Η μάχη του Άγιου Παντελεήμονα - 36 ΛΕΠΤΑ VIDEO ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤA

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011Αξίζει να το παρακολουθήσετε!

Εδώ θέλω να δηλώσω πως λυπάμε ειλικρινά που στήριξα με άρθρα και βίντεο αυτά τα γουρούνια τον Δεκέμβρη του 2008 όταν όλος ο κόσμος τους έφτυνε, ή φοβόταν να υψώσει την φωνή του και να πει τα αυτονόητα!

Ως γνωστόν, οι ΜΑΤατζήδες είναι στην πλειονότητα τους ελεινοί με όλη την σημασία της λέξεως. Αν αμφιβάλετε εστιάστε στο 11:50 του παρόντος βίντεο.
Πέρα από το ξύλο δώστε βάση στην χειροβομβίδα και τα χημικά που σκάνε στην είσοδο του ναού! Τα κίνητρα για να μπουν στα ΜΑΤ είναι γνωστά: υψηλότερες αποδοχές (επίδομα ειδικών συνθηκών κτλ.) και λιγότερες υπηρεσίες.

Επιπλέον ας μην ξεχνούμε ότι καθ όλη την διάρκεια των ταραγμένου 08/09, οι αστυνομικοί δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε μια φορά για το στημένο παιχνίδι που παιζόταν εις βάρος της Ελλάδος. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το... ασφαλιστικό τους!

Ο ταξίαρχος Παπαχρήστου που εχθές έδινε συγχαρητήρια στους πραίτωρες του, ήταν ο ίδιος που έδινε τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαταγές τον Δεκέμβρη του 2008 για πλήρη ανοχή της ΕΛΑΣ στον βανδαλισμό εκατοντάδων ιδιωτικών επιχειρήσεων! Κάποιος εισαγγελέας δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα να μηνύσει τον Παυλόπουλο και την ηγεσία της ΕΛΑΣ για την παραβίαση κάθε νόμου που επιβάλει την υποχρέωση των οργάνων ασφαλείας να επιτηρούν την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών!

Η ανοχή τέρμα λοιπόν!

Εύγε στο παληκάρι που κρατά την ελληνική σημαία υψωμένη στην μέση της πλατείας παρά τα χημικά!!! Είναι εμφανές ποιοι τιμούν την σημαία και ποιοι ένστολοι την ντροπιάζουν!

ΕΨ