Πρoπαγάνδα της Vodafone υπέρ της "Ανεξάρτητης Κρήτης"

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011Στην αρχή της διαφήμισης, πίσω από τον υπάλληλο του ταξιδιωτικού γραφείου βρίσκονται δύο σημαίες.


Η μια εκ των δύο είναι η σημαία του κινήματος της "Ανεξάρτητης Κρήτης". Πρόκειται για την σημαία της Κρητικής Πολιτείας που την περίοδο 1896 – 1913 ήταν αυτόνομο κράτος που δημιουργήθηκε μετά την Κρητική επανάσταση του 1896 και αποκόπηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά τελούσε υπό την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου, υπό την προστασία των Μεγάλων Δυνάμεων (Αγγλίας, Αυστροουγγαρίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ρωσίας).

Περισσότερα για τους ξενόφερτους κύκλους που επιδιώκουν να αυτονομηθεί η Κρήτη στην καταπληκτική εκπομπή του Ράδιο Κρήτη 1, 2, 3, 4.

Οι υποκινητές της κίνησης Ανεξάρτητη Κρήτη είναι πολλοί αλλά το παρακάτω κείμενο από το Πάρε Δώσε:


"Το 1975 η αθηναϊκή εφημερίδα «Αθηναϊκή» (26-6-1975) απεκάλυπτε σε δημοσίευμα της ότι από το 1963 οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιδίδονταν στη δημιουργία σεναρίων, τα οποία στόχευαν στη συγκρότηση αυτονομιστικών κινήσεων στη Κρήτη.

Εδώ αξίζει να γίνει μνεία και στην αυτονομιστική δραστηριότητα που ανέπτυξε μεταπολιτευτικά ομάδα 6 Εβραίων στα Χανιά, λόγος ο οποίος έγινε και η αιτία απελάσεώς τους, ενώ άπλετο φως στις ισραηλινές ραδιουργίες ρίχθηκε το 1976, όταν ο καταδικασθείς από δικαστήριο του Ηρακλείου αυτονομιστής Ε. Ράμελ, αποφυλακίστηκε κατά τρόπο ανεξιχνίαστο, για να γίνει αργότερα γνωστό ότι επρόκειτο για αξιωματικό της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας ΜΟΣΑΝΤ.

Το 1977, πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ, «μεταμφιεσμένοι» σε επιχειρηματίες-επενδυτές, περιέτρεχαν τη Μεγαλόνησο και προσπαθούσαν να πείσουν τους εύπορους κυρίως Κρήτες, ότι η Κρήτη είναι αυτάρκης και θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη. Προς τιμήν τους, η συντριπτική πλειοψηφία των Κρητικών που άκουσαν αυτή την θεωρία, κυνήγησαν τους Ισραηλινούς πράκτορες με πέτρες και μπαλωθιές."Τελικά αυτή η Vodafone βρίσκεται πάντα μπλεγμένη με τα πιο σκοτεινά κυκλώματα! Μία με το γιγαντιαίο σκάνδαλο των υποκλοπών που θάφτηκε επιμελώς, τώρα με την "Ανεξάρτητη Κρήτη"...

ΕΨ