Η ΝΔ καταδικάζει τους αγωνιστές του Αγίου Παντελεήμονα! Μια από τα ίδια!

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011


Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α΄ Αθηνών της Ν.Δ., κα. Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τη σειρά θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν εντός του εικοσιτετράωρου, αναφορικά με το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που ακραίες μειοψηφίες δημιουργούσαν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην πολύπαθη αθηναϊκή γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, αρμόδιες Ελληνικές Υπηρεσίες επενέβαιναν, για μία ακόμη φορά, για τη σωτηρία εκατοντάδων λαθρομεταναστών στη συνοριακή γραμμή του Ιονίου.

Άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, της Πολεμικής Αεροπορίας και των Συνοριακών Φυλάκων, με πραγματικό κίνδυνο της ζωής τους, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, πράττουν το ανθρωπιστικό καθήκον τους και αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες δεν είμαστε, ούτε “ρατσιστές” ούτε “ξενοφοβικοί”.

Είναι, όμως, επιτέλους καιρός, η κυβέρνηση Παπανδρέου να απαιτήσει, με έντονο τρόπο, την ανάληψη των ευθυνών από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την προστασία των συνόρων της -καθώς τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης- και να προβεί σε όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις για το τεράστιο αυτό πρόβλημα.

Δεν αρκούν ούτε τα “ψίχουλα” για την Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας πρώτης υποδοχής, ούτε ο φράκτης στον Έβρο.

Χρειάζεται, πάνω απ’ όλα, μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική, όπως κατ’ επανάληψη έχει προτείνει η Ν.Δ.».

***

ΕΨ:
Ποιες είναι οι ακραίες μειοψηφίες στις οποίες αναφέρεται η κ. Πιπιλή; Αυτές που στο 85% ζητούν την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των λαθρομεταναστών; Αυτές που δεν δίνουν δεκάρα για το αν οι ξένοι μας θεωρούν ή όχι ρατσιστές και ξενόφοβους;

Ευτυχώς ο λαός έχει μάθει την κ. Πιπιλή και το κόμμα της παρά το πατριωτικό λιφτινγκ που επιχειρείται στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά μέσω των των προσπαθειών κάποιων βουλευτών της ΝΔ που μιλούν πατριωτικά αλλά στην πράξη ψηφίζουν τα μέτρα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Οι ίδιοι βουλευτές σώπαιναν όταν επί πρωθυπουργίας Καραμανλή εφαρμοζόταν η πολιτική Παυλόπουλου.

Η κ. Πιπιλή που τώρα φωνάζει να έρθει το θέμα των διοδίων στην βουλή, σώπαινε όταν ο συνάδελφος της υπουργός Σουφλιάς παραχωρούσε την εκμετάλλευση τους στην Ελλάκτωρ του Μπόμπολα το 2006!

Αχ ρε ΝΔκράτες, μέχρι πότε θα ανέχεστε την κοροιδία;

ΕΨ