Ο Ροντούλης αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίου σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011


Από το Εγκληματικότητα

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης, αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίου σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα δικαιούχο, ισχυριζόμενος ότι πρώτα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των Ελλήνων εργαζομένων, και ακολούθως των αλλοδαπών. Το περιστατικό που προκάλεσε την.... οργή και την έντονη αντίδραση της προέδρου του Ο.Ε.Κ., συνέβη σήμερα...το πρωί κατά την τελετή παράδοσης 138 κατοικιών στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας.

«Ντροπή σου» φώναξε η κ. Γωγώ Κωτίδου όταν άκουσε έκπληκτη τον κ. Ροντούλη να αρνείται να παραδώσει το παραχωρητήριο σε Αλβανίδα υπήκοο.
«Η κ. Κωτίδου είναι υπηρεσιακή παράγοντας και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για εκπροσώπους του Κοινοβουλίου» απάντησε ο κ. Ροντούλης, ζητώντας από τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση να την επαναφέρει στην τάξη.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αν και ο κ. Ροντούλης δεν υποχώρησε στην αρχική του θέση επικαλούμενος ότι πρώτα πρέπει να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των Ελλήνων πολυτέκνων.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !!!!


***

ΕΨ: Ευτυχώς εκεί στον ΛΑΟΣ δεν είναι όλοι κωλοτούμπες!

Αυτό έλειπε τώρα, να δίνουμε και σπίτια σε Αλβανούς πολύτεκνους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ όταν αυτοί γεννούν 4-6 παιδιά ανά οικογένεια!