Σε ποιους πήγαν να χαρίσουν 24 δισ. ευρώ

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Από το Πρώτο Θέμα


Από τη μία η κυβέρνηση μειώνει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων και από την άλλη σβήνει τα χρέη εταιρειών και επιχειρηματιών που τις προηγούμενες δεκαετίες ωφελήθηκαν σε βάρος του κράτους.

Η πρακτική κάποιων απότους οφειλέτες, από τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια το Ελληνικό Δημόσιο δεν μπόρεσε να εισπράξει ούτε ένα ευρώ, ήταν σχετικά απλή: εξέδιδαν πλαστά και εικονικά τιμολόγια εισπράττοντας παράνομα τον ΦΠΑ άλλα ταυτόχρονα φέσωναν και τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς δεν πλήρωναν σε εισφορές ούτε ένα ευρώ για τους υπαλλήλους τους που απασχολούσαν.

Πάνω από 3.700 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που οφείλουν συνολικά στο κράτος το θηριώδες ποσό των 24-25 δισ. ευρώ και η κυβέρνηση προσπάθησε να δώσει άφεση αμαρτιών, χωρίς όμως αποτέλεσμα προς το παρόν, καθώς ο υπουργός Οικονομικών απέσυρε τη σχετική διάταξη από το πολυνομοσχέδιο. Το Βατερλό της κυβέρνησης οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν έντονα στο συγκεκριμένο άρθρο του νομοσχεδίου για τις ΔΕΚΟ περί διαγραφής των 25 από τα 33 δισ.που είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, καθώς τους ζητήθηκε να ψηφίσουν μια διάταξη, χωρίς όμως νωρίτερα να έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα που περιλαμβάνει. Τα ποσά αυτά προέρχονται από χρέη που -σύμφωνα με το κείμενο του νομοσχεδίου- χαρακτηρίζονται από τις εφορίες ως ανεπίδεκτα είσπραξης, εκφράστηκαν όμως έντονες αμφιβολίες σχετικά με τη σκοπιμότητα της διάταξης και το σε ποιους ανήκαν αυτά τα -υπό διαγραφή- χρέη. Υπενθυμίζεται ότι πριν από τις εκλογές του 2009 ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος σε αυτά τα χρήματα που τότε εθεωρείτο από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ ότι μπορούν να εισπραχθούν, είχε πει την περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν». Κορυφαία πηγή του υπουργείου Οικονομικών υποστήριξε μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ότι η κυβέρνηση θα επανέλθει με νέα νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα θωρακίζεται -όπως εκτιμούν- περισσότερο.

Στόχος είναι, διευκρινίζει η ίδια πηγή, να εφαρμοστεί αυτό που γίνεται σε άλλες χώρες. Δηλαδή, να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους οι ΔΟΥ χαρακτηρίζουν ανεπίδεκτες είσπραξης αυτές τις οφειλές. Δηλαδή, αν μέρος των 24 δισ. ευρώ είναι οφειλές «εν ζωή», τότε αυτές να εισπραχθούν τελικά. Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που οφείλονται δεν πρόκειται να εισπραχθεί ποτέ, καθώς πρόκειται είτε για οφειλές εταιρειών που έχουν πτωχεύσει εδώ και χρόνια, είτε για πρόστιμα από πλαστά και εικονικά τιμολόγια φυσικών προσώπων χωρίς περιουσία, είτε για πολίτες με υψηλά χρέη που έχουν αποβιώσει αλλά οι κληρονόμοι τους δεν τα αποδέχτηκαν.

Η λίστα με τους οφειλέτες Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει σήμερα ένα μέρος από τη λίστα με τις οφειλές που έχουν στο κράτος συνολικά 4.000 επιχειρήσεις (και φυσικά πρόσωπα), οι οποίες, αν όλα αυτά τα χρόνια πλήρωναν τα χρέη τους, τότε η κυβέρνηση δεν θα «έκοβε» τους μισθούς χιλιάδων υπαλλήλων, όπως για παράδειγμα των δικαστικών, των καθηγητών, των αστυνομικών κ.ά. Κάποιες από αυτές -λιγοστές- τα έχουν ρυθμίσει και ήδη πληρώνονται, ενώ κάποιες άλλες, παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια έγιναν σχετικές ρυθμίσεις, δεν πληρώνονται. Υπάρχουν όμως και επιχειρήσεις που έχουν πτωχεύσει, τους πρώην ιδιοκτήτες των οποίων κανένας κρατικός υπάλληλος δεν ενοχλεί, αν και έχουν μεγάλη ακίνητη και κινητή περιουσία, καθώς έχουν μεταβιβάσει τα περιουσιακά τους στοιχεία. Η λίστα με τις πιο γνωστές εταιρείες και τους επιχειρηματίες έχει ως εξής:

-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ. Ο οικονομολόγος από τη Θεσσαλονίκη ήταν συντονιστής της μεγάλης υπόθεσης με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ, η οποία εκτυλίχθηκε κυρίως στη Θεσσαλονίκη κατά τη δεκαετία του 1990 και αποκαλύφθηκε το 2001.Του έχουν καταλογιστεί πρόστιμα ύψους 636 εκατ. ευρώ ενώ έχει καταδικαστεί σε 223 χρόνια φυλακή.

-ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ. Οι οφειλές της από τη γνωστή υπόθεση των ομολόγων που πούλησε στα ασφαλιστικά ταμεία ανέρχεται στο ποσό των 551 εκατ. ευρώ.

-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ -ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. Η εταιρεία έχει ήδη τεθεί σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, οφείλει το ποσό των 551 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτά πρέπει να προστεθούν επιπλέον 400 εκατ. ευρώ που οφείλει στο ΙΚΑ.

-ΟΣΕ. Οι οφειλές ανέρχονται στο θηριώδες ποσό των 383 εκατ. ευρώ.

-EXPRESS SERVICE. Η εταιρεία είναι εν λειτουργία και οφείλει 33 εκατ. ευρώ. Ιδιοκτήτης είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Ραπτόπουλος, ο οποίος διαθέτει μεγάλα περιουσιακά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και μια υπερπολυτελή βίλα στη Θεσσαλονίκη. Το 2001 ο τότε υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης και η υφυπουργός Μιλένα Αποστολάκη είχαν αποφασίσει την αναστολή της λειτουργία της επιχείρησης, απόφαση όμως που ανατράπηκε λίγους μήνες μετά. Αλλες εταιρείες του ίδιου επιχειρηματία οφείλουν το ποσό των 34 εκατ. ευρώ.

-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Οφείλει το ποσό των 22,7 εκατ. ευρώ.

-ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. Η εταιρεία εμφανίζεται να έχει διακόψει οριστικά τις λειτουργίες της, αν και οφείλει το ποσό των 19 εκατ. ευρώ. Πλέον ονομάζεται Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας και ανήκει στον επιχειρηματία Νίκο Ταβουλάρη.

- ΝΑΥΣΙ Α.Ε. Ναυπηγεία στο Πέραμα που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους. Ανηκαν στον επιχειρηματία Γ. Καλογερίδη. Οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

-HELLENIC QUALITY FOODS: Πρόκειται για την εταιρεία με την επωνυμία «Κοτόπουλα Μιμίκος». Επικεφαλής είναι ο Κωνσταντίνος Γιαζιτζόγλου και το συνολικό ποσό της οφειλής ανέρχεται στο ποσό των 8,3 εκατ. ευρώ.

-SEX FORM. Η εισηγμένη εταιρεία παραγωγής εσωρούχων κήρυξε πτώχευση το 2006, αφήνοντας χρέη 6,1 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία απασχόλησε πολλές φορές την επενδυτική κοινότη- τα, αφενός λόγω της τρελής κούρσας της μετοχής της μεσούσης της χρηματιστηριακής κρίσης το 2002-2003, αφετέρου με τα... καμώματα του βασικού της μετόχου, ο οποίος κατηγο- ρήθηκε ότι καταχράστηκε 5 εκατ. ευρώ από το ταμείο της.

-TVΧ ΕΛΛΑΣ. Πρόκειται για τη γνωστή εταιρεία μεταλλείων της Χαλκιδικής, η οποία οφείλει το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία εμφανίζεται να έχει πτωχεύσει.

-ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. Το χρέος του γνωστού τραγουδιστή υπερβαίνει τα 5 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

-ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ SECURITY. Η εταιρεία οφείλει 4,6 εκατ. ευρώ.

-ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. Εχει καταθέσει αίτηση για το άρθρο 99 ενώ οφείλει το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ

-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΨΗ. Οι οφειλές της άλλοτε πανίσχυρης οικογένειας ανέρχονται στο ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ. Επίσης, έχει υψηλά χρέη και στις τράπεζες που φημολο- γείται ότι υπερβαίνουν τα 50 έως 100 εκατ. ευρώ.

-ΠΙΤΣΑ ΦΑΝ. Εχει οφειλές που υπερβαίνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

-ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ: Ηταν μια από τις διάσημες επιχειρήσεις του Χρηματιστηρίου του 1999. Βασικοί μέτοχοι ήταν η οικογένεια Ταμπακούλη και Πατραμάνη. Η εταιρεία έχει υποβάλειαίτηση για να περιέλθει σε εκκαθάριση εν λειτουργία. Χρωστάει 2,4 εκατ. ευρώ, αν και όπως εκτιμάται η ακίνητη περιουσία της ανέρχεται στο ποσό των 120 εκατ. ευρώ.

-ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ. Ο πάλαι ποτέ ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NEW CHANNEL (πτωχευμένο) του επιχειρηματία Μανούση έχει οφειλές ύψους 2,1 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος σήμερα δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά με την εταιρεία ΣΑΟΣ και εκτιμάται ότι έχει σημαντική ακίνητη περιουσία και υψηλές καταθέσεις.

-ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ. Η εταιρεία του πάλαι ποτέ γνωστού επιχειρηματία Ανδρέα Κορασίδη, που τα τελευταία χρόνια φυτοζωεί, οφείλει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ.

-Σ.Κ. ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ. Ο έμπορος αυτοκινήτων Σπύρος Παζαρόπουλος, που όπως λέγεται στην αγορά αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με τις εταιρείες του, έχει χρέη ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Τα χρέη του προς τις τράπεζες υπερβαίνουν τα 15-20 εκατ. ευρώ.

-ΓΛΟΥ Α.Ε. Οι επιχειρηματίες Γιώργος και Αντώνης Γλου έχουν οφειλές 880.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή έχουν προβλήματα με τη γερμανική Δικαιοσύνη καθώς η εταιρεία Puma έχει κινηθεί εναντίον τους για πλήθος οικονομικών ατασθαλιών που ανακαλύφθηκαν.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MΗΤΣΗΣ. O γνωστός ξενοδόχος από τη Ρόδο Σ. Μήτσης έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 800.000 ευρώ. Είναι βασικός μέτοχος σε μεγάλα ξενοδοχεία στη Ρόδο και διαθέτει σημαντική ακίνητη περιουσία.

-ΑΛΝΤΕΜΑΡ: Ο ξενοδόχος Νίκος Αγγελόπουλος από δύο εταιρείες του έχει οφειλές ύψους 834.000 ευρώ. Διαθέτει σημα-ντική περιουσία στη Χερσόνησο της Κρήτης.ΤΡΙΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
1) Γιατί το οικονομικό επιτελείο δεν περίμενε να διαπιστώσει το αξιόπιστο των γνωμοδοτήσεων αυτών από τις εφορίες ώστε να δει ποια από αυτά τα χρέη μπορούν τελικά να καταλήξουν στα δημόσια ταμεία, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία;

2) Γιατί δεν έδωσε εντολή στην επιτροπή ελέγχου του ανεπίδεκτου είσπραξης αυτών των οφειλών να λειτουργήσει τάχιστα και να αποφανθεί και στη συνέχεια να κατατεθεί σχετική διάταξη; Γιατί προτιμήθηκε πρώτα να νομοθετηθεί η διαγραφή των χρεών και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί η αρμόδια επιτροπή;

3) Γιατί προτιμήθηκε πρώτα να νομοθετηθεί η διαγραφή των χρεών και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί η αρμόδια επιτροπή;

Read more...

Όταν οι παπάδες σπάνε την σιωπή έναντι των νεοταξίτων και λένε τα αυτονόητα (βίντεο)Δεν είμαι κανένας βαθεία θρησκόληπτος! Όμως σέβομαι τους θεσμούς και προπάντων το γεγονός ότι ένας εκπ΄ροσωπος της εκκλησίας στην οποία πιστεύουν οι περισσότεροι από τους συμπολίτες μου δίνει την ευχή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Αν δεν είχε αντιδράσει ο μητροπολίτης Ιερεμίας, ουδείς εκ των υπνωτισμένων παρεβρισκομένων θα είχε αρθωσει κουβέντα έναντι στην προσβολητική συμεριφορά του συμβούλου από την "Λαική  Συσπείρωση". Το να είσαι άθεος δεν σημαινει ότι μπορείς να προσβάλεις τα έθιμα και τα πιστεύω της πλειοψηφίας.

ΕΨ

Read more...

Όρκοι και τελεταί εν καιρώ "Δημoκρατίας"

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

H "δημοκρατία" του Καμίνη κρυμμένη πίσω από τις στατικότητες των κτιρίων και τις ασπίδες των ΜΑΤ!

Η φωτογραφία από την Χρυσή Αυγή

Πρόκειται για μια ελάχιστη γεύση του τι εννοούσε ο Καμίνης όταν έλεγε ότι θα "αλλάξουμε την Αθήνα"!

ΕΨ

Read more...

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ερμού στο έλεος των Αφρικανών λαθρέμπορων!

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010Τώρα που πέρασε η προεκλογική περίοδος, το χάος επανήλθε στην οδό Ερμού με εκατοντάδες λαθρομετανάστες λαθρέμπορους να πωλούν τα λαθραία εμπορεύματα ανενόχλητοι στο εμπορικό κέντρο της πτρωτεύουσας!

Η πολιτική ηγεσία της χώρας έχει δώσει εντολή για την παράβλεψη των νόμων και οι εισαγγελείς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!

ΕΨ

Read more...

Απαγορεύθηκε η ελεύθερη είσοδος πολιτών στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου από τον "συνήγορο του πολίτη"

Αύριο (Τετάρτη 29/12) στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Διευκρινίζεται πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημέρωσαν για ένα μικρό πρόβλημα στατικότητας στις αίθουσες της τελετής σε συνδυασμό με τον σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό των νέων αιρετών στελεχών που θα ορκιστούν αύριο. Για τον λόγο αυτό η είσοδος στο δημαρχείο για την τελετή θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις.

Ημερήσια online


Δηαλδή "με το δεξί" ξεκινά ο άνθρωπος την θητεία του! Ακουσε ότι στην ορκωμοσία σκόπευαν να παρεβρεθούν οι οπαδοί του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, έκλεισε άρον άρον την τελετή! Τι απέγινε ´κείνο το παραμυθι που μας λέγαν στο σχολείο για την "Δημοκρατία" που δεν την έσκιαζε φοβέρα καμιά;

Πάλι παρέα με τα ΜΑΤ θα γιορτάσουν ακόμη ένα "δημοκρατικό" θεσμό! Φαντάζομαι πως στον ίδιο ρυθμό θα χορεύουν σε κάθε δημοτική συνέλευση οι "δημοκράτες"!

ΕΨ

Read more...

ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Γράφει ο redhawk από το Hellenic Revenge


Αυτό το ιστολόγιο ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από τριάμισι χρόνια με μοναδικό στόχο την εξάπλωση της Α-ΛΗΘΕΙΑΣ (άρνησης της λήθης κλικ εδώ). Η λήθη αποτελεί μία πανούκλα που με ρυθμούς τάχιστους εδώ και χρόνια έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλα τα ΜΜΕ που δολαροστομώνονται από τους εθνοπροδότες τούτης της έρμης πατρίδας μας.

Σας υποσχεθήκαμε ότι θα σας δώσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλο το χρονικό της χαφιέδικης σκευωρίας, όπως όλοι καταλαβαίνετε λόγω έλλειψης χρόνου προς το παρόν αυτό θα γίνεται διεξοδικά. Τα γεγονότα θυμίζουν φιάσκο της πιο σκληρής χούντας με σπίλωση του ονόματός μας μέσω της παράνομης άρσης του απορρήτου μιας και δεν μπορούσε να στηθεί άρση χωρίς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ». Για όλα αυτά όμως η δικαιοσύνη θα έχει το λόγο και όταν θα δικαιωθούμε ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να γίνει η δικαστική απόφαση ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ σε όλες τις λασποχαφιεδοφυλλάδες που επιχείρησαν να ρίξουν λάσπη και όχι να την βγάλουν με ένα μικρό μονόστηλο σε κάποια σελίδα αριθμός 84. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.

Κατ αρχήν να ευχαριστήσουμε θερμά μέσα από τα βάθη της ψυχής μας όλους τους συνιστολόγους και φίλους του ιστολογίου μας που μας συμπαραστάθηκαν αυτές τις δύσκολες στιγμές. Να θυμάστε κάτι φίλοι συνμπλόγκερς. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή στον καθ ένα από εσάς. Το κράτος και η δημοκρατία έχουν πλέον καταλυθεί. Να ζητήσουμε συγνώμη που δεν αναφερόμαστε στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά προς το παρόν, αυτό συμβαίνει για να μην ξεχάσουμε κάποιον και τον αδικήσουμε με την αμελή παράλειψή μας. Θα συμβεί τάχιστα όταν θα έχουμε επαρκή χρόνο.

Να τονίσουμε επίσης πως χαιρόμαστε που τα φιλοιντιμιντιακά και φιλοσιριζέικα σάιτς του parakratous πήραν το μέρος του καθεστώτος και των χαφιέδων. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Καθώς επίσης να υπενθυμίσουμε στα «υπεραπατριωτικά» μαντριά του καθεστώτος που από καιρό τα έχουμε εντοπίσει και έχουμε θίξει το θέμα μη επεκτείνοντας μιας και δεν ήταν του παρόντος, πως με την ένοχη σιωπή τους θα ασχοληθούμε εκτεταμένα καθώς και για τον ρόλο που παίζουν για να λειτουργεί το σύστημα ρολόι μέσα από ελεγχόμενους τσοπάνηδες. Το κάθε πράγμα στον καιρό του όμως....

Το χαφιεδότσουρμο έσκασε μύτη λοιπόν αλλά δεν του βγήκε ο μαϊντανός...ζήτησε αρχικά ο σιριτωμένος αρχηγός που υποτίθεται έχει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στα χέρια του από την google να του παραδώσει τα στοιχεία μας. Αυτό βέβαια δεν κατέστη δυνατόν, μιας και τον blog μας είναι ΕΛΕΓΜΕΝΟ από την google κατόπιν καταγγελιών εθνομηδενιστών της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» της Κύπρου παλαιότερα και αφού κρίθηκε ότι δεν έχει τίποτα το μεμπτόν συνεχίσαμε την διάδοση των κρυμμένων ειδήσεων και των κατ εξακολούθησιν φιμωμένων ιδεών από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Η άρση του απορρήτου λοιπόν μπορούσε να επιτευχθεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο με την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ κακουργήματος. Ο Σφακιανάκης υπεύθυνος για να ελέγξει την σκευωρία ΔΕΝ το έκανε ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ και επέτρεψε να δοθούν τα στοιχεία μας στην δημιοσιότητα. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΦΙΜΩΣΗ, ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Θα σας μιλήσουμε εκτεταμένα γι αυτό σε επόμενη ανάρτηση.

Η χώρα όχι μόνο είναι παραδομένη σε ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ όσον αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και όσον αφορά την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Τους ονομάσαμε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ και θα δείτε κάτωθι το γιατί. (να πούμε πως τα δεκάδες ψεύδη τους θα τα καταρρίψουμε ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ και τότε να ανοίξουν λαγούμια να κρυφτούν)

Λαμβάναμε επί καιρό απειλητικά μέιλ με τα οποία μας ζητούσαν να το βουλώσουμε. Δεχόμασταν ανάλογα σχόλια επίσης τα οποία φυσικά και δεν δημοσιεύσαμε μιας και γνωρίζαμε από που προέρχονταν και δεν θέλαμε να δώσουμε καμία έκταση και αξία στους παράφρονες. Την ημέρα πριν την εισβολή στην οικία μας ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ (θα αναφερθούμε ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ μελλοντικά αναλυτικά) δεχτήκαμε τηλεφωνήματα στο κινητό μας τηλέφωνο. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το σταθερό μας τηλέφωνο είναι μονίμως εκτροπή στο κινητό, οπότε οι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ δεν μπορούσαν να εντοπίσουν που ακριβώς ήμασταν. Πήραν λοιπόν στο σταθερό με εκτροπή στο κινητό αργά το βράδυ, δήθεν ότι θέλουν να μας παραδώσουν δέμα από μία εταιρεία κούριερ ρωτώντας μας επίμονα που βρισκόμαστε και αν θα ήμασταν εκεί την επόμενη ημέρα ώστε να το παραδώσουν.

Εμείς φυσικά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ενημερωθήκαμε ότι δεν είχαμε καμία τέτοια εκκρεμότητα με την εν λόγω εταιρία και ούτε περιμέναμε κάτι από κάποιον που δεν γνωρίζαμε κάν. Οι μπετόβλακες επέμειναν τότε με απειλητικό ύφος να μας ρωτάνε πότε θα ήμασταν σπίτι, και τότε τους ρωτάμε το δικό τους τηλέφωνο το οποίο φυσικά και αρνήθηκαν να δώσουν με το δικαιολογητικό πως ήταν υπάλληλοι. Σε αυθόρμητη ερώτησή μας να ψηλαφίσουν το δέμα που δήθεν επρόκειτο να μας παραδώσουν και να μας πουν τι νομίζουν πως είναι παίρνουμε την καταπληκτική απάντηση «ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ». Αν εσείς έχετε ακούσει ποτέ εταιρεία να μοιράζει διαφημιστικά με κούριερ τότε να μας το πείτε κι εμάς. Η απύθμενη βλακεία των χαφιέδων χωρίς καν ετοιμότητα απάντησης μας κάνει όλους να αναλογιζόμαστε ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΜΥΣΤΙΚΕΣ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ καθώς και το επίπεδό τους.

Επειδή όμως έχουμε να σας αφηγηθούμε απίστευτα περιστατικά απύθμενης βλακείας ακούστε και αυτό. Θα τα αφηγούμαστε σε επεισόδια και ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.

Στο διπλανό σπίτι από εμάς ένας κύριος έχτιζε δώμα στην ταράτσα με άδεια και όλα τα σχετικά. ‘Όταν μπήκαν μέσα οι εν λόγω κύριοι (εισαγγελέας- 2 της δίωξης ένας ασφαλίτης και άλλος ένας 5 στο σύνολο) κάλεσαν το 100 να έλθει και να συλλάβει τον κύριο οδηγώντας τον στο τμήμα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ για το οικοδόμημα που έφτιαχνε. Φυσικά και προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος ΞΕΧΕΣΕ στην κυριολεξία τους ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ που χωρίς καν να ελέγξουν τον γείτονά μας τον ΕΣΥΡΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

Αν γουστάρετε, να μας μηνύσετε για όλα τα παραπάνω, να βγει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤE ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.

Τούτες τις μέρες γίναμε δέκτες απίστευτων καταστάσεων. Ένα θα σας πούμε επειδή οι χαφιέδες συνεχίζουν να μας περιτριγυρίζουν

ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΕΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ – Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΦΕΤΟΣ....

----

Και οι δηλώσεις του συνταγματάρχη που εμπλέχθηκε άδικα στην υπόθεση στην εικόνα από το Πρώτο Θέμα.

Read more...

Τατιάνα, πάρε κι εσύ ένα Νιγηριανό!Να προσθέσω επίσης ότι η προπαγάνδα της Τατιάνας και των παραγωγών της στον ΑΝΤΕΝΝΑ αξίζει όσο και η εκπομπή της! Δεν θα έπρεπ να ασχολείται κάποιος με δαύτους αλλά δυστυχώς τέτοιες εκπομπές παρακολουθούνται από σημαντικό αριθμό αποβλακωμένων!

ΕΨ

Read more...

Ξεράστε παρακαλώ, ... με την εμετική λαθρο-προπαγάνδα της ΝΕΤΠαρεπιπτόντως η εικονιζόμενη είναι η κόρη του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου. Για την συγκεκιρμένη εκπομπή ο Α/ΓΕΣ φέρεται να κίνησε παράνομες διαδικασίες άρσης του απορρήτου για να μυνήσει τους διαχειριστες των μπλογκ Hellenic Revenge και Army Alert. Με βάση τον νόμο, το απόρρητο παραβιάζεται μόνο σε περιπτωση που έχει διαπραχθεί κακούργημα. Για τον λόγο ο αντιστράτηγος φέρεται να έχει δηλώσει ότι οι διαχειρηστές των συγκεκριμένων ιστοσελίδων τον έχουν εκβιάσει. Θα περιμέναμε την αρμόζουσα ελάχιστη σοβαρότητα από έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί τον συγκεκριμένο καίριο θεσμό.

Ας ελπίσουμε λοιπόν να μην κάνουν κανένα ντου οι Τούρκοι αυτόν τον καιρό, διότι αν αυτοί που που διοικούν το στρατό μας καταπιάνονται με τέτοια "κοριτσίστικα" ζητήματα...τότε ζήτω που καήκαμε.

ΕΨ

Read more...

Φοβερά επεισόδια πριν στην ΑΣΟΕΕ μεταξύ λαθρομεταναστών αναρχικών και αστυνομίας

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Από τον Ελέυθερο Κόσμο


Πριν από λίγο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο στους αφρικανούς λαθρομετανάστες που λυμαίνονται με το παραεμπόριο τους την οδό Πατησίων. Έξω ακριβώς από την ΑΣΟΕΕ οι αφρικανοί επιτέθηκαν με σιδερολοστούς στην Δημοτική Αστυνομία, έχοντας ως ορμητήριο τον χώρο του πανεπιστημίου. Λαθρομετανάστες μαζί με αναρχικούς και μέλη ακροαριστερών οργανώσεων ξυλοκόπησαν τους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, κατέστρεψαν διερχόμενα αυτοκίνητα, δυο μηχανές και ένα όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ επιτέθηκαν και κατέστρεψαν και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και τα επεισόδια γενικεύθηκαν με τους μαύρους και τους αναρχικούς να επιτίθενται και στην Αστυνομία.

Και όλα αυτά μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας μια ευρωπαϊκής χώρας. Ή μάλλον μιας πρώην ευρωπαϊκής χώρας καθώς φαίνεται πως η πατρίδα μας μετατρέπεται σε Νότιο Αφρική και Κονγκό με την αγαστή συνεργασία λαθρομεταναστών και αναρχικών, οι οποίοι ουσιαστικά είναι και οι ρυθμιστές πλέον της καθημερινής εικόνας της πόλης των Αθηνών. Το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. μην το αναζητείται πουθενά. Οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με την ένταξη των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία και την πάταξη της ξενοφοβίας στα αστυνομικά τμήματα...

Read more...

ΜΑΤ ακινητοποίησαν Έλληνες πολίτες διότι κρατούσαν την ελληνική σημαία (απίστευτο βίντεο)

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Παρακολουθήστε αυτό το απίστευτο βίντεο!

Έχουμε βαρεθεί να παρακολουθούμε τους άνδρες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ να παρακολουθούν αδιάφοροι τους γνωστούς αγνώστους κουκουλοφόρους όταν τους επιτίθονται και καταστρέφουν περιουσίες.

Όταν όμως βρεθεί καμιά γιαγιούλα με ελληνική σημαία στο χέρι, στέλνονται 3 διμοιρίες για να την αποκλείσουν εως ότου αφαιρεθεί το "προκλητικό" φασιστικό σύμβολο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ από τα χέρια της!!! Διότι η Ελληνική σημαία απαγορεύεται στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε παραβίαση κάθε συνταγματικού δικαιώματος.

Στο ερώτημα γιατί κρατούνται, ο υπέυθυνος απαντά... "έτσι"! (βίντεο 13:50)Αντιθέτως, όταν οι οπλισμένοι αναρχικοί έκαναν πορείες στον Άγιο Παντελεήμονα, τα ΜΑΤ τους συνόδευαν και τους παρείχαν προστασία!Τι άλλο θα δούμε σε τούτη την αστυνομοκρατούμενη χώρα;

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

ΕΨ

Read more...

Η Πάτρα στο έλεος των λαθροεισβολέων με τις ευλογίες του κράτους. Η απόλυτη απαξίωση της Αστυνομίας από τους πολίτες!

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010Και αφού έγινε ό,τι έγινε, εμφανίστηκε και η αστυνομία δήθεν να δείξει το μπόι της σε ρόλο κομπάρσου! Οι διακοσμητικοί της ομάδας Δίας έκαναν μια βολτίτσα με τις μηχανές τους μετά εορτής, έκοψαν κίνηση και πήγαν σπίτια τους! Δίκαια ο κόσμος τους χλευάζει! Για να μην μιλήσουμε για τα κυκλώματα εντός τους λιμενικού σώματος που τα παίρνουν χοντρά για να κάνουν τα στραβά μάτια στην λαθροδιακίνηση. Ο κοσμάκης ξυπνάει!

"Στο καλό παιδιά! "

ΕΨ

Read more...

Κατά σύμπτωση οι ιδιωτικοποιήσεις έρχονται εν ώρα κρίσης που οι αξίες βρίσκονται στον πάτο

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Πωλούνται αεροδρόμια, τρένα, τζόγος, τράπεζες και δρόμοι

Από την Ελευθεροτυπία

Πωλητήριο σε ακίνητα και συμμετοχές του Δημοσίου με ταυτόχρονη επέκταση συμβάσεων παραχώρησης βάζει η κυβέρνηση με στόχο την είσπραξη 7 δισεκατομμυρίων ευρώ την περίοδο 2011-2013. Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε η χθεσινή διυπουργική για τις αποκρατικοποιήσεις, μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2011 θα προσληφθούν σύμβουλοι για να προωθηθούν οι ιδιωτικοποιήσεις. Ανάμεσα στα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνεται η αξιοποίηση της έκτασης του Ελληνικού, η διαχείριση της οποίας περνάει με fast track σε εταιρεία, δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια και τρένα, καζίνο και λαχεία.

Η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2011 ενώ υπενθυμίζεται πως για την ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ έχει ήδη ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Σχετικά με την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού συγκροτείται μέσω fast track εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε στην οποία περνάει η διαχείριση της και η πρόσληψη συμβούλων για τη διατήρηση της

Αποκρατικοποιήσεις (πώληση συμμετοχής)

Το πωλητήριο στη συμμετοχή του Δημοσίου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα της περιουσίας, από αεροδρόμια και λιμάνια, έως καζίνο και συχνότητες ραδιοφώνου, τηλεόρασης κλπ.

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ

Αναζήτηση στρατηγικού εταίρου στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)

Διαχωρισμός του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΕΛΤΑ

ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Αττικό λιμενικό σύστημα

Παραχώρηση λιμανιών

850 περιφερειακές μαρίνες

Βιομηχανία ΛΑΡΚΟ

Καζίνο Πάρνηθας, Εθνικό και Λαϊκό λαχείο

Αξιοποίηση του Φάσματος Συχνοτήτων και του Ψηφιακού Μερίσματος

Επεκτάσεις συμβάσεων παραχώρησης

Στο κυνήγι των εισπράξεων περιλαμβάνεται και η επέκταση συμβάσεων παραχώρησης έργων, κάποια από τα οποία έχουν ήδη παραχωρηθεί για χρόνια, όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Συμβάσεις παραχώρησης θα συναφθούν ή θα επεκταθούν στα παρακάτω:

Τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας (καινούριες συμβάσεις)

Αττική Οδός και Εγνατία Οδός

ΟΠΑΠ

Kατάλογος ακινήτων προς αξιοποίηση

Συγκροτούνται ομάδες διοίκησης έργου "για την άρση των διοικητικών εμποδίων και την προώθηση αξιοποίησης συγκεκριμένων σημαντικών ακινήτων από τους υπεύθυνους φορείς (ΚΕΔ, ΕΤΑ/Ολυμπιακά Ακίνητα). Ο κατάλογος των προς αξιοποίηση ακινήτων έχει ως εξής:

Read more...

Κοπτοραπτική ειδήσεων από τo κρατικό Russian Today σχετικά με τις εθνικές ταραχές στην Ρωσία

Δείτε πως κόβεται ο ανταποκριτής του RT όταν αρχίζει να μιλά για την δολοφονία του Ρώσου οπαδού από καυκάσιους μετανάστες που οδήγησε στις συνεχιζόμενες ταραχές σε πολλές πόλεις της Ρωσίας! Έπειτα όταν επανέρχεται και έχει προφανώς "συνετιστεί" εξ ανωτέρων, ο ανταποκριτής έχει ξεχάσει οτιδήποτε έχει σχέση με την δολοφονία αναφέροντας απλά πως μια οδομαχία προκάλεσε εθνικές ταραχές!

Ακολουθεί η γνωστή προπαγάνδα περι ρατσισμού...ΕΨ

Read more...

Η αλήθεια για την πορεία ενάντια στο πολυνομοσχέδιο (15/12/2010)


Σήμερα ο πατέρας μου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για δουλειές. Για να φτάσει στον προορισμό του πέρασε μέσα από την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά και με διαδηλώσεις, μου περιέγραψε τι είδε. Καταρχήν η πορεία ήταν ογκώδης. Όταν η κεφαλή έφτανε στο Σύνταγμα, η ουρά βρισκόταν στην Ομόνοια. Δεύτερον και το πιο σημαντικό, η πορεία ήταν απολύτως φιλειρηνική!

Ξαφνικά, καθώς βρισκόταν σε γραφείο συνεργάτη του, ακούστηκαν εκρήξεις. Είδε λοιπόν την επίθεση έξω από το Υπ. Οικονομίας. Καθώς βγήκε να φύγει, η ατμόσφαιρα ήταν ήδη αποπνικτική από την φωτιά και τα δακρυγόνα. Κατάφερε να φτάσει στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, όπου συνάντησε τον κόσμο που αποχωρούσε άρον άρον από την πορεία. Εκεί έπιασε συζήτηση και όλοι συμφωνούσαν στην ίδια περιγραφή των γεγονότων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόσμου, η πορεία ήταν ειρηνική και όλα κυλούσαν ομαλά ώσπου ξαφνικα το πλήθος πνίχτηκε στα δακρυγόνα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Για τους περισσότερους παρευρισκόμενους δεν ήταν δυνατόν να δουν τι συνέβαινε μπροστά στην Βουλή και έξω από το King George.

Όπως καταλαβαίνετε, μπαχαλάκηδες και αστυνομία έπαιξαν καλά τον ρόλο τους σήμερα. Η πορεία διαλύθηκε πριν καταφέρει να φτάσει μπροστά στην Βουλή (συμπέρασμα των παρευρισκομένων), τέλος καλό, όλα καλά για την κυβέρνηση. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποθανάτισαν τις εικόνες βίας που αναζητούσαν, και ο περισσότερος κόσμος έμεινε με την ιδέα ότι διαδηλωτές τα έσπασαν και πάλι στο κέντρο!

Έτσι λειτουργεί η "δημοκρατία" στην εποχή που κυβερνούν τα media, οι μάσκες και τα δακρυγόνα!

ΕΨ

Read more...

H Ισπανία μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα!

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα η Moodys ξεκίνησε την "κερδοσκοπική" επίθεση της κατά της Ισπανίας προμυνήοντας ότι σκοπεύει να υποβιβάσει την εκτίμηση της για το Ισπανικό δημοσιονομικό έλλειμα. Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση σε διεθνές επίπεδο της επιθέσεως που δέχθηκε προ ενός έτους και η Ελλάδα από τυς οίκους Moody´s και Standard & Poor's.

Είναι προφανές ότι το σχέδιο επιβολής δραστικών μεταρρυθμίσεων έχει τεθεί σε εφαρμογή σε βάρος όλων των οικονομικά αδύναμων χωρών της ευρωζώνης. Η Ελλάδα ήταν μόνο η αρχή. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι αν η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα θα υπερασπισθεί την Ισπανία αγοράζοντας ομόλογα, ή θα την αφήσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα διάσωσης των 750 δις ευρώ που έχει συσταθεί με την συνεργασία του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με την Barclay´s η Ισπανία καλείται να αποπληρώσει ομολογιακή υποχρώση ύψους 15,5 δις ευρώ τον Απρίλιο, σε μια εποχή όπου οι ισπανικές τράπεζες θα αναζητούν ενίσχυση από την αγορά ύψους 30 δις.. Όμως η ουσία είναι ότι και μέσω του πακέτου στήριξης, τα χρήματα πάλι από την αγορά θα διοχετευθούν αλλά αυτή την φορά με "κόστος" και "κέρδος" που θα βαρύνει άμεσα τους πολίτες.

Η συμμετοχή των χωρών της ευρωζώνης στο πρόγραμμα διάσωσης ανέρχεται στα 440 δις με πρόσθετα 60 δις από τον προυπολογισμό της Ε.Ε.. Επιπλέον τα 250 δις του ΔΝΤ εμπεριέχουν παλαιότερη ενίσχυση της Ε.Ε..

Αν ρίξετε μιλα ματιά στην λίστα των εγγυητών του EFSF θα γελάσετε, διότι οι PIIGS συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση των ιδιών χωρών!

Ελλάδα 12,4 δις
Ιρλανδία 7 δις
Ισπανία 52,3 δις
Ιταλία 78,8 δις
Πορτογαλία 11 δις

Σύνολο: 161,5 δις

Θα αναρωτιέστε, πως είναι δυνατόν οι "ασθενείς" να δανείζουν τον ευατό τους; Η εξήγηση είναι απλή. Οι χώρες της Ε.Ε. δανείζονται από την "αγορά" για να δανείσουν όποια χώρα ενταχθεί στο πρόγραμμα στήριξης.

Για παράδειγμα στο πακέτο των 30 δις με επιτόκιο 5% που χορηγήθηκε στην Ελλάδα ως ενίσχυση στο πλαίσο του ειδικού προγράμματος βοήθειας των 110 δις, η Ιρλανδία συμμετείχε με 500 εκ. τα οποία άντλησε από την αγορά με ομόλογα αποδόσεως 2,35%. Τούτο ισχύει και στην περίπτωση του δανεισμού μέσω του EFPF. Όμως, σε αντίθεση με τον παραδοσιακό διμερές τρόπο δανεισμού, η ιδιαιτερότητα του EFSF είναι ότι μέσω του συλλογικού μηχανισμού ακόμη και οι PIIGS μπορούν να συμμετέχουν, εκδίδοντας ειδικά ομόλογα που προτατεύονται από την εγγύητική δύναμη της Ε.Ε.,του ΔΝΤ και την στήριξη της ΕΚΤ.

Με αυτόν τον τρόπο οι ευρωπαικές χώρες επιτυγχάνουν να βγάζουν κέρδος αλλά και να επιβάλλουν τις επιθυμητές δραστικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

ΕΨ

Read more...

ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ 100.000 ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Από το Hellenic Revenge


Σήμερα 100.000 κόσμου κατέβηκαν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας.

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε πως το κράτος και 50 τσογλάνια του παρακράτους έχουν μία άψογη συνεργασία. Μπροστά στα μάτια των ΜΑΤ που δεν κουνούσαν δαχτυλάκι για να τα συλλάβουν πετούσαν πέτρες και ξήλωναν μάρμαρα. Μπορούσαν να τα πιάσουν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Στόχος τους όμως δεν ήταν αυτός αλλά η διάλυση της πορείας και να μην φτάσει ο όγκος των συνδικάτων στο Σύνταγμα. Έτσι λοιπόν το κράτος με την συνηθισμένη βοήθεια του παρακράτους γέμισε την Πανεπιστημίου και την Σταδίου με καπνογόνα και όλα δούλεψαν για άλλη μία φορά ρολόι. Ο κόσμος κάθε ηλικίας άρχισε να διαλύεται κι έτσι δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο κύριο μέρος της συγκέντρωσης το Σύνταγμα. Οι παρακρατικοί δεν ήταν πάνω από 50 και βρίσκονταν διάσπαρτοι μέσα στα συνδικάτα καθώς και στο τέλος της πορείας του ΠΑΜΕ. Στην Κλαυθμώνος που έπεσαν και τα πολλά χημικά ο κόσμος έκανε πίσω και έφυγε.

Όλα αυτά από ζωντανή μετάδοση από τον τόπο της πορείας. Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις με το σημερινό φιάσκο κράτους-παρακράτους και συνδικάτων.

ΥΓ. Η επίσημη γκεμπελοπροπαγάνδα από τα ΜΜΕ θα σας δείξει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στιγμιότυπα του φιάσκου του για να μην τολμήσετε να ξαναπατήσετε στο κέντρο διαμαρτυρόμενοι.

ΥΓ2. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΤ-ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ όπως έχουν από νωρίς αρχίσει να μεταδίδουν, αλλά ΜΑΤ με τους ρουφιάνους τους που για μία ακόμα φορά έπαιξαν το παιχνίδι κλέφτες κι αστυνόμοι. Μετρήστε ανύπαρκτες συλλήψεις και πόσες από τις τυχόν προσαγωγές δεν θα έχουν καμία κατάληξη.

***

Σχόλιο ΕΨ: ... και το "θεατράκι" με τα συνδικάτα, την αστυνομία και τους μπαχαλάκηδες καλά κρατεί! Πάρτε και μια γεύση του μέλλοντος, αν και ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν μου είναι αντιπαθής. Αναρωτιέμαι λοιπόν, τον Χατζηδάκη βρήκαν να χτυπήσουν οι κρατικοδίαιτοι; Τον Πάγκαλο, τον Σημίτη και την υπόλοιπη βρώμικη παρέα γιατί την έχουν ξεχάσει;

Read more...

Καταργούνται 296 αστυνομικοί σταθμοί σε ολη την χώρα.

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

ΕΨ: Στο πλαίσιο του Καλλικράτη η κατάργηση των τμημάτων θα αντικατασταθεί με παρισσότερες κινητές μονάδες σαν την ομάδα "Δίας". Ελπίζω ότι στην μείωση του προυπολογισμού οι σχεδιαστές να έχουν συνυπολογίσει την αναμενόμενη αύξηση των εξόδων σε καύσιμα και συντηρήσεις οχημάτων, λόγω της αυξημένης μετακίνησεις των μονάδων! Πέρα από αυτά τα παραμύθια, ό,τι και να κάνουν οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ, το έγκλημα δεν αντιμετωπίζεται αν δεν εκδιωχθούν βιαίως οι λαθροεισβολείς.

***

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ.7001/2/1435-ξε από 26-11-2010 Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ.Β΄1901/3-12-2010 καταργούνται οι κατωτέρω Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας:

1. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Μάκρης, Λακκώματος, Πέπλου και Μεγάλου Δερείου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.
2. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Λαβάρων και Μεταξάδωντης Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.
3. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Ασωμάτων, Θρυλορίου, Μαρωνείας, Νέου Σιδηροχωρίου, Σώστη, Αρριανών, Κέχρου και Γρατινής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.
4. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γέρακα, Νεοχωρίου, Λειβαδίτη, Σατρών, Ωραίου, Μέδουσας, Άνω Θερμών, Κενταύρου, Πάχνης, Αβδήρων και Λάγους, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.
5. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αμυγδαλεώνα, Ζυγού, Νέας Καρβάλης, Πλαταμώνος, Κεραμωτής, Χρυσοχωρίου, Πέρνης, Κεχροκάμπου, Παραδείσου, Θεολόγου, Μεσορόπης, Νικήσιανης και Μουσθένης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.
6. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Πετρούσσας, Βώλακα, Πρασινάδας, και Πλατανιά, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.
7. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Στρυμωνικού, Προβατά, Σκοτούσσας, Σκουτάρεως, Νέου Σκοπού, Αγίου Πνεύματος, Πεντάπολης, ΄Ανω Βροντούς, Γαζώρου, Αλιστράτης, Αγγίστης, Καστανούσσας, Κερκίνης, Μανδρακίου, Βυρώνειας, Νέου Πετριτσίου, Βέργης, Σιτοχωρίου και Μαυροθάλασσας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.
8. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Νέας Τρίγλιας, Πολυχρόνου, Αγίας Παρασκευής, Μεγάλης Παναγίας, Στρατωνίου, Ολυμπιάδας, Αγίου Προδρόμου και Συκιάς, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής.
9. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Κορινού, Κονταριώτισσας, Λόφου, Μοσχοποτάμου, Ρητίνης, Τριλόφου, Λεπτοκαρυάς, Μακρύγιαλου και Ρυακίων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.
10. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Κάτω Θεοδωρακίου, Επταλόφου, Ισώματος, ΄Ασπρου, Χέρσου, Μουριών, Ευρωπού και Σκρα, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.
11. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Πολυδένδρου, Μακροχωρίου, Μαρίνας, Αγγελοχωρίου, Αγίου Γεωργίου και Σταυρού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
12. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Τετραλόφου, Εμπορίου, Ποντοκώμης, Πύργων, Φιλώτα, Αυγερινού, Τσοτυλίου, Πενταλόφου, Μικροβάλτου και ο Σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας Αιανής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.
13. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Παπαγιάννη, Πολυποτάμου, Τροπαιούχου, Φλάμπουρου, Βροντερού, Ψαράδων, Αγίου Παντελεήμονα, Νυμφαίου, Ξινού Νερού, Κέλλης, Μελίτης, Ακρίτα, Μεσοκάμπου, Νέου Καυκάσου και Αντάρτικου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας.
14. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κρανέας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.
15. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γότιστας, Τύριας, Λογγάδων, Γραμμένου, Πεντολάκκου, Δωδώνης, Παρακαλάμου, Κεφαλόβρυσου, Πωγωνιανής, Κτισμάτων, Βήσσανης, Καστανής, Βροσίνας, Καλεντζίου, Χουλιαράδων, Καρυών, Τσεπέλοβου, Μολυβδοσκέπαστου, Αρίστης, Βοτονοσίου, Κεφαλοχωρίου και Αγίας Παρασκευής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.
16. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Νεράιδας, Αγίων Πάντων και Κεραμίτσας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
17. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίου Σπυρίδωνα, Ανέζας, ΄Ανω Καλεντίνης, Κομποτίου, Πέτα, Νεοχωρίου, Ροδαυγής, Σκουληκαριάς, Αγνάντων και Ανεμορράχης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας.
18. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αρμενίου, Αγίων Αναργύρων, Κουτσοχέρου, Νίκαιας, Πλατυκάμπου, Συκουρίου, Χάλκης, Βερδικούσσας, Καλλιθέας, Καρυάς, Αμπελώνα, Αργυροπουλίου, Βλαχογιαννίου, Βαμβακούς, Ερέτριας, Κρήνης και Σταυρού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
19. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Ανάβρας, Τρικερίου και Γλώσσας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
20. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αρδανίου, Διαλεκτού, Μεγαλοχωρίου, Μεγάλων Καλυβίων, Φήκης, Αγιοφύλλου, Α

μπελίων, Καταφύτου, Καστανέας, Κονισκού, Οξύνειας, Παναγίας, Ελάτης, Περτουλίου, Γαρδικίου, Στουρναραίικων, Μεσοχώρας, Ζάρκου και Οιχαλίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
21. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Προαστίου, Αγναντερού, Καροπλεσίου, Μητρόπολης, Νεοχωρίου, Καλλιφωνίου, Μεσενικόλα, Φαναρίου, Μαγούλας, Ραχούλας, Ανάβρας, Κέδρου, Ρεντίνας, Λουτροπηγής, Λεονταρίου, Πετρίλου, Ελληνοπύργου, Βραγκιανών, Ανθηρού και Ιτέας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.
22. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Ψαθόπυργου, Καμαρών, Διακοπτού, Σαγαίικων, Λακόπετρας, Δάφνης και Λιβαρτζίου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.
23. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Βουνάργου, Σκουροχωρίου, Σιμοπούλου, Νέας Φιγαλείας, Επιταλίου, Κυλλήνης και Καράτουλα, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.
24. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αντιρρίου, Αράχοβας, Πλατάνου και Σίμου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
25. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Καινούργιου και Χαλκιοπούλου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
26. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Ελάτειας, Κάτω Τιθορέας, Νέου Μοναστηρίου, Αγίου Κωνσταντίνου, Ραχών, Πελασγίας, Λειανοκλαδίου, Λιβανάτων, Λάρυμνας και Μαρτίνου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.
27. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Κρικέλλου και Αγίας Τριάδος, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.
28. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίου Γεωργίου, Χαιρώνειας, Δαύλειας, Κυριακίου, Παραλίας Διστόμου, Θεσπιών, Αγίου Ιωάννου, Ακραιφνίου και Πύλης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.
29. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Στενής, Καθενών, Κονιστρών, Προκοπίου, Αγίας ΄Αννας, Ροβιών, Ωρεών, Γουβών, Αυλωναρίου και Κριεζών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.
30. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Δεσφίνας, Αγίου Σπυρίδωνα, Γλυφάδας, Μοναστηρακίου και Πολυδρόσου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.
31. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Κανδήλας, Αγίου Πέτρου και Τυρού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.
32. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Κουτσοποδίου, Μύλων, Σκοτεινής, Καρυάς, Νέας Επιδαύρου και Θερμησίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.
33. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Σοφικού, Χιλιομοδίου, Αθικίων, Αρχαίας Κορίνθου, Ζευγολατείου, Βέλου, Καλιάνων και Δερβενίου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
34. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Μυστρά, Καστορείου, Σελλασίας, Βρεσθένων, Γκοριτσάς, Παπαδιανίκων, Δαιμονιάς, Νιάτων, Κυπαρισσίου, Γλυκόβρυσης, Κότρωνα και Διρού (περιορισμένης χρονικής διάρκειας), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.
35. Οι Αστυνομικοί Σταθμοί ΄Αριος, Κορυφασίου και Διαβολιτσίου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Read more...

To χρονικό μιας συναυλίας "αγάπης" (βίντεο από τον "Ανυπότακτο")

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010Εδώ φαίνεται καθαρά η απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ ενάντια σε απλούς πολίτες, γυναίκες και ηλικιωμένους, ώστε να "παρελάσει" ανενόχλητη η πολυπολιτισμική ελίτ! Τα σπρωξίδια βέβαια είναι αμελητέα εμπρός στο έγκλημα της συμμετοχής στην προδοσία και την καταστροφή του ελληνικού έθνους.

ΕΨ

Read more...

Ξύλο στην Κερατέα για το χατήρι του ΜπόμπολαRead more...

Αισχρή προπαγάνδα για την συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα και αυτά που δεν έδειξαν οι τιποτένιοι των ΜΜΕ
Αντίθετα με τα όσα διατυμπανίζει το άνωθεν κρατικό όργανο προπαγάνδας, η είσοδος δεν επετράπει στους κατοίκους της περιοχής ώστε να δωθεί χώρος στους λαθρομεταναστόλαγνους προδότες της κυβέρνησης, στην κουστοδία του Ιερώνυμου και της καλλιτεχνικής ελίτ που εκπροσωπεί ο γλοιώδης Γιώργος Νταλάρας και η παρέα του.

Τις αποδοκιμασίες των εκατοντάδων συγκεντρωμένων κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα δεν τις προέβαλαν στην ΕΤ και το MEGA που έκανε λόγο για "ιστορική" αντιρατσιστική συναυλία! Δεν αναφέρθηκαν βέβαια ούτε στο γεγονός ότι χρειάστηκε δυναμική επέμβαση των ΜΑΤ για να απομακρυνθούν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοίκοι από τον προάυλιο χώρο του ναού!

Τα μοναδικά ακραία στοιχεία στην πλατεία σήμερα το βράδυ ήταν οι πρασινοφρουροί ΜΑΤατζήδες!Με τέτοια φθηνά παιχνίδια προπαγάνδας και ξύλο από τα ΜΑΤ νομίζουν κυβέρνηση και Εκκλησία της Ελλάδος ότι θα ανακόψουν το κίνημα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.
Πράττουν μέγα σφάλμα!

ΕΨ

Read more...

Γιωργάκης Παπανδρέου:"Ντροπή να μην έχει τζαμί η Αθήνα,... όπως σείχε υποσχεθεί ο Ανδρέας!"

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010Τζαμί να χτίσεις στην δική σου πατρίδα παλιολαμόγιο! Ευτυχώς που μας θύμισες ποιο αρχικαθίκι σχεδίασε την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους 25 χρόνια πριν!

Read more...

Απίστευτη κοπτοραπτική και προπαγάνδα από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Read more...

Το πρόγραμμα Κόκκαλη, αρωγός της παγκοσμιοποίησης στα Βαλκάνια

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ένα από τα τεράστια προβλήματα που τυρρανούν την Ελλάδα είναι τα φοβικά σύνδρομα που επικρατούν στον δημόσιο λόγο! Ο δημόσιος λόγος διέπεται από αοριστία και αερολογία. Όταν κάτι πάει στραβά, πλήθος φωνών διαμαρτύρεται μεν, αλλά πάντα αόριστα, ή έστω με υπονούμενα.

Έτσι και εμείς, όταν κάνουμε λόγο για την παγκοσμιοποίηση και τις συνέπειες της, συνήθως καταλλήγουμε να μιλούμε για κάποια αόρατα χέρια που κινούν τα νήματα πίσω από την παγκόσμια σκηνή. Όμως εντέλει αυτοί που κινούν τα νήματα φαίνεται βρίσκονται πιο κοντά στο φως της δημοσιότητας από ότι φανταζόμαστε!

Λαμπρό παράδειγμα, ο Σωκράτης Κόκκαλης!

Από το 1997 ο κ. Κόκκαλης έχει ιδρύσει και χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα πολιτικών επιστημών στο Harvard Kennedy School. Οι λόγοι που ωθούν μια εταιρία τεχνολογίας στην χρηματοδοτηση προγράμματα πολιτικών επιστημών και όχι προγραμμάτων τεχνολογίας χαίρουν ιδιαίτερης σημασίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της Δημοκρατίας και της θεσμικής μεταρρύθμισης της Ανατολικής και Νοτιανατολικής Ευρώπης. Σας θυμίζει κάτι; Μήπως το ίδρυμα του κ. George Soros;

O ίδιος ο Κόκκαλης περιγράφει το πρόγραμμα ως εξής:

"Την τελευταία δεκαετία έχουμε δει ραγδαίες αλλαγές στην διεθνή σκηνή. Οι αλλαγές αυτές δημιούργησαν τεράστιες προκλήσεις για τις χώρες της Νοτιοανατολικής και Ανατολικής-Κεντρικής Ευρώπης. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις μια σειρά από μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να καθοδηγηθούν και να εφαρμόστουν από ατόμα με υψηλή ειδίκευση που θα αναλάβουν την πρωτοβουλία, το ταλέντο, την ακεραιότητα και την επιμονή για την εξυπηρέτηση των στόχων αυτών.

Με την εμπειρία του Kennedy School, μπορούμε να εμποτίσουμε την επόμενη γενιά των ηγετών με έντονες οικονομικές, πολιτικές και ηθικές δεξιότητες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τους τεράστιους πόρους της Σχολής για την προώθηση της έρευνας και τη δημιουργία δικτύων για την ειρήνη, με στόχο την προώθηση της διαρκούς σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή.

Η Ελλάδα, ως η παλαιότερη και ισχυρότερη δημοκρατία της περιοχής, έχει έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ανοιχτών και δημοκρατικών κοινωνιών."

Η ταύτιση με την ορολογία και τους στόχους του ιδρύματος Σόρος μάλλον δεν είναι συμπτωματική!

Οι δραστηριότητες του προγράμματος Κόκκαλη περιλαμβάνουν υποτροφίες σε μαθητές και πολιτικούς από όλες της χώρες της Βαλκανικής, καθώς και της Τουρκίας. Μέχρι σήμερα ο αριθμός των υπότροφων ξεπερνά τους 250!


Ποιες είναι όμως οι
έντονες οικονομικές, πολιτικές και ηθικές δεξιότητες που λαμβάνουν οι υπότροφοι του προγράμματος Κόκκαλη;
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι πολλοί απόφοιτοι του προγράμματος έχουν όλοι τοποθετηθεί σε καίριες θέσεις και συντέλεσαν στην προάσπιση των αμερικανικών συμφερόντων στα Βαλκάνια!

Για παράδειγμα:

Από την Σερβία, η Ana S. Trbovich, από το 2002-2006, υπηρέτησε ως βοηθός υπουργός διεθνούς οικονομίας της Σερβίας, επικεφαλής της διαδικασίας προσχώρησης στην ΕΕ της Σερβίας και στη συνέχεια, των προγραμμάτων άμεσων ξένων επενδύσεων. Η Trbovich εργάστηκε για την υλοποίηση των Ειρηνευτικών Συμφώνων Ντέιτον στη Δημοκρατία της Σέρπσκα, το 1997, και είναι η συγγραφέας του "Η Νομική Γεωγραφία της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας" (Oxford University Press, 2008). Αυτήν την περίοδο, είναι αναπληρώτρια καθηγητής και διευθυντής του Κέντρου για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Δημόσιας Διοίκησης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Οικονομικών και Διοίκησης (FEFA), της Σερβίας. Επιπλέον, εργάζεται ως διευθύντρια των προγραμμάτων της USAID για την προώθηση της ανατγωνιστικότητας στη Σερβία.

Παρόμοιο είναι το βιογραφικό της Katarina Veljovic, η οποία τέλεσε πρώην υπουργός οικονομικών της Σερβίας.

Από τους Έλληνες, ο Γιώργος Σαραβέλος είναι σήμερα ο αντιπρόεδρος του τμήματος στρατηγικής των επενδύσεων FOREX της Deutsche Bank, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί για το ΔΝΤ.

Ο Αθανάσιος Κοντογιώργης, ήταν πρόεδρος του Greek-European Youth association (οργανισμός του Συμβουλίου της Ευρώπης), και τοπικός συντονιστής του ΠΑΣΟΚ.

Ένα ακόμη στέλεχος της νεολαίος του ΠΑΣΟΚ και υπότροφος του προγράμματος Κόκκαλη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, είναι σήμερα διευθυντής του Ινστιτούτου Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας που ιδρύθηκε το 2005. Οι "καινοτόμες" απόψεις του για το πως μπορούμε να κάνουμε την κριση "ευκαιρία" στο παρακάτω βίντεο αντιπαραβάλονται με τα σκληρά μέτρα που επιβάλει το ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση της Τρόικας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι η εισαγωγή της ομιλίας ξεκινα με μια άνευ όρων παραδοση στην επέλασης της παγκοσμιοποίησης, συνδέοντας ΑΜΕΣΑ τον Καλλικράτη με αυτήν- κάτι που ουδείς αλλός παράγοντας της κυβέρνησης έχει αποδεχθεί έως σημερα!!!


Kyriakos Pierrakakis - TEDxAthens 2010
Hochgeladen von TEDxAthens. - Nachrichtenvideos top aktuell.

Η συγκλιση των απόψεων του κ. Περριακάκη, με την στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, τους στόχους της παγκοσμιοποιήσεως, και φυσικά τα συμφέροντα ανθρώπων σαν τον κ. Κόκκαλη είναι εμφανής...

Η προώθηση οικονομική "απελευθέρωσης" (σε κλειστά επαγγέλματα, εργασιακές συμβάσεις κτλ κτλ.), η "κοινωνία πολιτών", η ανάγκη για την συμβολή των "think tanks" και η χρήση φράσεων κλισέ όπως η προτροπή σην εστίαση των λύσεων και όχι των προβλημάτων, είναι χαρακτηριστικά των μεταρρυθμιστικών τάσεων που προωθούνται από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποήσης στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν μπορούμε βέβαια να μην σχολιάσουμε το εμφανές γεγονός ότι οι παραπάνω θέσεις συμβαδίζουν με τους έμμεσους στόχους του προγράμματος Κόκκαλη που δεν είναι άλλοι από την στελέχωση των καίριων θέσεων εξουσίας με "τεχνοκράτες" που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ευεργέτη τους. Δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε αν το λειτουργικό με τις κουκίδες που θα λύσει το πρόβλημα της εγκληματικότητας, αποτελεί μια προσφορά της Intracom στην εξευτελιστική τιμή των λιγοστών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ; Η μήπως το motto της "έμφασης στις λύσεις και όχι στα προβλήματα", δεν συμβαδίζει με την προσπάθεια για συγκάληψη των σκανδάλων που έφεραν την Ελλάδα στην κρίση. Σκάνδαλα στα οποία πρωταγωνιστούν άνθρωποι σαν τον Σωκράτη Κόκκαλη και τους συνεταίρους του στην Siemens. Εξού και οι αναφορές αυτών των ανθρώπων στην διαφθορά εστιάζουν πάντα και μόνο στο φακελάκι, και ουδέποτε στην διαπλοκή της εξουσίας με τους οικονομικούς βαρώνους!

Κατ ουσίαν, προγράμματα σαν αυτά του Κόκκαλη και του George Soros στοχεύουν στην διάλυση του εθνικού και σοσιαλιστικού χαρακτήρα των οικονομιών της Ανατολικής Ευρώπης, ώστε να διευκολυνθεί η διείσδυση των ξένων πολυεθνικών εταιριών.

Ας μην ψάχνουμε λοιπόν στην διεθνή σκηνή, διότι προφανώς ανθρώπους του τύπου "George Soros" έχουμε και στην Ελλάδα.

ΕΨ

Read more...

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στο πλευρό των δολοφόνων!

Το παρακάτω βίντεο έχει αναρτηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο της φερόμενης "δολοφονικής επιθέσεως" που δέχθηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από την Ευελπίδων! Εκεί βρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες υπόπτους για συμμετοχή στην δολοφονικής οργάνωση Σεχτα Επαναστατών!!! Aπίστευτο και όμως αληθινό! Κατά τα άλλα ο ΣΥΝ και ο Αλέκος Αλαβάνος τάσσονται ενάντια στην βία. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί μια μερίδα πολιτών να τάσσεται ανοικτά με το μέρος των δολοφόνων.

Πέρα από τις στριγγλιές των κοριτσόπουλων του "Τσύριζα" το βίντεο δείχνει μόνο τους Συριζαίους να επιτίθονται εναντίον των ΜΑΤ. Υποθέτω πως τα πιτσιρίκια επιχειρούσαν να εισέλθουν στο κτήριο και να απελευθερώσουν τους συντρόφους τους...Μπορείτε να διακρίνετε και τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΝ, Νάσο Ηλιόπουλο στην πρώτη γραμμή, αλλά κανείς δεν του έχει επιτεθεί. Έπειτα ως δια μαγείας ο γραμματέας παρουσιάζεται λιπόθυμος δίχως βέβαια να φέρει κανένα εμφανές τραύμα στο πρόσωπο ή το κεφάλι που να δικαιολογεί την εικονιζόμενη κατάσταση του.

Στο βίντεο αναφέρεται ότι ο λιπόθυμος άνδρας "έχει Glasco coma score 13"!!! Καλείστε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα όπου μπορείτε να δώσετε εσείς οι ίδιοι το σκορ του ασθενή με βάση την εικονιζόμενη κατάσταση του και την κλίμακα! Έπειτα, αν έχετε την καλοσύνη, εξηγήστε και σε εμάς τους αδαείς πως ένας ασθενής με GCS 13 δεν αντιδρά σε τέτοιο βαθμό!Τι να πει κανεις; Από υποκριτική μάλλον σκίζουν εκεί στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ!

ΕΨ

Read more...