Εμπρησμός σε στέκι αναρχικών στην Πάτρα

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Πηγές: PeriPatris, Hellenic Revenge"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ

"Ως πράξη άμεσης αντίδρασης και αντεκδίκησης στο κατέβασμα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σημαιών από το ΤΕΙ Πάτρας, εμείς οι γείτονες της περιοχής και σπουδαστές στο ΤΕΙ, προχωρήσαμε στη συμβολική πυρπόληση του αναρχικού «στεκιού», το οποίο έχουν καταλάβει παρανόμως και καταχρηστικά οι αναρχικοί. Η πρόσφατη θρασύτατη πράξη των αναρχικών, ήταν απλά η αφορμή για την ενέργειά μας, αφού το συγκεκριμένο στέκι αποτελεί εξάμβλωμα, με τις ευλογίες του προέδρου του ΤΕΙ και συνιστά ορμητήριο εγκληματιών, από όπου τρομοκρατείται η ακαδημαϊκή κοινότητα.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, προς πάσα κατεύθυνση, πως οι αναρχικοί δεν αποτελούν κάποια πολιτική έκφανση ή «χώρο» αλλά ένα δολοφονικό και εγκληματικό σμήνος αλητών!
Απόδειξη για τα παραπάνω, είναι οι πρόσφατες δολοφονίες που διέπραξαν οι αναρχικοί αλλά και οι επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα, συντονισμένες από αυτούς ενάντια σε φοιτητές διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων μέσα στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.
Προτιθέμεθα να συνεχίσουμε την «απολυμαντική» μας δράση, στο άμεσο μέλλον, τώρα που η ανάγκη για αντίσταση σε όλα τα μέτωπα (αναρχικών, ανθελλήνων, κυβέρνησης) είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Δε θα αναλωθούμε μόνο σε αναρχικούς στόχους, διότι πιστεύουμε πως τα συγκεκριμένα πρεζάκια, αποτελούν μονάχα το χέρι και εμείς θέλουμε να χτυπήσουμε από τον καρπό μέχρι και κάποια στιγμή το κεφάλι.

Συνεπώς, δηλώνουμε στον κάθε έναν ο οποίος συντηρεί την αναρχική πανώλη με οιοδήποτε τρόπο ή προάγει τον ανθελληνισμό μέσω της ανοχής του (ιδιαίτερα τα τοπικά ΜΜΕ), πως ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ".

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ


ΕΨ: Είναι λίγο περίεργο το ότι το συγκερκιμένο βίντεο έχει αναρτηθεί μόνο από ιστοσελίδα Αριστερού ιδεολογήμαρτος δίχως να δίνεται η πηγή της προελεύσεώς του.