ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ…

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Από το Δημοτικό Σαφάρι


 "Ο Καμίνης, άφησε την γυναίκα του και τα παιδιά του για να πάει να απομακρύνει Έλληνες Μικροπωλητές που πουλούσαν παραδοσιακά είδη… Από πίσω του και το τσιράκι ο Κρασσάς, γνωστός σε όλους τους Αθηναίους ως κωλοτούμπας… Όταν άρχισαν να τον γιουχάρουν κόσμος και Μικροπωλητές είπε στους αστυνομικούς τι κάθεστε και κοιτάτε…. Βγάλτε τα γκλόπ και βαράτε στο ψαχνό(!)….

Τους λαθρομετανάστες τους αφήνουν να πουλάνε ανενόχλητα στην Ερμού και τους Έλληνες που έχουν και ταμειακές μηχανές τους κυνηγούν ανελέητα ο άχρηστος Καμίνης, και η ομάδα του… Κλασικοί τραμπούκοι και ΄βαθιά λαρύγγια΄ της αστυνομίας από την δεκαετία του 70 οι τύποι…


θα επανέλθουμε..."

ΕΨ: Αυτός είναι αγαπητοί ο κπρώην "Συνήγορος του Πολίτη", που ήρθε ως ουρανοκατέβατος και δίχως καμία προυπηρεσία σε πολιτικό πόστο κατέληξε δήμαρχος της Αθήνας.

Η διατριβή του επίκουρου καθηγητή της Νομικής στο Παρίσι φέρει τον τίτλο "Συνταγματικές όψεις της μετάβασης από τη δικτατορία στη δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ισπανία".

Σήμερα όμως βιώνουμε την "Αντισυνταγματική όψη της μετάβασης από την "δημοκρατία" στην δικτατορία του ΠΑΣΟΚ" και ο Καμίνης παίζει "δεύτερο βιολί".

ΕΨ