Στην Κερατέα ο ορδές του Μπόμπολα βγήκαν παγανιά... με το χέρι στην σκανδάλη!

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011



Η φωτογραφία προέρχεται από τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν όταν δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρηρησαν μέσα στην Κερατέα για να πραγματοποιήσουν έλεγχο και σύλληψη σε σπίτι κατοίκου της περιοχής. Σύμφωνα με αλλες πληροφορίες βρέθηκαν μολότοφ και άλλα έφελεκτα υλικά στην γύρω περιοχή.

Μόνο οι κάτοικοι είναι σε θέση να γνωρίζουν αν στις τάξεις τους έχουν παρεισφρήσει εξτρεμιστικά στοιχεία των Εξαρχείων. Όπως και να έχει όμως η παράνομη δράση της Αστυνομίας και της κυβέρνησης είναι φυσικό να προκαλεί τις αντιδράσεις των ντόπιων.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν είναι όμως απαράδεκτα και ειδικά όταν αστυνομικός με πολιτικά στρέφει το όπλο του απευθείας εναντίον άοπλων πολιτών!!! Όχι στραμμένο στον αέρα για εκφοβισμό σε περίπτωση που απειλούταν η σωματική του ακεραιότητα αλλά σε ευθεία βολή!

Κανείς δεν έμαθε τίποτα από την περίπτωση του Κορκονέα;

Εγώ πάντως στην θέση των κατοίκων, θα διαδήλωνα εκεί που τους πονάει! Έξω από το σπίτι του υπαίτιου για την κατάσταση, τον οποίο  όλοι γνωρίζουμε, και όχι έξω από τα δικά τους σπίτια! Να μάθουν στην Εκάλη και την Πολιτεία τι εστί δακρυγόνο!

ΕΨ