Άγιος Παντελήμονας τώρα: Άγρια επίθεση της Αστυνομίας σε πολίτες

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Από το Ας μιλήσουμε Επιτέλους

Άγριο ξύλο αυτή τη στιγμή στην πλατεία του Αγίου Παντελήμονα στην Αθήνα. Δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με άνδρες της Ασφάλειας επιτίθενται κατά των κατοίκων της περιοχής, αλλά οι κάτοικοι, σύσσωμοι και κάθε ηλικίας (γριές, γέροι, παιδιά) χτυπιούνται στήθος με στήθος με τους άνδρες των ΜΑΤ…

Πώς ξεκίνησε;

Σήμερα νωρίς το απόγευμα, κι ενώ συνεχιζόταν η προγραμματισμένη εκδήλωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στο κέντρο της πλατείας και άρχισε ένα μοναδικό σκηνικό βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις!!!

Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να επιτίθενται σε εκείνους τους αστυνομικούς που αναίτια κινήθηκαν εναντίον τους, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών.

Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία θυμίζουν πεδίο μάχης, με ανθρώπους τρίτης ηλικίας (γριές και γέρους) να είναι πεσμένοι κάτω.

Η αστυνομία ενώ επί 15 λεπτά δείχνει να προσπαθεί να καθαρίσει την πλατεία για να μπορέσουν να έρθουν οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Οι κάτοικοι αρνούνται και το δηλώνουν με την στάση τους, με το αίμα τους…

Η αστυνομία καταλύει σήμερα το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται;
Τεράστιες οι ευθύνες του υπουργού, καθώς και του πρωθυπουργού, αφού όλοι περίμεναν προβοκάτσια σήμερα… Αλλά προβοκάτσια ξεκάθαρη από την Αστυνομία;

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως 100 πολίτες κλείστηκαν στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και η Αστυνομία είναι έτοιμη να επιχειρήσει ΜΕΣΑ στην εκκλησία για να βγάλει τους πολίτες έξω!!!

Δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ κατά Ελλήνων πολιτών. Πρέπει όλοι να κατέβουν στον Άγιο Παντελεήμονα. Μέχρι και ο ιερέας στάθηκε μπροστά στην εκκλησία και ζητά από την αστυνομία να μην μπει μέσα....

Νεότερα: Και άλλες διμοιρίες ΜΑΤ προστέθηκαν απέναντι στους πολίτες. Πλήθος πολιτών προσέρχονται από ολόκληρη την Αθήνα. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, αλλά όπως μας δήλωσε μία περασμένης (μεγάλης) ηλικίας γυναίκα: "Εδώ αναρχικοί δεν έρχονται. Να πάνε στο Μαξίμου, με τους αντεξουσιαστές παρέα"!!!

***

ΕΨ: Οι ΜΑΤατζήδες έριξαν χημικά ακόμη και μέσα στον ναό. Οι κάτοικοι έχουν επανακαλάβει την πλατεία και το σκηνικό συνεχίζεται! Όποιος μπορεί ας κατέβει!