Αποκλειστικά στον ΣΚΑΙ: Βερέμης και Τατσόπουλος προπαγανδίζουν υπέρ της αποδοχής των λαθρομεταναστών!

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Οι δύο γνωστοί θαμώνες τηλεμαιντανοί του ΣΚΑΙ προσπαθούν να μας πείσουν ότι να μιλούμε για έθνος με την έννοια του αίματος είναι... "βλακεία". Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στο κανάλι του Αλαφούζου και του Μαρινάκη, τον ακαδημαικό της πλάκας και τον δήθεν συγγραφέα να υποδύονται τον χροντρό και τον λιγνό! Δύο είναι οι πιθανότητες. Είτε είναι αστοιχείωτοι είτε απλώς ψεύτες. Φυσικά και πρόκειται για το δεύτερο.Θα σταθώ σε δύο σημεία του βίντεο διότι μόνο 2 λεπτά αξιώθηκα να παρακολουθήσω.

Πρώτον, ο Φαλμεράγιερ βάσισε τις σοσφιστίες του στην προσωπική του απογοήτευση με την κατάντια των Ελλήνων του Μοριά επί Τουρκοκρατίας. Τα συγράμματα του ήταν όσο επιστημονικά όσο αυτά του Descartes ο οποίος στην ουσία προσπαθούσε να αποδείξει ότι υπάρχει Θεός ξεκινώντας με το επιχείρημα ότι... υπάρχει Θεός. Η επιστήμη βασίζει τις θεωρίες της στα δεδομένα, και δεν ψάχνει για δεδομένα ώστε να αποδείξει μια αβάσιμη θεωρία. Αυτή όμως ήταν η πραγματική εκίνηση του Φαλμεράγιερ ο οποίος προσπάθησε να πείσει ότι οι Έλληνες της εποχής δεν ήταν Έλληνες διότι οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων δεν θα μπορούσαν ποτέ να ξεπέσουν τόσο χαμηλά. Αν αυτό το επιχείρημα μπορεί να αποτελεί παράδειγμα για μια βιολογική αντιμετώπιση της ανθρωπολογίας όπως ισχυρίζονται οι δύο τσαρλατάνοι, τότε το Πανεπιστήμίο Αθηνών είναι προφανώς οίκος ανοχής!

Δεύτερον και κυριότερον, υπάρχουν γενετικές μελέτες που αποδεινύουν την αδιαφημσβήτητη βιολογική ομοιογένεια του ελληνικού λαού. Γι αυτό τον λόγο οι δύο τσαρλατάνοι του Αλαφούζου μιλούν απαξιωτικά για την Βιολογία ως επιστήμη!!!

Φυσικά όλες αυτές οι ακροβατικές σοφιστίες γίνονται μόνο για έναν λόγο. Ώστε να πείσουν τον ελληνικό λαό να δεχθεί την ελληνοποίηση των αλλοδαπών λαθρομεταναστών!

ΕΨ

1 comments:

psy 30 Ιανουαρίου 2011 - 4:16 μ.μ.  

mipos kseris poso tis ekato tiletheasi eixe auti h ekpompi?