Oι μετανάστες, οι λαθρομετανάστες και ο Νεοκλής Συλικιώτης.

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Από το Αντίσταση

ΕΨ: σημειώστε ότι οι προσφυγοποιημένοι μουσουλμάνοι έποικοι του ΑΚΕΛ δεν είναι καν οικονομικοί λαθρομετανάστες διότι ουδείς εξ αυτών εργάζεται. Κάθονται όλοι την ημέρα και ζουν από τις κρατικές επιδοτήσεις που υπερβαίνουν τα 2000 ευρώ καθαρό εισόδημα τον μήνα. Επιπλέον για κάθε περίπτωση πολλαπλασιάστε τουλάχιστον επί 5 διότι ο κάθε δήθεν πρόσφυγας φέρνει και την οικογένεια του.

***

Του Ευαγόρα Αχαιού
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

...Η εκ των υστέρων παραχώρηση της υπηκοότητας στον λαθρομετανάστη, (όπως κάνει ο κ. Συλικιώτης στην Κύπρο) δεν διαγράφει την παρανομία της λαθραίας εισόδου και της μη τήρησης των νόμιμων διαδικασιών εισόδου, απεναντίας την επιβραβεύει και στέλλει το μήνυμα στον κάθε τεμπέλη μουσουλμάνο που επιζητά άνετη ζωή, χωρίς κόπο, να παρατήσει τη χώρα του και να μας κουβαληθεί.

Φυσικά εδώ στη Κύπρο, στη γή που οι κυβερνώντες, με μαθηματική ακρίβεια και με μεγάλη προσπάθεια προσπαθούν να μετατρέψουν σε νέα Παλαιστίνη, με την πολιτική του ευέλικτου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, που εφαρμόζει ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας Υπουργός Εσωτερικών, η μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρα Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τους οποίους επικροτεί και υποστηρίζει ο ακούραστος χειροκροτητής Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, η αγία Τερέζα από το Αυγόρου και όλοι οι άλλοι δημοκρατικοπατέρες, δημοκρατικομητέρες, μουσουλμανολάγνοι, θολοκουλτουριάρηδες, αριστεριστές νεοσοφιστές και ψευτοδημοκράτες της δεκάρας και του πεντοσέλινου, είναι ακριβώς να μπερδεύουν τις έννοιες μετανάστης και λαθρομετανάστης μεταξύ τους ώστε να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, να τον διατηρούν σε αντιπαράθεση, χωρίζοντας τον σε υποστηρικτές και πολέμιους των μεταναστών με απώτερο σκοπό τη συγκράτησή τους στο κομματικό πολιτικό μαντρί.

Στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες (μια και τους έφεραν αυτοί οι ίδιοι, αφού τους δόλωσαν με τα μεγάλα επιδόματα των χιλιάδων ευρώ τα οποία κάποτε για όλους αυτούς τους κουβαλητούς ήταν άπιαστο όνειρο), τους έδωσαν τον ορισμό “αυτοί που έρχονται από τα κατεχόμενα” , τους ανάμειξαν με τους νόμιμους μετανάστες, τους Έλληνες, τους Κοινοτικούς, τους Ρώσσους, τους Ουκρανούς κλπ και τους έριξαν εκ του πονηρού στο ίδιο καζάνι με τους λήπτες δημοσίου βοηθήματος για να καταστήσουν τον έλεγχό τους προβληματικό αν όχι αδύνατον.
Αν και τα τρία τελευταία χρόνια (είπε ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά την εκπομπή του ΡΙΚ1 Μέρα-Μεσημέρι, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011), “έχουμε μια ραγδαία μείωση αυτών που έρχονται από τα κατεχόμενα, εντούτοις αυξάνονται οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες”.

Συγκεκριμμένα, “το 2008 (είπε), από 5,500 που ήρθαν από τα κατεχόμενα, από αυτούς οι 2,500 ήταν αιτητές ασύλου και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες, οι οποίοι είτε απελάθηκαν είτε είναι αιτητές ασύλου. Από τη στιγμή που κάποιος είναι αιτητής ασύλου δεν είναι λαθρομετανάστης και αν αναγνωριστεί είναι πρόσφυγας αναγνωρισμένος”.

Εμμέσως, πλήν σαφώς ο Υπουργός Εσωτερικών παραδέχτηκε ότι, οι 5,500 κουβαλητοί μουσουλμάνοι που πέρασαν από τα κατεχόμενα στα ελεγχόμενα από την Κυπριακή Δημοκρατία εδάφη το 2008, ήρθαν λαθραία αφού δεν τήρησαν της νόμιμες διαδικασίες εισόδου και αντί να απελαθούν κλωτσηδόν αυτοστιγμής όπως άρμοζε, τους δόθηκε το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση ασύλου, να σπιτωθούν, να ταϊστούν, και να παίρνουν μηνιαίο επίδομα για να έχουν να ξοδεύουν κατά τη διάρκεια των εν Κύπρω διακοπών τους, (οι καϋμένοι !!!), μέχρι να εξετασθεί η αίτησή τους.

Η λογική που κουβαλεί ο κ. Συλικιώτης και οι περί αυτόν ομοϊδεάτες του ότι οι καϋμένοι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν πατρίδα και κινδυνεύουν στις χώρες που ζουν (ας μη διαφεύγει ότι σήμερα ζουν σε αραβικές χώρες που έχουν την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία και την ίδια κουλτούρα μαζί τους), σε συνδυασμό με τα μεγάλα επιδόματα που τους παραχωρούνται, είναι απόλυτα λανθασμένη γιατί έδωσε και συνεχίζει να δίνει αρνητικά μηνύματα στην κοινωνία μας, πολύ δε περισσότερο σε όλους αυτούς τους μουσουλμάνους που εκμεταλεύονται την κατάσταση για να κουβαληθούν, να ζητήσουν πολιτικό άσυλο και να ζήσουν πλουσιοπάροχα σε βάρος του Κυπριακού ελληνισμού.

Προσπάθησε να θολώσει ξανά τα νερά ο κ. Συλικιώτης λέγοντας πως από τους 5,500 κουβαλητούς Παλαιστίνιους μουσουλμάνους το 2008, οι 2,500 ήταν αιτητές ασύλου και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες που απελάθηκαν.

Απόφυγε έντεχνα όμως να πεί για πόσους μήνες η συνάδελφός του Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους έδινε επίδομα από το υστέρημα του Κύπριου φορολογούμενου στους υπόλοιπους 3,000 που “απελάθηκαν”.
Να μη μας πει όμως, γιατί δεν γίνεται πιστευτός πλέον, ότι υπήρξε έστω και ένας από τους 5,500 κουβαλητούς του 2008 που μόλις πέρασε τα οδοφράγματα της ντροπής και ήρθε δεν υπόβαλε αίτηση πολιτικού ασύλου.

Τώρα, αν τελικά οι 3,000 απελάθηκαν ή όχι, να μας επιτρέψειο κ. Συλικιώτης να το αμφισβητήσουμε γιατί ο ίδιος είπε πως, “για να απελαθεί κάποιος θα πρέπει να μείνει στα κρατητήρια από μερικές μέρες μέχρι μερικές βδομάδες διότι αν δεν έχει ταξιδιωτικά έγγραφα πρέπει να αποταθεί στην πρεσβεία του ή στη διπλωματική αποστολή, που δεν έχουν όλες οι χώρες στην Κύπρο, για να αποκτήσει ταξιδιωτικά έγγραφα ”.

Είναι άξιον απορίας πάντως, πως αυτός, Υπουργός Εσωτερικών, αποδέχεται αιτήσεις για πολιτικό άσυλο από πρόσωπα που δεν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που δηλώνουν στην αίτηση πολιτικού ασύλου.

Λάρνακα
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011.