά τις χρηματιστηριακές αγορές μιας υπερδύναμης που έχει ξοδέψει άνω των 900 δις δολ. για να χρηματοδοτήσει τους δύο υπερπόντιους επιθετικούς πολέμους της τελευταίας δεκαετίας! Σε μελέτη του Joseph Stiglitz το συνολικό κόστος των πολέμων υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα 3 τρις δολ.! Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι πόλεμοι αυτοί πραγματοποιουνται με... δανεικά! Δανεικά που θα πρέπει να πληρώσουν οι Αμερικάνοι με επιτόκιο!

Αντι να μιλούμε λοιπόν για το πως οι σπατάλες των Αμερικανών έχουν επιρρεάσει την παγκόσμια οικονομία, διασκεδάζουμε με ανέκδοτα για το πόσο καλά κρύβονται οι ελέφαντες πίσω από τις παπαρούνες!

Αλλά με τον ΓΑΠ στο τιμόνι η Ελλαδίτσα γίνεται εύκολος στόχος!

ΕΨ

Read more...

Ο θάνατος του μαλάκα του Έλληνα εμποράκου!

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Read more...

Τα ΜΑΤ εκδιώχνουν τους Ελληνες για να παραδώσουν την πλατεία Αττικής στους λαθρομουσουλμάνουςΠρωί πρωί με την αυγούλα κίνησε η ΕΛ.ΑΣ. στην πλ. Αττικής για να εκδιώξει τους συγκεντρωμένους Έλληνες πολίτες! Κατά τα άλλα όπως ισχυριζεται ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας, η συγκέντρωση ήταν αυθόρμητη και δεν υπήρχε προσυνεννόηση με την αστυνομία...

Αναρωτιέμαι πότε θα δούμε στην εξάρτηση των Ματατζήδων και το πτυσσόμενο χαλάκι ώστε να μπορούν να προσκηνούν και αυτοί ελεύθερα εις τον παντοδύναμο Αλλάχ! άντε παίδες, να τους στέλνετε και στο Ιράν για μετεκπαίδευση...

Εγώ πάντως θα πάω να προμηθευτώ 2-3 μπούργκες για την οικογένεια πριν ανέβουν οι τιμές!

ΕΨ

Read more...

Kατάρρευση του συνοριακού συστήματος ασφάλειας στο Έβρο - Ένα σύνταγμα ξένων "εισβάλει" κάθε βδομάδα

Από το defence.net

Πλήρης αποτυχία καταγράφεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στην επιχείρηση του ειδικού τμήματος της FRONTEX στο νομό Έβρου, καθώς όχι απλά δεν έχει μειωθεί το κύμα των λαθρομεταναστών που «εισβάλουν» καθημερινά στην χώρα, αλλά αντίθετα έχει αυξηθεί! Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ καταγράφεται αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη παράνομη εισροή ξένων πολιτών στη χώρα από την εποχή του Β’Π.Π.! Και χωρίς να έχουμε πόλεμο... Μόνο το Σάββατο και την Κυριακή μπήκαν από το ποτάμι 643 άνθρωποι!

Την Δευτέρα, λόγω της εορτής του Μπαϊραμιού που κορυφώθηκε χθες είχαν μπει 74! Ο ημερήσιος μέσος όρος παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα από τον Έβρο, ανέρχεται σε περισσότερους από 300 ανθρώπους και συνολικά σε 450 περίπου.

Κάθε χρόνο, δηλαδή, προστίθεται στην Ελλάδα μια ολόκληρη πόλη 150.000 ανθρώπων οι οποίοι αλλάζουν γοργά την πληθυσμιακή σύνθεση, αποδομούν τον εθνική και φυλετική ομοιογένεια της Ελλάδας η οποία ήταν και το βασικό θετικό εθνικό χαρακτηριστικό που έχει προστατέψει την χώρα από ακρωτηρισμό, τόσο στον Β’Π.Π., όσο και στον Εμφύλιο. Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις οι ξένοι αρνούνται να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία με βασικότερο παράδειγμα τον ελάχιστον αριθμό αυτών που ενεγράφησαν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν σε σχέση με τον συνολικό αριθμό αυτών που δικαιούντο να κάνουν κάτι τέτοιο.

Βέβαια η ψήφος τους σε πολλές περιπτώσεις έκρινε και το αποτέλεσμα (Θεσσαλονίκη για σχεδόν 350 ψήφους και Αθήνα για κάτω από 7.000 ψήφους όταν οι μετανάστες που ενεγράφησαν εσχάτως ξεπερνούν τις 12.000 και σε ποσοστό 80% ψήφισαν τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος), αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Εν προκειμένω η κατάσταση στον Έβρο εγκυμονεί μείζονες κινδύνους για την εθνική ασφάλεια. Οι περίφημες «συλλήψεις» λαθρομεταναστών που ανακοινώνονται δεν είναι παρά ... παραδόσεις των παράνομα εισερχομένων στη χώρα. Δηλαδή οι Τούρκοι δουλέμποροι σε αγαστή συνεργασία με τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις (δεν θα γινόταν διαφορετικά γιατί στην ανατολική πλευρά του ποταμού τα σύνορα είναι «σφραγισμένα» και σε μεγάλο βάθος και στο μεγαλύτερο μήκος του ποταμού υπάρχουν κυρίως στρατιωτικές δυνάμεις και καθόλου οικισμοί), περνούν το ποτάμι και τους αφήνουν επί ελληνικού εδάφους, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει ή να μπορεί να παρέμβει.

Όπως αναφέρει ανώτερος αξιωματικός του Στρατού μονάδας του Έβρου στο defencenet.gr «Μέρα και νύχτα περνούν το ποτάμι κατά εκατοντάδες. Τους βλέπουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν έχουμε αρμοδιότητα. Σε μία επιθεώρηση τομέα πριν μια εβδομάδα μέτρησα πάνω από εκατό από δαύτους που μέσα στη νύχτα κινούνταν ανάμεσα σε δύο προκεχωρημένα φυλάκια ελάχιστων Ελλήνων στρατιωτών. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που οι απέναντι θελήσουν να εφαρμόσουν κανένα σχέδιο «Βαριοπούλα» και στείλουν ανάμεσά τους κομάντο με κρυμμένο οπλισμό. Δεν θα μείνει ούτε ελληνικό ρουθούνι στη γραμμή προκάλυψης».

Πράγματι από το ΓΕΣ "σηκώνουν τα χέρια" αφού δε μπορούν να κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν από το παλιρροϊκό κύμα που κατακλύζει τα ανατολικά σύνορά μας σε απανάληψη των μεγάλων μεταναστεύσεων άλλων εποχών.

Πέρα από τις διαπιστώσεις της τεράστιας «μαύρης τρύπας» στην ασφάλεια της χώρας το το πρέπει να γίνει σε επίπεδο αποτελεσμάτων είναι ένα τεράστιο ερώτημα. Η περίφημη «επιτυχία της FRONTEX» στα νησιά του Αιγαίου αποδείχθηκε ότι οφειλόταν απλώς στο γεγονός ότι οι Τούρκοι παρακρατικοί που ελέγχουν το δουλεμπόριο, άλλαξαν δρομολόγιο και «βρήκαν τις άκρες μεταξύ των Τούρκων αξιωματικών της 1ης Στρατιάς» οι οποίοι κερδίζουν διπλά: Ειπράττουν τεράστια ποσά, όπως αναφέρουν πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και καθημερινά «βομβαρδίζουν» την αντίπαλη αμυντική διάταξη με το υπέρτατο όπλο: Άοπλους ανθρώπους...

Ο μοναδικός τρόπος από ελληνικής πλευράς για να αναχαιτιστεί αυτό το κύμα είναι το «σφράγισμα», πάση θυσία, των συνόρων. Διαφορετικά σε δέκα χρόνια από σήμερα, είδηση θα είναι ότι υπάρχουν χριστιανοί που εκκλησιάζονται δημοσίως, όχι ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι που κάνουν κατάληψη στα Προπύλαια για το μπαϊράμι...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gg

Read more...

Ο Κωνσταντίνος Χολέβας για την συμβολή της ελληνικής εθνικής Παιδείας στην ανάκαμψη του έθνους

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010Read more...

Τι σύμπτωση; ανακοινώνεται το έλλειμα την ίδια ημέρα με τις συντονισμένες δημόσιες προσευχές λαθρομουσουλμάνων

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010


Με τα μάτια του κόσμου σήμερα στραμμένα στις προκλητικές ενέργειες των μουσουλμάνων λάθροεισβολέων, η eurostat ανακοίνωσε ότι το νέο έλλειμα του 2009 ανήλθε στο 15,4%! Κατά άλλη μεγάλη σύμπτωση, απαλλάχθηκαν σήμερα από τις κατηγορίες που τους βάραιναν για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου οι Ρουσόπουλος και Βουλγαράκης!

Εγώ δίνει ιθαγένεια, πλατείες και τζαμί!
Εσύ δίνει ψήφο και προσευχή!

Κάπως έτσι πρέπει να γίνεται το πάρε-δώσε μεταξύ κυβέρνησης και λαθροεποίκων!

Αύριο θα έχουμε και τις πορείες του Πολυτεχνείου και θα ολοκληρωθεί το έργο της στάχτης στα μάτια της κοινής γνώμης. Έπειτα Θα έρθει και η Δεκέμβριανή παρέλαση της Αριστεράς για να δέσει το γλυκό.

ΕΨ

Read more...

Υπό την προστασία των ΜΑΤ η ισλαμοποίηση της Ελλάδος

Για μερικά ψωροευρώ οι άνδρες των ΜΑΤ ξεπουλούν την πατρίδα στους εθνομηδενιστές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δύο ημέρες μετά από την νίκη τους στις περιφεριακές εκλογές ανταμείβουν τους νέους μουσουλμάνους ψηφοφόρους τους για την στήριξη που έλαβαν.

ΕΨ

Read more...

Οι δημόσιοι χώροι των Αθηνών στα χέρια των μουσουλμάνων (βίντεο)
Σήμερα, πλατείες στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής παραδόθηκαν στα χέρια των μουσουλμάνων για την δημόσια προσευχή τους!!! Φυσικά, με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ, του Σγουρού του Κακλαμάνη και της ΕΛ.ΑΣ!

Προπύλαια 500, Πλατεία Αττικής 600, Πλατεία Κουμουνδούρου 600, Μοσχάτο (οδός Κύπρου 2 στο Ελληνο-αραβικό επιμορφωτικό πολιτιστικό κέντρο) 2.000, Φάληρο (παλιός ιππόδρομος) 1.000, Μενίδι (λ. Καραμανλή) 1.000, Ελευσίνα 300, Ασπρόπυργος 250, Κορωπί 1.500, Οινόφυτα 250, Αιγάλεω 4.000, Περιστέρι 1.000.

Είναι η τρίτη φορά που πραγματοποιείται η προσευχή σε ανοιχτό δημόσιο χώρο. Είχε προηγηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο και την πλατεία Κοτζιά, καθώς όπως είναι γνωστό οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα δεν διαθέτουν δικό τους επίσημο χώρο λατρείας.


(Το Βήμα)

Read more...

Οι δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου στην πλ. Αττικής ενάντια στην ισλαμοποίηση των πλατειών!Περίπου 1000 Έλληνες της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Αττικής ανταποκρίθηκαν στο αποψινό κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων, ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Αθήνας μας. πηγή


Σημείωση: είναι άξιο προσοχής πως ξαφνικά "φλερτάρουν" τα κανάλια της διαπλοκής με τον κ. Μιχαλολιάκο μετά την εκτίναξη των ποσοστών του. Ας ελπίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα "βάλει νερό στο κρασί της" στο θέμα της λαθρομετανάστευσης εν όψη του δελεαρ δημοσιότητας που προσφέρουν οι καναλάρχες.

Η επιτυχία της ΧΑ στις εκλογές οφείλεται στον αγώνα που έδωσαν τα μέλη της στους δρόμους τα τελευταία δύο χρόνια στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής. Τότε που κανένας άλλος πολιτικός φορέας δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην περιοχή.

Ειδικά δε το κόμμα του Καρατζαφέρη και τα στελέχη του δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων, μην τυχόν καιτ τους προσάψουν τον χαρακτηρισμό του ακραίου τα ΜΜΕ. Ο ΛΑΟΣ λοιπόν προτίμησε τα τηλεπαράθυρα την στιγμή που η Χρυσή Αυγή κινητοποιούταν στους δρόμους και τα μέλη της στέκονταν στο πλευρό των αμυνόμενων κατοίκων την στιγμή που δέχονταν τις συντονισμένες επιθέσεις των αναρχικοί και της αστυνομίας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών υποδεικνύουν ποια ήταν η σωστή τακτική. Ας ελπίσουμε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος θα επιλέξει να συνεχίσει τον "εκ των κάτω προς τα πάνω" αγώνα του, ο οποίος συνέδραμε καταλυτικά στην προσπάθεια των κατοίκων για την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Τούτη η επιλογή στις ημέρες μας αποτελεί την μόνη τίμια πολιτική οδό!

ΕΨ

Read more...

Οι νοθευμένες λαθροεκλογές

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Από το Υγρο Πυρ


Τα κατάφερε ο Γιωργάκης. Οι αλλοδαποί ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, οι αριστεροί ψήφισαν Μνημόνιο στις εκλογές και αντιμνημόνιο στους δρόμους τάχα....


Εκλέχτηκαν Καμίνης και Μπουτάρης με ψήφους λαθρομεταναστών που ψήφιζαν με κάτι χαρτιά της στιγμής από το υπουργείο εσωτερικών που είχαν και σχεδιάγραμμα στο που ψηφίζει ο καθένας τους ξεχωριστά!!!!

Πριν δύο μήνες έκλεισαν οι νέοι εκλογικοί κατάλογοι και επίσημα το υπουργείο γνωστοποίησε ότι μόλις 9.600 μετανάστες απέκτησαν το δικαίωμα της ψήφου.

Στον Α' γύρο όλως περιέργως ψήφισαν 24.000 αλλοδαποί!!!!! Τα πράγματα εξακολουθούσαν να είναι στριμόκωλα για τον Γιωργάκη και μπήκε σε εφαρμογή το β' σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Β' γύρος και ψήφισαν 45.000 μετανάστες!!!!!!!!!!!!!!!

Καμίνης νέος δήμαρχος με 5.500 ψήφους διαφορά, και Μπουτάρης με 320!!!!!

Ο Καμίνης εντωμεταξύ, μία μέρα πριν τις εκλογές του β' γύρου, μοίραζε προεκλογικό υλικό μάλιστα ενώ κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον νόμο. Ιδού το ντοκουμέντο:


Και φυσικά προεκλογικές αφήσες Καμίνη και στα πακιστάνικα για τους αλλοδαπούς ελληνοπαπανδρέηδες:

Και όπως δείχνει η ποιότητα της αφίσας, αυτές προέρχονται από τα κέντρα που καθορίζουν τη στάση των λαθρομεταναστών απέναντι σε σημαντικά γι αυτούς γεγονότα. Τι ψηφίζουν, πότε βγαίνουν στους δρόμους να τα κάψουν για το κοράνι, πότε συμμετέχουν σε πλιάτσικα και πορείες μαζί με τους προστάτες τους αριστερούς και αναρχικούς κλπ...

Το κόλπο λοιπόν έπιασε. Τα εκλογικά τμήματα στο β' γύρο γέμισαν αλλοδαπούς με χαρτιά Α4 με ατομική πιστοποίηση από το υπουργείο εσωτερικών χωρίς διαβατήρια, ταυτότητες κλπ ενώ οι Έλληνες ψήφισαν αποχή με 70%!!!!!

Χθες μάλιστα, μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και "αντιμνημονιακή" αριστερά πανηγύριζαν χέρι - χέρι και σήμερα η δεύτερη κατεβαίνει στους δρόμους κατά του μνημονίου τάχα!!!! χαχαχαχα

Εντωμεταξύ ο Σαμαράς δε λέει κουβέντα για τη νοθεία αν και μόλις καταλάβει την εξουσία όπως έχει υποσχεθεί θα καταργήσει αμέσως τον νόμο για τη λαθροιθαγένεια τάχα... Γιατί δεν λέει κουβέντα; Για να μη τσαντιστεί ο Γιωργάκης και πάει σε εκλογές και τυχόν ο Σαμαράς παραλάβει καμία καυτή πατάτα μνημονιακή....

Και που είσαι, Έλληνα. Την επόμενη φορά να ξαναπάς για καφέ και όχι για ψήφο για να κανονίζουν οι λάθρο και οι προδότες, την ζωή και το μέλλον το δικό σου και της χώρας σου.

Καταλάβες τώρα; Μπα, αφού είσαι ο πιο μαλάκας του κόσμου...

Πηγή φωτό και βίντεο από το Egersis2

Read more...

Παράνομη διανομή φυλαδίων υπέρ Καμίνη από το ΠΑΣΟΚ ακόμα και σήμερα

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Από το Έγερσις

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη πλατεία Συντάγματος. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (από την ημερομηνία της εφημερίδας) εκτός του ότι παραβιάζουν το νόμο περί διανομής φυλλαδίων παραβιάζουν και τις διατάξεις για οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα μια μέρα πριν τις εκλογές. Επίσης στο βίντεο φαίνεται η ανάμιξη αλλοδαπών στο προεκλογικό αγώνα Καμίνη (το έχει αρνηθεί πολλές φορές) μιας και οι δύο από τους τρεις είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το τελευταίο επιβεβαιώνει και τις καταγγελίες που έχουν γίνει από πολίτες πως σε πολλές γειτονιές της Αθήνας τις τελευταίες μέρες διακινείται υλικό υπέρ Καμίνη από αλλοδαπούς.

Σχόλιο ΕΨ: Και όλα αυτά από τον κατά τα άλλα πρώην ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ του οποίου αποστολή υποτίθεται ότι διέπεται από το γράμμα του... ΝΟΜΟΥ!

Read more...

Αφγανοί ψηφίζουν Καμίνη

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Από το Greek Alert

Με ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στα χέριατον κύριο Καμίνη τον στηρίζουν
η Δραγώνα (την προορίζει για θέση στον δήμο),
η Ρεπούση,
η Αλ Σαλεχ,
ο Θεοδωράκης,
ο Ψαριανός,
ο Κούλογλου,
ο Τσαγκαρουσιάνος,
ο Προβατάς (προορίζεται για πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου),
ο Μαργαρίτης (μεγάλες πιθανότητες να αναλάβει πόστο)
ο Χρυσόγελος,
ο Βαλλιανάτος,
ο Ι.Τζεν,
ο Κούρκουλας,
ο Χριστόπουλος,
ο Ανδρέας Τάκης,
ο Αλεβιζάτος,
ο Μουζέλης,
ο Τρεμόπουλος,
ο Μπουτάρης,
ο Μάνος,
η Σώτη Τριανταφύλλου,
ο Δήμαρχος του Παρισιού( της πόλης που εδώ και χρόνια οι μετανάστες έχουν βγει στους δρόμους)

Σήμερα ανακοινώσανε άλλοι 13 (προσωπικότητες τους ονομάζουν!!!)
μέσα σε αυτούς
ο Νίκος Δήμου,
ο Γκάσμεντ Καπλάνι,
ο Θάνος Βερεμής,
η Μελίτα Γκουρτσογιάννη ,
η Ρέα Γαλανάκη ,
ο Ριχάρδος Σωμερίτης ,
η Άννα Πατάκη

Read more...

Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα για την Αθήνα!

Κακλαμάνης εναντίον Καμίνη! Ποιος θα πάρει το χρίσμα; Ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους νέους λαθραίους "πολίτες της Αθήνας"; Ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα το σύστημα;

Εκεί έχουμε φτάσει! Η λαθρομετανάστευση αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αθήνας, και το καλύτερο που έχει να μας σερβίρει το πολιτικό σύστημα είναι δύο από τους διαμορφωτές της σημερινής τραγικής κατάστασης! Ο ένας ως νυν δήμαρχος, και ο άλλος ως "συνήγορος του πολίτη"!


Η ουσία είναι ότι το πολιτικό κατεστημένο προεπιλλέγει τους υποψήφιους. Έτσι όταν φτάσει η ώρα της κάλπης οι πολίτες έχουν επιλογές που εντάσσονται εντός μιας προκαθορισμένης πολιτικής ατζέντας. Για παράδειγμα, μόνο ο ένας εκ των έξι υποψηφιών για την δημαρχία της Αθήνας τάχθηκε εναντίον της λαθρομετανάστευσης. Όλοι οι άλλοι προασπίζονται τους λαθρομετανάστες σε αντίθεση με τον ελληνικό λαό που στην πλειονότητα του (85%) είναι κάθετα αντίθετος! Τι υπονοεί αυτό άραγε για την δημοκρατία μας;

Στην προκειμένη περίπτωση, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελήμονα, παρά τα λόγια και τις προθέσεις τους, είναι αδύναμοι να αντιδράσουν στην εκλογή Καμίνη, διότι με βάση την πολιτική ατζέντα των δύο υποψηφίων του δεύτερου γύρου, έχουν τεθεί εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Αυτή η πραγματικότητα επιτρέπει στον Καμίνη μπορεί να τους συμπεριφέρεται απαξιωτικά, δίχως να φοβάται την τιμωρία του στην κάλπη!

Στην ουσία βέβαια, φταίει ο έλληνας πολίτης διότι αδιαφορεί, παραμένει ανενημέρωτος, ή κοιτά μόνο το βραχυπρόθεσμο προσωπικό του συμφέρον. Τούτο έχει ως αποτέλεσμα να προσέρχεται στις κάλπες είτε όταν έχει κάτι να αποκομίσει από την εκλογή συγκεκριμένου προσώπου, είτε για να φηψίσει με βάση την γραμμή που έχει χαράξει το κόμμα στο οποίο είναι ταγμένος!

Η νοοτροπία αυτή δημιουργεί και το τοπικιστικό χαρακτήρα της αδιαφορίας που παρατηρείται σήμερα και εκφράζεται με το σκεπτικό του ότι "μπορεί οι συμπολίτες μου από τον Αγίο Παντελεήμονα να υποφέρουν από τους λαθρομετανάστες, αλλά εγώ που μένω λίγο πιο μακριά στο Κολωνάκι αδιαφορώ μεχρι το πρόβλημα να χτυπήσει την δική μου πόρτα!".

Αν δεν εξυγειανθεί το πολιτικό μας σύστημα, δεν θα δούμε προκοπή! Η σήψη του πολιτικού συστήματος όμως προέρχεται από μια ελληνική νοοτροπία που χάνεται στα βάθη των αιώνων...

Ίσως τελικά να είναι παράλογο να ελπίζουμε ότι θα αλλάξει κάτι σήμερα!

ΕΨ

Read more...

Ευχαριστούμε τους μετανάστες!

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Read more...

To ξεβράκωμα του "λαθρο"-Καμίνη

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Read more...

Το παραμύθι της Frontex


Εντελώς "τυχαία", την Κυριακή των εκλογών δημοσιεύτηκε ως πρώτη είδηση η φερόμενη "πρώτη επιτυχια" των συνοριοφυλάκων της Frontex στον Έβρο για την πάταξη της λαθρομεταναστεύσεως. Να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη των ξένων συνοριοφυλάκων πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Γιώργου Παπανδρέου προς την Ε.Ε..

Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι εντός των τριών πρώτων ημερών έχουν ήδη παρατηρηθεί μεώσεις των ροών λαθρομεταναστών στον Έβρο, της τάξεως του 25%! Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν και αριθμούς - από 2700 σε 2100 λαθρομετανάστες για το δεκαήμερο - ενδεικτικά του ότι οι λαθροδιακινητές λαμβάνουν το "μήνυμα"!

Φυσικά πρόκειται για γελοία προπαγάνδα.

Από στατιστικής πλευράς τα στοιχεία δεν έχουν καμία σημασία. Δείγμα τριών ημερών και καμία ενδειξη των διακυμάνσεων που παρουσιάζουν οι λαθρομεταναστευτικές ροές. Κι όμως τα κανάλια και οι εφημερίδες που ασχολούνται επι καθημερινής βάσεως με δημοσκοπίσεις και στατιστικά δεδομένα, προωθούν την είδηση, δίχως συνείδηση της υποτίμησης της νοημοσύνης του αναγνώστη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πρώτα, ο Μ. Χρυσοχοίδης έδωσε διαταγές με στόχο να περιορίσει την αποτελεσματικότητα και να πλήξει το ηθικό των Ελλήνων συνοριοφυλάκων, μετατρέποντας τους από δύναμη φύλαξης σε δύναμη υποδοχής!

(επιστολή προς το blog kostaxan)

"Η κυβέρνηση μας(;) αφαίρεσε την ελληνική σημαία από την στολή τους καθώς και τους απαγόρεψε να φέρουν γκλοπς και όπλα στους χώρους που διαμένουν οι λαθρομετανάστες διότι τους δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα.

Επίσης υποχρεώθηκαν οι συνοριοφύλακες να φέρουν στον ώμο αριθμό έτσι ώστε αν τολμήσει κάποιος να μιλήσει άσχημα σε κάποιον λαθρομετανάστη αυτός να μπορεί να πάρει τον αριθμό του και να τον καταγγείλει .


Επίσης εγκύκλιο του υπουργείου Προστασίας του (ξένου) Πολίτη που εχει αποσταλεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες αναφέρει πως μετά από επανειλημμένα φαινόμενα υποτιμητικής συμπεριφοράς συνοριοφυλακων προς λαθρομετανάστες απαγορεύεται να τους μιλούν με φράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν ανάλογα συναισθήματα….»»»

Όπως γνωρίζεται πλέον οι λαθρομετανάστες αναζητούν τους συνοριοφύλακες για να παραδοθούν, ενώ παλαιοτέρα προσπαθούσαν να ξεφύγουν και αυτό ,διότι τους δίνονται χαρτιά νομιμοποίησης μέσα σε λίγες μέρες από την μέρα της σύλληψης τους.

Κάθε μέρα από την αρχή της χρονιάς φεύγουν 4 με 5 λεωφορεία με λαθρομετανάστες τα οποία ναυλώνονται με χρήματα των λαθρομεταναστών, (που τα βρίσκουν άραγε;), με αποκλειστικό προορισμό την Αθήνα.

Πριν επιβιβαστούν στα λεωφορεία ενημερώνονται από “συναδέλφους” τους, που καταφθάνουν με ιδιωτικά αυτοκίνητα ,πως με τα χαρτιά που τους δίνονται είναι πλέον νόμιμοι και επί λέξει τους αναφέρεται πως δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς.


Με την μέθοδο αυτήν μεταφέρθηκαν νομιμότατα από την αρχή της χρονιάς 55.000 (πενήντα πέντε χιλιάδες ) λαθρομετανάστες από τον Έβρο στην Αθήνα και το έγκλημα συνεχίζεται.

Ένας απελπισμένος Έλληνας του Έβρου."

Πηγή

Από την παραπάνω επιστολή διαφαίνεται και η πραγματική φύση του προβλήματος στον Έβρο, που δεν είναι θέμα ΦΥΛΑΞΗΣ αλλά θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ των λαθρομεταναστών. Με άλλα λόγια, οι λαθραίοι συλλαμβάνονται! Το πρόβλημα είναι ότι με βάση την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της Ε.Ε., μετά την σύλληψη τους αφήνονται ελέυθεροι να εισχωρήσουν στα ενδότερα της χώρας. Παραδόξως, η συλληψή διευκολύνει την λαθρομετανάστευση διότι "νομιμοποιεί" την είσοδο και παρέχει στους λαθρομετανάστες υλική και επιχειρησιακή βοήθεια!

Συνεπώς δίχως την εφαρμογή μιας πολιτικής άμεσης επαναπροώθησης, η έλευση της Frontex όχι μόνο δεν θα αποτρέψει την λαθρομετανάστευση, αλλά θα την ΕΝΤΕΙΝΕΙ, παρέχοντας ακόμη περισσότερη επιχειρησιακή βοήθεια στους λαθρομετανάστες!!!

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ έφερε την Frontex στην Ελλάδα;
Μήπως, η ενίσχηση της παροχής βοήθειας προς τους λαθρομετανάστες; Μήπως η καταρρευση του ηθικού και η παραμμέριση των Έλλήνων συνοριοφυλάκων; Σίγουρα το μήνυμα που λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες είναι ότι οι Έλληνες συνοριοφύλακες δεν είναι ικανοί να φυλλάξουν τα σύνορά τους, αλλά μέσα σε τρεις ημέρες οι ξένοι τα κατάφεραν!

Προς το παρόν δεν θα θέσω το θέμα της απώλεσης της επικυριαρχίας, διότι οι άνδρες της Frontex βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ελληνικών αρχών. Παρόλα αυτά, ουδείς ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον...

ΕΨ

Read more...

H ΚΙΣΑ μετέφερε την εκδήλωση Rainbow για να εμποδίσει την προγραμματισμένη πορεία ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Από το Hellenic RevengeΕπειδή η ΚΙΣΑ, ο Νεοκλής Συλικιώτης, το ΑΚΕΛ, ο Ακελικός Δήμαρχος της Λάρνακας και διάφοροι άλλοι, επιχειρούν να στρεβλώσουν την πραγματική εικόνα των γεγονότων, τα οποία διαδραματίσθηκαν στη Λάρνακα το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου, το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης παραθέτει το ιστορικό των γεγονότων, όπως έλαβαν χώραν.

Το ΚΕΑ προγραμμάτισε προ διμήνου την εκδήλωση εναντίον της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν τη διανομή φυλλαδίων, τα οποία απέβλεπαν να διαφωτίσουν τους συμπατριώτες μας για τους κινδύνους που επιφέρει η λαθρομετανάστευση και ο εποικισμός και κυρίως για τους εθνικούς κινδύνους της δημογραφικής αλλοίωσης και να καταγγείλουμε τη φιλομεταναστευτική και συνάμα αντιπατριωτική πολιτική της Κυβέρνησης Χριστόφια.

Στη δεύτερη φάση των εκδηλώσεων προγραμματίσθηκε συζήτηση στο ξενοδοχείο Άτριουμ για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και εποικισμού ώστε να καταγραφεί η επιστημονική θεώρηση του θέματος.

Στην τρίτη φάση προγραμματίσθηκε πορεία κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Φοινικούδων, με αφετηρία την πλατεία Ευρώπης και κατάληξη την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου. Για την πορεία αυτή είχε εξασφαλισθεί η απαραίτητη άδεια από τις αρμόδιες αρχές προ αρκετού χρόνου.

Μια βδομάδα πριν την πορεία πληροφορηθήκαμε από τον τύπο, ότι η ΚΙΣΑ θα προσπαθούσε να παρεμποδίσει την πορεία μας μεταθέτοντας προς τούτο στη Λάρνακα, πλησίον του χώρου που θα διερχόταν η πορεία του ΚΕΑ και των άλλων Κινημάτων, την προγραμματισμένη εκδήλωση του φεστιβάλ «Rainbow», που θα διοργάνωνε, όπως κάθε χρόνο, στη Λεμεσό.

Μετά την εν λόγω πληροφορία αποταθήκαμε στην Αστυνομία, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι θα περιφρουρούσε την πορεία μας και ότι αυτή θα διεξαγόταν ακώλυτα, όπως είχε προγραμματισθεί.

Παρά ταύτα, την ώρα της πορείας, ομάδα εγκαθέτων της ΚΙΣΑ με επικεφαλής τον Πολυκάρπου, συνεπικουρούμενος από ορδές μουσουλμάνων μεταναστών και τουρκοκυπρίων, κατέλαβε το οδόστρωμα και επιχείρησε να ανακόψει την πορεία, (όπως αναλόγως είχε πράξει στη Λευκωσία, με την πορεία του Ε.ΛΑ.Μ., τον Δεκέμβριο 2009), φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα και εκτοξεύοντας κατά των συμμετεχόντων στην πορεία και των αστυνομικών διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και τοξικές βαφές, οι οποίες τραυμάτισαν γυναίκα αστυνομικό και μέλη μας.

Μη αρκούμενοι σε τούτο, σε κάποια στιγμή παρέκαμψαν τον αστυνομικό κλοιό και διαμέσου της εξέδρας της παραλίας επιτέθηκαν στην πορεία μας από τα πλάγια με καρέκλες και πέτρες, τραυματίζοντας μέλη μας αλλά και διερχόμενους. Τα μέλη μας αντέταξαν σθεναρή άμυνα και καταδίωξαν τους επιτιθέντες αλλοδαπούς και τουρκοκύπριους, καθώς και τους αναρχικούς συμπαραστάτες τους. Κατόπιν αυτού η αστυνομία επιδεικνύοντας αποφασιστικότητα απώθησε τους αλλοδαπούς και την ΚΙΣΑ στο χώρο της παραλίας συλλαμβάνοντας και μερικούς παρεκτρεπόμενους, η δε πορεία μας συνεχίστηκε με τη συμμετοχή και μελών του Ε.ΛΑ.Μ., οι οποίοι προσήλθαν εκείνη τη στιγμή και ολοκληρώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, όπου και διαλύθηκε ειρηνικά.

Μετά το πέρας της πορείας, εκατοντάδες Λαρνακείς νεαροί, οι οποίοι πληροφορήθηκαν τα τεκταινόμενα, προσήλθαν αυθόρμητα στην παραλία των Φοινικούδων και πολιόρκησαν τους αλλοδαπούς και την ΚΙΣΑ, των οποίων το φεστιβάλ διαλύθηκε κακήν κακώς και διέφυγαν της οργής του κόσμου υπό την προστασία της αστυνομίας.

Την επόμενη μέρα η Κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ εμφανώς πανικοβλημένοι από την ομόθυμη αντίδραση της νεολαίας και του λαού της Λάρνακας, μεταξύ τον οποίων και οπαδοί του ΑΚΕΛ, σε μια συγχορδία ενορχηστρωμένης παραπληροφόρησης έσπευσαν από κοινού με τον Πολυκάρπου να μεταθέσουν την ευθύνη για τα επεισόδια στους συμμετέχοντες στην πορεία και ειδικά στα μέλη του Κινήματός μας.

Τη μεθεπομένη δε, επειδή προφανώς η ανακοίνωση της αστυνομίας δεν τους βόλευε, επειδή ακριβώς απέδιδε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση, δια χειλέων Συλικιώτη και Άντρου Κυπριανού άρχισαν να αφήνουν αιχμές εναντίον της αστυνομίας και να προσπαθούν ούτε λίγο ούτε πολύ να την ποδηγετήσουν στην έκδοση ενός πορίσματος που ν’ ανταποκρίνεται στην δική τους εκδοχή γεγονότων. Προς τούτο, όπως γράφει σχετικώς και η εφημερίδα Πολίτης, «τράβηξαν και το αυτί του Υπουργού Δικαιοσύνης», εξωθώντας τον σε δηλώσεις εναντίον του Κινήματός μας και των λοιπών Κινημάτων που συμμετείχαν στην πορεία και στην εκτόξευση συγκεκαλυμμένων απειλών σε βάρος της αστυνομίας, της οποίας προΐσταται.

Επιπλέον, επί δύο μέρες επιχείρησαν την σπίλωση του βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος μόνος απ’ όλους στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών και εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων του και συμμετείχε στην πορεία.

Τα πιο πάνω συνιστούν ανεπίτρεπτη θεσμική εκτροπή, η οποία δεν συνάδει με τα πολιτειακά θέσμια ενός δημοκρατικού καθεστώτος. Επιχειρείται δηλαδή η κατατρομοκράτηση των πολιτών και η περιστολή των συνταγματικών τους δικαιωμάτων με τη χρήση προς τούτο προβοκατόρικων παρακρατικών μηχανισμών τύπου ΚΙΣΑ, των οποίων η χρηματοδότηση είναι σκοτεινή και οι μέθοδοι αδιαφανείς.

Το ΚΕΑ επιφυλάσσεται στην άσκηση Αγωγών και κάθε άλλου δικαστικού μέσου, προς διεκδίκηση αποζημιώσεων για τα μέλη που τραυματίσθησαν από την απρόκλητη επίθεση των τραμπούκων του ΚΙΣΑ.

Καταγγέλλουμε επίσης και προτιθέμεθα να θέσουμε θέμα στην Βουλή των Αντιπροσώπων για τη χρηματοδότηση από το Υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή από το υστέρημα του αγρίως φορολογούμενου Κυπριακού λαού, εκδηλώσεων τύπου «Rainbow», οι οποίες όπως αποδείχθηκαν στρέφονται ευθέως εναντίον των Κυπρίων πολιτών και υπονομεύουν την κοινωνική γαλήνη του τόπου.

Το Κίνημά μας σε διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, θα επεκταθεί στα ως άνω με τη δέουσα λεπτομέρεια.

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
http://www.antistasi.org/

Read more...

Μεθόδευσαν την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Από το Τρομακτικο

Ημουν εκλογικός αντιπρόσωπος στο κέντρο της Αθήνας. Χιλιάδες λαθρομετανάστες ψήφισαν με ένα «μπακαλόχαρτο» με δηλωμένα και μη ελεγμένα φυσικά ωευδή στοιχεία, χωρίς να είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Πρόκειται για οργανωμένη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Αθηναίων. Πιο συγκεκριμένα, χιλιάδες λαθρομετανάστες από Μπαγκλαντές , Πακιστάν κλπ προσέρχονταν μαζικά στα εκλογικά τμήματα και ψήφιζαν χωρίς να είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Στην οδό Λιοσίων 42 και συγκεκριμένα στο 55ο Δημοτικό σχολείο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μοίραζαν ψηφοδέλτια σε πακιστανούς αλλά και άλλους λαθρομετανάστες.
Η νοθεία ήταν εξώφθαλμη και προκλητική

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΤΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ Α΄ΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ (ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΝ) ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΝΑ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ & ΜΠΛΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_436.html

Read more...

Αντίσταση στην λαθροεισβολή στην Κύπρο (βίντεο)Επιτέλους κάποιοι αντιστέκονται στον μαζικό επικοισμό και τις πολυπολιτισμικές φιέστες που οργανώνει η Ευρώπαική Ένωση στην Κύπρο!

Read more...

Η κατάντια του ιστορικού κέντρου της Αθήνας!

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

To βίντεο από το Υγρό Πύρ

Read more...

"ΜΠΑΤΣΟΙ" ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Το βίντεο από τον ΣτόχοΤι παραπάνω να περιμένει κανείς από τον Συνήγορο Προστασίας του αναρχικού και του λαθροαλλοδαπού πολίτη! Όλοι γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του "Συνήγορου" ο οποίος στελεχώνεται από τα μέλη αριστερίστικων ΜΚΟ σαν την ΚΕΜΟ, του Αλλεβιζάτου και των λοιπόν προασπιστών των λαθρομεταναστών. Αυτοί οι φορείς αποτελούν κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και τις προοδευτικής ψευδοδιαννόησης που τα ενώνει! Σε τούτο συνηγορεί η υποψηφιότητα του αμερικάνου πολίτη mr. Kamminis!

ΕΨ

Read more...

Η μνημονι(α)κή αρδουμπολογία του Βασίλη Κικίλια και οι παραδοχές Λοβέρδου (βίντεο)!Σε λιγότερο από μισό λεπτό ο Βασίλης Κικίλιας κατάφερε να αναφέρει την λέξη μνημόνιο και τα παράγωγά της έξι φορές! Τα έξι τρίποντα σε πόσο χρόνο τα βάζει άραγε;

Aν ζαλιστήκατε από την παραπάνω γενικολογία, δεν είστε μόνοι!

Την επόμενη των εκλογών θα ασχοληθεί κανείς με το έργο του περιφεριάρχη και τα απτά προβλήματα της Αττικής; Με τέτοιους υποψήφιους..., πολύ αμφιβάλω!

Ακολουθεί συγκλονιστική αοριστολογία του υπουργού υγείας Λοβέρδου, που παραδέχεται ότι τα περι περικοπών του ΠΑΣΟΚ ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Όπως φαίνεται, με τα δανεικά και τα χρήματα που αποκομίζονται από τα φορεισπρακτικά μέτρα, γίνεται μεγάλο φαγοπότι!

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ο δημοσιογράφος εξηγεί αυτό που ο υπουργός αδυνατεί να εξηγήσει!!!

ΕΨ

Read more...

Μαζικές παράνομες εγγραφές σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους

Από Το Βήμα

Παράνομες εγγραφές στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους πολιτών χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων αποκάλυψαν οι επιθεωρητές-ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης οι οποίοι έως και χθες διενεργούσαν ελέγχους έπειτα από σχετική εντολή του υπουργού Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση , γεγονός που δημιουργεί σοβαρό ζήτημα για την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας. Οι επιθεωρητές έλεγξαν δειγματοληπτικά περίπου 300 περιπτώσεις εγγραφών από τις περίπου 1.300 που εμφανίζονται στους καταλόγους του Δήμου Αθηναίων και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες.

Το σχετικό πόρισμα που συνέταξαν αναμένεται να παραδοθεί στον κ. Ραγκούση πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο αποδείχθηκε ότι δεκάδες ευρωπαίοι πολίτες εγγράφηκαν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους χωρίς να έχουν προσκομίσει τα αναγκαία ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια ή δελτία ταυτότητας), χωρίς να υποβάλουν τη σχετική δήλωση ταυτοπροσωπίας που απαιτείται από την υφιστάμενη νομοθεσία, χωρίς να προσέλθουν αυτοπροσώπως και, κυρίως, χωρίς να δηλώνουν την πραγματική διεύθυνση κατοικίας τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για την εγγραφή πολιτών της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, που αποτελούν και τη συντριπτική πλειονότητα των υπηκόων χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, έχουν «δηλωθεί» διευθύνσεις κατοικίας που είναι κατά κύριο λόγο στο Κουκάκι και στα Πετράλωνα.

Στην αυτοψία ωστόσο που έκαναν οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι σε αυτές τις διευθύνσεις κατοικούν έλληνες πολίτες, ενώ τα διαμερίσματα που βρίσκονται σ΄ αυτές ουδέποτε είχαν ενοικιαστεί σε πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Υποψίες πάντως γεννά και το γεγονός ότι οι παραπάνω διευθύνσεις είχαν δηλωθεί «μαζικά», γεγονός που καταδεικνύει ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι όχι απλώς δεν έκαναν έλεγχο στις υπεύθυνες δηλώσεις των αλλοδαπών, αλλά εσκεμμένα τους καταχωρούσαν σε αυτές τις περιοχές. Στο σχετικό πόρισμα παρά ταύτα δεν καταλογίζονται ευθύνες στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνη ούτε και σε βάρος των αιρετών του Δήμου, αλλά ελέγχονται οι υπάλληλοι της αρμόδιας Διεύθυνσης για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

***

Σχόλιο ΕΨ: Είναι προφανές ότι τo ΠΑΣΟΚ και ηΝΔ τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να αποκομίσει τα οφέλη από την παράνομη ψήφο των λαθρομεταναστών!

ΛαθροΡαγκούσης εναντίον ΛαθροΚακλαμάνη!

Read more...

Που πηγαίνουν τα λεφτά του ελλείματος;;;


Παρά τα μέτρα, παρά τα δανεικά του Ευρω-ΔΝΤ που θα κάλυπταν τις άμεσες ανάγκες τις χώρας, παρά τις περικοπές, οι πληροφορίες από την Eurostat αναφέρουν ότι η εκτίμηση για το έλλειμα του 2010 θα αγγίξει το 18.7% από το 13% του 2009.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν θα είναι γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο το ΠΑΣΟΚ κατάφερε ΣΥΓΧΡΩΝΩΣ:

1. να αυξήσει σημαντικά το έλλειμα!
2. να επιβάλλει σκληρά μέτρα!
3. να την χρεώσει με 30 δις ευρώ!

Σε μια τέτοια πιθανή περίπτωση, πως είναι δυνατόν να αυξάνεται το έλλειμα όταν περικόπτονται οι δαπάνες, και στην χειρότερη περίπτωση τα έσοδα έχουν σημειώσει ελαφριά άνοδο;

Ενα σημαντικό στοιχείο της συμφωνίας με το ΔΝΤ είναι ότι η εξόφλυση των χρεών της Ελλάδος προς τους παλαιούς της δανειστές προηγείται της εξοφλύσεως των χρεών προς το ΔΝΤ. Η αύξηση του ελλείματος παρά τα σκληρά μέτρα συνιστά ότι η τοκοχρεολυτική δόση της Ελλαδος έχει σημειώσει σημαντική αύξηση! Με άλλα λόγια, η Ελλάδα χρησιμοποιεί τα χρήματα του ΔΝΤ, αλλά και επιπλέον ίδια έσοδα για να καλύψει πρωτίστως τις οφειλές προς του εξωτερικούς της δανειστές και όχι τα λειτουργικά της έξοδα: μισθούς, συντάξεις και όλα τα άλλα που κάποιοι υποστηρικτές του μνημονίου ανέφεραν στις ομιλίες τους.

Επικυρώνονται λοιπόν τα στοιχεία που είχαν αναρτηθεί προ ημερών στο μπλογκ Ολύμπια από το προσχέδιο του προυπολογισμού και παρέθεταν το χρονοδιάγραμμα της λήξης των ελληνικών Όμολόγων!

Λήξη Ομολόγων από 01.05.2010 έως και 31.12.2013 και προγραμματισμός εκταμίευσης μηχανισμού στήριξης (ποσά σε δισεκ. €)


Μέσω του μνημονίου, οι δανειστές μας κατάφεραν να κατοχυρώσουν την πληρωμή των ομολογιακών δανείων τους. Να μας κρατήσουν εν ζωή μέχρι να πληρώσουμε τις οφειλές αυτές. Το ερώτημα που προκείπτει είναι, πως θα πληρωθεί το δάνειο προς το ΔΝΤ; Ο λόγος που οι δανειστές μας επέλεξαν την οδό του ΔΝΤ είναι ότι οι οφειλές προς αυτό είναι διαμορφωμένες με πολύ πιο σκληρούς όρους που διασφαλίζουν την εκποίηση του εθνικού πλούτου! Στην περίπτωση αυτή, τα κράτη πίστωσαν πρόσφατα το ΔΝΤ με περίπου 700 δις ευρώ, ώστε να μπορούν να στηρίξουν την δημόσια οικονομία του χρέους που έχει στηθεί όλα αυτά τα χρόνια με την ισχύ της δύναμης των όρων που επιτάσσει το ΔΝΤ.

Επιπλέον, πρέπει να αναλογιστούμε τον τρόπο με τον οποίο έχει στηθεί ολόκληρο το σύστημα του δανεισμού. Μεγάλο μέρος της πίστωσης που δέχθηκε η Ελλάδα με κυμαινόμενο επιτόκιο 4-5% περίπου, επιστρέφεται άμεσα σε τράπεζές των ιδιών χωρών που την δάνειζουν μέσω του ΔΝΤ. Το τραπεζικό μας σύστημα όμως στηρίζεται στο fractional reserve banking: Τα κεντρικά τραπεζικά ιδρύματα πιστώνουν τις τράπεζες με κεφάλαια το οποίο μαζί με ένα μεγάλο ποσοστό των καταθέσεων οι τράπεζες το διοχετεύουν στην αγορά.

Όταν μια τράπεζα αγοράζει ομόλογα χρησιμοποιεί ένα μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα των καταθετών της για την παροχή δανείων προς τρίτους. Χρήματα τα οποία δεν ανήκουν στην ίδια και παραμένουν στο λογαριασμό του καταθέτη. Αυτό είναι εφικτό διότι το σύστημα λειτουργεί με ψηφιακούς λογαριασμούς και πιστωτικά προιόντα με εικονική αξία. Όταν όμως αποπληρώνεται το δάνειο η τράπεζα οικειοποιείται το ποσό της αποπληρωμής του δανείου που παρείχε με τα λεφτά του καταθέτη. Έτσι δημιουργείται νέο χρήμα το οποίο η τράπεζα δεν είχε ποτέ στην κατοχή της!

Έτσι λοιπόν, μέσω του υπέρογκου δανεισμού οι πιστωτές μας καταφέρνουν:

1. να χρηματοδοτούν τις πολυεθνικές τους μέσω της ελληνικής ανάπτυξης (siemens, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, γέφυρα Ριου Αντίριου, κατασκευή Metro κτλ.)

2. να δημιουργούν χρήμα στις αγορές τους αγοράζοντας ελληνικά ομόλογα μέσω του fractional reserve banking.

3. να βάζουν χέρι στην Έλληνική οικονομία υπό το λάβαρο της απελευθέρωσης της αγοράς.

4. να αποκτούν δικαιώματα επί των πλουτοπαραγωγικών πηγών του ελληνικού κράτους.

Βέβαια ας μην προτρέχουμε! Ας περιμένουμε να περάσουν οι εκλογές και να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί. Όμως οι τριγμοί που διαρρέουν μέσα από την ελληνική στατιστική υπηρεσία δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί...

Είναι πάντως βέβαιο ότι αν το ε΄λλειμα έχει όντως αυξηθεί, η προσφυγή στο ΔΝΤ αποτελεί απλώς το π΄ρωτο βήμα μιας προδιεγραμμένης ελληνικής χρεοκοπίας!

ΕΨ

Read more...

ΛΑ.Ο.Σ.: Στα λόγια πατριώτες, στα έργα ... ;

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Πολλά έχουν γραφτεί για την στάση του ΛΑ.Ο.Σ. στο θέμα του μνημονίου! Όμως εδώ θα ασχοληθούμε με ένα από τα ζητήματα που θεωρείται ως η αιχμή του δόρατος του κόμματος: την λαθρομετανάστευση!

Θα θυμάστε όλοι την αδράνεια του ΛΑ.Ο.Σ. τους δύο πρώτους μήνες της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Εντέλει έπειτα από πιέσεις ο Καρατζαφέρης αποφάσισε να στηρίξει την πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών ενάντια στο νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες.

Έπειτα το κόμμα δια στόματος του εκπροσώπου του Άδωνι Γεωργιάδη ξεγέλασε τους ψηφοφόρους του εξαγγέλοντας ότι την ύστατη στιγμή θα καλούσε τον κόσμο στους δρόμους. Η εξαγγελία όχι μόνο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, αλλά ο Καρατζαφέρης στράφηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον όσων βρέθηκαν την αποφράδα τούτη ημέρα έξω από το κοινοβούλιο - ακόμη και όταν επρόκειτο για την νεολαία του κόμματος του η οποία αψήφησε την εντολή του Προέδρου για αποφυγή αντιδράσεων.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε ότι:

" εμείς θα προσφύγουμε αμέσως στο ΣτΕ εναντίον του νόμου, (!!!!!!)" Πηγή

Δήλωνε επίσης ότι θα συγκέντρωνε τις 1 εκ. υπογραφές και θα τις έστελνε στο Ευρωπαικό κοινοβουλιο επικαλλούμενος την σχετική οδηγία που περιγράφεται εντός της Συνθήκης της Λισσαβώνας!

Οι μήνες πέρασαν, οι υπογραφές κατέλληξαν στον κάδο των αχρήστων και το θέμα της προσφυγής στο Συμβούλιο Επικρατείας στα αζήτητα του ΛΑ.Ο.Σ και των δικηγόρων του!

Εντέλει, στις 5 Αυγούστου φιλοτιμήθηκε ο δικηγόρος Ιωάννης Ανδριόπουλος για να καταβάλει την σχετική αίτηση αντισυνταγματικότητας στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

Τελικά ο Καρατζαφέρης πάντα βρίσκει κάποια δικαιολογία για να τάσσεται κάθε φορά υπέρ των αθλίων του συστήματος που υποσχέθηκε να πολεμήσει. Έτσι και αυτή την φορά, με δικαιολογία την ανακοπή του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, ο Καρατζαφέρης στήριξε τον Νικήτα Κακλαμάνη, υπέρμαχο των λαθρομεταναστών και υπεύθυνο για την κατάντια της Αθήνας! Μάλιστα ο "Πρόεδρος" προσέβαλε την νοημοσύνη των ψηφοφόρων του επιλλέγοντας την υποψηφιότητα Ψινάκη, την στιγμή που εμποδίζει την υποψηφιότητα Βορίδη υπό την δικαιολογία του προβληματικού παρελθόντος! Κινήσεις ενδεικτικές του ότι ο Καρατζαφέρης χορεύει στον ρυθμό των ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν το παρελθόν του Ψινάκη στην show bizz ως παράσημο, ενώ αυτό του Βορίδη στον εθνοπατριωτικό χώρο ως ανάθεμα! Την ίδια στιγμή ο Καρατζαφέρης στρεφόταν κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη που διατηρεί σαφώς τις πιο εθνικοκεντρικές θέσεις σε ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. θυμήθηκαν προεκλογικά το πρόβλημα του Αγίου Παντελεήμονα (βίντεο από την ομιλία του Θ. Πλεύρη). Μόνο που πέρα από την μοναδική εμφάνιση του Θάνου Πλεύρη στην πλατεία, ουδείς τους έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην περιοχή και ουδέποτε συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής. Έρχονται όμως σήμερα οι βουλευτές του Καρατζαφέρη να οικειοποιηθούν το ζήτημα του Αγιού Παντελέημονα, πιθανώς διότι βλέπουν τα ποσοστά άλλων κομμάτων να ανεβαίνουν στην περιοχή.

Tέλος, το πρόβλημα με το παρεμπόριο διαιωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στο κέντρο της Αθήνας. Προ 3 ετών για παράδειγμα βρισκόταν σε χειρότερη κατάσταση από ότι σήμερα. Γίνεται προφανές ότι οι πρόσφατες πρωτοβουλίες στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. με την οργάνωση Παρεμπόριο-Στοπ αποτελούσαν μια προεκλογική καμπάνια για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη με την "Αττική οδό". Γι αυτό δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα προβλήθηκε μετά την ψήφιση του Καλλικράτη που ενδυνάμωσε τις αρμοδιότητες του περιφεριάρχη Αττικής, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του βουλευτή του κόμματος.

Οι πολιτικοί κρίνονται από τα έργα και όχι τα λόγια. Και δυστυχώς τα έργα του ΛΑ.Ο.Σ. δείχνουν έναν αντίθετο προσανατολισμό από αυτόν που επικαλείται.

O προδότης είναι χειρότερος εχθρός και από τον εχθρό σου!

ΕΨ

Read more...

Καθημερινή: Με Φ16 και βόμβες ναπαλμ κάτοικοι του Αγιού Παντελεήμονα αφάνισαν από το πρόσωπο της γής 8 Αφγανικά χωριά!

ΕΨ: ... και η προπαγάνδα της λαθροεφημερίδας του Αλαφούζου καλά κρατεί!!! Είναι απίστευτο πως η Καθημερινή μετατρέπει τους λαθροεγκληματίες που εμπλέκωνται σε συμμορίες και τραυματίζονται σε εγκληματικές πράξεις ως δήθεν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από Έλληνες πολίτες!!! Έτσι σε πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων του Σαββάτου στο Ά. Παντελέημονα η Καθημερινή δημοσίευσε ένα κείμενο παρμένο από σενάριο χολυγουντιανής ταινίας.

Διαβάστε και φρίξτε:


"Εβαλαν φωτιά σε αυτοσχέδιο τζαμί


Γεγονότα βίας επαναλαμβάνονται καθημερινά στις πλατείες Αττικής και Αγ. Παντελεήμονα. Το Σάββατο το βράδυ άγνωστοι εγκλώβισαν 40 περίπου μουσουλμάνους στο αυτοσχέδιο τζαμί της οδού Αριστομένους. Εβαλαν λουκέτο στην πόρτα του ημιυπόγειου διαμερίσματος ώστε να μην μπορούν να φύγουν, έριξαν μέσα βενζίνη και έβαλαν φωτιά. Οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν αφού οι αλλοδαποί έσβησαν από μέσα τη φωτιά και παρατάχθηκαν μπροστά στο ημιυπόγειο διαμέρισμα ώστε να αποφευχθεί λιντσάριμα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου. Ομως τέσσερις περαστικοί Αιγύπτιοι υπήρξαν θύματα της βίας των αγνώστων, όπως και άλλοι αλλοδαποί στη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού που εξαπολύθηκε σε παρακείμενους δρόμους. Εκ των Αιγυπτίων ο κ. Χακ Ιμπραχήμ νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό με μαχαιριές στο δεξί χέρι και την πλάτη, εκδορές, εκχυμώσεις, κατηγορούμενος από την αστυνομία ότι ο ίδιος κρατούσε μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε. Ο κ. Κερίμ Χουσεΐν παραμένει ασαφές εάν νοσηλεύεται ή βρίσκεται ακόμη κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα. Μόλις την περασμένη Πέμπτη οι σκηνοθέτες Κωνσταντίνος Γιάνναρης, Χρήστος Βούπουρας και Γιώργος Κόρρας, κάτοικοι της περιοχής, κατήγγειλαν ότι ενώ επιθέσεις όπου υπήρξαν μάρτυρες ή θύματα έχουν γίνει από Ελληνες, η αστυνομία επιμένει να καταγράφει στα επίσημα έγγραφά της ότι γίνονται από Αφγανούς..."

Read more...

Μέχρι πότε θα παίρνουν άδειες εξόδου οι επικίνδυνοι αλλοδαποί κρατούμενοι από τις φυλακές;

Ένα άτομο έχει συλληφθεί και ένα ακόμα αναζητείται, για την καταδιώξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, νωρίτερα στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσαν με δύο μοτοσυκλέτες, επιχείρησαν να ελέγξουν δύο άτομα, αλλά αυτοί πυροβόλησαν με πιστόλι εναντίον τους, δύο φορές. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν του πυροβολισμούς και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είναι αλλοδαπός κρατούμενος των φυλακών, από τις οποίες είχε πάρει άδεια που έληγε σήμερα.

Για τη σύλληψη του δεύτερου γίνονται εκτεταμένες έρευνες από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: Καθημερινή

Read more...

Λαθρομετανάστες: Τους πληρώνουμε και τα ταξίδια της επιστροφής

Read more...

Συλλήψεις 2 υπόπτων για συμμετοχή στην «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» μετά από έκρηξη στο Παγκράτι

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Από το News247.gr

Mέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» είναι οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Παγκράτι για την απόπειρα τετραπλής βομβιστικής επίθεσης σε πρεσβείες της Αθήνας.

Όπως επιβεβαιώνεται από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του 22χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση.

Η συμμετοχή του είχε προκύψει έπειτα από την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι της 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι, όπου πραγματοποιούσαν τις συναντήσεις τους τα μέλη της «Συνωμοσίας».

Ο ίδιος είχε θεωρηθεί τότε ως ο κατασκευαστής των εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ, στις 9 Ιουνίου του 2010 στην Ηλιούπολη. Για τον δεύτερο, ηλικίας 24 ετών δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης.

Ωστόσο, οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής συνέτειναν στο συμπέρασμα ότι και ο 24χρονος είχε εμπλοκή με τη δράση της οργάνωσης.

Τη στιγμή της σύλληψης, οι δύο νεαροί είχαν στην κατοχή τους δύο πιστόλια Glock με πέντε γεμιστήρες, ενώ ο ένας από τους συλληφθέντες έφερε περούκα, καπέλο τύπου τζόκεϊ και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Επιπλέον, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ανακοινώθηκε ότι οι δύο δράστες τη στιγμή της σύλληψής τους είχαν στην κατοχή τους ένα ακόμα δέμα το οποίο περιείχε δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ο πρώτος είχε αποδέκτη την πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα και το δεύτερο τον... Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί!

Τους δύο άνδρες που έκαναν την "εκρηκτική διανομή" εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κάλεσαν ενισχύσεις.

Δύο αστυνομικοί τους σταμάτησαν, ενώ από τη Β. Γεωργίου έφτασαν και οι ενισχύσεις, με αποτέλεσμα οι τρομοκράτες να παραδοθούν.

Ένας από τους δύο, δήλωσε πολιτικός κρατούμενος και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, ακολούθησε δακτυλοσκόπηση και διαπιστώθηκε η ταυτότητά του.

Το δέμα, που εξερράγη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας υπαλλήλου, ανέγραφε ως παραλήπτη την πρεσβεία του Μεξικού, όπου πριν λίγες μέρες σε συγκρούσεις μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών είχε χάσει τη ζωή του ένας αναρχικός.

Ο φάκελος, που άφησαν οι συλληφθέντες στη δεύτερη εταιρεία κούριερ και ο οποίος εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη, ανέγραφε ως παραλήπτη την πρεσβεία της Ολλανδίας. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές δύο γυναικών.


Έκρηξη και ύποπτα δέματα


Όλα ξεκίνησαν στις 11:40, όταν στην εταιρεία Ταχυμεταφορών Swift Mail, στην οδό Αστυδάμαντος 71 στο Παγκράτι, σημειώθηκε έκρηξη μικρής ισχύος μόλις μια υπάλληλος πήγε να πάρει δέμα με προορισμό την πρεσβεία στου Μεξικού, στην Αθήνα, που είχαν αφήσει άγνωστοι, λίγα λεπτά νωρίτερα. Η υπάλληλος τραυματίστηκε στα δάκτυλα, ενώ οι γείτονες δεν άκουσαν την έκρηξη, καθώς δεν ήταν πολύ δυνατή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δέμα άφησε ένα άτομο που ήταν μεταμφιεσμένο και φορούσε περούκα και καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Για το λόγο αυτό η υπάλληλος, επειδή θεώρησε ύποπτο τον αποστολέα, έπιασε το δέμα στα χέρια της με αποτέλεσμα αυτό να εκραγεί και να την τραυματίσει ελαφρά στα δάχτυλα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, που με βάση τις περιγραφές των ατόμων και έρευνες, εντοπίστηκε ένα άλλο παρόμοιο παγιδευμένο δέμα, που είχε αφεθεί στα γραφεία της εταιρείας ACS, στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι. Το δέμα αυτό είχε προορισμό την πρεσβεία της Ολλανδίας και εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

Ελεγχόμενες εκρήξεις έγιναν και σε στάση λεωφορείου στην οδό Ριζάρη προς το Πολεμικό Μουσείο, για να εξουδετερωθούν οι άλλοι δύο φάκελοι, που είχαν βρεθεί πάνω στους συλληφθέντες.

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Παγκράτι έχουν αποκλειστεί, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Read more...