Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΨ: Ενα καταπληκτικό κείμενο από το Hellenic Revenge

Το πρωινό της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της μεγαλύτερης προδοσίας στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού (Λαθρονομοσχέδιο), η παρέα των παιδιών που αγωνιούσε και αγωνιζόταν νομικά για την Ελλάδα, μαζί με τους δύο δικηγόρους νοιώθανε πολύ μόνοι.


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τις τεράστιες επιδοτήσεις, τα μεγάλα νομικά μυαλά και τον πατριώτη Σαμαρά ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ.


Το ΛΑΟΣ με το κανάλι του, τις συλλογές υπογραφών, τους φοβερούς του δικηγόρους και τους πατριώτες μεταφορείς καφέδων των βουλευτικών γραφείων ΑΦΑΝΤΟ.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΙΩΠΗΛΗ κι ΑΔΙΑΦΟΡΗ.


Οι διάφοροι παρεπιδημούντες ΣΤΟΚΟΙ καλούσαν τον κόσμο να πάει στην Σχολή Ευελπίδων για ένα δικαστήριο που δεν έγινε. Κι αυτοί σε ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ με τους κολλητούς τους του Αντωνάκη παίζανε το παιχνίδι του συστήματος.


Έξω από το Δικαστήριο 30 όλοι κι όλοι υποψιασμένοι μαζεύτηκαν μέσω του facebook, η Ελληνική Γροθιά και μερικοί ξώφαλτσοι που δεν πιστεύανε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί. ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΛΘΕ!


Όλοι οι συστημικοί πατριώτες κατακρεουργήθησαν μαζί με τον Αλεβιζάτο σύνοικο του Παυλόπουλου, κολλητό του Μπεγλίτη και του Ραγκούση και έδειξαν ξεκάθαρα ότι το θέμα του Λαθρονομοσχεδίου ήταν κάτι για το οποίο είχαν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν, να βγάζουν πύρινους λόγους στην Βουλή, να μαζεύουν υπογραφούλες και ψηφαλάκια, αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟ που θα αποδείκνυε την αντισυνταγματικότητα και την ανθελληνικότητα του Λαθρονομοσχεδίου. Η Νέμεσις ήλθε και ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ και μας έδειξε και εμάς κάτι ακόμα: ότι στο παιχνίδι αυτό που μπάλα είναι ο ελληνικός λαός, οι αντιρατσιστές είναι οι κακοί μπάτσοι και οι συστημικοί πατριώτες οι καλοί μπάτσοι. Είναι όμως όλοι τους ΜΠΑΤΣΟΙ!


Χωρίς χρήματα, χωρίς καμία υποστήριξη, χωρίς Συνταγματολόγους και καθηγητές Πανεπιστημίου, απλά με την προσευχή του πατριωτικού δικτύου που κτίζεται τα τελευταία 2 χρόνια με κάθε διαθέσιμο μέσο, μακρυά από κόμματα και ομαδούλες, οι 2 αφανείς δικηγόροι ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ψευτοκαθηγητές της Νομικής, ψευτοσυνταγματολόγους που το παίζουν υπουργοί, Σύριες στριπτιζέζ που οι προηγούμενοι τους δώσανε πτυχίο Πολιτικού Επιστήμονα - μην χέσω - και κατάφεραν αυτό που οι 3.000 Έλληνες εκείνο το κρύο βράδυ του Φλεβάρη ζητούσανε έξω από την Βουλή.


Όλα αυτά μας διδάσκουν ένα πράγμα: ότι πια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ!


Ευχαριστούμε τους δύο δικηγόρους, ευχαριστούμε όσους τους στήριξαν και μία υπενθύμιση προς τους ένστολους ανώτατους, οι οποίοι με θαυμαστή δουλικότητα έσπευσαν να εκτελέσουνε τις οδηγίες μιας προδοτικής κυβερνήσεως: ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!


Ο Βενιζέλος είναι ένας μπούλης που τον πείσανε ότι είναι πολιτικός και ποιος ξέρει και πως έγινε Συνταγματολόγος με τα ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ που νομοθετεί. Εσείς όμως κύριοι ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΒΕΙ.....Γευτείτε λοιπόν τα προνόμια που σας δίνουν οι βαθμοί σας, για όσο καιρό είστε εν ενεργεία, διότι για το μέλλον σας, με το που θα αποστρατευτείτε, θα αποφασίσει Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Οι δύο δικηγόροι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ τους. Υπάρχει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα δικηγόρων πίσω τους που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με εσάς.

***

ΕΨ:  Εχω τις επιφυλλάξεις μου ως προς την τοποθέτηση για την αδιαφορία της Χρυσής Αυγής μιας και ο Μιχαλολιάκος είχε την αξιοπρέπεια να υποβάλει την παραίτηση του από το Δημοτικό Συμβούλιο σε περίπτωση που επικυρωθεί η αντισυνταγματικότητα του λαθρονόμου από την Ολομέλεια. Επιπλέον οι ενέργιες τους στον Άγιο Παντελέημονα έχουν επιφέρει αποτελέσματα.

Πάντως πρέπει να παραδεψθώ ότι δύο σημεία της υπόθεσης μου προκαλούν άφθονο γέλιο!

Πρώτων, το γεγονός ότι το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο ήταν επινόηση ενός εκ των κορυφαίων ... συνταγματολόγων της χώρας. Του Ν. Αλεβιζάτου και της επιδοτούμενης ΜΚΟ του! Τόσα φράγκα και ούτε ένα συνταγματικό νομοθέτημα δεν κατόρθωσαν να συντάξουν οι φωστήρες των πανεπιστημίων μας! Αν οι συνταγματολόγοι μας γράφουν το Σύνταγμα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τι ελπίδα έχουμε εμείς οι ... θνητοί;

Ο δεύτερος λόγος είναι ακόμη πιο απολαυστικός! Γνωρίζετε ποιον λόγο προβάλλουν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ για να δικαιολογήσουν την παντελή αδράνεια τους στο θέμα της προσφυγής; Ότι δεν προλάβαιναν λόγο φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων της βουλευτικής τους ιδιότητος!

Αυτοί δεν ήταν που δήλωναν ότι η απόδοση της ιθαγένειας ήταν το πιο σημαντικό ζήτημα του αιώνα για το Γένος μας; Αυτοί δεν δήλωναν ότι ο κίνδυνος που εγκυμονεί το μεταναστευτικό είναι πιο σημαντικός ακόμη και από τις οικονομικές εξελίξεις τις οποίες τώρα επικαλούνται ως εμπόδιο στις νομικές πρωτοβουλίες που ποτέ δεν πήραν! Και μην μου πει κανείς ότι δεν είναι αρκετά εφυείς οι βουλευτές του Καρατζαφέρη για να αντιληφθούν ότι με τα λόγια στην Βουλή δεν θα έβγαινε τίποτα, και ότι μόνο δια της νομικής οδού θα μπορούσαν να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά ταύτα δεν είχαν ... ΧΡΟΝΟ οι υπερπατριώτες για να ακολουθήσουν την μοναδική οδό που έτρεφε σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας!

Τέλος, για τον Σαμαρά και τους υπόλοιπους αναγεννημένους ''καμμένους'' πατριώτες ουδέν λόγος!

Το θέμα των ''μπάτσων'' χωρά πολύ συζήτηση και θα πρέπει να ασχοληθούμε εκτενώς στο μέλλον.