(ΛΑΘΡΟ)Μετανάστες "κατέλαβαν" τη Νομική, ζητώντας άδεια παραμονής

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΕΨ: Δώσε αέρα στον χωριάτη να στο κρεβάτι! Αλλά αυτός ο "χωριάτης" δεν θα ανέβει μόνο στο κρεβάτι...

Από το άσυλο των Προπυλαίων, στην Νομική, μετά το Πολυτεχνείο και πάμε λέγοντας! Πανεπιστήμια για τα μπάζα να έχουν καταντήσει ξενώνας αυτών που ειβάλουν παράνομα στην χώρα!

Αντε παίδες, αύριο φέρτε τους στην Βουλή, μεθαύριο στο Προεδρικό μέγαρο και αντιμεθαύριο στο Μουσείο Ακροπόλεως!

Όσο για τις κλάψες των κομματικών τετράποδων της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ, ... παιδάκια είστε για γέλια!


Από το Πρώτο Θέμα

Εκατοντάδες μετανάστες έφτασαν τα ξημερώματα στην Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στον χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως κατάλυμα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για άδεια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα.

Η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλει μέλη της νεολαίας Συνασπισμού και της ΑΡ.Εν, δηλαδή του κομματικού της βραχίονα στα πανεπιστήμια, γιατί «αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις. Μάλιστα, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα».

Η παράταξη εκφράζει μεν την αλληλεγγύη της στους μετανάστες, ωστόσο, τονίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως κάποιοι επιμένουν να αντιλαμβάνονται την αλληλεγγύη με όρους μικροκομματικής σκοπιμότητας».

Εξάλλου, και η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαφωνεί με την κατάληψη του κτιρίου και επισημαίνει: «Υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση είναι τα μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ. και εξωπανεπιστημιακές ομάδες υποστηριζόμενες από τον Συνασπισμό, οι οποίοι χωρίς καμία άδεια εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτίριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

2 comments:

Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2011 - 3:15 μ.μ.  

κρατος μπουρδελο

Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2011 - 8:14 μ.μ.  

Το πιο γελοίο είναι ότι ο αντιρατσισμός είναι αμερικάνικο φρούτο και μάλιστα των λευκών νέων χασομέρηδων.
Μάλιστα οι μειονότητες που υπερασπίζονται δεν τους θέλουν γιατί τους φέρονται ως γονείς(μεγάλοι και έξυπνοι) προς παιδάκια(μικρά και ανόητα).

Σύντομα θα έχουμε Πολυτεχνείο ΙΙ. Οι φοιτητές θα παρακαλάνε τα τανκς να επέμβουν αλλά τώρα δεν θα επέμβει κανένας.
Άντε γεια σφηκοφωλιές κομματικών στελεχών«Πανεπιστήμια», έτσι και αλλιώς πτυχιούχους δεν βγάζατε.