ΑΚΕΛ: Δεν είναι πρόβλημα η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από τους μετανάστες

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Από το ΕΛΑΜ

Την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ενώπιον του Λαού" ο υπουργός Εσωτερικών κ. Συλικιώτης, έκανε την διαπίστωση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται τους μετανάστες για να καλύψουν την μείωση του γηγενούς ενεργού πληθυσμού. Επίσης πρόσθεσε πως αυτό δεν πρέπει να μας φαίνεται άσχημο, καθώς είναι πολύ φυσικό να έρχονται μετανάστες οι οποίοι μετά από κάποια χρόνια θα "γίνουν" Κύπριοι και θα "ενσωματωθούν" στην κυπριακή κοινωνία.

Επιτέλους το ΑΚΕΛ, μέσω του Υπουργού Εσωτερικών, έχει παραδεχθεί ποιος είναι ο τελικός σκοπός του. Καταρχάς διαφαίνεται η εξυπηρέτηση προς το κεφάλαιο από την "αντικαπιταλιστική" κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, καθώς ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την μη μείωση του ενεργού πληθυσμού, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την εθνολογική και φυλετική αλλοίωση του Ελληνισμού της Κύπρου. Αντί να στηριχθούν οι πολύτεκνες οικογένειες και να δοθούν περισσότερα κίνητρα για την αύξηση των γεννήσεων, προτιμάται η φθηνότερη λύση "εισαγωγής" δεκάδων χιλιάδων μεταναστών, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η μεγαλύτερη όμως παραδοχή ήταν πως σιγά σιγά, οι επί μακρόν παραμένοντες στην Κύπρο, θα αποκτήσουν την κυπριακή υπηκοότητα και θα μπορούν να ψηφίζουν στις κυπριακές εκλογές. Βλέπει λοιπόν το ΑΚΕΛ τους μετανάστες, ως την μελλοντική δεξαμενή ψηφοφόρων, η οποία θα το στηρίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, λόγω της χαλαρότητας με την οποία τώρα τους αντιμετωπίζει.

Το ΑΚΕΛ λόγω ιδεολογίας, δεν ενδιαφέρεται στην διατήρηση του ελληνισμού στην Κύπρο. Αυτό που ενδιαφέρει τους "κομμουνιστές" με τις "καπιταλιστικές" τσέπες, είναι η εσαεί και με κάθε κόστος παραμονή τους στην εξουσία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), το κίνημα που ανέδειξε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια των κυβερνώντων, για την ήπια "γενοκτονία" του ελληνικού πληθυσμού.


Κωνσταντίνος Δημητρίου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου